Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
13 millió HUF-ot megérne. De k..ra nézne az milyen pénz 😀Azt azért ne feledjük, hogy Claypool van még a rookie-k előtt, meg Boykin akiknek lényegi snap számuk van. Az előbbi katasztrófális idényt tolt le tavaly, az utóbbi pedig inkább semmilyet. DJ az egyk legjobb route runner a ligában (is). Ha nem lenne ennyi droppja, és főleg kritikus helyzetben, akkor már rég szerződése lenne. Dehát ez nagy probléma, de ugye nem tudjuk, hogy ebben Ben mennyire is volt benne.Neki most meg kellene mutatni, hogy ér 20+-t csak ilyenkor jön az ügynök és adja a tanácso, mert htá nem mindegy neki sem, hogy mennyiből jön a %. TJ ebből is példakép. Nem tárgyalt sokat. Kapott egy ajánlatot. Ami azért tényleg komoly volt, de nem alkudozott még, hogy ez kell meg az kell. Szinte elsőre aláírta. Pedig sztem még pár millával fel tudta volna tornászni az árát.Valszeg itt azért ez is lesz. A tábor elején picit próbálkozik (egy játékos ennyit tehet), aztán beall a sorba, tolja, ahogy tudja, és idény végén kap valahonnan egy nagy ajanlatot
polamalu
Wyatt
Khan azt nyilatkozta egyeztetnek a szerződésről, de többet nem. Nem tudjuk mi történik a háttérben. Én azzal nem értek egyet, hogy ne érne meg nekünk évi 13 millió HUF összeg körül, de nyilván ennyit nem akarna elfogadni a managere, szinte biztos, ahogy 10 körül JuJu írt alá egy prove it évet.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Azt azért ne feledjük, hogy Claypool van még a rookie-k előtt, meg Boykin akiknek lényegi snap számuk van. Az előbbi katasztrófális idényt tolt le tavaly, az utóbbi pedig inkább semmilyet. DJ az egyk legjobb route runner a ligában (is). Ha nem lenne ennyi droppja, és főleg kritikus helyzetben, akkor már rég szerződése lenne. Dehát ez nagy probléma, de ugye nem tudjuk, hogy ebben Ben mennyire is volt benne.Neki most meg kellene mutatni, hogy ér 20+-t csak ilyenkor jön az ügynök és adja a tanácso, mert htá nem mindegy neki sem, hogy mennyiből jön a %. TJ ebből is példakép. Nem tárgyalt sokat. Kapott egy ajánlatot. Ami azért tényleg komoly volt, de nem alkudozott még, hogy ez kell meg az kell. Szinte elsőre aláírta. Pedig sztem még pár millával fel tudta volna tornászni az árát.Valszeg itt azért ez is lesz. A tábor elején picit próbálkozik (egy játékos ennyit tehet), aztán beall a sorba, tolja, ahogy tudja, és idény végén kap valahonnan egy nagy ajanlatot
polamalu
Wyatt
Khan azt nyilatkozta egyeztetnek a szerződésről, de többet nem. Nem tudjuk mi történik a háttérben. Én azzal nem értek egyet, hogy ne érne meg nekünk évi 13 millió HUF összeg körül, de nyilván ennyit nem akarna elfogadni a managere, szinte biztos, ahogy 10 körül JuJu írt alá egy prove it évet.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Neki most meg kellene mutatni, hogy ér 20+-t csak ilyenkor jön az ügynök és adja a tanácso, mert htá nem mindegy neki sem, hogy mennyiből jön a %. TJ ebből is példakép. Nem tárgyalt sokat. Kapott egy ajánlatot. Ami azért tényleg komoly volt, de nem alkudozott még, hogy ez kell meg az kell. Szinte elsőre aláírta. Pedig sztem még pár millával fel tudta volna tornászni az árát.Valszeg itt azért ez is lesz. A tábor elején picit próbálkozik (egy játékos ennyit tehet), aztán beall a sorba, tolja, ahogy tudja, és idény végén kap valahonnan egy nagy ajanlatot
polamalu
több mint 2 éve
xtaki
3 442
Én is nagyon remélem, hogy Dj-t nem fizetjük meg. Az a baj, hogy nem hogy 20+-t nem ér, de még 13-at sem, ha azt nézzük hogy milyen szinten szoktak beválni a draftolt wr-eink. Most újjáépítés fázisában vagyunk, megtehetjük akár azt is hogy két rookie wr-rel a kezdőben vágunk neki a szezonnak. De nyilván a legjobb az lenne, ha abbahagyná a hold out-ot, és akkor év végéig lenne időnk eldönteni, hogy mi is legyen vele.En is azt gondolom, h ebben a fazisban a csoport elejete nehezen ferunk fel, akkor felesleges. De ha 3 ev mire megint barmilyen szinten utokepesek leszunk, akkora kioregeszik a D.
