Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Akkor így h lesz 1. körös OL draft? 😃
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
LT — Dan Moore Jr.
LG — Kevin Dotson
C — Mason Cole
RG — James Daniels
RT — Chuks Okorafor
Klaci79
Cole kezdő szint? Ez esetben remélem, RT poszton erősítünk a drafton.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
LT — Dan Moore Jr.
LG — Kevin Dotson
C — Mason Cole
RG — James Daniels
RT — Chuks Okorafor
több mint 2 éve
Kozora nagyon oda meg vissza most...ez egy egyértelműen pozitív hír...és nem volt drága:
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
James Daniels már tegnap szóba került, ezek szerint ez a pletyka végre bejött...

Ő már kicsit konkrétabb erősítésnek tűnik...
Ha még JC Tretter jönne (nem fog) befognám a pofámat az O kapcsán egy évre 😀
Klaci79
Trettert elvileg kivágták, így akár csoportriválishoz is érkezhet(ne)...
több mint 2 éve
Isaac Williams lett közben az OL asszisztens
több mint 2 éve
James Daniels már tegnap szóba került, ezek szerint ez a pletyka végre bejött...

Ő már kicsit konkrétabb erősítésnek tűnik...
Ha még JC Tretter jönne (nem fog) befognám a pofámat az O kapcsán egy évre 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Guard James Daniels is closing in on a deal with the Pittsburgh Steelers, per source
Beki
The #Steelers are signing OL James Daniels to a three-year, $26.5 million deal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Guard James Daniels is closing in on a deal with the Pittsburgh Steelers, per source
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ezek a 2éves deal-ek gondolom, az idei cap-et hivatottak kímélni nagyobb meggyőződés nélkül az adott játékos irányába. Jó lenne helyretenni az orientációt, CB.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Defensive lineman Montravius Adams is signing back with the Steelers on a 2-year, $5 million contract
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
A Chucks igazolással meg tudok békélni, ilyen ár/értékarányban nem nagyon tudtunk volna kit hozni és drafton sem látszik túl sok jó jelölt. Az első körben sajnálnám rá a választást, mert vannak erősebb és fontosabb posztok, hátrébbról meg nála készebb játékos nem lesz. Remélem az edzők fejlesztik meg. Piacon inkább LT-k vannak.

Mason Cole jót fog tenni a futásunknak, abban instant jobb, mint Turner volt, meg ad egy kis mozgásszabadságot. Valószínűleg többet lesz guard, mint center, de OC-ba is besegíthet, ha valamelyik fiatal szétesne. Ettől függetlenül én IOL draftot még várok, de James Daniels is jöhet még olcsón.

Trubisky számai rendben vannak, így egy lövést megér, viszont én ennek ellenére is draftolnék irányítót, legfeljebb szeptemberben Rudit felkínáljuk trade-re. Érdekes TC harc lesz, hogy ki a kevésbé tragikus.

Én nem bízom Mitchell-ben, sztem borzalmas hiányosságai vannak, amiket nem a mi edzői stábunk fog elfedni. Azért remélem, hogy a skill playereinket nem daráljuk le egy halott projekt kedvéért, de a két elkapót kezdem sajnálni, hogy milyen teljesítményű irányítókhoz kell alkalmazkodniuk.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Nem értem ezt a Cole igazolást....nagyon nem. Jc ott volt és Green backupként is használható. Peesze lebet guardban fogjuk használni.

Okofokokrokor igazából egy két éves átlag 8 milla. Aztán ha gáz ki lehet cseszni 3 milla DM mellett. Csakis így mondom, hogy talán értem....de a piac meg elszállt...ez van...

Egyértelműnek látszik, hogy a draftra minden poszton igyekszünk a kitettséget csökkenteni, vagyis többet igazolunk, de nem elit playákat. Igazábol ez a steelers way, de no jó lett volna egyszer kicsit másképpen

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Nagyjából egyetértek veletek. A pénz szerintem JuJu/Minkah/DJ//Haden vonalon tudom elképzelni, azért nincs nagy költekezés.
Bár úgy tűnt sok pénzünk van, de csóróság van itt. Egy jobb játékost még el tudok képzelni, mivel van még tartalék 1-2 kivágásban és azt meg is kell lépni, mert nem ér ennyit.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekem egyedül Trubi szerződése tetszik, megkaptuk 2 évre annyiért, mint amennyi Jimmy lett volna 1 évre kb.
Ha nem csinál semmi extrát, backup QB számok. Ha bejönnek az incentivek és 27et fog keresni, akkor meg úgyis hosszabbítunk vele, mert akkor meg Pro Bowl meg playoff van.

