Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Tulajdonképp jó döntés:
The #Steelers have signed Terrell Edmunds to a one year deal
Klaci79
Egyetértek. Ez win-win. Edmunds hajthat egy nagyobb szerződésre,.mi pedig a drafton nagyobb szabadsággal mozoghatunk.

De ettől még simán lehet safety draft első körben. Ahogy tavaly nagyon Harris felé mutatott minden, úgy most azt gondolom a BPA felé megyünk. Persze nálunk soha nem lehet tudni kit hogyan értékelünk...főleg CB oldalon.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A stratégia sztem megvan. Nem elfelejtettek hokizni. Egyszerűen nem mennek a lábak, és puhák vagyunk. Egy közel azonos szinten úgy tudsz felülkerekedni, ha szétkorizod vagy szétütközöd. Mi a mi szintünkön idehaza szétkorizni tudtuk volna az ellent, ütközni nálunk nem lehet. OBIVC. Viszont idén még az sem ment. 😀 Azért a rutin csak meghozta a címet. Sztem ez most egy pihenős szakasz volt. A PO kvázi megvolt már, minek állsz a gázon? Picit kiengedsz. Aztán újra rá tudsz lépni....
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Tulajdonképp jó döntés:
Klaci79
Adjunk még Ebronnak egy 5 millás szerződést és boldog is leszek.

Más: Hadenről nagy a csend, akár alá is írhatna vagy kèt évre még ide..
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Tulajdonképp jó döntés:
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Sok irányba mehetünk, így inkább azt írom le, hogy az első két pick-kel kiket látnék szívesen:

QB: Matt Corral
WR: Chris Olave, Skyy Moore, George Pickens, Kyle Phillips
RB: Kenneth Walker
OL: Berhard Raimann, Trevor Penning, Tyler Smith, Zach Tom (3. körtől Lucas)
DL: Devonte Wyatt, Jordan Davis, Travis Jones,
EDGE: Travon Walker, George Karlaftis, Jermaine Johnson,
LB: Devin Lloyd, Nakobe Dean,
CB: Andrew Booth Jr., Jalen Pitre, Daxton Hill, Kyler Gordon
S: Lewis Cine, Jaquan Brisker, Nick Cross

Akiket nagyon nagyon kerülnék: Linderbaum (nekem gyenge fizikailag, olyan meg már van nekünk), Kaiir Elam (segghülye), Boye Mafe (nekem ilyen workout warrior, aki a pályán viszont nem alkot), Brian Asamoah (kicsi, blokkon akad), Jahan Dotson (nem lesz Tyreek Hill 2.0), DeMarvin Leal (futás ellen rossz)
több mint 2 éve
Azért Guentzel halálos tud lenni 😊
Nem volt azért minden rendben, de az utóbbi hetekhez képest ez a teljesítmény nagyon ott volt...
Azért a védekező harmadban ennél nagyobb határozottságot szeretnék látni.
több mint 2 éve
Ha őszintén végignézünk a rosteren, azt látjuk, hogy RB, TE, OT, OG, DT (Tuitt úgy néz ki marad és nincs olyan DT, aki kihagyhatatlan lenne itt az első körben), EDGE, ILB nem kell.
Marad a QB, ahová nem éri meg beruházni, bár persze ha Willis lecsúszik, de úgyse fog...ha feltérdelünk QB-ért nehezen leszek meggyőzhető, hogy jól draftoltunk...
OC jöhet, de most talán luxus lenne, Safety és CB minden további nélkül, de ne valami szerelemgyerek, hanem tényleg első körös tehetség és akkor jók vagyunk.
WR se ártana, de 2. körben jobban várom.
CB-t tippelnék, ha nagyon kellene, de lehet ebből simán S is. Az, hogy CB-vel megvagyunk, csak nagyon a számok mentén lenne igaz, mert igazi no1 CB sehol...az idei classban csak 1 olyan ember van, aki biztosan kivisznek előttünk, szóval 2-3 komoly talentum akár lehet is a pakliban.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egy hét múlva draft Ti meg korongoztok 😀 Valami tipp a jósdából?
astroid
Stratégiai nyugalommal várom a draftot. Ha nem QB-t húzunk első körben, akkor valszeg nem tudjuk elrontani.

