Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
A legjobb elkapók a Madden 23 szerint.

Davante Adams: 99
Cooper Kupp: 98
Tyreek Hill: 97
DeAndre Hopkins: 96
Stefon Diggs: 95
Justin Jefferson: 93
Mike Evans: 92
Terry McLaurin: 91
Keenan Allen: 91
Amari Cooper: 90
Michael Thomas: 90
Tyler Lockett: 90
Chris Godwin: 89
DK Metcalf: 89
Deebo Samuel: 89
Adam Thielen: 88
DJ Moore: 88
AJ Brown: 87
Brandin Cooks: 87
Ja'Marr Chase: 87
Calvin Ridley: 86
Mike Williams: 86
Robert Woods: 86

Ahhoz kepest h mi wr keltetonek vagyunk elkonyvelve evek ota nincs klasszisunk.
xtaki
Where is Chase Claypool?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
A legjobb elkapók a Madden 23 szerint.

Davante Adams: 99
Cooper Kupp: 98
Tyreek Hill: 97
DeAndre Hopkins: 96
Stefon Diggs: 95
Justin Jefferson: 93
Mike Evans: 92
Terry McLaurin: 91
Keenan Allen: 91
Amari Cooper: 90
Michael Thomas: 90
Tyler Lockett: 90
Chris Godwin: 89
DK Metcalf: 89
Deebo Samuel: 89
Adam Thielen: 88
DJ Moore: 88
AJ Brown: 87
Brandin Cooks: 87
Ja'Marr Chase: 87
Calvin Ridley: 86
Mike Williams: 86
Robert Woods: 86

Ahhoz kepest h mi wr keltetonek vagyunk elkonyvelve evek ota nincs klasszisunk.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Heinz közlemény:
Pittsburgh is the city where H.J. Heinz was born and where he launched what is now an iconic, global brand. The Steelers are a legendary franchise, and together with Heinz are a winning combination that represent some of the best of Pittsburgh.

While we worked diligently with the Steelers for several months around a new naming rights deal, they found a new partner willing to pay significantly more than we could justify. While our name will no longer be on the stadium, Heinz will remain a significant, long-term sponsor of the Steelers and we’re excited to announce the details of our new partnership in the days ahead.

Kraft Heinz is committed to its ongoing support of the Steelers and the Pittsburgh community, in a city that is our co-headquarters. In addition to our partnership with the Steelers, we look forward to our continued support of organizations such as the Greater Pittsburgh Community Food Bank and Grow Pittsburgh, as well as sponsorship of events like Picklesburgh, among others.

We wish the Steelers and the University of Pittsburgh Panthers the best of luck in the season ahead.
Klaci79
Na ez a lojalitás... respect nekik. Nincs sértődés, nincs hiszti. Továbbra is a kedvenc csapat mellett állnak....
polamalu
me mive kéri a hoddogot mustárra vagy befektetőve?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Heinz közlemény:
Pittsburgh is the city where H.J. Heinz was born and where he launched what is now an iconic, global brand. The Steelers are a legendary franchise, and together with Heinz are a winning combination that represent some of the best of Pittsburgh.

While we worked diligently with the Steelers for several months around a new naming rights deal, they found a new partner willing to pay significantly more than we could justify. While our name will no longer be on the stadium, Heinz will remain a significant, long-term sponsor of the Steelers and we’re excited to announce the details of our new partnership in the days ahead.

Kraft Heinz is committed to its ongoing support of the Steelers and the Pittsburgh community, in a city that is our co-headquarters. In addition to our partnership with the Steelers, we look forward to our continued support of organizations such as the Greater Pittsburgh Community Food Bank and Grow Pittsburgh, as well as sponsorship of events like Picklesburgh, among others.

We wish the Steelers and the University of Pittsburgh Panthers the best of luck in the season ahead.
Klaci79
Na ez a lojalitás... respect nekik. Nincs sértődés, nincs hiszti. Továbbra is a kedvenc csapat mellett állnak....
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Heinz közlemény:

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Mondjuk Ben kommentje szerintem gáz. Egyik oldalon amikor a paycsekket nézi a menedzsere akkor feszíti a rendszert, a másik oldalon, meg köpködjük a szponzort.

