Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 385
Én most amúgy mindenképpen hoznék elkapót vagy elkapó TE-t, mert a piaci árak durván elszálltak, és én egy DJ-t nem mernék kitömni a BB-fétissel felpumpált statjaival.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Én amúgy nagyon a QB draft ellen voltam, de innentől go Kenny - mögötted állunk.
Bízok Colbertben és Tomlinban.
tenorx
Én meg csak féltem tőle, mert annyian lehúzták az idei qb classt... Na gondoltam sebaj, még örültem is Trubnak, egy évet kihúzunk vele, feltöltjük a hiányposztokat és akkor jövőre irányító húzás... Na de akkor ez most nem így... 😊
több mint 2 éve
Ti mit húznátok második körben?
Én azzal számolok, hogy a szezon felénél Pickett lesz már bent, így szeretném, ha megfelelő O lenne mellette, hogy tudjon bizonyítani. Nem PO-ért megyünk, így most nem a védelmet erősíteném.
Én OL-t szeretnék, esetleg WR-t, de szerintem az ráér, a DJ Claypool duó elég lesz kezdőnek.
tenorx
Második körben ....attól függ, hogy ki elérhető még a legjobb játékosok közül.
Lehet tőlem OT, DT/DE, WR vagy CB, esetleg safety is.

OT-k közül nem sok maradt: Raimann, Lucas, Tom és Goedeke - én Tom-ra szavazok.
DL: Ebiketie, Travis Jones, Logan Hall, Paschall, Winfrey, Mathis, Leal - ebből nekem Jones vagy Hall a nyerő.
OLB: Ojabo, Mafe, Drake Jackson, Bonitto - Ojabo, ha lehullik az ölünkbe, eredeti helyen max Jax
WR: Moore, Watson, Metchie, Pickens, Pierce, Austin - közülük sztem senki nem marad, de én Moore-t karmolnám, reálisabb Watson vagy Austin
CB: Booth, Gordon és McCreary sztem kimennek, így marad Taylor-Britt, de ő nekem korai, ha McCreary leesik, akkor gondolkodnék, de lesz ott nagyobb érték nála

Pitre nálam inkább slot corner, ő nem kellene, bár a mentalitása és a játéka tetszik, de nekünk újat nem fog adni

S: Brisker vagy Kerby Joseph
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én amúgy nagyon a QB draft ellen voltam, de innentől go Kenny - mögötted állunk.
Bízok Colbertben és Tomlinban.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én azzal számolok, hogy a szezon felénél Pickett lesz már bent, így szeretném, ha megfelelő O lenne mellette, hogy tudjon bizonyítani. Nem PO-ért megyünk, így most nem a védelmet erősíteném.
Én OL-t szeretnék, esetleg WR-t, de szerintem az ráér, a DJ Claypool duó elég lesz kezdőnek.
tenorx
Plusz ott van Boykin!! 😊

több mint 2 éve
több mint 2 éve
K'Lavon Chaissonért dobjunk egy kis aprót a Jax-nek? Úgyis nagy volt anno a scouting szerelem az irányában.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
39 éve 1/21-re inkább egy DT-t vittetek a helyi irányító helyett, úgy voltak vele, ilyen hibát még egyszer nem vétnek 😊
 www.post-gazette.com/sports/steelers/2022/04/28/pittsburgh-steelers-nfl-draft-first-round-kenny-pickett-malik-willis-jordan-davis/stories/202204270026

Dulac nagyon Jordan Davis párton van, és az az igazság, hogy nehéz vele vitatkozni.
Van egy 33 éves, ligaelit Heywardunk, aki azért sajnos öregszik.
Egy 35 éves Alualu, aki nélkül összeesett a futásvédelem idén.
Meg egy 29 éves Tuitt, aki alig játszott az utóbbi 3 évben.

Az is kurva kemény, hogy 2014 óta 1 embert húztunk a védőfalba az ötödik kör előtt, Hargravet.