Egy csomó posztra húzhatunk 1 köröst, és egy csomó jó propect jön ki ezekre a posztokra. Mi baj lehet?
Jan
Én már lelkileg felkészültem a QB pickre.
tenorx
nomalick
nomalikk
nooo
maaaalik
sutianap
Figyelj én egyiket se szeretném - már annyiszor leírtam, nem akarom magam ismételni 😀
Tényleg bármi másnak tudnék örülni, ami erősíti a keretet.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
astroid
Stratégiai nyugalommal várom a draftot. Ha nem QB-t húzunk első körben, akkor valszeg nem tudjuk elrontani.

Egy csomó posztra húzhatunk 1 köröst, és egy csomó jó propect jön ki ezekre a posztokra. Mi baj lehet?
Jan
tenorx
nomalick
nomalikk
nooo
maaaalik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
astroid

Jan
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
astroid

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
astroid
linderbaum

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
astroid
Persze, hogy korongozunk, legalábbis én, mert én nem értek a draftoz. 😀

Pola: puhák vagyunk, ez nem is vitás, de a stratégiai hiányosságokon az se segítene, ha Orpik üzemmódban nyomnánk, 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
több mint 2 éve
Tegnap újabb vereség...utolsó 11 meccs 3-8...ráadásul Jarry week to week sérülés...nagyon nem néz ki jól ez a csapat most...az Islanders ellen hazai pályán ment a játék, de egyébként az egyik legrosszabb formában lévő csapat vagyunk. Lehet jön az újabb kizúgás az első rájátszás körben, bár Malkin 4 meccses eltiltása lejár lassan...mindenesetre nem jó mostanában Pens meccseket nézni...
Klaci79
Sully nem lát sajnos az orrától. Crosby magic elfedi a homályokat sokszor, pedig a csapat ezer sebböl vérzik. Nincs D-offense, slap-shot threat se D, se O szinten. Ez alapból azt jelenti, hogy muszáj nullára játszani a támadásokat. Ehhez kell Sid zsenije, de 34 éves, és hiába erős lábon, attól még under-sized, ő már nem fog végigszánkázni a pályán. Mondjuk Gunetzel és Rust is jó magasak. A korongkihozatal szinte nem létezik, neutral zoneban és palánk melletti bírkózásban ergyák vagyunk. emiatt nincs puck-movement, ritmus, flow. PP ötlettelen - itt is csak egyéni villanások vannak inkább. A PK az egyedüli eleme a játéknak, ami oké. Kapu elott nem zárunk eléggé, gyenge a blokk és testjáték. Dumo pl. kurva lassú, darabos, ügyetlen, de a helyezkedése miatt még így is a legjobb védőnk. Carter jó, Rust jó, Guentzel el-el tűnik, de nála van friss er meg kémia Siddel.

