Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
badsco
356
Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Flores alatt menni fog labdára mindenki, mint a mérgezett egerek. Jack nagyon jól ütközik, jól lát és jó az ütemérzéke is, szerintem Bush meg elhízott és lelassult, kell neki dolgozni sokat.Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés?Épül a csapat a bridge QB mellett, hogy ha capable QB kerül a csapatba, akkor újonc szerződése alatt rá tudjunk tenni egy lapáttal a hiányzó posztokra és nyíljon egy rookie szerződésnyi ablak.
Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?
Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?
Felturbózzuk (hehe😃) magunkat keretügyileg, hogy kevés puzzle maradjon?
50%-os crush megmaradjon Chef-nek?
Willie Parker
Nem ismerem Jack munkásságát, emlékszem, hogy nagy arc volt, amikor kijött draftra. Akor most van két szuperlánybekkerünk és nincs dömperünk, vagy ő betölti a Bince után hagyott űrt futás ellen? Jack Schobert helyére jött Bush mellé, vagy Bush helyére valaki mellé? (Nem tudom, melyiknek kellene örülnöm)
Nagyon remélem, hogy készül a B terv a DL-ban Tuitt és Alualu mögé, mert amíg nincs előttük DL, minden LB megy a levesbe.
A két füstölgő puskacső mellett ki lesz az agy? Nem tudom, ki lesz az agytröszt, ki lesz a defensive QB, vagy a süketeknek adjuk a rádiót? Nekem ez hiányzik ebből a védelemból. Az agy.
Heyward DL-ból nem oldhat meg mindent (bár passzt védekezni is csak a LOS-on tud) Watt-nak sem gondolkodnia kellene, hanem hátracsapni a füleit, szóval a kapitányi szék üres.
A DL-t meg remélem megoldjuk Draftról, nem pedig úgy mint tavaly.
Witherspoon még aláírhatna -bár nehezen hiszem el, hogy ezt leírtam. Ha Edmuncc megy, akkor nyílhat még egy kezdő need-ünk S-ben.
Ha valaki tud valamit Jack-ről, miben jó, miben nem, leírhatná.
Spy
Elméletben Minkah-nak kellene átlátnia sok mindent, én kételkedem benne, hogy megoldja-e a feladatot, de Flores azért egyszerűbb sémát megy, mint Tomlin. Remélem ez segít, főleg a secondary feladat-elosztásban.
A futásmegállításban kulcskérdés lesz a fal, én egy 3- techet nagyon elviselnék oda, aki 2 gap penetrator és erőből is tud dolgozni, mert Heywardot elfogyasztjuk szinte minden meccsen. Tuitt egészségesen jó erre, Alualu viszont önmagában nem, csak rotációban, szóval - ha nem QB jön, én belelátom, hogy a legjobb elérhető DL-t felkapjuk drafton.
Piacról nagyon kellene még egy CB, Wallace szerintem nagyjából tudja azt, amit Flores sémája kér, nagyon jól tapad és erőszakos, nehéz tőle szabadulni. Haden-t olcsón jó lenne visszahozni, de még egy fiatalabb srác elkelne,
Mathieu nagyon drágának tűnik, legalábbis a hírek szerint sokat kér, de ő összefogná a védelmet, az fix. Olcsóbban Anthony Harrist és Jabrill Pepperst tudnám még elképzelni S-be.
több mint 2 éve
nedícsérd meraztán nembírunk vele, ha elindul a jinxeldeAz új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...de kurva jó volt az a védelem!
One of Myles’ best moments on the Jaguars pic.twitter.com/Nh9Upscxsc
— Dilla (@E_Dilla) March 15, 2022
iktriad
Amadeus
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 907
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...de kurva jó volt az a védelem!
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Klemó
5 665
No. Egy kicsit realistábban.Jack még fiatal, de nem véletlenül nem hosszabbított vele a Jags. Mi gyakorlatilag Norbi helyett hozzuk éa reménykedünk, hogy Flores kihozza belőle ami benne van.
Remek húzás a részünkről, mert Norbi helyett biztos upgrade. De a fentiek és az ILB poszt fontossága miatt sem zárom ki a Dean draftot továbbra sem.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés?Épül a csapat a bridge QB mellett, hogy ha capable QB kerül a csapatba, akkor újonc szerződése alatt rá tudjunk tenni egy lapáttal a hiányzó posztokra és nyíljon egy rookie szerződésnyi ablak.
Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?
