Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem értem ezt a Willis ügyet amúgy...senki nem hiszi el nekünk, hogy felmennénk ennyit érte...úgy kiviszik top 5-ben, mint a sic...ha nem a 2. helyen
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Voltak azért szépen kivitelezett dobások, sztem elég jól összerakott programsort futott a srác youtu.be/B3vpcx3Sv20
több mint 2 éve
az megvan hogy Rudi többet keres Trubinál - ez a Kolbert financiális sorrend...Nah megnéztem Strong game tape-jét egyszer és az első benyomásom, hogy az ő dobásmechanikája van a leginkább egyben.Nagyon nem szeretem Willist, fáznék tőle...jó nekünk idén Traubival...ha szopunk, legalább van jövőre olyan QB, akire azonnal elsőt dobnék, akár többet is.
Jó testtartás, jó lábtartás, nem kell a csìpőjét elforgatnia a hosszabb labdákhoz. Vállból szépen kivezeti a dobást, stabilan áll és jó erővel jön ki a bogyó.
Mozgásból - PA és bootlegek voltak filmen - pontosan passzol, megtartja az egyensúlyát.
Kis ablakba bedobja, viszont az ütempasszoknál nem nagyon volt szinkronja az elkapókkal.
Sérülései aggasztók, kimozogni korlátozottan tud zsebből, de érzésre a szem-kéz koordinációja jó, gyorsan alkalmazkodik és ő tényleg szépen dob a többihez képest.
Mason Rudolphnál jobb prospect, sztem Haskinsnél megbízhatóbb, de Turbó miatt minek lőnénk el rá picket....annyira azért nem nagy durranás. Ha nem jött volna Trubi egy második kört megérhetne, így sztem felesleges.
Malik Willis dobása olyan mint a lónyál: hosszan elnyúlik, kurva ronda, de vmiért mégis hasznos. Szerintem ő rondábban dob, mint Lamar Jackson rookieként.
Willie Parker
Klaci79
Gedappának meg esik az ára, szerintem még ott lehetünk
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nah megnéztem Strong game tape-jét egyszer és az első benyomásom, hogy az ő dobásmechanikája van a leginkább egyben.Nagyon nem szeretem Willist, fáznék tőle...jó nekünk idén Traubival...ha szopunk, legalább van jövőre olyan QB, akire azonnal elsőt dobnék, akár többet is.
Jó testtartás, jó lábtartás, nem kell a csìpőjét elforgatnia a hosszabb labdákhoz. Vállból szépen kivezeti a dobást, stabilan áll és jó erővel jön ki a bogyó.
Mozgásból - PA és bootlegek voltak filmen - pontosan passzol, megtartja az egyensúlyát.
Kis ablakba bedobja, viszont az ütempasszoknál nem nagyon volt szinkronja az elkapókkal.
Sérülései aggasztók, kimozogni korlátozottan tud zsebből, de érzésre a szem-kéz koordinációja jó, gyorsan alkalmazkodik és ő tényleg szépen dob a többihez képest.
Mason Rudolphnál jobb prospect, sztem Haskinsnél megbízhatóbb, de Turbó miatt minek lőnénk el rá picket....annyira azért nem nagy durranás. Ha nem jött volna Trubi egy második kört megérhetne, így sztem felesleges.
Malik Willis dobása olyan mint a lónyál: hosszan elnyúlik, kurva ronda, de vmiért mégis hasznos. Szerintem ő rondábban dob, mint Lamar Jackson rookieként.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Nah megnéztem Strong game tape-jét egyszer és az első benyomásom, hogy az ő dobásmechanikája van a leginkább egyben.Jó testtartás, jó lábtartás, nem kell a csìpőjét elforgatnia a hosszabb labdákhoz. Vállból szépen kivezeti a dobást, stabilan áll és jó erővel jön ki a bogyó.