Kapus nincs, van mire fogni a 1stRoutot. 😀

Amúgy a brigád nem rossz, de kéne edzői teljesítmény.
kishaszi
A kezdőket lehúztad, majd az edzőt hiányolod. Egyébként évek óta hajtom, hogy puhák vagyunk, sem blokk, sem igazi fizikai hoki. Márpedig a PO hokiban kell a fizikalitás. A méretma már nem olyan nagy kérdés, egyre kevésbé. Bár sokan szeretik az óriásokat, de a modern gyors hokiban az már nem akkora elvárás. A kékvonalas lövések valóban hiányoznak, főleg az előnyös játéknál. Kapus, hát igen. Kapusnak látszó tárgy aki néhajó napot fog ki, akkor kegyetlen, de aztán másnap egy U8-as gyerek is hüléyt csinál belőle 😀 Biztosan van edzői hiba is, nem mondom, de sztem a legnagyobb hiba a teljes csapatösszetétel, Malkin és Crosby foglyai vagyunk egyenlőre.
polamalu
Nem edzői hiba, nincs. :S NIncs in-game adjustment. Nincs válasz 2 hónapja arra, hogy nem tudunk támadást építeni. Egy trap, vagy sima N-zone feltolt védekezés esetén - pl. Panthers - teljesen tanácstalanok vagyunk. Könnyen elválasztanak a korongtól minket, mi nem tudunk ütközéssel érdemben korongot szerezni. Ez utóbbi azért is érdekes, mert statisztikailag pl. az OT loss Canes meccsen 15-4 volt az első harmad után a hits nekünk, de a játék képe alapján ez egyáltalán nem látszott, sőt. Ez egyértelműen pozíciós probléma, ami fel kéne tűnjön 2 hónap távlatából a szakembereknek, de valahogy mégsem...
kishaszi
Vagy de, csak altatnak 😀 Megvan a válasz, de minek vegyékk elő a PO előtt? A rájátszás megvan, innentől már új bajnokság 😀 . A hit és hit közt is van nem kis különbség. Én azt mondom puhapöcsök vagyunk. Egyszerűen nem oldjuk meg fizikálisan amit meg kell. A palánknál az már csak a fárasztás, mezőnyben kellene a korong szerzésnél ütközni. De mi itt hiába papolunk azért ott a padon mégiscsak jobban értenek hozzá, sztem, mint mi 😀 Meg kintről mindig könnyebb. Én is jobban tudom osztani az észt a gyereknek. Amikor bent vagyok látom mit kellene, csak nem sikerül 😀 Nem mindig.
több mint 2 éve
Tegnap újabb vereség...utolsó 11 meccs 3-8...ráadásul Jarry week to week sérülés...nagyon nem néz ki jól ez a csapat most...az Islanders ellen hazai pályán ment a játék, de egyébként az egyik legrosszabb formában lévő csapat vagyunk. Lehet jön az újabb kizúgás az első rájátszás körben, bár Malkin 4 meccses eltiltása lejár lassan...mindenesetre nem jó mostanában Pens meccseket nézni...
Klaci79
Sully nem lát sajnos az orrától. Crosby magic elfedi a homályokat sokszor, pedig a csapat ezer sebböl vérzik. Nincs D-offense, slap-shot threat se D, se O szinten. Ez alapból azt jelenti, hogy muszáj nullára játszani a támadásokat. Ehhez kell Sid zsenije, de 34 éves, és hiába erős lábon, attól még under-sized, ő már nem fog végigszánkázni a pályán. Mondjuk Gunetzel és Rust is jó magasak. A korongkihozatal szinte nem létezik, neutral zoneban és palánk melletti bírkózásban ergyák vagyunk. emiatt nincs puck-movement, ritmus, flow. PP ötlettelen - itt is csak egyéni villanások vannak inkább. A PK az egyedüli eleme a játéknak, ami oké. Kapu elott nem zárunk eléggé, gyenge a blokk és testjáték. Dumo pl. kurva lassú, darabos, ügyetlen, de a helyezkedése miatt még így is a legjobb védőnk. Carter jó, Rust jó, Guentzel el-el tűnik, de nála van friss er meg kémia Siddel.

kishaszi
A kezdőket lehúztad, majd az edzőt hiányolod. Egyébként évek óta hajtom, hogy puhák vagyunk, sem blokk, sem igazi fizikai hoki. Márpedig a PO hokiban kell a fizikalitás. A méretma már nem olyan nagy kérdés, egyre kevésbé. Bár sokan szeretik az óriásokat, de a modern gyors hokiban az már nem akkora elvárás. A kékvonalas lövések valóban hiányoznak, főleg az előnyös játéknál. Kapus, hát igen. Kapusnak látszó tárgy aki néhajó napot fog ki, akkor kegyetlen, de aztán másnap egy U8-as gyerek is hüléyt csinál belőle 😀 Biztosan van edzői hiba is, nem mondom, de sztem a legnagyobb hiba a teljes csapatösszetétel, Malkin és Crosby foglyai vagyunk egyenlőre.
polamalu
Nem edzői hiba, nincs. :S NIncs in-game adjustment. Nincs válasz 2 hónapja arra, hogy nem tudunk támadást építeni. Egy trap, vagy sima N-zone feltolt védekezés esetén - pl. Panthers - teljesen tanácstalanok vagyunk. Könnyen elválasztanak a korongtól minket, mi nem tudunk ütközéssel érdemben korongot szerezni. Ez utóbbi azért is érdekes, mert statisztikailag pl. az OT loss Canes meccsen 15-4 volt az első harmad után a hits nekünk, de a játék képe alapján ez egyáltalán nem látszott, sőt. Ez egyértelműen pozíciós probléma, ami fel kéne tűnjön 2 hónap távlatából a szakembereknek, de valahogy mégsem...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Klaci79