Seda26
több mint 2 éve
Neki most meg kellene mutatni, hogy ér 20+-t csak ilyenkor jön az ügynök és adja a tanácso, mert htá nem mindegy neki sem, hogy mennyiből jön a %. TJ ebből is példakép. Nem tárgyalt sokat. Kapott egy ajánlatot. Ami azért tényleg komoly volt, de nem alkudozott még, hogy ez kell meg az kell. Szinte elsőre aláírta. Pedig sztem még pár millával fel tudta volna tornászni az árát.
több mint 2 éve
Seda26
170
Én is nagyon remélem, hogy Dj-t nem fizetjük meg. Az a baj, hogy nem hogy 20+-t nem ér, de még 13-at sem, ha azt nézzük hogy milyen szinten szoktak beválni a draftolt wr-eink. Most újjáépítés fázisában vagyunk, megtehetjük akár azt is hogy két rookie wr-rel a kezdőben vágunk neki a szezonnak. De nyilván a legjobb az lenne, ha abbahagyná a hold out-ot, és akkor év végéig lenne időnk eldönteni, hogy mi is legyen vele.
több mint 2 éve
Jelenleg az overthecap szerint $14,338,932 szabad pénzünk van még. 90 játékos a keretben. Akár egy DJ csere és valami erősítés is beleférhet. OL oldalon pl. Ilyen jól sztem évtizedek óta nem álltunk 😀 Ja és van 30 milla dead money. Ami jövőre felszabadul kb....
több mint 2 éve
Dallas, Dallasban úgyis fogynak mint a legyek. Nem tudom lenne-e jó ellenértékük. Max pár pick.DJ helyzete érdekes: Az irányító helyzet miatt a közeljövőben lenne helyünk akár egy 20 milla/év szerződésre is, de valószínűleg a front office nem tartja elég jónak ahhoz, hogy top szerződést kapjon. Igazából én sem, de a helyzet szempontjából ez most lényegtelen! 😀A tavalyi év ugyan Ben miatt kurta volt, de a teljes WR corp is benne volt abban a pocsék O teljesítményben, amit láttunk. DJ volt a legjobb, ez kétségtelen, de 20+ szerződést semmiképpen nem ér a srác. Soha nem láttam azt a folyamatos clutch teljesítményt, amit Deeboo tesz oda, vagy egy Kupp. Marqiuse Brown első körös volt és ő sem kapott még hosszabbítást "csakis" egy 5. éves opció lehívást. Hát cirka ide tenném DJ-t is, valahol évi 13 milla közelébe, de mindenképpen 20 milla alá. A manager nyilván tolja ezt felé, hogy most kell nagy pénzt kisajtolni.
Trade értéke mennyi lehet? Egy sovány második kör max szerintem.
Szokol
Én most remélem, hogy lesz egy trade hamarosan. Második kört simán kaphatunk érte Én azt gondolom, így az utolsó évében is.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
DJ helyzete érdekes: Az irányító helyzet miatt a közeljövőben lenne helyünk akár egy 20 milla/év szerződésre is, de valószínűleg a front office nem tartja elég jónak ahhoz, hogy top szerződést kapjon. Igazából én sem, de a helyzet szempontjából ez most lényegtelen! 😀A tavalyi év ugyan Ben miatt kurta volt, de a teljes WR corp is benne volt abban a pocsék O teljesítményben, amit láttunk. DJ volt a legjobb, ez kétségtelen, de 20+ szerződést semmiképpen nem ér a srác. Soha nem láttam azt a folyamatos clutch teljesítményt, amit Deeboo tesz oda, vagy egy Kupp. Marqiuse Brown első körös volt és ő sem kapott még hosszabbítást "csakis" egy 5. éves opció lehívást. Hát cirka ide tenném DJ-t is, valahol évi 13 milla közelébe, de mindenképpen 20 milla alá. A manager nyilván tolja ezt felé, hogy most kell nagy pénzt kisajtolni.
Trade értéke mennyi lehet? Egy sovány második kör max szerintem.
Szokol
Én most remélem, hogy lesz egy trade hamarosan. Második kört simán kaphatunk érte Én azt gondolom, így az utolsó évében is.
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
DJ helyzete érdekes: Az irányító helyzet miatt a közeljövőben lenne helyünk akár egy 20 milla/év szerződésre is, de valószínűleg a front office nem tartja elég jónak ahhoz, hogy top szerződést kapjon. Igazából én sem, de a helyzet szempontjából ez most lényegtelen! 😀Trade értéke mennyi lehet? Egy sovány második kör max szerintem.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
DJ viszont ott van, de nem vesz részt a csapatmunkában, vagyis megy a hold out. Pech számára, hogy Pickens nagyon jónak tűnik, ahogy töpörtyű is. Nekem kicsit jelzéa is a Boswell hosszabbítás. Annyi biztos, hogy luxus lenne őt túlfizetni, remélem valaki jó üzletnek tartana egy tradet.Dallasba mehetne is rögtön Washington és Gallup helyére. Tőlem megcserélhetjük Galluppal is, nekünk ráér igazából, hogy felgyógyuljon.
