Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nyomultunk Kareem Jakson-ra és Matyiő-re is, szóval egy veterán S még érkezni fog, jó eséllyel Draft előtt. Még Edmuncc is lehet belőle, ha nem akad kérője.

Spy
Állítólag akad neki, pedig ha nem lesz olcsó baromira, akkor inkább ne jöjjön
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nyomultunk Kareem Jakson-ra és Matyiő-re is, szóval egy veterán S még érkezni fog, jó eséllyel Draft előtt. Még Edmuncc is lehet belőle, ha nem akad kérője.

több mint 2 éve
Van esély rá ,hogy tőlünk kaptok új GM-t Andy Weidl személyében.
dande
most ő a front runner ráadásul, úgyhogy egész sok...pár hét és kiderül, de nincs szerintem olyan vezető a ligában akivel ne beszéltünk volna az elmúlt hónapokban
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
dande
Pennsylvanián belül marad. Biztos lokálpatrióta. 😊
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Megjöttek Truby inszentívái.....azért no. Ebből 8 millát teljesíteni nem túl nehéz. Csak - egyelőre - Rudit és Haskinst kell megvernie és egészségesnek maradnia. A pro bowl apró inkább poén a nagysága miatt (is).

$4 million each year in play-time incentives (these will be pretty achievable if he starts and stays healthy all the way through).

• $250,000 Pro Bowl incentive each year.

Mindezek azt jelentik, hogy év végéig a jelenlegi 3,6 millás CAP hit 4,6-ra mehet fel és jövőre pedig legrosszabb (mármint pénzben) esetben 14,6-ra. Ez már azért szemmel látható, de szinte biztos, hogy ez a szerződés terminálva lesz vagy így, vagy úgy. Ha jól megy és jól teljesítünk jön egy hosszabbítás, ha pedig szar, vagy átlag alatti, akkor kivágjuk.

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Larry Foote co-DC lett a Bucsnál. Bírtam őt nagyon játékosként Farrior mellett.
több mint 2 éve
Nakobe Dean ILB is Steelers szurkolóként nőtt fel.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Nézegetem ezeket az irányító fiúcskákat, eddig még Corral tetszik a legjobban. De még neki is kellene vagy két év képzés, ezért vagy első kör (ötödik éves opció miatt) vagy semmi.
több mint 2 éve
Genard Avery 1 évre érkezett.
steelwolf
sok vizet nem fog zavarni
xtaki
Ránéztem és nekem tetszik. Olyan ILB és OLB keverék és eddig sehol nem tudták igazán ezt használni. MIvel jó a covarage-ban és akkor, amikor vissza kell lépni, jól támogatja a futást, megkockáztatom, hogy nálunk erősítés lehet és nem csak az ST-ben.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
NHL's Penguins honor Big Ben pregame 👏
 www.thescore.com/s/21283365

🥳🎉🥳
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
xtaki
Mind1, majd viszi Watt után a palackokat 🤣
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
steelwolf
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
És mi a helyzet Corral-al? Az ő dobásmehanikája ...

Klaci79
A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.

A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.

Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.

Amit jót láttam:
-nem forgatja el a csípőjét, hanem egyenesen tartja a testét
-a lábtartása neki a legjobb, totálisan szabályosan tartotta az alapállást
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston
- a szem-kéz koordinációja extra volt ma.

Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.

Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.

Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.

Willis és Corral nyers, de a legmagasabb upside-juk van.

Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.

Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.

Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Nagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
Klaci79
Corral pro day-en 31 csapat volt
több mint 2 éve

Klaci79
A pro day az wow, a game tape az meh. Nem pro style off-ban volt, szóval nehéz megítélni, többet kell néznem, akár kikockázva, de arra most nincs időm.

A pro day-e sztem jó volt, talán Willis kicsit nehezebb dobásokat mutatott, az övéről hosszabb videót láttam.

Corral karja ágyú, vállból megoldja a távoliakat, erre gyúrtak rá a bemutatón. Nagyon pontosan dobott messze, a csuklója mint a parittya, volt olyan dobás, h a WR keze majdnem eltörött, pedig 25 yardra ment.

Amit jót láttam:
- erő, velocity brutális, sztem jobb, mint Mahomesé volt/van és most pontos is volt, jól helyezte
- mozgásból is szépen dob, de kevés bootleget kapott, kicsit belehomorìt, de nem annyira zavaró, mint mondjuk Mayfield v anno Winston

Hmmmm érdekes. Látok benne fantáziát, én múltkor írtam valahol, h belelátom a követkrző Josh Allent, akinek hasonlóak az attribútumai és őt is lebecsülték.

Sztem a technikailag legkészebb QB Strong, de én nála kételkedem, h van feljebb, meg ugye az injury history. Egy rosszabb Derek Carr lehet, ha bírja. Ő még akár feljebb is húzza a többit.

Pickettben én egy jó game managert belelátok, neki a padlója talán magasabb Strongnál, de nagy plafonja nincs. Amit most tud, azt tudja majd 5 év múlva is. Kb Tannehillig eljuthat, csodálkoznék, ha feljebb kerülne. Nyerni lehet vele, ha erős csapat vagy.

Én Willisben nem érzem, h fejben végig rendben lesz, simán lehet egy Kyler Murray féle hullámvasút. Aztán lehet, h fasza lesz.

Corral-ból én csinálnék egy gunslingert, sztem a karja miatt ő elmenne pontgyártásban a legjobbakkal, de eleinte sokat hibázna. Nem tudom miért, a lelkem mélyén úgy érzem, h ő lesz a legjobb és jobb lesz, mint a tavalyiak. A padló az valahol Hurts, a plafon Mahomes-Herbert-Allen.

Legfeljebb nem lesz igazam, de tuggyátok, h azon múlik, ki milyen kezekbe kerül.
Willie Parker
Nagyon mondogatják, hogy Pickett és Willis kimegy hamar, úgyhogy rá lehet esélyünk...én nem bánnám, és úgy tűnik a FO sem annyira.
Ma pedig mindenki elment megnézni Riddert is Cincibe.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384

Klaci79

Amit jót láttam:

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Corral az aki már college is tolt ultimate Blake Bortlest: a LoS-t átlépve dobott egy hatost.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
Szokol
Mahomes-tól tanulta biztos 😀
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Klaci79
A dobásbabeleállásvajonmiiiiiiiiiiii?
több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Amúgy tudom a Steelers mottót:

SOHA NE LÉGY NEGATÍV!
Willie Parker
kiveve ha covid teszt vagy. 😀

Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Hát JuJu végül baromi jól járhat...lényegében lehet első számú WR is, és bizonyíthat egy top QB mellett, hogy megéri a több pénzt.
Klaci79
vagy összeomlik a picsába az egész
sutianap
Egyetértek. Nagy lehetőség, de csúnya vége is lehet...
Klemó
Szerintem Reid tök mást fog játszatni, mint eddig. Hoznak draftról két gyereket célpontnak, és tuti, h működni fog.

Egyrészt Andy bácsi tudja mit akar, másrészt jó játékosokat szoktak húzni.

Mondjuk nekem az is jó, ha fejreállnak😃
Willie Parker
Várj picit. Én Juju kifutásra gondoltam. Nagyobb a teher, és nagyobb az elvárás és közben ott lesznek a fiatal gyerökök. Ugyanakkor átgondolva JuJu számára ez tényleg jó szitu alapvetően.