Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nyomultunk Kareem Jakson-ra és Matyiő-re is, szóval egy veterán S még érkezni fog, jó eséllyel Draft előtt. Még Edmuncc is lehet belőle, ha nem akad kérője.Állítólag akad neki, pedig ha nem lesz olcsó baromira, akkor inkább ne jöjjön
Breaking😛er Source #Steelers HC Mike Tomlin met with FA S Tyrann mathieu In #LSU.
— Nfl news (@MLFOOTBALL2) April 7, 2022
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Nyomultunk Kareem Jakson-ra és Matyiő-re is, szóval egy veterán S még érkezni fog, jó eséllyel Draft előtt. Még Edmuncc is lehet belőle, ha nem akad kérője. Breaking😛er Source #Steelers HC Mike Tomlin met with FA S Tyrann mathieu In #LSU.
— Nfl news (@MLFOOTBALL2) April 7, 2022
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Van esély rá ,hogy tőlünk kaptok új GM-t Andy Weidl személyében.most ő a front runner ráadásul, úgyhogy egész sok...pár hét és kiderül, de nincs szerintem olyan vezető a ligában akivel ne beszéltünk volna az elmúlt hónapokban
dande
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Van esély rá ,hogy tőlünk kaptok új GM-t Andy Weidl személyében.Pennsylvanián belül marad. Biztos lokálpatrióta. 😊
dande
több mint 2 éve
Van esély rá ,hogy tőlünk kaptok új GM-t Andy Weidl személyében.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Megjöttek Truby inszentívái.....azért no. Ebből 8 millát teljesíteni nem túl nehéz. Csak - egyelőre - Rudit és Haskinst kell megvernie és egészségesnek maradnia. A pro bowl apró inkább poén a nagysága miatt (is). $4 million each year in play-time incentives (these will be pretty achievable if he starts and stays healthy all the way through).
• $250,000 Pro Bowl incentive each year.
Mindezek azt jelentik, hogy év végéig a jelenlegi 3,6 millás CAP hit 4,6-ra mehet fel és jövőre pedig legrosszabb (mármint pénzben) esetben 14,6-ra. Ez már azért szemmel látható, de szinte biztos, hogy ez a szerződés terminálva lesz vagy így, vagy úgy. Ha jól megy és jól teljesítünk jön egy hosszabbítás, ha pedig szar, vagy átlag alatti, akkor kivágjuk.
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Larry Foote co-DC lett a Bucsnál. Bírtam őt nagyon játékosként Farrior mellett.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Nakobe Dean ILB is Steelers szurkolóként nőtt fel.
több mint 2 éve
Nézegetem ezeket az irányító fiúcskákat, eddig még Corral tetszik a legjobban. De még neki is kellene vagy két év képzés, ezért vagy első kör (ötödik éves opció miatt) vagy semmi.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ránéztem és nekem tetszik. Olyan ILB és OLB keverék és eddig sehol nem tudták igazán ezt használni. MIvel jó a covarage-ban és akkor, amikor vissza kell lépni, jól támogatja a futást, megkockáztatom, hogy nálunk erősítés lehet és nem csak az ST-ben.Genard Avery 1 évre érkezett.sok vizet nem fog zavarni
steelwolf
xtaki
több mint 2 éve
Spy
2 337
Malik Willis does it and the world loses their mind… Desmond Ridder does it and nobody cares 😞 pic.twitter.com/7TbqpTGnsf
— Theo Ash (@TheoAshNFL) March 25, 2022
több mint 2 éve
Mind1, majd viszi Watt után a palackokat 🤣Genard Avery 1 évre érkezett.sok vizet nem fog zavarni
steelwolf
xtaki
több mint 2 éve
Genard Avery 1 évre érkezett.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
#Steelers Stephon Tuitt was reportedly in Pittsburgh over the last month. That's good news for the #Steelershttps://t.co/jxB6BCmBf2
— SteelerNation (@SteeIerNation) March 25, 2022
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Corral pro day-en 31 csapat voltNagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.
Klaci79
A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.
Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.
Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.
Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.
Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.
Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.
Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.
Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.
Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.
Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.
Klaci79
A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.
Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.
Amit jót láttam:
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.
Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.
Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.
Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.
Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.
Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.
Klaci79
Amit jót láttam:
több mint 2 éve
Corral az aki már college is tolt ultimate Blake Bortlest: a LoS-t átlépve dobott egy hatost.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mahomes-tól tanulta biztos 😀És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Várj picit. Én Juju kifutásra gondoltam. Nagyobb a teher, és nagyobb az elvárás és közben ott lesznek a fiatal gyerökök. Ugyanakkor átgondolva JuJu számára ez tényleg jó szitu alapvetően.Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.vagy összeomlik a picsába az egész
Klaci79
sutianap
Klemó
Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.
Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
Willie Parker