Klemó
több mint 2 éve
Egy összeszokott, nagyn jó minőségű D ellen próbál egy teljesen új O felállni. Márcsak az O védelmében. Nyilván sokkal több idő kell, hogy minden klappoljon. Az hogy a D ennyire király az viszont tetszik. Így nem lesz akkora nyomás esetleg az O-n, hogy 40-45 pontokat kell csinálni. Az elején ez adhat egy komoly tartást. Aztán az önbizalommal jönnek a játékok. Várom már az első alapszakasz meccset. pedig nem igen szokott érdekelni. Idén ez azért érdekes lesz.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
DJ viszont ott van, de nem vesz részt a csapatmunkában, vagyis megy a hold out. Pech számára, hogy Pickens nagyon jónak tűnik, ahogy töpörtyű is. Nekem kicsit jelzéa is a Boswell hosszabbítás. Annyi biztos, hogy luxus lenne őt túlfizetni, remélem valaki jó üzletnek tartana egy tradet.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A Steelers új négyéves, 20 millió dolláros hosszabbítást ad Chris Boswellnek, amely 12,5 millió dollárral garantált, megerősítette hétfőn ügynöke, Jeff Nalley. A négyéves hosszabbítás Boswellt és Justin Tucker az NFL történetének legjobban fizetett rúgóját köti össze.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
A válasz az hogy a CBk is sorra csinálják a playeket. Pickens az aki WR oldalon állat eddig, de rajta kívül momentuma sincs senkinek, a D minden szinten pörög.....eddig Austin és Flores munkájára nem lehet panasz.
több mint 2 éve
aranygól!A gyenge front7-ek mentsvára.cébéazvajonmi?CB fronton is hasitanak a fiúk?Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
De 4 nap ment le, igazán most jön a java és Pickett híresen jó tanuló. Az előszezon meccseket nem vártam még ennyire.
Klemó
Nem akarom már előre mosdatni a stábot, de ha Pickett egyáltalán nem válik be, akkor sem volt rossz ötlet. Mert ilyen helyzet, hogy QB needes csapat, top 10-en kívül, feltrade nélkül kiválaszthatja a classból bármelyik QB-t. nem sűrűn adódik, meg kellett próbálni.
Trubira viszont ez nem áll, neki azonnal kellene teljesíteni.
Jan
Klaci79
steelwolf
Gróf de sutianap
Jan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
A gyenge front7-ek mentsvára.cébéazvajonmi?CB fronton is hasitanak a fiúk?Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
De 4 nap ment le, igazán most jön a java és Pickett híresen jó tanuló. Az előszezon meccseket nem vártam még ennyire.
Klemó
Nem akarom már előre mosdatni a stábot, de ha Pickett egyáltalán nem válik be, akkor sem volt rossz ötlet. Mert ilyen helyzet, hogy QB needes csapat, top 10-en kívül, feltrade nélkül kiválaszthatja a classból bármelyik QB-t. nem sűrűn adódik, meg kellett próbálni.
Jan
Klaci79
steelwolf
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
astroid
571
Addig nem jut el a laszti 😀CB fronton is hasitanak a fiúk?Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
Klemó
Jan
Klaci79
steelwolf
több mint 2 éve
cébéazvajonmi?CB fronton is hasitanak a fiúk?Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
Klemó
Jan
Klaci79
steelwolf
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
CB fronton is hasitanak a fiúk?Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
Klemó
Jan
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Én meg pláne nem akarok védeni senkit, de a védelem iszonyatosan harapós lett...igazából a két zöldfülű WR az akik valamit azért mutogatnak az egymás elleni játéknál, de se a támadófal se a QB-k nem az igaziak még, persze az ő működésükhöz valószínűleg több idő kell és azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem mennyire magasan jegyzett ligaszinten is.Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
Klemó
Jan
több mint 2 éve
Nincs azzal baj, ha kimondjuk, hogy Pickett kifejezetten lassan kezdett. Láthatóan tele a gatya, közeli célpontokat keres éa oda is többnyire röviden dob. Szombaton viszont már jobb volt a hírek szerint annak ellenére, hogy a statisztikákban ez nem feltétlenül látszik. (Értsd: jó döntéseket hozott, annak ellenére, hogy nem sok labdája talált babát)Ez egyáltalán nem gond, Pickettet nem azonnali kezdőnek hoztuk. Ez neki tanuló év lesz (legalábbis az lenne jó) és jövőre kellene mutatni valamit.
Klemó
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
na közben meg dw 6 meccset kapott...én 4-re számítottam...érdekes leszAkkor az átlagunk bejött
Klaci79