Nem flashy pick, de kitudnék vele békülni.
tenorx

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Mifelenk eszakon az elso korbol ez a Kenny pick szamomra a legizgalmasabb (a barnak nem huztak, a mieinket kihozom A- ra a cinciet meg B-re) Adom, hogy Haskins (isten nyugosztalja) utan ez volt a jo dontes. Az erintetlen qb svedasztalrol huzas. En ugyan Willist mockoltam hozzatok, de promt valaszt tole nem remelhettetek volna, ellenben az egyik ha nem az egyetlen qb akitol igen az KP aki meg a Pittsbol Pittsbe cinderella sztoryt is hozza. Grat!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hájóvanakkor....ha így, akkor így.

Feltradelés nélkül nekem le tudják nyomni a torkomon, még akkor is, ha nem hiszem, hogy éppen a mi stábunk farag embert belőle.
Willie Parker
Majd az idő eldönti. Nekem megfelel ez a választás, padozik egy évet Trub mögött, aztán jövőre meg lehet nézni, hogy mi sült ki. Ha meg nem nyertünk, akkor keresünk tovább.
Reggio1914
Pickettet pont nem padoztatnám egy percig sem. Ha TC-ben nem tudja lenyomni teljes felkészüléssel se Rudolphot, sem Trubisky-t, akkor vannak bajok.
Willie Parker
Igen, ez Willis eseteben ult volna, de Pickettre mondtak hogy a leginkabb kesz van, ha ezek utan se kezd akkor gond van, mert benne sok fejlodesi potencial nincs (vagy jol titkolja).
gabokocka
Nem értek úgy hozzá, mint Ti, ezért elfogadom az érveteket. Én csak azt nem szeretném, hogy túlságosan nagy elvárás lenne felé, hogy ha van néhány rosszabb meccse, akkor már hamar lekiabálják a pályáról...
Jó persze, ez az nfl, itt ha akar valamit az ember, akkor ott a lehetőség és élni kell vele, különben Adios... Bár még Rudi is itt van. 😊
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

Feltradelés nélkül nekem le tudják nyomni a torkomon, még akkor is, ha nem hiszem, hogy éppen a mi stábunk farag embert belőle.
Willie Parker
Majd az idő eldönti. Nekem megfelel ez a választás, padozik egy évet Trub mögött, aztán jövőre meg lehet nézni, hogy mi sült ki. Ha meg nem nyertünk, akkor keresünk tovább.
Reggio1914
Pickettet pont nem padoztatnám egy percig sem. Ha TC-ben nem tudja lenyomni teljes felkészüléssel se Rudolphot, sem Trubisky-t, akkor vannak bajok.
Willie Parker
Igen, ez Willis eseteben ult volna, de Pickettre mondtak hogy a leginkabb kesz van, ha ezek utan se kezd akkor gond van, mert benne sok fejlodesi potencial nincs (vagy jol titkolja).

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Gy első ránézésre második körre maradt számomra 37 draftolható ember, amiből ki kell jönnie egy impact-nek.
több mint 2 éve

Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
A mögöttünk kimenők közül Tyler Smith-ért fájt egyedül a szívem, szerintem olyan hű de nagy lehetőséget nem hagytunk ki.

Szokás szerint pont előttünk vitték ki a hozzánk legjobban illőt (Penning), Linderbaum nekünk luxus lett volna ennyi interior lineman beruházás után.

McDuffie-val próbálkozzon a méretei miatt nyugodtan a Chiefs, ők még tudják is használni, Elam szerintem nálunk totál bukó lett volna a Tomlin felfogással. Quay Walkerre amúgy sem lett volna szükségünk Jack mellett, s én őt személy szerint nem is kedvelem. Devin Lloyd detto, annyival kiegészítve, hogy ő jó játékos (Jax-et nem értem).

