Pittsburgh Steelers
En nem értettem mi ment nala felre, nagyon sokat lattam bele, persze szimplan lehet hogy csak tenyleg szar, de orulok hogy ide kerult, el tudom kepzelni hogy a Ravensnel nem tudtak normalisan hasznalni.Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.Nekem az egyik kedvenc WR prospectem volt akkoriban.
Klemó
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Ettől függetlenül drafton 2 hátsó körös elkapó se lepne meg. Sőt, akár egy első vagy második körös sem, mert Deadpoollal nem voltak megelégedve.
nekemesBoykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.Nekem az egyik kedvenc WR prospectem volt akkoriban.
Klemó
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.Nekem az egyik kedvenc WR prospectem volt akkoriban.
Klemó
Boykin tényleg ennyire rossz lenne, vagy ennyire sérülékeny, hogy a 2 millás utolsó szerződését sem éri meg? Tavaly gyakorlatilag nem vonták be a játékba, és sokat volt sérült is, de talán egy vetmint megérne idén, hátha van abban a tankban.Nem tudom, de én örülök, hogy nálunk kötött ki.
Klemó
#Steelers claimed WR Miles Boykin off waivers from the #Ravens, sources say.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) April 19, 2022
Na erre kiváncsi leszek:A liga legjobb, évekre meghatározó párosa lehet.
With #Steelers LB coach Brian Flores coaching Myles Jack, and Devin Bush the sky will be the limit for theses linebackers
Klaci79
criminal lawyer or criminal lawyer?
index.hu/sport/jegkorong/2022/04/15/rajatszasban-a-cimvedo-tampa-bay-es-a-pittsburgh/
minek perelné őket, fehér edzőjük volt, majd azt!Na erre kiváncsi leszek:Mert ha nem, beperli oket. Rontjak az edzoi renomejat.
With #Steelers LB coach Brian Flores coaching Myles Jack, and Devin Bush the sky will be the limit for theses linebackers
Klaci79
ulpianus
Na erre kiváncsi leszek:Mert ha nem, beperli oket. Rontjak az edzoi renomejat.
Klaci79
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
criminal lawyer or criminal lawyer?
How about “ Dwayne Haskins, son, husband, buckeye brother, friend, beloved teammate has passed away” TF his career ups and downs have to do with him unfortunately losing his life🤦🏾♂️ STFU! Let his family & friends grieve instead of throwing shade. Praying for the Haskins family!! pic.twitter.com/gb1D9KcgCQ
— Cardale Jones (@CJ1two) April 9, 2022
Here is @Gil_Brandt on NFL radio when asked about Dwayne Haskins.Gyönyörű...
“He was a guy that was living to be dead.”
“It was always something” with Haskins
“Maybe it he stayed in school a year he wouldn’t do silly things [like] jogging on a highway.”
Schefter initially tweeted, “Dwayne Haskins, a standout at Ohio State before struggling to catch on with Washington and Pittsburgh in the NFL, died this morning when he got hit by a car in South Florida, per his agent Cedric Saunders. Haskins would have turned 25 years old on May 3.”
sutianap
Ez melyik volt?az első tweetben kb azt emelte k h haskins elég szarul kezdett nflben. ami tény de hát ilyenkor kurvára nem ez a lényegMit tett?most talált "egykét erőssen bepipázozz niggert, vasakkal, feszítőkkel..."RIPsefter mindent túlél, pedig ideje lenne h keményen megszopassák.
és a kurvaannyát Sefternek meg Gilbrandtnek
amisokazsok
sutianap
Haskins nyugodjon békében
briareos
sutianap
bcsarli
briareos
Scheftertől én nem találtam ilyen tweetet, egy cikkben valóban volt ilyen, de ott részletesebben foglalkoztak vele.
Gil Brandt meg most tolt egy ilyen tweetet:
This morning while learning of Dwayne Haskins’ passing, I reacted carelessly and insensitively on a radio interview. I want to apologize to Mr. Haskins’ family and anyone who heard my poor choice of words. I truly apologize. My heart goes out to his family at this difficult time.
— Gil Brandt (@Gil_Brandt) April 9, 2022
Solymi
I honestly don't see how people are offended by this statement. It's truthful & the language is not offensive. Schefter just stated the facts. pic.twitter.com/35eCAqhKA8
— Douglass Sloan (@DougSloan) April 9, 2022
“He was a guy that was living to be dead.”
“It was always something” with Haskins
“Maybe it he stayed in school a year he wouldn’t do silly things [like] jogging on a highway.”
Schefter initially tweeted, “Dwayne Haskins, a standout at Ohio State before struggling to catch on with Washington and Pittsburgh in the NFL, died this morning when he got hit by a car in South Florida, per his agent Cedric Saunders. Haskins would have turned 25 years old on May 3.”
Szerkesztette: sutianap
Ez melyik volt?az első tweetben kb azt emelte k h haskins elég szarul kezdett nflben. ami tény de hát ilyenkor kurvára nem ez a lényegMit tett?most talált "egykét erőssen bepipázozz niggert, vasakkal, feszítőkkel..."RIPsefter mindent túlél, pedig ideje lenne h keményen megszopassák.
és a kurvaannyát Sefternek meg Gilbrandtnek
amisokazsok
sutianap
Haskins nyugodjon békében
briareos
sutianap
bcsarli
briareos
Scheftertől én nem találtam ilyen tweetet, egy cikkben valóban volt ilyen, de ott részletesebben foglalkoztak vele.
Gil Brandt meg most tolt egy ilyen tweetet:
This morning while learning of Dwayne Haskins’ passing, I reacted carelessly and insensitively on a radio interview. I want to apologize to Mr. Haskins’ family and anyone who heard my poor choice of words. I truly apologize. My heart goes out to his family at this difficult time.
— Gil Brandt (@Gil_Brandt) April 9, 2022
" class="embed">