Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klemó
5 665
Azért megnéztem volna Rogers fejét az Adams csere után....😀Jó a WR class, nem terheli a CAPet, lehet erősíteni máshol (is), de azért Adams és Rogers kémiája több volt, mint egy jó QB-WR kapocs.
Ray-Ray végre pénzt kereshet, van piaca, így érthető, hogy megy. JuJu-t kellene cementelni hozzánk.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Azért azt megköszönhetjük ennek a masszázs-szédelgő Watson-nak, hogy érdemben visszatartott a FA piac első hetétől vagy féltucat csapatot, aki vagy rá, vagy lepattanó QB-ra vártak/nak.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Új visszahordó lesz az biztos...Ray-Ray a 49ers-be igazolt 2 évre.
több mint 2 éve
csakaztán jön az a kurvaTC...3. kört ÉS a base salary-t amit hozott volna. Így pontos.Cox cut, szívesen elnézném nálunk.többször szóba került, de a 3. kört sajnáltuk érte...remélem jön, egy biztos pont akár lesz Tuitt, akár nem
steelwolf
Klaci79
Más: Truby nyilatkozata nekem nagyon bejön és az is imponáló, ahogy Josh Allen nyilatkozik róla. Rengeteg videót megnézett és kutatott a Canada O kapcsán és ez (is) döntő faktor volt, hogy idejön, mert úgy érzi ez az O fekszik neki leginkább. Allen azt nyilatkozta, hogy egy nagyon keményen dolgozó srác, akivel nagyon jól egyött tudtak dolgozni és pontosan tudta, hogy neki kezdőként van helye az NFL-ben. Hát no...legyen igaza.
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 665
3. kört ÉS a base salary-t amit hozott volna. Így pontos.Cox cut, szívesen elnézném nálunk.többször szóba került, de a 3. kört sajnáltuk érte...remélem jön, egy biztos pont akár lesz Tuitt, akár nem
steelwolf
Klaci79
Más: Truby nyilatkozata nekem nagyon bejön és az is imponáló, ahogy Josh Allen nyilatkozik róla. Rengeteg videót megnézett és kutatott a Canada O kapcsán és ez (is) döntő faktor volt, hogy idejön, mert úgy érzi ez az O fekszik neki leginkább. Allen azt nyilatkozta, hogy egy nagyon keményen dolgozó srác, akivel nagyon jól egyött tudtak dolgozni és pontosan tudta, hogy neki kezdőként van helye az NFL-ben. Hát no...legyen igaza.
több mint 2 éve
Klemó
5 665
Cox cut, szívesen elnézném nálunk.Őt egy SB team fogja elvinni inkább azt gondolom. Eddig 30-on innen igazoltunk és ez nagyon jó irány egy nem feltétlenül PO esélyes és újjépítkező csapatnál.
steelwolf
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Cox cut, szívesen elnézném nálunk.többször szóba került, de a 3. kört sajnáltuk érte...remélem jön, egy biztos pont akár lesz Tuitt, akár nem
steelwolf
több mint 2 éve
Cox cut, szívesen elnézném nálunk.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Énekeld te is hangosan: Skyy Moooreee, Skyyyy Moorreeer, Skyyy MoorreeeEz most jinx vagy a léböjtkúra utózöngéje? 😁Eddig jójezígy. Miles Jack-et nem láttam jönni, nem sátdáun korner egyik sem, de korner. OL megjött, Mitch megjött, kicsit utánuk kell olvasni, melyiket miért kell szeretni.Skyy Mooore, Skyyyy Moorreeeee, Skyyy Moorreeee
DL remélem a draftról, Jujut még szívesen látnám vissza, vagy Washingtont plusz egy WR-t draftról.
Spy
Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
Spy
2 337
Realitás. Ő is Tomlin szerelemgyerek, mint Willis. A fia csapattársa.Ez most jinx vagy a léböjtkúra utózöngéje? 😁Eddig jójezígy. Miles Jack-et nem láttam jönni, nem sátdáun korner egyik sem, de korner. OL megjött, Mitch megjött, kicsit utánuk kell olvasni, melyiket miért kell szeretni.Skyy Mooore, Skyyyy Moorreeeee, Skyyy Moorreeee
DL remélem a draftról, Jujut még szívesen látnám vissza, vagy Washingtont plusz egy WR-t draftról.
