Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Dwayne Haskins has officially signed his tender offer from the Steelers
több mint 2 éve
Daniels tud centert játszani, nem lepődnék meg ha ő kezdene centerben és Green meg lenne az egyik kezdőguard.Sztem Cole kezd C-ben, Green rotál mindenhova.Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
A drafton én bírnék egy Karlaftist, egy Wyatt-et v akármelyik top elkapót v Ahmad Gardnert , de mást is. Sok tehetséges gyerek van, nincs sok prémium, de sok-sok nagyon jó van. OT-t is elviselnék, mint Penning v Cross.
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Spy
2 337
Mindegy ki van mellette, Chucks, rengeteget hibázik -flagek- és nem tud futásblokkolni, zsenge a mentalitása hozzá, ami egy RT-nek gáz. Passzblokkban elismerem, atletikusan képes.Banner lassan haladhat a rehabbal, ha megléptük a CO dealt, vagy az új edzők nagyon nem bíznak benne, mint kezdő...Csak azt tudom mondani, amit olvastam..idén olcsón akarták megtartani, hátha az új vezetéssel tud fejlődni és később nincs nagy kockázat ha ki kell vágni. Szerintem Banner viszont repülhet és akkor nagyon nem lesz más.Mondjuk az Okorafor szerződés egy nagy meh.9 zászlója volt tavaly, előtte két évvel utolsó teljes idényében 4.Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
Danielst annyira nem csipázom, emlékeim szerint sok zászlóval játszik, de neki is a futás segítése az erőssége.
Szokol
Okorafornak 11 volt, az a 2. legtöbb az OL-ek között.
Klaci79
Spy
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Banner lassan haladhat a rehabbal, ha megléptük a CO dealt, vagy az új edzők nagyon nem bíznak benne, mint kezdő...Csak azt tudom mondani, amit olvastam..idén olcsón akarták megtartani, hátha az új vezetéssel tud fejlődni és később nincs nagy kockázat ha ki kell vágni. Szerintem Banner viszont repülhet és akkor nagyon nem lesz más.Mondjuk az Okorafor szerződés egy nagy meh.9 zászlója volt tavaly, előtte két évvel utolsó teljes idényében 4.Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
Danielst annyira nem csipázom, emlékeim szerint sok zászlóval játszik, de neki is a futás segítése az erőssége.
Szokol
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Csak azt tudom mondani, amit olvastam..idén olcsón akarták megtartani, hátha az új vezetéssel tud fejlődni és később nincs nagy kockázat ha ki kell vágni. Szerintem Banner viszont repülhet és akkor nagyon nem lesz más.Mondjuk az Okorafor szerződés egy nagy meh.9 zászlója volt tavaly, előtte két évvel utolsó teljes idényében 4.Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
Szokol
Klaci79
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Mondjuk az Okorafor szerződés egy nagy meh.9 zászlója volt tavaly, előtte két évvel utolsó teljes idényében 4.Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
9 zászlója volt tavaly, előtte két évvel utolsó teljes idényében 4.Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
Szokol
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Dobbs a twitterén betolta, hogy nagy hír jön....lehet QB coach lesz hivatalosan nálunk?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Sztem Cole kezd C-ben, Green rotál mindenhova.Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
A drafton én bírnék egy Karlaftist, egy Wyatt-et v akármelyik top elkapót v Ahmad Gardnert , de mást is. Sok tehetséges gyerek van, nincs sok prémium, de sok-sok nagyon jó van. OT-t is elviselnék, mint Penning v Cross.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Szerintem Green G és C csere. Vagy Cole G és C csere! 😝Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Akkor Green Csere?De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
Szokol
több mint 2 éve
De Cole kezdő matéria Centerben?Szerintem egyedül vagyok az országban a véleményemmel, de igen: futásban jó lesz, passzjátékban szolíd, de ennyi pénzért ez egy nagyon jó igazolás.