A többi szerződés nekem lackluster. Okorafornak nem tudom mire fizettünk ennyit, legnagyobb overpay kb.
Cole személyében jött egy backup.

Nem lepődnék meg, ha Juju szerződésének a meghosszabbításán dolgoznának, vagy én nem tudom mire fog elmenni a pénz, mert mennek ki a nagy nevek.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagy nevet nem hoztunk, jobbara kukaztunk megin'
xtaki
nézzük, alvás után

Trubi
Ha az üres pohár felől nézem, akkor a startingQB legalja.
Ha a teli pohár felől, akkor ez egy bridge, vettünk egy backupQBt, aki el tud vinni meccseket, ha valami besül.
Financiálisan, bár nincs meg az éves bontás, azt jelenti hogy öldöklő küzdelem lesz edzőtáborban Rudi/Trutyi közt hiszen nagyjából ugyanoda vannak degradálva pénzileg, amiből, ha valamelyik beválik nyerő ha meg nem nah kidobtunk egy daltonnyi pénzt 2 emberre

Csükümü Ökörapor
Maybebaby, egy szuper kis prove-it deal, minimális idei cap élménnyel, idén visz 4et ( megjegyzem Banner +6 caphittel sasol ) tehát hanemnem, akkor van egy évre egy backup swingtaklink meg némi hulladék apróval a jövőben - ha igenigen akkor van jövőre egy guard árú kezdő taklink. A tréningcamp viszály itt is tutti a kompetítor Ökör/Banner közt

MézönKól
Ez egy békapp szerződés, bár az éves bontás nincs meg, nem félek hogy az idei nem lesz jóval kevesebb mint 5, olyan megmentős Trai Turner-es, de a nagypofa nélkül.

Summa
Sok pénzt nem basztuk el, szerintem a 22es capből max 10et, semmelyik poziciót nem tömtük tuttira, tehát draftról még simán jönnek, jöhetnek ide (QB is!). A zsé nagyrésze megmaradott, s még Sóbertnorbiból meg Tyuikkból sokat lehet kiszedni. Mondjuk úgy biztosítottuk a hátországot, bekáppokkal most nézhetnénk valami komolyat, az rakettázás a Dbe megyen.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
Nagy nevet nem hoztunk
xtaki
Majd nálatok azzá válnak😉
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Nagy nevet nem hoztunk, jobbara kukaztunk megin'
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
2 év 14.25 Trub száma...ez ösztönzőkkel 27 millió is lehet...legyen annyi
Cole 15.75 a 3 évre, ebből 11-et kap az első két évében.
Klaci79
egész jól belöttem akkor tegnap. Ennyit megér szerintem. Megnézek majd pár Steelers meccset, ha tényleg ö lesz a kezdö.

Sok sikert vele. 😊
Toto21
ezt mekkő szavazni, nem lehet csakúgy ripszropsz áttendálni Steelersre

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 957
Klaci79
egész jól belöttem akkor tegnap. Ennyit megér szerintem. Megnézek majd pár Steelers meccset, ha tényleg ö lesz a kezdö.

Sok sikert vele. 😊
több mint 2 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Szerintem Trubiban simán lehet egy Tannehill-féle feltámadás, de több nem. Viszont ami nektek fontos hogy elméletileg sokkal kevesebbszer fogja eladni/elvesziteni a labdát, ezzel a Dvel ő jó választás volt a jelenlegi trade/FA/draft mezőnyhöz viszonyítva.
Sok sikert, szerintem jól jártatok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Spillány tenderelve

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh Steelers

Remélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Klaci79
Nem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Szokol
Gondolom akkor Turner viszont megy máshova pénzt keresni...
Klaci79
Majd figyeld meg a fiút, hogy blokkolja a futást. Tény, hogy passzblokkban gyengébb, de ninja Najee szeretni fogja!
több mint 2 éve
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh Steelers

Remélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Klaci79
Nem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Szokol
Gondolom akkor Turner viszont megy máshova pénzt keresni...