Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.
Klemó
Nekem az egyik kedvenc WR prospectem volt akkoriban.
Willie Parker
En nem értettem mi ment nala felre, nagyon sokat lattam bele, persze szimplan lehet hogy csak tenyleg szar, de orulok hogy ide kerult, el tudom kepzelni hogy a Ravensnel nem tudtak normalisan hasznalni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Én sokat nem várok tőle, de megjött a Washington pótlék. Mondanám, hogy kicsit lassabb, de a végére James fiú is rendesen belassult. Egy WR 4-nél többet nem látok bele, kivéve, ha találunk ki rá játékokat, mert elég egyedi képességekkel rendelkezik.

Ettől függetlenül drafton 2 hátsó körös elkapó se lepne meg. Sőt, akár egy első vagy második körös sem, mert Deadpoollal nem voltak megelégedve.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Boykin in tha house. Emlekszem anno a draft elott szemeztunk vele es en sajnaltam hogy a Varjakhoz kerul.
Klemó
Willie Parker
nekemes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Klemó
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Boykin tényleg ennyire rossz lenne, vagy ennyire sérülékeny, hogy a 2 millás utolsó szerződését sem éri meg? Tavaly gyakorlatilag nem vonták be a játékba, és sokat volt sérült is, de talán egy vetmint megérne idén, hátha van abban a tankban.
Klemó
Nem tudom, de én örülök, hogy nálunk kötött ki.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Boykin tényleg ennyire rossz lenne, vagy ennyire sérülékeny, hogy a 2 millás utolsó szerződését sem éri meg? Tavaly gyakorlatilag nem vonták be a játékba, és sokat volt sérült is, de talán egy vetmint megérne idén, hátha van abban a tankban.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Na erre kiváncsi leszek:
With #Steelers LB coach Brian Flores coaching Myles Jack, and Devin Bush the sky will be the limit for theses linebackers
Klaci79
A liga legjobb, évekre meghatározó párosa lehet.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Szerintem a csoport 4. helyre megyünk. Mindenképp idegenben kezdünk és a NY ellen eddig nem igazán ment az idén.
több mint 2 éve
Tegnap újabb vereség...utolsó 11 meccs 3-8...ráadásul Jarry week to week sérülés...nagyon nem néz ki jól ez a csapat most...az Islanders ellen hazai pályán ment a játék, de egyébként az egyik legrosszabb formában lévő csapat vagyunk. Lehet jön az újabb kizúgás az első rájátszás körben, bár Malkin 4 meccses eltiltása lejár lassan...mindenesetre nem jó mostanában Pens meccseket nézni...
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A Pens zsinórban a 16. szezonban jutott be a playoff-ba.:
 index.hu/sport/jegkorong/2022/04/15/rajatszasban-a-cimvedo-tampa-bay-es-a-pittsburgh/

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Na erre kiváncsi leszek:
With #Steelers LB coach Brian Flores coaching Myles Jack, and Devin Bush the sky will be the limit for theses linebackers
Klaci79
Mert ha nem, beperli oket. Rontjak az edzoi renomejat.
ulpianus
minek perelné őket, fehér edzőjük volt, majd azt!

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Na erre kiváncsi leszek:
Klaci79
Mert ha nem, beperli oket. Rontjak az edzoi renomejat.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Na erre kiváncsi leszek:
több mint 2 éve
A legfrissebb hírek szerint épp Pittsburgh-be indult a reptér felé, miután Trubiékkal gyakorolt Boca Raton-ban.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
"Mr. Haskins was walking on a limited access facility (Highway/expressway) for unknown reasons. He was attempting to cross the westbound lanes of Interstate 595 when there was oncoming traffic. Unfortunately, he collided with an oncoming dump truck. Mr. Haskins was pronounced dead on scene," the agency announced Saturday morning.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Nyugodjon békében! 😕
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Here is @Gil_Brandt on NFL radio when asked about Dwayne Haskins.
“He was a guy that was living to be dead.”
“It was always something” with Haskins
“Maybe it he stayed in school a year he wouldn’t do silly things [like] jogging on a highway.”

Schefter initially tweeted, “Dwayne Haskins, a standout at Ohio State before struggling to catch on with Washington and Pittsburgh in the NFL, died this morning when he got hit by a car in South Florida, per his agent Cedric Saunders. Haskins would have turned 25 years old on May 3.”
sutianap
Gyönyörű...
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
RIP
és a kurvaannyát Sefternek meg Gilbrandtnek
amisokazsok
sutianap
sefter mindent túlél, pedig ideje lenne h keményen megszopassák.
Haskins nyugodjon békében
briareos
most talált "egykét erőssen bepipázozz niggert, vasakkal, feszítőkkel..."
sutianap
Mit tett?
bcsarli
az első tweetben kb azt emelte k h haskins elég szarul kezdett nflben. ami tény de hát ilyenkor kurvára nem ez a lényeg
briareos
Ez melyik volt?
Scheftertől én nem találtam ilyen tweetet, egy cikkben valóban volt ilyen, de ott részletesebben foglalkoztak vele.

Gil Brandt meg most tolt egy ilyen tweetet:

Solymi

több mint 2 éve
Here is @Gil_Brandt on NFL radio when asked about Dwayne Haskins.
“He was a guy that was living to be dead.”
“It was always something” with Haskins
“Maybe it he stayed in school a year he wouldn’t do silly things [like] jogging on a highway.”

Schefter initially tweeted, “Dwayne Haskins, a standout at Ohio State before struggling to catch on with Washington and Pittsburgh in the NFL, died this morning when he got hit by a car in South Florida, per his agent Cedric Saunders. Haskins would have turned 25 years old on May 3.”

Szerkesztette: sutianap

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
RIP
és a kurvaannyát Sefternek meg Gilbrandtnek
amisokazsok
sutianap
sefter mindent túlél, pedig ideje lenne h keményen megszopassák.
Haskins nyugodjon békében
briareos
most talált "egykét erőssen bepipázozz niggert, vasakkal, feszítőkkel..."
sutianap
Mit tett?
bcsarli
az első tweetben kb azt emelte k h haskins elég szarul kezdett nflben. ami tény de hát ilyenkor kurvára nem ez a lényeg
briareos
Ez melyik volt?
Scheftertől én nem találtam ilyen tweetet, egy cikkben valóban volt ilyen, de ott részletesebben foglalkoztak vele.

Gil Brandt meg most tolt egy ilyen tweetet:

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Döbbenet. 😥 Istenem, nyugodjon békében. 😕😕

" class="embed">