Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?
több mint 2 éve
ez a danz. most meg a redzone-ra mondja, hogy kulon kell fizetni erte. nem ertem.
több mint 2 éve
Náluk Kittle, Ward, nálunk Ogunjobi kérdéses a pénteki jelentés szerint.
több mint 2 éve
Annál nem alakulhatott volna jobban, hogy egy NFC-csapat ellen kezdhetünk "tét nélkül" hazai pályán, hiszen a mérlegben kisebb a jelentősége a meccsnek.Ami fontos, hogy van mire figyelni védekező és támadó oldalon is: Picike lépett-e még egy szintet a holt szezonban és baszni fog-e a védelem. Ha mindkettőre a válasz igen, akkor szép szezon lesz!
több mint 2 éve
Azért szerencsére amcsiban is mindenki ért a focihoz 😀Tegnapi közvetítésben is volt 1&2, gondolom ez a hazai pályát jelentheti 😀
Most vagy Watt áll fel ott ahol nem szokott, vagy TWill lett RT a nyáron? 😉
Klaci79
több mint 2 éve
Azért szerencsére amcsiban is mindenki ért a focihoz 😀ez nem erről szól
Most vagy Watt áll fel ott ahol nem szokott, vagy TWill lett RT a nyáron? 😉
Klaci79
nemérteszhozzá
a kedvencem a qb/qb matchup....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Per @CamHeyward on @gmfb -- the Steelers locker room is now calling Kenny Pickett "BIG KEN".
— Peter Schrager (@PSchrags) September 8, 2023
I love it.
Thoughts, @Jerrythekid21 ?
több mint 2 éve
Nemtom, én nagyon várom a DEFünket.Jinx gyanús ez a DEF dolog😊Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
Két fiatal QB, két baszó defense.
tenorx
Razi
több mint 2 éve
Jinx gyanús ez a DEF dolog😊Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
tenorx
több mint 2 éve
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
roppihe
több mint 2 éve
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!
több mint 2 éve
Azért várjuk már meg a mérkőzést is, értem én, hogy bizakodunk, reménykedünk, de bárhonnan nézzük, papíron ez a 49ers sokkal előrébb jár, mint mi, éppen ezért érthető, hogy ők a favoritok. Aztán majd lehet bizonyítani a pályán az ellenkezőjét. 😊 Bármi lehet ezen a meccsen, a 28-17-es hazain és a 10-31-es vendéggyőzelmen sem lepődnék meg.Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻♂️
Celtic
Klaci79
több mint 2 éve
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻♂️
Celtic
több mint 2 éve
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?A favorit Fárosz, mindenki rá fogad 😀
Celtic
több mint 2 éve
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?
több mint 2 éve
Szerintem amit lehetett, ami tőle elvárható volt azt megtette. Nem Mahomes-nál mondom jobbnak vagy Burrownál, Purdynál. Persze Purdynál sem biztos, hogy láttuk a maximumot, de egyelőre ez a véleményem.de szerintem pl Pickett jobb játékos, mint Purdy.Ez szerintem még nagyon nagyon (nagyon nagyon) nem kiérdemelt - Purdynak kurva jó szezonja volt.
Klaci79
Először mutasson valamit Kenny élesben is.
tenorx
több mint 2 éve
a hatde szerintem pl Pickett jobb játékos, mint Purdy.Ez szerintem még nagyon nagyon (nagyon nagyon) nem kiérdemelt - Purdynak kurva jó szezonja volt.
Klaci79
tenorx
6
hat darab meccsével
neröhögtess
19be Rudiva vót 5W
he?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
de szerintem pl Pickett jobb játékos, mint Purdy.Ez szerintem még nagyon nagyon (nagyon nagyon) nem kiérdemelt - Purdynak kurva jó szezonja volt.
Klaci79
több mint 2 éve
Örök optimista vagyok, mit csináljak 😊Valami romlottat kóstolhattál, tesa!Én is azt érzem sajnos, hogy itt a rózsaszín ködben elveszett valahol a Canada faktor... De ne legyen igazam.Én meg azt érzem, hogy év végén áldani fogjuk a Canada nevet. Legyen igazam! 😊
Razi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Öblítsd le egy Canada Dry-jal
Willie Parker
több mint 2 éve
Csak TWill és Kittle volt, de szerintem pl Pickett jobb játékos, mint Purdy.Hát én nem tudom, hogy miért látjátok ilyen nagynak a különbséget. Trent Williams aki nyilván azonnal kellene, de Kittle is persze, csak ott már nincs akkora különbség Freiermuth-hoz képest.Azért leírtál vagy 5 dolgot, hogy persze az jobb 😀
Purdy-nak tavaly nagyon ment CMC mellett, nyilván sok szakember az ő elemzésével volt elfoglalva az offseasonben, így talán jobban is fel lehet készülni és a gyengeségei felé terelni. Az OC persze irigyelt, de mi melyik OC-t nem irigyeltük Canada mellett.