több mint 2 éve
Visszanézve az eddigi játékos mozgásokat, azt hiszem alapvetően elégedettek lehetünk. Megint sikerült olyan helyzetbe hozni magunkat, hogy a draft előtt nem vagyunk kényszerpályán. Ez szvsz nagyon fontos. Persze nincs minden posztra kiemelkedő játékosunk, de nincs olyan poszt sem, ahová feltétlenül muszáj azonnali kezdőt hozni a draftról, ez tök jó. Nem kell feltradelni, meg azon feszülni hogy lecsúszik-e hozzánk XY, nyugodtan várhatjuk, hogy kik lesznek bent 1/20-on.
több mint 2 éve
gedam
5 907
Unbelievable throw. Great celebration. @malikwillis is doing it all.
— NFL Network (@nflnetwork) March 22, 2022
📺: @LibertyFootball Pro Day on NFL Network pic.twitter.com/9M30Nw39Te
van benne kakaó
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
A QB coach Sullivan inkább elment a Nevada pro day-re és megnézte Strong-ot...ennyit szerintem a Pickett szerelemről...Megnézem majd Strong-ot is, de az ő sérüléstörténete engem elriaszt.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A QB coach Sullivan inkább elment a Nevada pro day-re és megnézte Strong-ot...ennyit szerintem a Pickett szerelemről...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Nem estem hasra Pickett pro day-től.A lábmunka nagyon hanyag, hátsó lábról dobott sokszor. A középmély passzoknál is már nagy terpesz, kiegyensúlyozatlan, nyújtózkodó testtartást láttam.
A könyöke szitál, a hosszú passzoknál befelé csapódik, a csuklója merevnek tűnt. Sok energiát veszít a dobás, nem szép a spirál sem, laposan vezeti ki a lasztit, nincs íve.
A vállait 20 yardon túl leejti, szétesik a dobáskivitelezés, nem is volt extrán pontos, a touch esetleges, nagy szórással.
Érdekes módon az underneath cross és shallow zone passzoknál ezeknek nyoma sincs.
Ott teljesen jól tartja a vállát és a karját, a dereka is stabil, de a lábai keresztül-kasul járnak, borzasztó a "pocket presence". Viszont a rövid dobásokban van erő, gyors a velocity, a hosszúaknál meg kifejezetten lassúnak éreztem, mintha meg akarná "szerkeszteni".
Szerintem sok munka lesz vele, ha meg akarja vki tanítani szépen dobni, különösen ha időre megy.
Ösztönből a tape alapján sok mindent tud, csak nem tudom, h az profi szinten elég lesz-e.
Én most elbizonytalanodtam, azt gondoltam, h eddigre már szebben dob majd messzire, meg a lábmunkáját javíttatják, hát én nrm sok különbséget látok mondjuk nov-hez képest.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Collins: kezdő 6 év 1940 snapOkorafor: kezdő 2 év 1475 snap...
Valamit valamiért...
több mint 2 éve
én nem vagyok kiakadva, csak olyan infót hasonlítanak össze ami semmitsem mond - majha ahogy LacciK monta összehasonlíthatóak a szerződés elemei elmélázunk rajta, az a 2xévi három nem fog hanyattbaszni, ha van 1 évig érte kezdő takli 4éNem értem min vagy kiakadva. Abból indultunk ki, hogy egy tweetben kiröhögtek minket, hogy ugyanannyit adtunk egy szarabb játékosért.Jó érted, akkor is 10 milliót fizetünk neki 1 évért (akkor is ha nekünk ez eloszlik 3 évre).Bigbennek is 10 milliót fizetünk IDÉN KÖNYVSZERINT, azt vissza van vonulva - az nem fáj jobban mint 3+3????
tenorx
Ebronnak is 4,5 van bevésve, JuJunak 5
továbbisvan
mongyammég?
sutianap
És nyilván itt számít, hogy van elosztva a contract/mennyi a guaranteed.