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
De Cole kezdő matéria Centerben?
több mint 2 éve
Spy
2 337
DL mély, 1/20-on nem tudom, látok-e DT-t, Wyatt talán? Nálam nagy need a DL, az tény....Egy új Bud Dupree segítene Watt dominanciájának? Mennyire kell egy WR-nek kiemelkedőnek lennie, hogy a Steelers kihúzza? Tudom mély a class mindegyikből....Én simán látok egy IDL/EDGE/WR első kört, nem is basztatnám tovább az OL-t, vannak jobb játékosok, mint Linderbaum. Erőtleg g/c már van, akkor ink Kenyon Green 52-n.Egyébként komoly hiányosságok vannak még S, ILB posztokon, Witherspoon még nem tiszta, WR poszton van két normálisabb, Backup RB.Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Ámen
Lenne 1-2 jó CB első körre...csak ne essünk bele olyan hibába, mint Burns esetében vagy ha secondary akkor Edmunds volt.
Klaci79
Spy
Úgyhogy mg van megoldandó kérdés draft előtt is, nemhogy a drafton...
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Én simán látok egy IDL/EDGE/WR első kört, nem is basztatnám tovább az OL-t, vannak jobb játékosok, mint Linderbaum. Erőtleg g/c már van, akkor ink Kenyon Green 52-n.Egyébként komoly hiányosságok vannak még S, ILB posztokon, Witherspoon még nem tiszta, WR poszton van két normálisabb, Backup RB.Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Ámen
Lenne 1-2 jó CB első körre...csak ne essünk bele olyan hibába, mint Burns esetében vagy ha secondary akkor Edmunds volt.
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 2 éve
Spy
2 337
A megoldás darabra vonatkozott, nem minőségre. Ellenkező esetben a draftra szükség sem lenne.Egyébként komoly hiányosságok vannak még S, ILB posztokon, Witherspoon még nem tiszta, WR poszton van két normálisabb, Backup RB.Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Ámen
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egyébként komoly hiányosságok vannak még S, ILB posztokon, Witherspoon még nem tiszta, WR poszton van két normálisabb, Backup RB.Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Ámen
Klaci79
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Ámen
Klaci79
De egy OL húzásnak én is jobban örülnék, itt csatalkozom Sütihez.
Csak fordítva vártam.
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szeretném megvédeni az első körös CB választást...képesek lehetnénk normális CB-t választani, de eddig aki első körben jött, azt egyébként mind 3. kör környékére várta.Lenne 1-2 jó CB első körre...csak ne essünk bele olyan hibába, mint Burns esetében vagy ha secondary akkor Edmunds volt.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Most olvastam, hogy ha a hiányposztok rendben lesznek, jöhet az all-in Malik Willis-ért...nagyon szomorú lennék...sőt már ennek olvasásától az lettem.Darabra minden Draft előtt befoltozzuk a lukakat, amiket aztán upgrade-elünk. Jöhet az igaz BPA. Willis lehet gondolom QB-ként egyedül az 1/20-on BPA, nagy volt a szerelem Mobile-ban Tomlin-ék részéről, de a feltrade-ben én nem hiszek. Innen nekem -szomorúan ugyan- CB néz ki, bár még sok minden jön FA-n, el sem kezdődött a szezon hivatalosan.
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Akkor így h lesz 1. körös OL draft? 😃Simán benne lehet még, de most már kevésbe valószínű. Az mindig fontos, hogy ne legyünk kitéve annak, hogy valamely poszton első-második kört kelljen adni és az OL esetében ez fokozottan igaz volt.
steelwolf
több mint 2 éve
ebobimárli..sing something good to me
tökömet Tretterbe, Linderbaumot akarock!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy
2 337
Akkor így h lesz 1. körös OL draft? 😃Minden egy újabb Artie Burns húzás irányába mutat...
steelwolf
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Most olvastam, hogy ha a hiányposztok rendben lesznek, jöhet az all-in Malik Willis-ért...nagyon szomorú lennék...sőt már ennek olvasásától az lettem.