Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"Ezzel a hírrel kapcsolatban ez a tweet tetszett nagyon:
astroid
Pittsburgh is the city of bridges and you burned them all
— Dougie Fresh (@FR32H2D34TH) May 16, 2022
több mint 2 éve
astroid
571
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ez az újkori Dragon Ball vagy mi szösz? 😊ó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
5 db...az a max egy csapatnak...mi mindig ki is maxoljuk.Túl sok a primetimeó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
Dodó
több mint 2 éve
Dodó
253
Túl sok a primetimeó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
több mint 2 éve
ó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
tenorx
Dodó
Reggio1914
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
tenorx
Dodó
több mint 2 éve
Június 4, Pünkösd szombat, Steelers családi nap Budakeszin a Szilfa Tisztáson. Akit érdekelne. FB esemény van, de tudom sokan nem vagytok FB tagok, fanok. Részleteket, ha érdekel valakit megírom 😀
több mint 2 éve
gedam
5 908
mondjuk a vasasIkszdebengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
gedam
Wyatt
meg nem hozta el bakert, ami nagy hiba, de majd év közben valamikor.
az én meglátásaim nem számokra, statisztikákra épülnek, nekem a véremben van a játék, ez a sziauram-analitika.
több mint 2 éve
Azért ez nem az nb1, hogy az eredmény nem fontos, csak a mutatott játék. 😊Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!Sosem egyszerű, ezért NFL.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
Akkor most megint kezdjük a szokásos szezon eleji :
"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
Szokol
Én (többek között) azért szeretem ezt a csapatot, mert amióta nézem, nem volt tankolás, alibizés, elengedett szezon, meg ilyesmik, hanem minden körülmények között csak a győzelem, és akik fel tudnak menni a pályára, azoknak kell nyerni. Ilyen szempontból mindegy, hogy Big Ben irányít, Rudi, Hodges, vagy Pickett. Aki fent van, attól várják el hogy nyerjen, és szerintem ez nagyon helyes.
Hogy milyen lesz a mérlegünk, majd kialakul, sokminden történhet szezon közben, én előzetesen azt várom hogy a csoport 1-2 helyért fogunk menni.
több mint 2 éve
Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!Sosem egyszerű, ezért NFL.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ikszdebengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
gedam
több mint 2 éve
Sosem egyszerű, ezért NFL.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
több mint 2 éve
gedam
5 908
bengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
több mint 2 éve
tenorxNem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Ezt a gépet Earl Thomas miatt állítottátok hadrendbe. Van rajta pánik - és gumiszoba, a nyomkövetőket leárnyékolja, a WC-ben pedig rágóautomata is található Pete Carroll saját márkájával.ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊jó helyre kell születni 😀
Mi fogjuk a legkevesebbet utazni a következő szezonban.
tenorx
Klaci79
Helmut the Dystopian Ride
ulpianus
A csapat gépe nagyobb. 😀
több mint 2 éve
aszittem belülrül vetítik ki a valóságot...ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊jó helyre kell születni 😀
tenorx
Klaci79
ulpianus
A csapat gépe nagyobb. 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊jó helyre kell születni 😀
tenorx
Klaci79
ulpianus
A csapat gépe nagyobb. 😀
több mint 2 éve
Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊jó helyre kell születni 😀
tenorx
Klaci79
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊jó helyre kell születni 😀
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Van egy érdekes elemzés Pickett fumble-jei kapcsán a depo.com-on. Erről még ugyanis nem beszéltünk (talán), de Pickett karrierje kapcsán a rövid karja mellett ez volt a másik nagy negatívum, amiről folyamatosan beszéltek. 38 fumbli ugyanis brutál sok valóban.Az elemzés során látszik, hogy sok fumbli nem az ő hibája, de azért jócskán akad olyan, ami bizony igen. Meggyőződésem, hogy ez lesz a legnagyobb kihívás neki a nagyok között, mert évi 10-et egyszerűen nem szedhet össze. Ami viszont jó jel, hogy 2021-ben ez a szám 6-ra redukálódott, ami még mindig sok, de ebből a 2 strip sacken kívül 2 írható tényleg az ő számlájára, ami azért összességében fejlődést tükröz.
Node az NFL az NFL....
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Steelers are bringing in Doug Whaley this week for a second interview for their GM job