Jermaine Johnson jó játékos, de pass rusher azért még lesz elérhető és hozzánk csak rotációba jött volna, ami azért QB need mellett nagy luxus. Karlaftis szerintem nincs annyira komplett, mint JJ, ő előbb ad neked segítséget, de Highsmith-hez képest nem oltári előrelépés.

Wyatt elfért volna, de ugyanaz, mint JJ esetén, hogy hátrébb is vannak jók.

A safety runnak nem örülök a végén, nem is nagyon maradt értelmes ember benn, azt még megbánhatjuk, de hát itt is a pozíciós értéktelenség jöhet fel érvként.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve

Willie Parker
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Fasza kis marketinghúzás. Én nem bánom alapvetően, mert kiemelkedően fontos poszt. Ha gyenge lesz, akkor tovább kell lépni és addig lövöldözni, míg el nem találunk egy fasza irányítót.

Egy biztos: ismerjük a fiút teljesen, kiderül, mennyire ért az irányítók feltérképezéséhez a stáb. Ha nem válik be Picike, akkor itt is le kell majd vonni a konzekvenciát.
több mint 2 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Én nem értem mit szenvednek itt egypáran. 20-on bent van minden QB az is akit választanál? Csapatod QB gondol küzd? Akkor mi a baj? Beválik vagy nem, ki tudja. Hány TOP10 QB vált be az elmúlt 18 évben meg volt egy BB nálunk? Hány bustot vittek ki 18 év alatt QB szinten a választások számához képest. Ha meg TOP5-ben választanánk menne a nyafogás azon, hogy hú micsoda rossz a szezon? Könyörögöm legalább 2 meccset adjatok már neki. Amúgy mi a garancia a jó választásra? hagyjuk már.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Azert a nap mondasa az, hogy nem vartuk, hogy Picket bent lesz 20on.....😊
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nem tradeltunk fel es ez mar jo. Mondjuk lefele siman mozoghattunk volna. Pickett az elso szerelem vollt, es nem.mult el. Netzuk a jo oldalat. Ez a Qb csapat kozel figja a top 10hez vinni a csapatot jovore..😊))
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként tán pont egy Steelers fan rakta be vmelyik szakinak a QB 5 szempontját vmelyik topickba (most nem találtam rá) hogy minek kell megfelelnie hogy NFL QB szint legyen. Pickett felelt meg ennek egyedül. Egy egyébként elèg jól beválló mèrce volt ès valóban szaki állította fel. Úgyhogy talán van remény hogy leküzdje a redflageket ☺️

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
több szempontból amúgy teljesen rendben van Pickett...de túl sok javítanivaló van rajta, ami ennyi idősen...vagy tavaly valami csoda történt és a legmagasabb szinten tud focizni....higgyük ezt egyelőre 😊
Klaci79
Kiderül az is mennyire tudunk QB-t scoutolni, minden más QB lehetőség bent volt még, mindenkit megnéztünk, és mégis őt húztuk...

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több szempontból amúgy teljesen rendben van Pickett...de túl sok javítanivaló van rajta, ami ennyi idősen...vagy tavaly valami csoda történt és a legmagasabb szinten tud focizni....higgyük ezt egyelőre 😊
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mike Tomlin said Kenny Pickett will be given an opportunity to challenge Mason Rudolph and Mitch Trubisky to be the 2022 starter.

Egy első kört adni ezért...vicc 😀
Klaci79
Jó én mondjuk hiszek abban, hogy a rookie QBknak jól jön egy év padozás és tanulás.
tenorx
azzal nincs is gondom, de akkor mondja ezt...de ez a bullshit duma...hogy micsoda lehetőség...Rudit már rég el kellett volna engedni
több mint 2 éve
Mike Tomlin said Kenny Pickett will be given an opportunity to challenge Mason Rudolph and Mitch Trubisky to be the 2022 starter.

Egy első kört adni ezért...vicc 😀
Klaci79
Jó én mondjuk hiszek abban, hogy a rookie QBknak jól jön egy év padozás és tanulás.