Annyit mondtam, hogy best case scenario alapján is odabasztunk 10 milliót egy valószínűshetően szar játékosnak, ezt már nincs tovább ragozni.
De, Ben is kurvára fáj, azért akadtam ki tavaly.
tenorx
több mint 2 éve
Nem értem min vagy kiakadva. Abból indultunk ki, hogy egy tweetben kiröhögtek minket, hogy ugyanannyit adtunk egy szarabb játékosért.Jó érted, akkor is 10 milliót fizetünk neki 1 évért (akkor is ha nekünk ez eloszlik 3 évre).Bigbennek is 10 milliót fizetünk IDÉN KÖNYVSZERINT, azt vissza van vonulva - az nem fáj jobban mint 3+3????
tenorx
továbbisvan
mongyammég?
sutianap
És nyilván itt számít, hogy van elosztva a contract/mennyi a guaranteed.
Annyit mondtam, hogy best case scenario alapján is odabasztunk 10 milliót egy valószínűshetően szar játékosnak, ezt már nincs tovább ragozni.
De, Ben is kurvára fáj, azért akadtam ki tavaly.
több mint 2 éve
Jó érted, akkor is 10 milliót fizetünk neki 1 évért (akkor is ha nekünk ez eloszlik 3 évre).Bigbennek is 10 milliót fizetünk IDÉN KÖNYVSZERINT, azt vissza van vonulva - az nem fáj jobban mint 3+3????
tenorx
továbbisvan
mongyammég?
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Jó érted, akkor is 10 milliót fizetünk neki 1 évért (akkor is ha nekünk ez eloszlik 3 évre).Ez az ára a kellemdús szerződésnek 😉
tenorx
több mint 2 éve
Jó érted, akkor is 10 milliót fizetünk neki 1 évért (akkor is ha nekünk ez eloszlik 3 évre).
több mint 2 éve
Nem tudom elképzelni, hogy akkorát javuljon, hogy 13 millát érjen, szóval sanszosan ki fogjuk vágni. Ez lényegében 1 éves szerződés.www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/chuks-okorafor-25191/Szerintem is ennél nagyobb különbség van köztük.lószar nem ez a szerződések lényege, hanem a singing meg a guaranteed tartalom
Szépíthetjük a fost, attól még kifizettünk ugyanannyit egy magasan átlag alatti játékosnak, mint amit a Bengals egy átlag felettinek.
tenorx
Csux szerződése gyakorlatilag 1+2 éves, jövőre ki tudunk belőle szállni
4 milliós caphittel az idén kipicsáztunk 9 milliót, amit ha jövőre nincs rosteren, évenként leírunk a könyvbe 3+3 misit
(csak érzéklés képpen AB 24 miskát hagyott a könyvekben - idén Bigband 10 misvel van a könyvbe, JuJu 5tte)
tehát ha automatik megszűnő szerződés lenne, akkor ez egy 10 millás kaland, éles 4 az idén, jövőre 3 bukó aztán még egy 3as, aztsanyi
sutianap
Csak hogy meglegyen, ha valakit érdekel.
Idén 4.3 millió, aztán ha jövőre június előtt kivágjuk, akkor 3-3 millió (szóval 10 milliót terhel 3 év alatt).
Ha nem vágjuk ki, akkor
4.3 millió
13.1 millió
11.8 millió
Collinsé szerintem nem publikus még.
tenorx
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
kíváncsiságból megnéztem...mindketten 2 sacket engedtek...Collins 20 nyomást, Okorafor 23-at. Igaz Collins 1 évet nem játszott még végig, Okorafor azt a kettőt, amikor kezdő lett tavaly 200 snappel többje volt.. Rum blockban tényleg jobb, de egy Zach Martin volt mellette.Nem véletlen, hogy nem kellett a Dallasnak, ők sem hülyék, Prescottot is meg kell védeni.