kishaszi
polamalu
Malkin és Crosby köré simán lehet csapatot építeni, de 2. sortól lefelé vannak a szélsőkkel problémák, illetve a védelem baromira lassú, körülményes és sok korongot adunk el középső harmadban.
A kapusteljesítmény sem volt olyan vészes, főleg idén...a PO más, ott lehet megint kevés lesz Jarry, ha egyáltalán tud játszani.
Hozzáteszem, az év első felében, semmi gond nem volt...az utóbbi 10-15 meccsen jöttek ki problémák.
Rodriguez, Kapanen iszonyatosan visszaesett, különösen előbbi, amióta kikerült az első sorból. És nem véletlen, mára mindketten 4. sorban vannak, de jobb lenne, ha Rodriguezt elfelejtenénk. Rakell nagy húzás volt, de több kellett volna amíg lehetett. Hozzáteszem, hogy fontos sérültek voltak sokat pályán kívül: Zucker, McGinn nagyon hiányoztak, visszatértek, az elmúlt meccseken jobb is a teljesítmény, csupa nehéz meccset játszottunk mostanában. Rodriguez szerintem addig van jégen, amíg Malkin nem tér vissza és megy hátra Blueger a 4. sorba.
A probléma mindenképp a védelemben van. Dumoulin borzalmas gyenge időnként, ahogy többen is sokat hibáznak hátul.
Amúgy öreg csapat vagyunk, ez nyilvánvaló...ettől még én is inkább az edzői hibákat látom. Szétesett a csapat támadójátéka, amikor Rust-ot lerakta Malkin mellé, aztán most Rakell fasza Crosby és Guentzel mellett, de Rust nem találja magát a 2. sorban. Ha a Heinen-Carter-McGinn sor újra összeáll, az jó lesz, de nyilván Malkin hiányában Blueger más kávéház, ő egy baromi jó emberhátrányos játékos.

Összességében ez a csapat jelenleg sima kieső...kérdés, hogy formában tudnak e javulni most a hosszú pihenő alatt. Én nem tennék komoly pénzt rá, hogy megyünk két kört. Alapvetően nem értem miért próbálkozunk újra Jarry-val, aki egy ügyes cserekapus lenne...illetve a jövő az más tészta...év végén szerintem Malkin és Letang is távozik...bár utóbbi még a legértékesebb védőnk mindig.
több mint 2 éve
Klaci79

kishaszi
több mint 2 éve
Klaci79

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez egy remek hír, sokkal jobban örültem volna, ha már a drafton idejön, mert itt kicsit jobban értenek az elkapókhoz. Ha valahol, hátha itt vissza tudják hozni őt \o/

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Na akkor egy újabb beépített ügynök, ezúttal itt. 😁
több mint 2 éve
Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.
Klemó
Nekem az egyik kedvenc WR prospectem volt akkoriban.
Willie Parker
En nem értettem mi ment nala felre, nagyon sokat lattam bele, persze szimplan lehet hogy csak tenyleg szar, de orulok hogy ide kerult, el tudom kepzelni hogy a Ravensnel nem tudtak normalisan hasznalni.
gabokocka
Kétségtelen, hogy a Láma nem tud passzolni, de Traubival se lesz nagyon kisegítve a srác...
Szokol
Jobban passzol mint Láma. Összességében persze szarabb, de ebben biztosan jobb.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.
Klemó
Willie Parker
En nem értettem mi ment nala felre, nagyon sokat lattam bele, persze szimplan lehet hogy csak tenyleg szar, de orulok hogy ide kerult, el tudom kepzelni hogy a Ravensnel nem tudtak normalisan hasznalni.
gabokocka
Kétségtelen, hogy a Láma nem tud passzolni, de Traubival se lesz nagyon kisegítve a srác...
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Klemó
Willie Parker
Hát őt vártuk 3. körben egyértelműen DJ helyett. Hát nem mondom, hogy Truby ezerrel jobb lesz, de kiszámíthatóság terén azért mindenképp.