Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem a játékvezetés miatt kaptunk ki, hanem azért, mert az O borzalmas. Az ergya playcalling, bizonytalan QB-k és ami a legjobban felbasz az Pickens. Pofázik össze vissza és van a meccsen egy-két elkapása. Értem Én, hogy szép néha amit csinál, de egyébként a route-okat olyan puhán futja, hogy borzalom és amit a 4. kísérletnél csinált, ott elküldtem volna zuhany nélkül haza. A visszanézés és küzdés helyett belesétált a 3 védő közé.....A D-ben a front 7 kiemelkedő, de ennyi. Most sajnos Porter hibázott egy nagyot, de legyen ez neki tanulópénz. Persze a safety help ezért kéne, de a picsába elment ő is.
A PO-t hagyjuk. Ha nincsenek TO-k, akkor ez egy nagyon csúnya vereség is lehetett volna.
No és a zebrák. Az, hogy befújsz egy 10 centis offfside-ot egy ilyen kicknél mocskos dolog, ahogy a Lawrence roughing a passer után nem befújni ezt a labda nélküli lerántás, kézbefogást, majd ráesést....no azt nem értem. Mondás, hogy védjük a QB-t. Félreértés ne essék, Én nem a védőt szidom, de már rég nem volt ott a laszti, amikor jött a tackle és a mozdulat közben meg sem próbált lecsúszni róla....és ahogy kell jött is a sérülés.
több mint 2 éve
Na a vereség nem is érdekelne, kb akkor kiderült amikor Minkah megsérült. Utána Engram élete meccsét hozhatta és ETN TD-nél is kellett volna a safety segítség.A baj pont Minkah sérülése, JPJ még hagyján ő jó lesz, de az összes többi nem ér egy darab kakit se kb.
Az pedig, hogy lehet Pickett se játszik csütörtökön, a megtáltosodó Lewis ellen, az láttuk mennyire gáz. Mondjuk a védelem miatt nem temetem a csapatot, de nagyon ki kellene már baszni Canadát, ha PO reményeket akarunk. De mivel mi nem csinálunk ilyen csúnya dolgot év közben, jobb ha meg se nézem ezeket a meccseket, mert csak felbaszom az agyam ilyen ribanc játékvezetők miatt…
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
GG ! Jó meccs volt, sok sikert a továbbiakban.
több mint 2 éve
na vazzeg...Pickens beszólt valamit a Jax D-re...én már fel se venném, de nyilván ez a tökéletesen felesleges szájtépés kategória...már előre látom, hogy megint ez lesz a téma a vereség után...de utálom, hogy nem tudja befogni a pofájátEZ még csütörtöki történet volt. Most láthatta miért szinte dobál mindenki ellenünk. Mert futni nem nagyon fog sok csapat ellenünk.
Klaci79
Remélem sikerült még egy szöget verni Canada koporsójába ma!
Amúgy nem lepődök meg, ha a PO-ban lenne egy visszavágó. Csapatként nagyon erős egység ez a Steelers még mindig.
több mint 2 éve
na vazzeg...Pickens beszólt valamit a Jax D-re...én már fel se venném, de nyilván ez a tökéletesen felesleges szájtépés kategória...már előre látom, hogy megint ez lesz a téma a vereség után...de utálom, hogy nem tudja befogni a pofáját
több mint 2 éve
Ha az jelent valami pozitívat, ezen a héten se tudom, hogy hol nyerhetnénk. A Rams ellen is így volt és a London Jaguars ellen pláne nem látom a nekünk kedvező matchupokat. Kivétel persze a passrush, ha hozzuk a szokásos siettetést és nem maradunk le nagyon, akkor a 4.negyedben lehet valami jó is.Esni fog. Az általában minimum egy sack forced fumble Lawrencenél.
Klaci79
több mint 2 éve
Ha az jelent valami pozitívat, ezen a héten se tudom, hogy hol nyerhetnénk. A Rams ellen is így volt és a London Jaguars ellen pláne nem látom a nekünk kedvező matchupokat. Kivétel persze a passrush, ha hozzuk a szokásos siettetést és nem maradunk le nagyon, akkor a 4.negyedben lehet valami jó is.
több mint 2 éve
A nem tul veretes CB sorunk serult, ugy kb egyben.
több mint 2 éve
A mi terepünk évek óta az offseason 😊Egy rendes Pittsburgh szurkoló nem átéli a szezont, hanem elszenvedi. 😊Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Ez a kopasz fasz elvette a hitemet és az örömömet.
Szokol
polamalu
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klaci79
xtaki
polamalu
Jan
több mint 2 éve
Alsó nélkül kell 😀 Gumilepedőn 😀egy alsóval kihívás a steelers-meccsEgy rendes Pittsburgh szurkoló nem átéli a szezont, hanem elszenvedi. 😊Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
xtaki
polamalu
Jan
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
egy alsóval kihívás a steelers-meccsEgy rendes Pittsburgh szurkoló nem átéli a szezont, hanem elszenvedi. 😊Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
xtaki
polamalu
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Egy rendes Pittsburgh szurkoló nem átéli a szezont, hanem elszenvedi. 😊Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
xtaki
polamalu
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 2 éve
Mesterséges inteligencia által újragondolva......Ez így ilyen méhecskés mézgyár. Tényleg, idén mi lesz a 3. számú mezünk? Méhecske-csíkos retro? 😊
polamalu
több mint 2 éve
Hehe, ez jó! És milyen igaz... 😀Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
xtaki
polamalu
több mint 2 éve
Igen, Pittsburgh szurkoló lettél, vállald a következményeit 😀Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
xtaki
több mint 2 éve
Szoval h normalis jatekra vagyunk tizenakarhany ev utan ez olyan nagy dolog lenne?amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
Klaci79
több mint 2 éve
amikor 11-0 volt, akkor is mindig szar játékkal nyertünk és mi csodálkoztunk leginkább....nektek semmi sem jó 😀Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
több mint 2 éve
Mint a Ravens Hollófészekben? 😀sajnos lesz meg 4-5 kozepszar csapat, ami ellen valahogy megnyerjuk.Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
megint lesz 50%+
xtaki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
sajnos lesz meg 4-5 kozepszar csapat, ami ellen valahogy megnyerjuk.Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
megint lesz 50%+
több mint 2 éve
Bízni kell abban, hogy szar játékkal nyerni tudásban ligaelsők vagyunk 😊Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol
polamalu
több mint 2 éve
Hogy miért utálom Matt Canadát? Mert amikor elkezdtük a saját 10 yardosunkon a pontszerző driveunkat, csak legyintettem magamban, hogy hol tudnak ezek 90 yardot haladni egyhuzamban? Aztán ahogy mentünk előre, folyamatosan azt vártam, hogy mikor basszák el. Aztán amikor TD lett, akkor is csak konstatáltam, hogy jéé, nem baszták el.A másodikat felét reggel néztem, szégyen vagy sem bealudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy vasárnap reggel 8-tól este 5 ig jégpályák mellett voltam egész nap, szülői és edzői minőségben. Elfáradtam... Szóval amikor néztem, mondtam, úgysem nyerünk. Úgyis elbasszuk. A gyerek tudta az eredményt mellettem, de nem mert megszólalni 😀 Szóval igazad van. Ezért is utáljuk....
Szokol