Spy
Willie Parker
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ez most jinx vagy a léböjtkúra utózöngéje? 😁Eddig jójezígy. Miles Jack-et nem láttam jönni, nem sátdáun korner egyik sem, de korner. OL megjött, Mitch megjött, kicsit utánuk kell olvasni, melyiket miért kell szeretni.Skyy Mooore, Skyyyy Moorreeeee, Skyyy Moorreeee
Spy
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Eddig jójezígy. Miles Jack-et nem láttam jönni, nem sátdáun korner egyik sem, de korner. OL megjött, Mitch megjött, kicsit utánuk kell olvasni, melyiket miért kell szeretni.Skyy Mooore, Skyyyy Moorreeeee, Skyyy Moorreeee
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Eddig jójezígy. Miles Jack-et nem láttam jönni, nem sátdáun korner egyik sem, de korner. OL megjött, Mitch megjött, kicsit utánuk kell olvasni, melyiket miért kell szeretni.DL remélem a draftról, Jujut még szívesen látnám vissza, vagy Washingtont plusz egy WR-t draftról.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
2 év Witherspoon is és 8 millióÓ yeah.....akkor mehet a matek Hadennel, hátha ő is diszkontol
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
De még akár bele is férhetne, hogy 5M felett adjanak neki, nem? Mármint a cap-be...2 év Witherspoon is és 8 millióEz nagyon jó hír és nem vagyok biztos benne, hogy Hadent visszaigazoljuk most.....ő is diszkontot adott. Az év végével a legjobb steeler CB vált belőle, bőven 5 milla felett kereshetne...
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Ejha...a baj nem jár egyedül 😊Ez nem lehet probléma. Rudinak szvsz van elég esze ahhoz, kezelni tudja ezt a dolgot. Másrészt, mit gondolsz egy NFL QB -nak mennyi ideig tarthat beújítani valami fullextra csajt?
...
Klaci79
Valszeg hamarabb lesz neki elit nője, mint a csapatnak elit irányítója. Pedig mennyivel jobb lenne fordítva. 😊
több mint 2 éve
Klemó
5 665
2 év Witherspoon is és 8 millióEz nagyon jó hír és nem vagyok biztos benne, hogy Hadent visszaigazoljuk most.....ő is diszkontot adott. Az év végével a legjobb steeler CB vált belőle, bőven 5 milla felett kereshetne...
Klaci79
több mint 2 éve
Spy
2 337
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Hozzá lehet adni Booth Jr.-t is a Clemsonról.
Na akkor megvolt az ebéd is...Davis lesz az 1/20, be lehet írni...
Klaci79
több mint 2 éve
no flacco
317
Még a Terell/Tyrann kérdést kéne megoldani, aztán jöhet a draft
több mint 2 éve
no flacco
317
Akhilleusz is megvan
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ejha...a baj nem jár egyedül 😊NFL QB Mason Rudolph & Tennis Star Genie Bouchard Break Up #Steelers #NFL https://t.co/TtprzIzlZr
— Blitzburgh✨ (@Blitz_Burgh) March 17, 2022
több mint 2 éve
badsco
356
Persze, ez is érthető, de mondjuk, ha pusztán a pályán mutatott teljesítményt nézzük, akkor azért Sóbri sokkal jobb volt, mint Bush. Persze Bush még fejlődhet, főleg, ha nem neki kell kitalálnia mindent, de a feltrade-t már látszik, hogy nem érte meg. Nagyon nem...Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....és nem ragaszkodunk az évi 10millás ballasztokhoz, balfaszokhoz
badsco
MylesszDzsekk 4be kerül idén!
sutianap
több mint 2 éve
Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....és nem ragaszkodunk az évi 10millás ballasztokhoz, balfaszokhoz
badsco
MylesszDzsekk 4be kerül idén!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
badsco
356
Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....