Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersNem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Remélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersRemélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Okafor 3 év 29.5öt kapott bazdmeg.Erre....hogy az elején keveset keressen...valakire még mindig tartalékolunk:
Mi az istenre adtunk neki évi 10 milliót.
tenorx
több mint 2 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1503499243490738177?t=TESjxUTaVYuDIm3B7rNDYg&s=19😊 😊 😊
sutianap
több mint 2 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1503499243490738177?t=TESjxUTaVYuDIm3B7rNDYg&s=19
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Okafor 3 év 29.5öt kapott bazdmeg.Mi az istenre adtunk neki évi 10 milliót.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nehéz ügy...sok büntetést kapott, de tavaly mindössze 2 sack-et engedett....tudom, hogy Ben gyorsan szabadult, de másról több jött a falban.Hát...sok jó hír nem volt...most folytassuk is hasonlóval:Mert biztosan meg voltak vele elégedve... Mondjuk a vezérkaron kívül nem tudom, ki volt hasonló véleményen széles e világban, de ők ezek szerint nagyon...
Steelers are bringing back OT Chukwuma Okorafor
állítólag 3 év 24 millió
Klaci79
Reggio1914
Meg igazából fiatal, van benne potenciál. Sokkal drágább lett volna egy hasonló képességű RT, ahogy az árakat elnézem.
Sőt:
Steelers are giving their right tackle Chukwuma Okorafor a three-year, $29.25 million deal, including $20.5 million in first two years, per source. Na mondjuk a 8 million event jobban tetszett...a 8. legjobban fizetett RT lett.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Hát...sok jó hír nem volt...most folytassuk is hasonlóval:Mert biztosan meg voltak vele elégedve... Mondjuk a vezérkaron kívül nem tudom, ki volt hasonló véleményen széles e világban, de ők ezek szerint nagyon...
Steelers are bringing back OT Chukwuma Okorafor
állítólag 3 év 24 millió
Klaci79
több mint 2 éve
Van más előnye is: jól lehet becézni. Egyelőre a Traubi vezet. Pár meccs után meg majd Trabi lesz...Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...Legalább QB futásokat lehet hívni bátran..mást nem nagyon...😊
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...Legalább QB futásokat lehet hívni bátran..mást nem nagyon...😊
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem vált ketté a májam az örömtől, de legalább nem csináltunk nagy hülyeséget. A mozdítható, értelmes irányítókért egy valag picket kellett volna kidobni, a feltradeért is a drafton, ebben az árkategóriában meg már ízlés kérdése, hogy ki kit szeretett volna. Mondjuk ha jól emlékszem balkezes a fiú, ennek nem örülök.Csak a 2.ban...max ha nagyon csúszik mindeni az elsőben, de nem fog.
Dobbsból viszont csináljunk edzőt vagy Haskinst vágjuk ki és mqradjon QB3 a kis zseni.
Na és akkor topkérdés: első két körben hoznátok irányítót? Én igen!
Szokol
több mint 2 éve
Nem vált ketté a májam az örömtől, de legalább nem csináltunk nagy hülyeséget. A mozdítható, értelmes irányítókért egy valag picket kellett volna kidobni, a feltradeért is a drafton, ebben az árkategóriában meg már ízlés kérdése, hogy ki kit szeretett volna. Mondjuk ha jól emlékszem balkezes a fiú, ennek nem örülök.Dobbsból viszont csináljunk edzőt vagy Haskinst vágjuk ki és mqradjon QB3 a kis zseni.
Na és akkor topkérdés: első két körben hoznátok irányítót? Én igen!
több mint 2 éve
Klemó
5 664
16,5 milla per annum és fele garantált....Persze vazze, csak engem.meg hirtelen levert a viz, hogy tenyleg trade....😀Akkor Trubi move...a lényeget értjük...😊Laci, ha Truby, akkor nincs trade. A Bills 1 éves 2,5 millás szerződést kötött vele.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
Hát ezt mi is megadhattuk volna neki am 😕
tenorx
mondjuk a szerződést még nem tudom.
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Carlton Davis se fog jönni, mert ő meg marad a Tampában...
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Szerintem valahol 6 es 10 misi között lesz evente.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Akkor Trubi move...a lényeget értjük...😊Laci, ha Truby, akkor nincs trade. A Bills 1 éves 2,5 millás szerződést kötött vele.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
tenorx
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Laci, ha Truby, akkor nincs trade. A Bills 1 éves 2,5 millás szerződést kötött vele.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
tenorx
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
tenorx
több mint 2 éve
Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Hát ezt mi is megadhattuk volna neki am 😕
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Igen, ő még tegnap...és szerencsére minket nem érint az a full garantáltEntschuldigung, egy pöttyet benéztem... Csak Cousins is most kapott új szerződést.Ez Christian Kirk volt, nem pedig Kirk Cousins 😊Kirk 84 lett 4 évre...ide hallom a robbanást, ahogy DJ ügynöke elélvezett...2023-ig 230M$-t keresett meg... Az ő ügynöke is elélvezett vszeg párszor...
Klaci79
Reggio1914
tenorx
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Entschuldigung, egy pöttyet benéztem... Csak Cousins is most kapott új szerződést.Ez Christian Kirk volt, nem pedig Kirk Cousins 😊Kirk 84 lett 4 évre...ide hallom a robbanást, ahogy DJ ügynöke elélvezett...2023-ig 230M$-t keresett meg... Az ő ügynöke is elélvezett vszeg párszor...
Klaci79
Reggio1914
tenorx
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Kirk 84 lett 4 évre...ide hallom a robbanást, ahogy DJ ügynöke elélvezett...Jesszusom.....hát vannak balgasz frencsik továbbra is....
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 664
A kérdés jogos igen. Félreértés ne essen, nem gondolom hogy ő itt megváltja a világot, sőt a valószínűbb az, hogy 3-4 meccs után azt momdjuk, hogy Haskins, Rudi lehet jobb lenne, ugyanakkor a kérdés inkább az, hogy 10 millás range körül, ÉS pick nélkül kit lehetett hozni. Így pedig CAP is marad és pick is az építkezéshez. Más lenne a kép, ha Rudi vagy akár Haskins, vagy Dobbs bármit is bizonyított volna, de lásauk be, nem ez e helyzet.Nem értem a hisztit. Valszinű nem drágán lesz egy bridge QB. Ha nem jön be, akkor úgy is fent draftolunk majd jövőre és azután is és épül a csapat. Ha meg valami folytán mégis bejön, mutat jeleket és első számú potenciált, akkor meg akár csinálhatunk tradet is vele. Nekem mindkettő jó. Nekem 20+ fizetésért bridge QB lett volna ide luxus Garoppolo, vagy akár Winston személyében. Velük sincs SB run,.de viszi a CAPet.De ez miért TRUBISKY?
Hja és nem, Rudi azért más, benne semmilyen potenciál nincs, és még lába sem, amivel legalább valamit hozna.
Klemó
Willie Parker