De nem gondolom, hogy WR-ek vagy a támadófal közepe bármivel is gyengébb lenne nálunk.
A védelemben sem látok akkora különbséget, nyilván Hargrave nagyszerű játékos, Armstead-el együtt az egy szép páros, de Ogunjobi és Heyward is már bizonyítottak néhány meccsen. A Bosa-Jackson páros biztosan nem cserélném el a Watt-Highsmithre. bár ILB-ben tény, hogy nálunk nincsen kiemelkedő játékos.
Viszont ott van Minkah, aki egészen kiemelkedő a sec-ben. Többiek kb ki is egyenlítik egymást.
Nem értem, hogy ez csak a szokásos kincstári pesszimizmus, vagy valaki nagyon a jinx-re akar játszani 😀
Nagyon csalódott lennék, ha egy TD-n kívül kapnánk ki.
Klaci79
Amúgy nálam coaching. A Shanahan csapatokról valahogy mindig az a benyomásom, hogy akárkit visznek el, akármennyire újak a replacementek, quality dolog lesz.
Valszeg jobb gameplan lesz a defense gyengeségeinek megtámadására, mint a mi szokásos szar planünk Canadával - aztán ne legyen igazam.
tenorx
Úgyhogy nagyon X-es meccsre számítok, csalódott lennék egy 4-5 pontnál nagyobb vereség esetén
több mint 2 éve
A Frisco off-tól legelőször a space-t kell elvenni, elsődlegesen a futásoknál. Szét kell barmolnia a DL-nek a blokkokat.Hát én nem tudom, hogy miért látjátok ilyen nagynak a különbséget. Trent Williams aki nyilván azonnal kellene, de Kittle is persze, csak ott már nincs akkora különbség Freiermuth-hoz képest.Azért leírtál vagy 5 dolgot, hogy persze az jobb 😀
Purdy-nak tavaly nagyon ment CMC mellett, nyilván sok szakember az ő elemzésével volt elfoglalva az offseasonben, így talán jobban is fel lehet készülni és a gyengeségei felé terelni. Az OC persze irigyelt, de mi melyik OC-t nem irigyeltük Canada mellett.
De nem gondolom, hogy WR-ek vagy a támadófal közepe bármivel is gyengébb lenne nálunk.
A védelemben sem látok akkora különbséget, nyilván Hargrave nagyszerű játékos, Armstead-el együtt az egy szép páros, de Ogunjobi és Heyward is már bizonyítottak néhány meccsen. A Bosa-Jackson páros biztosan nem cserélném el a Watt-Highsmithre. bár ILB-ben tény, hogy nálunk nincsen kiemelkedő játékos.
Viszont ott van Minkah, aki egészen kiemelkedő a sec-ben. Többiek kb ki is egyenlítik egymást.
Nem értem, hogy ez csak a szokásos kincstári pesszimizmus, vagy valaki nagyon a jinx-re akar játszani 😀
Nagyon csalódott lennék, ha egy TD-n kívül kapnánk ki.
Klaci79
Amúgy nálam coaching. A Shanahan csapatokról valahogy mindig az a benyomásom, hogy akárkit visznek el, akármennyire újak a replacementek, quality dolog lesz.
Valszeg jobb gameplan lesz a defense gyengeségeinek megtámadására, mint a mi szokásos szar planünk Canadával - aztán ne legyen igazam.
tenorx
Passzoknál a rövid zónákat kell levédeni és biztos kézzel szerelni, h ne legyen YAC.
Kittle úgyis megbasz minket, a többit kellene leszedni, főleg CMC-t, amire ez a def elméletben alkalmas.
A mi támadásainkat a szélekre kellene terelni, mert Warnerék középen megesznek mindenkit. A sec-jük sebezhető, én Pickenstől nagy meccset szeretnék látni.
A futásnál kíváncsi leszek a falmunkára, mert guard poszton nagyon kemény az upgrade.