Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"
astroid
Ezzel a hírrel kapcsolatban ez a tweet tetszett nagyon:
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

tenorx
Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
Dodó
Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊
Reggio1914
ó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...
sutianap
Ez az újkori Dragon Ball vagy mi szösz? 😊
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
Túl sok a primetime
Dodó
5 db...az a max egy csapatnak...mi mindig ki is maxoljuk.
több mint 2 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253

tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
Túl sok a primetime
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487

tenorx
Dodó
Reggio1914

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

tenorx
Dodó
több mint 2 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253

tenorx
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Június 4, Pünkösd szombat, Steelers családi nap Budakeszin a Szilfa Tisztáson. Akit érdekelne. FB esemény van, de tudom sokan nem vagytok FB tagok, fanok. Részleteket, ha érdekel valakit megírom 😀
több mint 2 éve
gedam 5 908
tenorx
Nem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
bengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.
gedam
Ikszde
Wyatt
mondjuk a vasas
meg nem hozta el bakert, ami nagy hiba, de majd év közben valamikor.
az én meglátásaim nem számokra, statisztikákra épülnek, nekem a véremben van a játék, ez a sziauram-analitika.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
tenorx
Nem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
Sosem egyszerű, ezért NFL.

Akkor most megint kezdjük a szokásos szezon eleji :

"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!
Szokol
Azért ez nem az nb1, hogy az eredmény nem fontos, csak a mutatott játék. 😊
Én (többek között) azért szeretem ezt a csapatot, mert amióta nézem, nem volt tankolás, alibizés, elengedett szezon, meg ilyesmik, hanem minden körülmények között csak a győzelem, és akik fel tudnak menni a pályára, azoknak kell nyerni. Ilyen szempontból mindegy, hogy Big Ben irányít, Rudi, Hodges, vagy Pickett. Aki fent van, attól várják el hogy nyerjen, és szerintem ez nagyon helyes.

Hogy milyen lesz a mérlegünk, majd kialakul, sokminden történhet szezon közben, én előzetesen azt várom hogy a csoport 1-2 helyért fogunk menni.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
tenorx
Szokol

"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
tenorx
Szokol
bengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.
gedam
Ikszde

több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
tenorx
Szokol

több mint 2 éve
gedam 5 908
tenorx
Szokol
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
tenorx
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.thescore.com/nfl/news/2357550/roethlisberger-offers-to-help-pickett-in-transition-to-nfl
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387

Mi fogjuk a legkevesebbet utazni a következő szezonban.
tenorx
jó helyre kell születni 😀
Klaci79
...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊

Helmut the Dystopian Ride
Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛
ulpianus
ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.
A csapat gépe nagyobb. 😀
Ezt a gépet Earl Thomas miatt állítottátok hadrendbe. Van rajta pánik - és gumiszoba, a nyomkövetőket leárnyékolja, a WC-ben pedig rágóautomata is található Pete Carroll saját márkájával.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487

tenorx
Klaci79

ulpianus
ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.
A csapat gépe nagyobb. 😀
aszittem belülrül vetítik ki a valóságot...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

tenorx
Klaci79

ulpianus
A csapat gépe nagyobb. 😀
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus

tenorx
Klaci79

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Van egy érdekes elemzés Pickett fumble-jei kapcsán a depo.com-on. Erről még ugyanis nem beszéltünk (talán), de Pickett karrierje kapcsán a rövid karja mellett ez volt a másik nagy negatívum, amiről folyamatosan beszéltek. 38 fumbli ugyanis brutál sok valóban.

Az elemzés során látszik, hogy sok fumbli nem az ő hibája, de azért jócskán akad olyan, ami bizony igen. Meggyőződésem, hogy ez lesz a legnagyobb kihívás neki a nagyok között, mert évi 10-et egyszerűen nem szedhet össze. Ami viszont jó jel, hogy 2021-ben ez a szám 6-ra redukálódott, ami még mindig sok, de ebből a 2 strip sacken kívül 2 írható tényleg az ő számlájára, ami azért összességében fejlődést tükröz.

Node az NFL az NFL....
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Steelers are bringing in Doug Whaley this week for a second interview for their GM job