Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Ha csak mi el nem visszük 😉😛
Na akkor megvolt az ebéd is...Davis lesz az 1/20, be lehet írni...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.Na akkor megvolt az ebéd is...Davis lesz az 1/20, be lehet írni...
több mint 2 éve
teső:Az nem tegnap volt? Ma lesz?azé ment mindenki a Grúzia prodayre 😆Lehet fontosabb lenne az egyik top ILb jelen helyzetben, mert ott borzalmasan szenvedtünk.Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.Szerintem reális opció lehet. 30on túl van, nagy szerződést sehol nem kaphat már szerintem. Legfeljebb sb run csapat lehet más opció neki. Meglátjuk...
Klaci79
Amúgy JuJu kapcsán is azt pletykálják, hogy reális lehet, hogy nálunk hosszabbít.
Klemó
Jujuról van vmi hír?Nem megerősített, de állítólag ma Pit-ben dolgozik a FO, hogy a lejártak közül tartsunk meg még valakit.
steelwolf
Klaci79
sutianap
Klaci79
www.si.com/college/georgia/news/football-pro-day-2022-nfl-draft-nfl
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Az nem tegnap volt? Ma lesz?azé ment mindenki a Grúzia prodayre 😆Lehet fontosabb lenne az egyik top ILb jelen helyzetben, mert ott borzalmasan szenvedtünk.Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.Szerintem reális opció lehet. 30on túl van, nagy szerződést sehol nem kaphat már szerintem. Legfeljebb sb run csapat lehet más opció neki. Meglátjuk...
Klaci79
Amúgy JuJu kapcsán is azt pletykálják, hogy reális lehet, hogy nálunk hosszabbít.
Klemó
Jujuról van vmi hír?Nem megerősített, de állítólag ma Pit-ben dolgozik a FO, hogy a lejártak közül tartsunk meg még valakit.
steelwolf
Klaci79
sutianap
több mint 2 éve
azé ment mindenki a Grúzia prodayre 😆Lehet fontosabb lenne az egyik top ILb jelen helyzetben, mert ott borzalmasan szenvedtünk.Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.Szerintem reális opció lehet. 30on túl van, nagy szerződést sehol nem kaphat már szerintem. Legfeljebb sb run csapat lehet más opció neki. Meglátjuk...
Klaci79
Klemó
steelwolf
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lehet fontosabb lenne az egyik top ILb jelen helyzetben, mert ott borzalmasan szenvedtünk.Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.Szerintem reális opció lehet. 30on túl van, nagy szerződést sehol nem kaphat már szerintem. Legfeljebb sb run csapat lehet más opció neki. Meglátjuk...
Klaci79
Klemó
steelwolf
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.Szerintem reális opció lehet. 30on túl van, nagy szerződést sehol nem kaphat már szerintem. Legfeljebb sb run csapat lehet más opció neki. Meglátjuk...
Klaci79
több mint 2 éve
Jujuról van vmi hír?
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Az jutott éppen eszembe tegnap, hogy igen, általában igyekszünk a lyukakat betömni, de mindig marad általában valami a drafton.Tekintettel az egyelőre besülni látszó Bush projektre és arra, hogy Róbert Norbi sem váltotta meg a világot, nagyon érik egy újabb LB draft....Nakobe Dean....személyében.
Persze nyílván, ha hosszabb távon gondolkodunk, akkor BPA picknek simán a DL-ben is erősíthetünk, főleg, ha Tuitt mégsem jön vissza. (ha visszajön és a csapat ezt tudja, akkor ide első kört nem raknék idén)
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Azért a kis Matyit megnézném Minkah mellett...tudom, ez már kissé túlzásnak tűnik.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Más téma...2010 óta minden első körösünk pro day-én ott volt Tomlin és Colbert...tegnap elmentek a Georgia pro dayre....úgyhogy első körünk a Jordan Davis, Nakobe Dean, Devonte Wyatt trióból jöhet majd...Figyelj, én már bejinxeltem Danielst és egy FA CB-t, előzőleg pedig Wyatt-et írtam, szóval kocsit, házat
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Más téma...2010 óta minden első körösünk pro day-én ott volt Tomlin és Colbert...tegnap elmentek a Georgia pro dayre....úgyhogy első körünk a Jordan Davis, Nakobe Dean, Devonte Wyatt trióból jöhet majd...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
nekünk valamiért nem megy ez a kompenzációs pick dolog...más csapatnál biztos mondták volna, hogy ok Haeg-nek elég ennyi, mert különben nem jó a 3. kör, de azt sem értem, hogy számíthat bele Witherspoon, amikor őt Pick-ért vettük.Elment ugye Dupree mellett, Hilton és Feiler is. De ha egy meghatározott idő után hozol játékost, az már nem számít bele...lásd ezért várt a Ravens Villanueva leigazolásával. Erre nekünk később jön pockért Witherspoon és most mégis beleszámít...a fene érti ezt az egészet már.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Haeg 1,6%-al többet játszott mint kellett volna, (snap-ek 25%-a) ahhoz, hogy ne számítson bele a com pick formulába.Dupree annyira szerencsétlen, hogy még egy harmadik körös comp picket sem tudott összehozni, maradt egy 4/33...Ez mitol fuggott?
Szokol
xtaki
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Dupree annyira szerencsétlen, hogy még egy harmadik körös comp picket sem tudott összehozni, maradt egy 4/33...Ez mitol fuggott?
Szokol
több mint 2 éve
Dupree annyira szerencsétlen, hogy még egy harmadik körös comp picket sem tudott összehozni, maradt egy 4/33...
több mint 2 éve
bobbibobbi
cometodaddy
come....
több mint 2 éve
2020-ban Big Ben, 2019-ben Hodges labdáját szedte le a levegőből 😀legalább jó fele nézelődünk Mekdermett qrrvajó DB akadémia
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
2020-ban Big Ben, 2019-ben Hodges labdáját szedte le a levegőből 😀
több mint 2 éve
Elfér. Haden is. CB-ből sosem elég. Cap is van. Miért ne?PFF-en néztem...Witherspoon-al nem tudom mi leszÁllítólag:Ez se rossz igazolás, ha és amennyiben cb2-nek hoztuk és nem kergetünk olyan vágyálmokat, hogy cb1 is lehetne.
Breaking: Former #Bills CB Levi Wallace has agreed to terms with the Pittsburgh #Steelers on a 2-yr deal worth $8M, per sources.
Megerősítve....nem értem miért ennyire olcsó egyébként.
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
PFF-en néztem...Witherspoon-al nem tudom mi leszÁllítólag:Ez se rossz igazolás, ha és amennyiben cb2-nek hoztuk és nem kergetünk olyan vágyálmokat, hogy cb1 is lehetne.
Breaking: Former #Bills CB Levi Wallace has agreed to terms with the Pittsburgh #Steelers on a 2-yr deal worth $8M, per sources.
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Állítólag:Ez se rossz igazolás, ha és amennyiben cb2-nek hoztuk és nem kergetünk olyan vágyálmokat, hogy cb1 is lehetne.
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Dobbs a twitterén betolta, hogy nagy hír jön....lehet QB coach lesz hivatalosan nálunk?Nagy hír? Hm ... Brady után visszatér BigBenjámin is? 😁😁😁
Klemó