Egyébként meg hiszem, hogy amikor a Heinz jött, akkor meg sokaknak a ketchup-pel volt gondjuk.....
Klemó
Mit kommentelt?
Reggio1914
A mindig is Heinz marad? Az előző stadionnál nem volt névszponzor, így nem volt mit lecserélni. Ráadásul azt ugyebár lerombolták és ez egy teljesen új létesítmény volt. Az új stadion pedig új nevet kapott azonnal. Nyilván egy változás sokaknak nem tetszik. Itt főleg a nem PA gyökerek miatt. Mert ha helyi lett volna és osuhgtuwehg a neve azt is leszrták volna kb 😀
polamalu
Lehet félreértettél, de szurkolói szemmel ez lehet érthető, sőt. Egy pénzügyi cég soha nem olyan, mint bármi más egyéb. Én biztos vagyok benne, hogy 1-2 millán nem múlt volna, hogy maradjon a Heinz a "táblán".

Én csakis arra gondoltam, hogy aki ebből a sportból pénzt kapott annak álságos megnyilvánulnia ebben negatívan és javítsatok ki, ha tévednék, de Ben soha nem adott diszkontot az árból nekünk soha......itt meg elvárná a "kedvenc" szponzort kisebb pénzért. No ez nekem az álságos. Persze igen, felfújom, de akkor is.
több mint 2 éve
Mondjuk Ben kommentje szerintem gáz. Egyik oldalon amikor a paycsekket nézi a menedzsere akkor feszíti a rendszert, a másik oldalon, meg köpködjük a szponzort.

Egyébként meg hiszem, hogy amikor a Heinz jött, akkor meg sokaknak a ketchup-pel volt gondjuk.....
Klemó
Mit kommentelt?
Reggio1914
A mindig is Heinz marad? Az előző stadionnál nem volt névszponzor, így nem volt mit lecserélni. Ráadásul azt ugyebár lerombolták és ez egy teljesen új létesítmény volt. Az új stadion pedig új nevet kapott azonnal. Nyilván egy változás sokaknak nem tetszik. Itt főleg a nem PA gyökerek miatt. Mert ha helyi lett volna és osuhgtuwehg a neve azt is leszrták volna kb 😀
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

Klemó
Mit kommentelt?
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Közben Geno is aláírt. 4 év. 24,4 milla. 6,1/ év átlagban
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Hát az biztos, hogy a cégnek már megérte, ha mindenki erről beszél és erről jönnek a mémek....
Klemó
az első két év 20 milliós reklámértéke már megvolt...a többi már a csapat szereplésén is múlik majd 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Hát az biztos, hogy a cégnek már megérte, ha mindenki erről beszél és erről jönnek a mémek....
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Genyószívó Disztroj lesz az új stadionnév...
elkezdtem a trágyalásokat
adománygyújtés a práter/szigony sarkán, keresd icát tömd a mellytartóba
köszi
nyuszi
puszi
Gróf de sutianap
És a Pozsonyi Bucó mit fog ehhez szólni? Azért valami aprót csak csurgatsz neki ha összejön…
MC12
muszály, mer részes

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 378
köszi
nyuszi
puszi
Gróf de sutianap
És a Pozsonyi Bucó mit fog ehhez szólni? Azért valami aprót csak csurgatsz neki ha összejön…

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve

Kiszivárgott adatok szerint, 10 milliót fog fizetni évente az új cég...négyszer annyit, mint Krafték....
15 év 150 millió

több mint 2 éve
Érdekes, hogy Michigan based insurance company, azt hittem valami local lesz aki lecsap rá.
tenorx
A steelers a Boys mellett az a csapat akinek a legnagyobb a tábora országszerte. Emellett ilyen összegben már csakis nagyobb globália játékosok játszanak, nem elég a helyi erő.

