Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Kazee nagy labdamágnes, viszont fegyelmezetlen, ezért nem lett belőle sem Atlantában sem Dallasban kezdő.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Gyors összefoglaló részemről:1. Pickett: Lehet most gondolkozni, hogy elérhető-e lett volna később, és van rá esély, hogy igen persze - de ezt soha nem fogjuk megtudni. Állítólag a Panthers vitte volna ha nincs bent Ekwonu - de ez is sokat elmond, hogy annyira azért nem bírták, hogy mindenképp őt vigyék.
2. Pickens: Balhés, de tudás szempontjából top 5 WR lehetne idén. Bízok Tomlinban meg a veteránokban, hogy megnevelik. Tökéletes pickup nekünk.
3. Leal: Volt ő régebben top10ben is mockokban, tehetség ott van, van mit tanulnia, de a legjobb helyre jött, Heywardtól mindent meglehet tanulni.
4. Austin: Konkrétan egy ilyen játékos hiányzott a WR-ek közül. Hogyha Pickens és Austin is jól fog teljesíteni rookieként, akkor nem hiszem, hogy DJ kap szerződést.
6. Connor Heyward: Hát ez kicsit fejvakarós, de egyrészt TE-t próbálunk meg csinálni belőle, másrészt meg Camnek is egy gesztus ez szerintem. Márpedig ha valaki, akkor ő megérdemli. Azon gondolkoztam, hogy számomra ő teljesíti meg a modern Steelert, minden megmozdulása, on és off the field példaértékű. Neki is bizotsan jól esett, hogy a tesója is átélheti a ledraftolás élményét.
7. Robinson: 7. kör, kicsit már mindegy, lássuk lesz-e belőle vmi.
7. Oladukon: Ez fejvakarós volt, de azt hiszem ennek annyi értelme van, hogy amikor gyakorlunk Watson/Lamar ellen, ő fogja őket alakítani, hasonló stílus.
több mint 2 éve
Nünüke
558
Hát ez a 7. kör valóban inkább olyan az "alkotó megpihen"....😁😁
Klemó
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Első 3 kör rendben, bár a WR személye nekem kicsit kérdőjel Sky Moore-nak örültem volna jobban.Amikor jó a WR class, és közben elszállnak a fizetések ezen a poszton, (10 milla ma egy átlagos fizetés és az elitek 20 milla alatt fel se veszik a telefont) ÉS mellette még need is van, akkor az, hogy double pick van semmi baj nincs, főleg, hogy NEM SB run a cél.
Onnan viszont vicc, hogy a meglévő hiány posztokat nem is akartuk betölteni.
2 WR FA-kent jött és erre még kettő a drafton, ne már.
FB/TE hibrid...... Oké Heyward tesó persze
LB-ből sokkal jobbat lehetett volna akár előbb is.
7. körös QB draft meg vicc.... Oké, hogy ott már nehéz jót találni, de ott kb bármely más poszt jobb opció lett volna.
GombiÁdám
Azon lehet vitázni, hogy ki lehet majd jobb WR Pickens, vagy Moore, de azt azért tudomásul kell venni, hogy a gyorsaság versus magasság kombi minden poszton előrébb helyezi a játékosokat. Egyre élesebb a verseny, egyre atletikusabb mindenki, de az érvényes, hogy aki meg tudja nyerni az 50-50 labdák többségét, az nagy érték. Claypool nálunk az sem biztos, hogy megéri a rostert (komolyan beszélek), ha úgy folytatja, ahogy tavaly játszott. Boykinról egyelőre csak reméljük, hogy nálunk kivirágzik, így jelenleg a mi rosterünkön nincs ilyen playa, akire bizton számíthatunk.
Ha pedig megnézed a senior bowl practice videókat, ahol Austin konkrétan MINDENKIBŐL hülyét csinál, akkor talán egyértelmű lesz a válasz, hogy a 4. kör értéke is érendben van. (Én az ő játékát várom a leginkább by the way)
Mindig mosolygok továbbá, mikor nagyokat állítunk 6. kör végétől, vagyis mi lett volna jó, vagy jobb. Én is sokszor beleesem, de egyet azért látni kell. Ott több stratégia van de legtöbbször olyan információk alapján is döntenek a csapatok, amiket mi nem látunk. Mi, mármint a steelers sokszor csinálunk olyat, hogy position switch csávókat keresünk és nézzük milyen volt az első/második évük, vagy olyanokat, akik ezt tervezik és máshol berobbanhatnak így, vagy úgy. Nincsenek bent a fő boardokon az ilyenek, de ha beletalálunk, akkor az big win. A másik irány kifejezetten a tuti backup playa, akik jó töltő emberek lehetnek. Ezekből is bejöhet kezdőbe egy-egy, így ez a stratégia sem elvetendő, de az elsőben sokkal inkább benne lehet egy AB, vagy egy Beachum.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Valahogy engem ez a QB pick nem győzőtt meg. Tényleg akkora különbség volt köztük, hogy 1/20 az utána következő meg 3/74?Az várható volt, hogy Pickett az egyetlen, aki gyakorlatilag NFL ready. Lehet őt más is vitte volna, mondjuk 2. elején. A többivel azért dolgozni kell bőven.
