Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
ilyenkor viszi magával a playbookot is? vagy csak amire emlékszik?
tamaske (doki)
Emlékek, Amikor kivágják le kell adnia. Gondolom a szerződésben benne van a titoktartás is.
Gondolom.
több mint 2 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 166
ilyenkor viszi magával a playbookot is? vagy csak amire emlékszik?
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Gentry Bengals, gondolom a playek kellenek…
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
fullbacket igazoltunk
de minek?
xtaki
PS-be elfér. Hazai srác és egyébként nem ügyetlen.
Klaci79
Ez az a Horváth Sanyi? Először 53-as roostert fogott a Chargersnél, aztán meg mégiscsak kirakták.
Reggio1914
Roster manipuláció, IR, waiver, egyéb dolgok miatt elég sokat fluktuál keretszűkítés napjaiban a lista. Az hogy előbb 53ban tartották majd elengedték inkább arra enged következtetni, hogy próbálták a csapatnál tartani, nehogy valaki elvigye. Ha ez volt a terv, nem sikerült. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
fullbacket igazoltunk
de minek?
xtaki
Klaci79
Ez az a Horváth Sanyi? Először 53-as roostert fogott a Chargersnél, aztán meg mégiscsak kirakták.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
egykori ordas bust-unkat
nevezett
Jarvis Jonest
letartóztatták
a Steelers ellen elkövetett megtévesztés okán
faszt
gyorshajtásér

még a Bulldogz sezlony-nyitó előtt
KirbySmart maj kinyírja szeméjesen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ha te lennel a frisco oc-ja, mit tamadnal a vedelmunkben?
Es ha canada hrlyen lennel, mit tamadnal a frisco vedelmen?
xtaki
Ha Frisco OC lennék, akkor irány a pálya közepe. Szisztematikusan itt támadnék. Ha Canada lennék, akkor keverném a lapokat szépen úgy, ahogy az előszezonban. Egyik QB-nak sem lesz vélhetően sok ideje, és az fog nyerni, amely jobban kezeli majd a nyomást. Az az érdekes, hogy mind Purdy, mind Pickett ebben, vagyis kimozogva labdával jó, sőt Purdy ebben az egyik legjobb volt tavaly. Ha őt bent tudjuk tartani a zsebben, akkor jók lehetünk. Ha engedjük ficánkolni, akkor bajok lehetnek, mert akor biztosan lesz szabad célpontja, annyira nem vagyunk jók.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Ha te lennel a frisco oc-ja, mit tamadnal a vedelmunkben?
Es ha canada hrlyen lennel, mit tamadnal a frisco vedelmen?
több mint 2 éve
fullbacket igazoltunk
de minek?
xtaki
Klaci79
Ezen felül, mivel klasszikus FB nem ment rosterre, igy az edzeseken sem art, ha van aki ellen, mondjuk a D gyakorolhat.
több mint 2 éve
fullbacket igazoltunk
de minek?
xtaki
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Tomlinék sportot űznek a családias légkör kialakításból, most Simi fehoko jött a PS-be Breiden uncsitesóhoz. Amúgy szép szál legény, bár nem tud szeparálódni és az útvonal futásban sem jeleskedik, hátha felszívja magát hogy a PS-ben szívassa a DB kollektívát.
astroid
Drukkoltam nagyon Fehokónak amíg Dallasban volt, egy új Miles Austint szerettem volna látni benne, de messze van tőle sajnos. Hiányzik belőle az erőszakosság és a fokozott tudatosság, hogy ki tudja használni az adottságat. Remélem tud még fejlődni, jó srác. Sérülések esetén simán felkerülhet az 53ba. Sok sikert neki!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
fullbacket igazoltunk
de minek?
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Former Pitt and Falcons’ RB Qadree Ollison is returning to Pittsburgh and signing to the Steelers’ practice squad.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Ez mekkora fotó 😀
 twitter.com/Astro_Woody/status/1697417415011741752/photo/1
több mint 2 éve
Tomlinék sportot űznek a családias légkör kialakításból, most Simi fehoko jött a PS-be Breiden uncsitesóhoz. Amúgy szép szál legény, bár nem tud szeparálódni és az útvonal futásban sem jeleskedik, hátha felszívja magát hogy a PS-ben szívassa a DB kollektívát.
több mint 2 éve
Én a safety pozit kettébontanám. A boxhoz közeli oldalon, vagyis SS oldalon azzal, hogy King jött szerintem rendben vagyunk. Ő bizonyos felállásokban simán safety-ként is játszani fog. Ha meg futás ellen kell jónak lenni, akkor Kazee lesz a megoldás. A passz nehéz liga miatt viszont inkább nickel corner lesz a pályán egy klasszikus SS helyett (is)), ott meg ugye harman is vannak.

A LOS-tól távol, vagyis free safety oldalon viszont valóban Fitz mögött Killebrew nem egy életbiztosítás. Dehát nem lehet minden lyukat betömni egy év alatt.... 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.

Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
badsco
Szerinet Kazee tavaly kifejezetten jó volt. Most néztem a PFF is 81-re hozta 2022-ben. Kevés meccsen emlékszem Neal-re de az nem győzött meg.

Szerkesztette: astroid
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.

Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
több mint 2 éve
Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.
Klaci79
Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?

Muse-t kozben felkapta a Chargers sajna. kwatowski viszont PS.
Klemó
King nem slot, bár azt is tud jáccni
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB

mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki

ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be
Gróf de sutianap
Ugyanmár, de most komolyan.....komplett hülyeség....egy true nickel playa. Egy light Mike Hilton azzal, hogy King sokoldalúbb.

De ha már stat. 2017-től az első 3 évében nickel corner volt a Chargersben és mellette a CB depth charton folyamatosan lépdelt előre és be-be játszott kívülre is. Ezek voltak a legjobb évei, ekkor lett pro bowler is. Az utolsó rookie szerződéses évében nem véletlenül ért csak 6. kört a Titansnak is az első kiemelkedő 3 éve után. (egy nickel cornert nem fizetnek agyon soha, ahogy őt sem....)

Az már más kérdés, hogy a Texans többet játszatta kint 2021-2022, mint bent, és láss csodát ott nem tudott kiemelkedni. Náluk ott van Tavierre NB-nek, egy 2018-as UDFA, aki olcsóbb is és egész szolid, így cutolták, pedig tavaly egész megszokta a külső részt is.

Középen akarunk erősíteni a TE-k ellen, átgondolva egyértelmű, hogy ez volt az ok, amiért rá mentünk rá. Ha azt hozza, amit az első 3 évében, akkor kurvára jól jártunk....

több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 190
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?

Klemó
King nem slot, bár azt is tud jáccni
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB

mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki

ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
PS eddig:
TE Williams
WR Fitzpatrick
DB Thompson
DL Fehoko
LB Pereles
LB Kwiatkowski
OT Kellen Diesch is jött
G Joey Fisher

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

több mint 2 éve
Klaci79