Willie Parker
Nem ismerem Jack munkásságát, emlékszem, hogy nagy arc volt, amikor kijött draftra. Akor most van két szuperlánybekkerünk és nincs dömperünk, vagy ő betölti a Bince után hagyott űrt futás ellen? Jack Schobert helyére jött Bush mellé, vagy Bush helyére valaki mellé? (Nem tudom, melyiknek kellene örülnöm)
Nagyon remélem, hogy készül a B terv a DL-ban Tuitt és Alualu mögé, mert amíg nincs előttük DL, minden LB megy a levesbe.
A két füstölgő puskacső mellett ki lesz az agy? Nem tudom, ki lesz az agytröszt, ki lesz a defensive QB, vagy a süketeknek adjuk a rádiót? Nekem ez hiányzik ebből a védelemból. Az agy.
Heyward DL-ból nem oldhat meg mindent (bár passzt védekezni is csak a LOS-on tud) Watt-nak sem gondolkodnia kellene, hanem hátracsapni a füleit, szóval a kapitányi szék üres.
A DL-t meg remélem megoldjuk Draftról, nem pedig úgy mint tavaly.
Witherspoon még aláírhatna -bár nehezen hiszem el, hogy ezt leírtam. Ha Edmuncc megy, akkor nyílhat még egy kezdő need-ünk S-ben.
Ha valaki tud valamit Jack-ről, miben jó, miben nem, leírhatná.
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltamAz nagyot szólt volna, ha ő is érkez mint Anulu, de ne legyünk telhetetlenek. Nekem tetszik az eddigi aktivitás. 🙂
májszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll
séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj
sutianap
több mint 2 éve
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltammájszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll
séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
OL James Daniels ($26.5 million)Ne szépíts, öregszel te is, tízen pár éve az már 😀
OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)
Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
Klaci79
Tuitt a 100%-al nem elég. Olyan isti bizi kell, hogy olyan nincs is. Én fázom tőle, hogy beígér, mi elhisszük aztán megint lóg a levegőben a DL rotáció.... Egy jó Tuitt pedig mint a falat kenyér Heyward mellé. A többi tetszik nekem is.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
OL James Daniels ($26.5 million)OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)
Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
több mint 2 éve
KeyG
9 512
Illetve a Colts W otthon mindig. 😀Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 512
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek... One of Myles’ best moments on the Jaguars pic.twitter.com/Nh9Upscxsc
több mint 2 éve
Schobert már megy is Myles miatt.The addition of Myles Jack means the Steelers will release Joe Schobert, who was scheduled to count $9.7 million against the salary cap in 2022.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) March 16, 2022
több mint 2 éve
Huuu nagyon tetszetős!
steelwolf
Nálam Ö ilyen draft crush volt. Kurvára örülök, biztos nem is számoltunk vele, csak egy ilyet azért nem hagyunk a piacon.Annyit azért hozzátennék, hogy tavaly nagyon el volt veszve nálunk a remek 2020-as éve után. De még viszonylag fiatal, a környezetváltás jót tehet neki.
Kicsit ilyen Haden érzésem van, remélem úgy be is jön.
tenorx
több mint 2 éve
Huuu nagyon tetszetős!
több mint 2 éve
Nálam Ö ilyen draft crush volt. Kurvára örülök, biztos nem is számoltunk vele, csak egy ilyet azért nem hagyunk a piacon.Kicsit ilyen Haden érzésem van, remélem úgy be is jön.
több mint 2 éve
Lol kösz Jax
több mint 2 éve
Former Jaguars’ LB Myles Jack is expected to sign a two-year, $16 million deal with the Pittsburgh Steelers, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 16, 2022
Ó a sunyiba hpgy lenyúltátok 😉
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?Jót röhögtem 😀
Willie Parker
50%? Az sb a cel, csak nincs mivel.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Banner szeződését felbontottuk. Kár érte. Soha nem felejtem el mennyire bizott benne Ben és az egész edzői kar....majd jött a sérülés....ennyi is lehet egy NFL karrier...Ha minden igaz...6,6 millió maradt így pluszba...ez igencsak több, mint amit Bannertől valaha láttunk. Sajnálom, de ilyen az üzlet
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 665
Banner szeződését felbontottuk. Kár érte. Soha nem felejtem el mennyire bizott benne Ben és az egész edzői kar....majd jött a sérülés....ennyi is lehet egy NFL karrier...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés? Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?