Van egy olyan érzésem mint az Edmundsnál, hogy mindenki más benézte, de mi megláttuk benne az első köröst - aztán kiderült hogy nem mindenki más a hülye, tényleg nagyon korán húztuk.
Annyiban azért védhető, hogy ha QB need van, és olyan szituba kerülsz, hogy nem abból válogathatsz, amit mások bennhagytak, hanem a class legjobb prospectjét húzhatod, akkor nyilvánvalóan nem túlzás az 1/20, a poszt értékét nézve.
Lehet az is bejátszott, hogy a tavalyi nagyon erősnek gondolt QB class részben besült, és emiatt óvatosabbak voltak a csapatok. De akárhogy is, csak mi gondoltuk, hogy van olyan QB akit 3. kör előtt érdemes kihúzni, ettől nem vagyok teljesen nyugodt.
Jan
Az ismert háttér miatt egyébként is várható volt a húzás, nem is véletlen az a sokescreen amit csináltunk Willissel, meg a végén Ridderrel is.
Ettől még nem látom benne a Marinot, de ha tényleg nem jó, jövőre akár jöhet egy vesztes szezon és egy jobb opció.
Idén nem volt olyan QB, akiért ennél többet adtam volna...még az 1/15-öt se értettem, de Pickett nagyon a csőben volt...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Remélem jó lesz a 4. körös wr srác, bár én inkább elvittem volna Howellt ugyanott. Sokan mondták, hogy qb duplázni fogunk, a végén igazuk lett. Howell még csak 21 éves és qrva jól dobálja a hosszúkat is. Remélem Pickettel nem sülünk be, de alternatívának ilyen áron marha jó lett volna.Ha Pickett nem lesz jó, inkább menjünk jövőre QB-ért...jobb class ígérkezik
no flacco
több mint 2 éve
Valahogy engem ez a QB pick nem győzőtt meg. Tényleg akkora különbség volt köztük, hogy 1/20 az utána következő meg 3/74? Van egy olyan érzésem mint az Edmundsnál, hogy mindenki más benézte, de mi megláttuk benne az első köröst - aztán kiderült hogy nem mindenki más a hülye, tényleg nagyon korán húztuk.
Annyiban azért védhető, hogy ha QB need van, és olyan szituba kerülsz, hogy nem abból válogathatsz, amit mások bennhagytak, hanem a class legjobb prospectjét húzhatod, akkor nyilvánvalóan nem túlzás az 1/20, a poszt értékét nézve.
Lehet az is bejátszott, hogy a tavalyi nagyon erősnek gondolt QB class részben besült, és emiatt óvatosabbak voltak a csapatok. De akárhogy is, csak mi gondoltuk, hogy van olyan QB akit 3. kör előtt érdemes kihúzni, ettől nem vagyok teljesen nyugodt.
több mint 2 éve
no flacco
317
Remélem jó lesz a 4. körös wr srác, bár én inkább elvittem volna Howellt ugyanott. Sokan mondták, hogy qb duplázni fogunk, a végén igazuk lett. Howell még csak 21 éves és qrva jól dobálja a hosszúkat is. Remélem Pickettel nem sülünk be, de alternatívának ilyen áron marha jó lett volna.
több mint 2 éve
Első 3 kör rendben, bár a WR személye nekem kicsit kérdőjel Sky Moore-nak örültem volna jobban. Onnan viszont vicc, hogy a meglévő hiány posztokat nem is akartuk betölteni.
2 WR FA-kent jött és erre még kettő a drafton, ne már.
FB/TE hibrid...... Oké Heyward tesó persze
LB-ből sokkal jobbat lehetett volna akár előbb is.
7. körös QB draft meg vicc.... Oké, hogy ott már nehéz jót találni, de ott kb bármely más poszt jobb opció lett volna.
több mint 2 éve
jött:Dehát ez egy barom. El kellene rendezni, hogy a védelem 12 emberrel lehessen a pályán, mert ezek Edmunds-cal ketten érnek egyet.
