Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Nagy csata lesz a TJ Watt tesó meg a Cameron Heyward tesó között a FB posztért 😀Mintha régebben olvaszam volna egy cikket, hogy TE akar lenni. Az a projekt elbukott nála?
tenorx
több mint 2 éve
Nagy csata lesz a TJ Watt tesó meg a Cameron Heyward tesó között a FB posztért 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Kicsi Heyward...őt a 7.ben vártam
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Valaki még közülük:-Rasheed Walker, OT, PSU
-Jeffrey Gunter, EDGE, Coastal Carolina
-Jesse Luketa, EDGE, PSU
-Joey Blount, S, Virginia
-Christopher Allen, EDGE, Alabama
-Dare Rosenthal, OT, Kentucky
-Josh Ross, LB, Michigan
-Josh Jobe, CB, Alabama
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Dehogy..ő nem futó....óriás a különbség...Dri Archer projekt újra él?! 😄Calvin Austin III. Alacsony kurvagyorsMeg egy WR, slotba…nem is rosszKi az?
Klaci79
xtaki
Klaci79
steelwolf
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
legalább nem a 3. körben 😀Dri Archer projekt újra él?! 😄Calvin Austin III. Alacsony kurvagyorsMeg egy WR, slotba…nem is rosszKi az?
Klaci79
xtaki
Klaci79
steelwolf
mondjuk talán ő azért nem csak gyors...
több mint 2 éve
Dri Archer projekt újra él?! 😄Calvin Austin III. Alacsony kurvagyorsMeg egy WR, slotba…nem is rosszKi az?
Klaci79
xtaki
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Calvin Austin III. Alacsony kurvagyorsMeg egy WR, slotba…nem is rosszKi az?
Klaci79
xtaki
több mint 2 éve
Ja, itt a speedster WR akit többen hiányoltak.Hát baszki, ez kemény offense lehet ha beleszoknak.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Meg egy WR, slotba…nem is rossz
több mint 2 éve
no flacco
317
Lehetne duplazni qbra
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egyébként jövőre remélem bejátszuk mi is amit a Bengals, és behúzzuk Jordan Addisont Pickettnek 😊
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Egyébként csak hogy ne csak a szép és jó legyen:Leal kapcsan egyertelmu, hogy kell ra suly es foleg a labat kell epiteni. 285 font korul van es fel kell epiteni 300-ra szepen. Ahigy Hangistejet neztem a szezon vegen, nincs ketsegem, hogy menni fog.
Pickens 1 hete autóbalesetezett, nem volt bekötve, és fixen lefejelte a szélvédőt, reméljük nincs gond. Emellett azért is csúszhatott, mert elvileg elég problémás off the field. Tomlinnak ismét lesz dolga AB után.
Lealre pedig azt mondják, hogy passrushban nagyon jó, viszont futás ellen borzasztó. Ez azért probléma, mert a run D elég szar volt végig tavaly, szóval itt még kell fejlődnie.
tenorx
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egyébként csak hogy ne csak a szép és jó legyen:azért Leal "védelmében" őt én inkább 4-3-ban tudtam, volna elképzelni, mint ege rusher...persze pár kilót felkapva baromi jó lehet DE-nek is, de azért ebben volt kockázat. Elmentünk, megnéztük pro day-en és ezek szerint eléggé odavoltunk érte. Ment D coach is és több se kellett. Szóval azért lesz vele munka, de jó alapanyag az biztos. Nem a futás ellen van az erőssége, hanem a passztettetés, de remélhetőleg a Tuitt-Alualu-Heyward hármas mögött be tudjuk úgy rotálni, hogy fejlődjön.
Pickens 1 hete autóbalesetezett, nem volt bekötve, és fixen lefejelte a szélvédőt, reméljük nincs gond. Emellett azért is csúszhatott, mert elvileg elég problémás off the field. Tomlinnak ismét lesz dolga AB után.