Amúgy meg ahogy Süti is mondja, nagyon jó kis szerződést kötött velünk.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/chuks-okorafor-25191/Szerintem is ennél nagyobb különbség van köztük.lószar nem ez a szerződések lényege, hanem a singing meg a guaranteed tartalom
Szépíthetjük a fost, attól még kifizettünk ugyanannyit egy magasan átlag alatti játékosnak, mint amit a Bengals egy átlag felettinek.
tenorx
4 milliós caphittel az idén kipicsáztunk 9 milliót, amit ha jövőre nincs rosteren, évenként leírunk a könyvbe 3+3 misit
(csak érzéklés képpen AB 24 miskát hagyott a könyvekben - idén Bigband 10 misvel van a könyvbe, JuJu 5tte)
tehát ha automatik megszűnő szerződés lenne, akkor ez egy 10 millás kaland, éles 4 az idén, jövőre 3 bukó aztán még egy 3as, aztsanyi
sutianap
Csak hogy meglegyen, ha valakit érdekel.
Idén 4.3 millió, aztán ha jövőre június előtt kivágjuk, akkor 3-3 millió (szóval 10 milliót terhel 3 év alatt).
Ha nem vágjuk ki, akkor
4.3 millió
13.1 millió
11.8 millió
Collinsé szerintem nem publikus még.
több mint 2 éve
Szerintem is ennél nagyobb különbség van köztük.lószar nem ez a szerződések lényege, hanem a singing meg a guaranteed tartalom
tenorx
több mint 2 éve
Szerintem is ennél nagyobb különbség van köztük.Szépíthetjük a fost, attól még kifizettünk ugyanannyit egy magasan átlag alatti játékosnak, mint amit a Bengals egy átlag felettinek.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem mondom amúgy, hogy Collins nem jobb játékos, de hogy ilyen különbség nincs köztük az tuti...tényleg vicc ez a pff időnként:The Steelers gave Chuks Okorafor 3 years, $29.25 million. https://t.co/nquvxa3Srv pic.twitter.com/BGQkqkdZBe
— Chris Mack (@THEChrisMack) March 21, 2022
több mint 2 éve
Egyébként a mémelésen kívül én tényleg örülök Mitchnek.Lenyilatkozta amúgy azt is, hogy nem is nagyon volt verseny FA-n, mert ő ide akart jönni. A számai rendben vannak, a játékában nyilván van javítanivaló, mert azért tartunk itt.
Viszont olcsó volt, szeretne itt játszani, van benne potenciál.
Konkrétan ott tartok, hogy alig várom az első meccset, hogy meglássuk mi van ebben az egészben, míg tavaly kínszenvedés volt leülni egy meccs elé.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
A def line-t kell először turbózni, Myles Jack azért jó szolgálatot tesz majd ott középen, hidd el.Kb egy esélyünk van ebben a csoportban...ha tökéletes D-t rakunk össze és szétb@szunk mindenkit. A jelentős része megvan, de baromira nem mindegy, hogy ki lesz ott hátul Minkah mellett, igaz ez még akkor is, ha drága lenne. Mondjuk a tavalyi éve után Minkah sem kérhet olyan sokat és Matyinak sincs feltétlen nagy piaca...előttük még Bush így is a probléma része jelenleg, mint a megoldásé.Elnézegetve a szabad FA-ket még lehetne azért erősítgetni:Pár hete még ez volt a véleményed amikor felvetettem: "Badger Minkah helyett jönne, nem mellé, mert 2 ilyen kaliberű safety ordas drága lenne, meg kb hasonló adottságúak is" 🤔
WR: Sanders, K. Cole
OT: Daryl Williams, Bryan Bulaga, Mike Remmers
Edge: Melvin Ingram😃, Jerry Hughes
IDL: Jarran Reid, C.Campbell, D. Nnadi
CB: Kwaun Williams, B. Callahan, Mike Hughes
S: T. Mathieu, Jabrill Peppers, J. Tartt
* a kiemelteken gondolkodnék
Willie Parker
JoeyPorter
Klaci79