Az egyetlen gondpm, hogy nehéz kiejteni ezt a valamit....:d
Klemó
Árvisura stádium

nem fogatták a ajánlatom, aszongyák nagyságrendek pedig bizony csak kibaszott nullák...

több mint 2 éve
Érdekes, hogy Michigan based insurance company, azt hittem valami local lesz aki lecsap rá.
tenorx
A steelers a Boys mellett az a csapat akinek a legnagyobb a tábora országszerte. Emellett ilyen összegben már csakis nagyobb globália játékosok játszanak, nem elég a helyi erő.

Az egyetlen gondpm, hogy nehéz kiejteni ezt a valamit....:d
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 2 éve
köszi
nyuszi
puszi

több mint 2 éve
A legfrissebb hírek szerint nincs többé ketchup-os stadionunk 😕
Állítólag a Heinz nem hosszabbít, így rövidesen új neve lesz a Heinz Field-nek...
Klaci79
Nyilván tudom, hogy amikor a Puskás stadionról beszélnek mire gondolnak, de nekem ennyi év után is Népstadion jön a számra.
Most nézem. Már a Puskás stadion is elavult, Puskás Aréna lesz az.
kittli
Van egy lényeges különbség. Puskás nem fizet érte, vagyis nincs egy konkrét marketing terv emögött. Aki viszont akkora összeget fizet, mint amennyit elkér a Steelers, az mindent megtesz majd, hogy - főleg az elején - nagyon sokan tudjanak róla és beépüljön a köztudatba. Hja és igen, lehet ezt mi nem is fogjuk látni, mert a magyar fogyasztó totálisan érdektelen pont ott ugye.
Klemó
Pénz beszél, egyértelmű és nincs is ezzel bajom.
Biztos egyszer megtanulom kimondani is az új nevet. Arcszőr stadion.
kittli
ák-ri-sör stadion...márpedig amiben benne van a sör szó, az magyar szurkolónak biztosan kedves 😀
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Állítólag a Heinz nem hosszabbít, így rövidesen új neve lesz a Heinz Field-nek...
Klaci79
Nyilván tudom, hogy amikor a Puskás stadionról beszélnek mire gondolnak, de nekem ennyi év után is Népstadion jön a számra.
kittli
Van egy lényeges különbség. Puskás nem fizet érte, vagyis nincs egy konkrét marketing terv emögött. Aki viszont akkora összeget fizet, mint amennyit elkér a Steelers, az mindent megtesz majd, hogy - főleg az elején - nagyon sokan tudjanak róla és beépüljön a köztudatba. Hja és igen, lehet ezt mi nem is fogjuk látni, mert a magyar fogyasztó totálisan érdektelen pont ott ugye.
Klemó
Pénz beszél, egyértelmű és nincs is ezzel bajom.
Biztos egyszer megtanulom kimondani is az új nevet. Arcszőr stadion.
több mint 2 éve
Klaci79
kittli
Klemó
Ott is érdektelen. Mondjuk inkább így. Nyilván az egész marketing és reklám nem özv. Kovács Lajosnéra épül Bázakerettyéről. Hiszen neki fogalma nincs mi az a Heinz 😀 Jó eséllyel. De az új céget sem fogja ismerni 😀 Abban bízhatunk, hogy a hagyományokat szem előtt tartva valami számunkra is vállalható dolog jön. Sok pénzért 😀 Csak, hogy a csapatnak és a tulajoknak is jó legyen
polamalu
Látom Zolikám kellene egy kis szegmens marketing kurzus...ejh.... 😀
több mint 2 éve
Acrisure Stadium

Kemény...egy Michigan-i alapítású brókercég, ami elsősorban biztosításokkal foglalkozik.
Hivatalos bejelentés holnap lesz.

20 éves szerződésünk volt a Heinz-el, 2.7 körül fizettek évente.
Az új stadionok névadó szponzorai már van, hogy 20 milliót is lepereálnak évente...úgyhogy egészen biztosan sok lenne ez a Kraft Foods-nak...