Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
És közben Rudi is egy évre vissza
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
 steelersdepot.com/2023/05/rapoport-steelers-releasing-cb-ahkello-witherspoon/
Vadmókus
Most láttam én is..... Hm... Lehet olcsóbban vissza? Vagy van valami FA a csőben?
polamalu
4 meccsen volt tavaly és azon is égették mint a rongyot. 4 millát spórolunk vele. Totálisan logikus lépés. Persze szar, hogy trade-eltünk érte, de ez van. Ilyen teljesítményt vetminért is be tudunk hozni, de nyilván nem ez a cél.

Wallace-Peterson a két kezdő outside CB-nk. Porter nyilván versenyez day 1 már a kezdő helyért. Mögöttük van Pierre és Trice még. Tehát kívül alapvetően megvagyunk. nickel corner kell még, mert Sullivan kevés lesz. Ha persze Peterson végül itt köt ki az persze más tészta, de nem hiszem, hogy nem kívül fog ő játszani először nálunk.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Ahhoz képest, hogy azért kap hideget-meleget itt is Harris:

Steelers' franchise record for most rushing yards in first 3 seasons:

Willie Parker: 2882
Le'Veon Bell: 2777
Franco Harris: 2759
Rashard Mendenhall: 2439
Barry Foster: 2381
Najee Harris: 2234
Klaci79
Jó, hát próbálkozik szegénykém...azt nem is tudtam, h Bellnél is jobb vagyok

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Vadmókus
Most láttam én is..... Hm... Lehet olcsóbban vissza? Vagy van valami FA a csőben?
polamalu
Nem írják, úgyhogy csak tippelni lehet. Van kb 6 CB közte két újonc és egy XFL játékos. Valaki biztosan jön, de az idei FO messze nem annyira kiszámítható, mint a korábbiak.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Vadmókus
több mint 2 éve
Vadmókus Pittsburgh Steelers 9
több mint 2 éve
Ahhoz képest, hogy azért kap hideget-meleget itt is Harris:

Steelers' franchise record for most rushing yards in first 3 seasons:

Willie Parker: 2882
Le'Veon Bell: 2777
Franco Harris: 2759
Rashard Mendenhall: 2439
Barry Foster: 2381
Najee Harris: 2234
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763

ez meg a kedvencem :
több mint 2 éve
Nocsak. Ezek szerint jobban kell nekünk az a 8 milla, amit visz Trubi a CAP-ből. Nem hiszem ugyanis, hogy 2 QB-t is jobban megfizetnénk, mint Pickett-et. Az optikailag nem nézne ki jól. Nagyon nem...

Kwon Alexander egy jó kiegészítő elem lenne nekünk pont, csak a sérülései ne lennének...
Klemó
szerintem is trubi cut lesz.
több mint 2 éve
Nocsak. Ezek szerint jobban kell nekünk az a 8 milla, amit visz Trubi a CAP-ből. Nem hiszem ugyanis, hogy 2 QB-t is jobban megfizetnénk, mint Pickett-et. Az optikailag nem nézne ki jól. Nagyon nem...

Kwon Alexander egy jó kiegészítő elem lenne nekünk pont, csak a sérülései ne lennének...
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Report: Rudolph agrees to re-sign with Steelers
 www.thescore.com/s/25004822
steelwolf
Naj ez erdekes.
xtaki
Campben kell a Rookie a CB-nek a sikerélmény!
több mint 2 éve
steelwolf
Naj ez erdekes.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben jött egy CB is:
több mint 2 éve
NA ez még lehet érdekesség...
Jets’ free-agent and former Pro Bowl LB Kwon Alexander is visiting the Steelers tonight.
több mint 2 éve
_Nyilván_ nem véletlen, hogy fel is vették egy random kicker hívását, natív nyelven 😀
tenorx
Nyilván persze, de baszki a hívás, akkor is hívás volt naaaaaaa! 😀
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
_Nyilván_ nem véletlen, hogy fel is vették egy random kicker hívását, natív nyelven 😀
tenorx
Nyilván nem tudta pontosan 😀
polamalu
Ez esetben Sylvester Stallonet, azaz Franco Provolone urat tudnám idézni: " Persze hogy tudtam... csak nem sejtettem...!"
😊
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
tenorx
Nyilván nem tudta pontosan 😀
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 2 éve
Nem is tudtam, hogy Khan perfetto spanyolból, de aztán megnéztem, hondurasi anyuka, indiai apuka...
na és jött. valami mexikói srác csütörtökön az újonc camp-be

Klaci79
Mondjuk az, hogy Khan hívja fel elképesztő üzenet és nyilván szándékolt is, mert Mexico hatalmas piac, ahol rengeteg Steelers drukker van.

