Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Daron Payne-re nem kellene egy második kört ellőnünk Washingtonba?
több mint 2 éve
www.post-gazette.com/sports/steelers/2022/04/27/gerry-dulac-s-steelers-chat-04-27-22/stories/202204270113Summary redditről:
Doesn't think they will trade up
Their preference at QB is Willis
Doesn't expect EDGE to be selected at all
Thinks they will draft two defensive linemen in the first four picks
Will draft WR no later than Round 2
They REALLY like Jordan Davis
Willis is the only QB they like in Round 1
They will let draft play out in front of them but they have a list of 5 or 6 players who will likely be there that they'd be happy to select. Focus will be on DL and WR
This being Colbert's last draft has zero impact on if they take a QB
Dulac points out that Devonte Wyatt was never charged with a crime (uh oh)
Jordan Davis is the #1 player on their board, Willis is #2 (he doesn't outright say this but he heavily implies it)
Dulac thinks they will trade up for one player and only one player -- Jordan Davis
Zero chance they draft a QB other than Willis in the first round
If Willis and Davis/Wyatt are gone the likely pick is WR
Won't draft G, ILB, TE, RB, P or K
They really like Hamilton too but don't expect him to be there at 20
If they draft a QB outside of the 1st it will be 4th round or later
Won't consider Linderbaum at 20
Seems to indicate that Jameson Williams is their #1 WR
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Azért annyira nem drámai. Tavaly sérült volt, előtte nem semmi évet nyomott, emlékezhetünk rá mi is bőven.melyik drafton? A félszeműek, féllábúak kategóriában????most mi van, a legjobb qb a draftonNem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
Razi
gedam
polamalu
De én inkább egy kivágás után hoznam, kisebb fizuval egy próbaévre.
több mint 2 éve
melyik drafton? A félszeműek, féllábúak kategóriában????most mi van, a legjobb qb a draftonNem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
Razi
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
most mi van, a legjobb qb a draftonNem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
Razi
több mint 2 éve
Nem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
több mint 2 éve
Vigyék ki az alajén, még mielőtt a szerelem fellángolna és mindent elemésztene a tűz 😀
több mint 2 éve
Carroll draftjai kapcsán én már letettem az előzetes jóslásról.Szerintem Carroll nem fog egy ilyen fejlesztendő kalibert behúzni, hanem v Pickettet szedi ki, mint azonnal berakható gyereket, v Howellt, mint a legbiztosabbat.5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Szerintem Carroll nem fog egy ilyen fejlesztendő kalibert behúzni, hanem v Pickettet szedi ki, mint azonnal berakható gyereket, v Howellt, mint a legbiztosabbat.5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
több mint 2 éve
5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
Madden hates me.
több mint 2 éve
Akkor drága a felcsere az irányítóért, ha nem válik be. Ne írjunk le mindenkit a classból, azért ez nem egy 2013 évinek néz ki. Én inkább a Tomlin féle szerelemgyerektől félek, poszttól függetlenül.Számomra ez pont 2013asnak tűnik. Akkor volt hasonló, hogy talán kimegy top10ben irányító. Minden más évben gyakorlatilag 2-3 top10.
Szokol
több mint 2 éve
Akkor drága a felcsere az irányítóért, ha nem válik be. Ne írjunk le mindenkit a classból, azért ez nem egy 2013 évinek néz ki. Én inkább a Tomlin féle szerelemgyerektől félek, poszttól függetlenül.
több mint 2 éve
4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Ha kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Én nagyon félek azért, hogy ebben a gyengének tűnő classban felmegyünk QB-ért.Amúgy egyetértek, de jövőre azért kutyakemény dolgunk lesz QB fronton, mert kutyába nem fogunk lemenni, szóval majdhogynem esélytelen, hogy 10-ben húzzunk majd a jövő évi drafton.
Truby már így is upgrade lesz a tavalyi Benhez képest, tele vagyunk lyukakkal, Tomlin nem az állásáért megy, kurvára remélem, hogy nem megyünk fel senkiért.
tenorx
FA-n meg nem nagyon látok mozdítható irányítót: max. Tua-ból szállhat ki majd a Miami, akivel ebben az esetben megint nem vagy előbbre. Carr lehet még érdekes, az ő sorsa leginkább a mostani szezontól függ (szintén), de ha ő is bukik JMD-vel, akkor kb minek.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
több mint 2 éve
Én nagyon félek azért, hogy ebben a gyengének tűnő classban felmegyünk QB-ért.Truby már így is upgrade lesz a tavalyi Benhez képest, tele vagyunk lyukakkal, Tomlin nem az állásáért megy, kurvára remélem, hogy nem megyünk fel senkiért.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
több mint 2 éve
Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/steelers-gm-kevin-colbert-says-hes-open-to-moving-up-or-down-draft-board-mentions-two-specific-scenarios/
Madden hates me.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hát most rossz érzésem van. Azt rebesgetik, hogy sehol nincs magasan QB a draft boardon. Ez persze nem meglepetés, de ha így van, akkor ez megint egy szerelemgyerek lesz Willis személyében, mert szinte bizti, hogy ha kicsúszik a 10-ből, akkor elindul érte a mi edzőnk......Remélem nem lesz igazam és nem fogunk ebben az építkezésben egy ilyen csávóért inget és gatyát adni, mert akkor baj van........
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Tuitt kapcsán nincs semmi update, de jól van-Tomlin
több mint 2 éve
xtaki
3 442
Remelem nem tradelunk fel, elso korben cb vagy s, masodikban ol, harmadikban dl, ol.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Haden szerintem gyűrű esélyes csapatot keres, ahova olcsón aláír, vagy fizura maxolja a maradek 1-2 évét. Csodálkoznék, ha nálunk írna alá..Tulajdonképp jó döntés:Adjunk még Ebronnak egy 5 millás szerződést és boldog is leszek.
The #Steelers have signed Terrell Edmunds to a one year deal
Klaci79
Más: Hadenről nagy a csend, akár alá is írhatna vagy kèt évre még ide..
Szokol