Lealre pedig azt mondják, hogy passrushban nagyon jó, viszont futás ellen borzasztó. Ez azért probléma, mert a run D elég szar volt végig tavaly, szóval itt még kell fejlődnie.
tenorx
Azt sajnálom, hogy idén pont mondjuk a Bama elleni győztes meccsen szarul játszott...de ilyen méretekkel van benne potenciál.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Am én tényleg nagyon a QB draft ellen voltam, de az az igazság, hogy rég éreztem olyat, hogy várom a szezont.Bennel a végén, már nagyon ez a talán lesz valami érzés volt, de azért mélyen tudta az ember, hogy már a közelébe nem vagyunk az elit csapatoknak.
Most érzek egy kis reményt, ez a fiatal offense jó lehet. A fallal továbbra se vagyok megelégedve, de ha Canada jó OC, akkor ebből sokat kilehet hozni.
És azzal sincs baj, ha Pickett nem jön be, meg kellett próbálni, ha már lecsúszott hozzánk.
Azt nem szeretném, ha átlag alatti színvonalat képvisel, és megragadunk a középszerben.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Poén, ne vegyétek komolyan!A draftunk röviden
- megöltük Kennyt, szemetek
-pofán lőttük Marvint bazmeg
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Egyébként csak hogy ne csak a szép és jó legyen:Pickens 1 hete autóbalesetezett, nem volt bekötve, és fixen lefejelte a szélvédőt, reméljük nincs gond. Emellett azért is csúszhatott, mert elvileg elég problémás off the field. Tomlinnak ismét lesz dolga AB után.
több mint 2 éve
Úgy látom idéntől Picksburgh Steelers néven futunk majd. 😃Amúgy eddig nagyon odaver az idei draft. Rég voltam ilyen lelkes. 🙂
" class="embed">
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Én nem, hogy elégedett vagyok, de rég láttam 2. és 3. körben ennyire betaláló draftot a needjeinkre és ráadásul kifejezetten azt érzem, hogy a tehetséget kerestük. Pickett egyértelmű first round talent és a WR rush után biztos voltam benne, hogy nem csúszik le hozzánk, az ACL sérülése ellenére sem.. Leal is első körös lehetett volna én azt gondolom, ha jobban és tudatosabban felépítik, erősítik és nem azt találgatják a csapatok, hogy hol lehet a legjobb. Nálunk, ha Tuitt visszajön, akkor pont lesz egy éve beszokni és tanulni a 3 elit mögött. Ideális.Pickens ráadásul nem is jöhetett volna jobb helyre. Egy állat, ha blokkolni kell és a drafton másra az 50-50 labdák kapcsán senkire nem fogadnék, ami ebben a rendszerben Pickettnél sokszor lesz majd. Deadpool kötheti a gatyáját felfelé, mert, szerintem Boykinnak is ez a rendszer sokkal jobban fog feküdni, mint az inkonzisztens Jacksonnál.
Már csak egy speedster kellene ebbe az O-ba, de az az érzésem, hogy Olszewski több szerepet fog kapni nálunk pont ezért is.
több mint 2 éve
Alapvetően elégedett vagyok. Mivel nem értek hozzá, a posztokat nézem, ezek pedig rendben vannak. Boardok alapján se csináltunk hülyeséget, mi kell még?
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Persze Én is csodálkozom a QB csúszásonm, de összességében ez a realitás. Willis volt a legjobb QB, mert képes volt dobni egy egyenest? 6 láb magas, nem lát a mackók közül semmit.....borzasztóan örültem, hogy ezt nem kajátuk be....Elég nagy üzenet egyébként minden fiatal QB-nak az idei év. Attól még, hogy besietsz a draftra egy rosszabb QB class-ba nem leszel előrébb. Főleg a korábbi évek tapasztalatai miatt sem fognak kihúzni értékes körökben. Pickett más utat járt be. Inkább bent maradt a sulin 1 évet és megmutatta, hogy ott (is) képes szintet lépni. Alacsonyabb plafonnal jön, de alapvetően plug and play módban. Őt legkésőbb a második elején kivitték volna, ebben szinte biztos vagyok.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez eddig teljesen jó. Mondjuk tűnik úgy, hogy akar a 3.-ban is jöhetett volna Pickett, de QB-ért sosem kár 🤣Belegondolok, egy Huckenberg kiment 2.korben itt meg Willis 3.vége, Corral 3.vége…
több mint 2 éve