A srácnak egyébként nagyon erős lába van. A Mexikóban rendezett kis camp-ben nézték meg a scoutok személyesen is. Mekkora show volna, ha akár PS-be jutna a srác. Mondjuk az időjárási kérdések nagy kihívás lesznek neki, de kiváncsi leszek mit tud nyújtani.
több mint 2 éve
Nem is tudtam, hogy Khan perfetto spanyolból, de aztán megnéztem, hondurasi anyuka, indiai apuka...
na és jött. valami mexikói srác csütörtökön az újonc camp-be
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
hát asszem valami 30 éve sikerült otthonában megvernünk a Raiderst, az tutter bukó
Gróf de sutianap
Nadeaz még Ókklend volt, vivá Lás Végásban már fordulhat Fortuna nagyasszony. 🙂
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
hát asszem valami 30 éve sikerült otthonában megvernünk a Raiderst, az tutter bukó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Alapvetően azt gondolom, hogy nem rossz ez a sorsolás nekünk, de úgyis minden attól függ, hogy az erősítésnek gondolt emberek, hogy jönnek be végül. OT poszton nem várhatjuk, hogy egy újonc azonnal impact player lesz, de jó hogy a mellette lévő LG poszt is erősödött. WR poszton nagy kérdés, hogy Pickens elő tud e lépni, milyen éve lesz DJ-nek, illetve összességében, a Pickens project sokkal jobban sikerült tavaly, mint ahogy azt vártuk, most az első csapattal készülhet, de róla is több videó van az elemzőknek.

Védelemben már tavaly is meghatározó volt, hogy érdemben Watt nem tudott hozzátenni, ehhez képest sok meccsen tartott jól az egység. Gyengébb biztosan nem lett a front, de az új ILB-k elég reményteliek. A sec alakult sokat, PP-tól nem félek, minden bizonnyal ő stabilabb lesz. Persze azt jó lesz látni, hogy Porter hogy épül be, nem könnyű egyetemről NFL-be menni és jól teljesíteni ezen a poszton. Edmunds egy átlagos teljesítményt tudott tavaly, ami neki fejlődés, de azért bízom benne, hogy ezt más is hozza. A 49ers jókor érkezik, talán ott még verhető számunkra, egyelőre azt sem tudjuk milyen QB fog kezdeni. Az utána levő 3 mérkőzésen esélyesek is leszünk, persze egy Raiders nem könnyű, na de ha valamit akarunk, ez a Raiders most nem tűnik nagy falatnak jelenleg. A Ravens ellen azért nem szokott rosszul menni, persze ezen a meccsen mindig benne lehet a vereség is. A Rams nagy kérdés melyik arcát mutatja idén, de a Jaguars ellen kötelező a győzelem, ha valamit akarunk. Még akkor is, ha ez a Jax megint jobban kinéző csapat. A Titans idén mintha sokat dolgozna a jo draft pick-ért, a Packers meg lehet addigra már új QB-val nyomja.
Utána két zakó is jöhet, a Browns és a Bengals is idegenben nagyon necces, a Bengals egyenesen reménytelen most előzetesen.
A Cardinals-ban nincs idén sok, de ott már Murray lehet a pályán, nekünk múltkor is jó volt ez. A Patriots tavaly is megvert minket, rohadt nagy mázlival, most visszavágunk.
Colts ellen jól szokott menni, nem hiszem, hogy ez a Richardson gyerek lesz ott hosszútávon a megoldás, utána megint Bengals, évente egyszer összejöhetne azért ellenük a csoport rangadó.
Utána Seattle, ott is nagy kérdés lesz az irányító, de vagy a Rams vagy a Sea ellen úgyis bukunk nyugati parton.
Végül pedig ki-ki meccs a Ravens ellen, ha még a legjobban fizetett RB pályán lesz.
Én nem tartom nagy optimizmusnak egy 10 W-t. Abban az esetben ha nem lesznek kulcsserülések, amiket tavaly nem úsztunk meg.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Én híresen optimista vagyok, erősödtünk az FA-n, erősödtünk a drafton, Picikétől szintugrást várok, de ezt a sorsolást elnézve jön Tomlinnak az első negatív szezon.