Free agent safety Damontae Kazee 1 évre
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
A tackle és a cornerback poszttal mi lesz? Ez a kettő még mindig elég vékony kezdő szinten is.Pontosan tudtuk, hogy nem lehet befoltozni minden lyukat. Van még EDGE depth hianyunk is. Lesz még FA igazoláa, ahogy Kaze is jött,..
Seda26
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Gyerekek. Ki ez a Mark Robinson. Nem látom egyik boardon sem... 😀 Vagy rosszul nézem?az athletinél a 64., lánybekker, volt nálunk és lenyűgözte Florest.
Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
jött:Free agent safety Damontae Kazee 1 évre
Okla State RB Jaylen Warren, aki ellen a 3. legtöbb elrontott szerelést csinálták a bigXII-ben 2014 óta
Jeremiah Hall/FB
Chris Owens/OL
Mataeo Durant/RB
Tyree Johnson/DL
Bryce Watts/CB
Jordan Tucker/OT
TD Moultry/Edge
Michael Maietti/OL
Tyrell Ford/DB
Tavin Harville/DB
több mint 2 éve
Seda26
170
A tackle és a cornerback poszttal mi lesz? Ez a kettő még mindig elég vékony kezdő szinten is.
több mint 2 éve
Nagy csata lesz a TJ Watt tesó meg a Cameron Heyward tesó között a FB posztért 😀Mintha régebben olvaszam volna egy cikket, hogy TE akar lenni. Az a projekt elbukott nála?
tenorx
Szokol
Alfredo Roberts says he sees value in Connor Heyward being a tight end, that’s where they’ll focus on him.
— Brooke Pryor (@bepryor) April 30, 2022
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hát...Calvin Austin videókat nézegetek folyamatosan......nem tudok betelni vele.....a csávóhoz muszáj lesz safety help, mert ha elkapja a lasztit, akkor abból tetemes YAC van általában. Persze persze kérdés, hogy a nagyobb és gyorsabb bábúk között mi lesz, és nyilván első számú WR nem lesz belőle, de igazi matchup nightmare lesz egy-egy felállásban az tuti. Ha pedig hozzáveszem, hogy mind a két QB-nk tud futni is, akkor abban biztosak lehetünk, hogy ha a Canada O-ban van fantázia, akkor ebből ki kell jöjjön. Egyedül a fal limitálhatja ezt, de itt meg pont a dinamikusabb és mozgékonyabb QB ezt annulálhatja.Egyedül amiatt van kis hiányérzetem, hogy a támadó falba nem húztunk senkit, mikor mély volt ez a class, de ez csak inkább érzés. Nem 1 év alatt kell építkezni, ezt tudtuk/tudjuk.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hát ez a 7. kör valóban inkább olyan az "alkotó megpihen"....
több mint 2 éve
Mondom, hogy trollkodunk
több mint 2 éve
oladokun QB south dakota stateend of the world
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Flores is kapott egy lehetőséget. Bízzunk benne, hogy olyat tud, amit senki más....steelersdepot.com/2022/04/2022-nfl-draft-player-profiles-ole-miss-lb-mark-robinson/
Egy érdekes prospectnek írja le a depot.com, de ők sem várták, hogy elviszi valaki..
több mint 2 éve
Gyerekek. Ki ez a Mark Robinson. Nem látom egyik boardon sem... 😀 Vagy rosszul nézem?Ötletem sincs 😀
Klemó
Kicsit azt érzem, hogy az első 4 kör királyul ment, onnantól meg trollkodunk.
több mint 2 éve
Gyerekek. Ki ez a Mark Robinson. Nem látom egyik boardon sem... 😀 Vagy rosszul nézem?a faszom tudja keziccsókolom, én csak Adácsig menek...
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Gyerekek. Ki ez a Mark Robinson. Nem látom egyik boardon sem... 😀 Vagy rosszul nézem?
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Kurva nagy húzás.....ez hiányzott, de nagyon már pár éve nálunk. No és most Muuth, Harris, Pickens,Boykin, Claypool mellé jön a biztos kezű és szélvésgyors törpe.....hja és van nekünk DJ is.....Sauce Gardner, Marcus Jones, Damarion Williams...
— Dane Brugler (@dpbrugler) March 5, 2022
A lot of AAC CBs say the same guy when asked who was the toughest WR they faced in college: Memphis WR Calvin Austin.
tenorx
Nem is érdekel a többi, rég éreztem ezt egy draft után, ráadásul úgy QB-t is húztunk.
Az FB pick pedig egyértelműen jelzi, hogy a futást is komolyan gondoljuk.
több mint 2 éve
Sauce Gardner, Marcus Jones, Damarion Williams...
— Dane Brugler (@dpbrugler) March 5, 2022
A lot of AAC CBs say the same guy when asked who was the toughest WR they faced in college: Memphis WR Calvin Austin.