Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 584
Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:

-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden

Közben laza 5-3al álltok. Én meg Cincy drukkerként a fejemet vakarom, hogy mi lenne itt ha 2-6-al állna a vasas?

A hollók echte ugyanez, csak ott az átlagos műsorszám az az hogy

-szarEDC
-fireharibo
-legpechesebbcsapatvagyunk

6-2 mérleg 😀

Én értem és igazatok van abban hogy nézhetetlen az Offense, de ha nem ismerném a tabellát azt hinném hogy minimum bottom5 csapat vagytok, harcban az 1/1ért

És igen, ezt most kis vigasznak szánom nektek, hogy külső szemmel talán túl pesszimisták vagytok, úgy is lehetne nézni hogy mekkora mágus Tomlin, hogy ezzel a történelmi mélységekben szenvedő O val is lazán begurultok a playoffba
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 514 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
Klaci79
Antonio Brown 2.0
bcsarli, Udvari Főkóstoló
És még olyan ütést sem kapott
polamalu
Plusz megközelítőleg sincs akkora játékos, mint AB volt.
Hát kérdőjel, nyilván jelenleg nem, de hozzáteszem esélye sincs jó számokat hozni sajnos ebben a fos offenseben.
Szerintem rohadt nagy tehetség, kíváncsi vagyok, hogy máshol mit tud majd kihozni magából, mert ebből valszeg tényleg trade lesz.
Mondjuk elég nagy kreténség ez trade deadline után.
tenorx
Gondolom erre is hajt ezekkel a megnyilvánulásokkal...

több mint 2 éve
tenorx 14 197 — fő libsi
Ja én 3 meccset bírtam ebben az évben, azóta max összefoglalót nézek, nem fogom hetente felkúrni magam ezen 😀
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 111
Egyre nehezebben tudom beadni az asszonynak, hogy azért nézem, mert élvezem.
Szokol
Én már a múlt heti vereség után mondtam, hogy elegem van az egészből, erre kérdezi hogy akkor minek nézem?
Hát nehéz a nőkkel 😀 nem értik meg mire van szüksége egy Steelers szurkolónak
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Egyre nehezebben tudom beadni az asszonynak, hogy azért nézem, mert élvezem.
több mint 2 éve
tenorx 14 197 — fő libsi
#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
Klaci79
Antonio Brown 2.0
polamalu
Hát kérdőjel, nyilván jelenleg nem, de hozzáteszem esélye sincs jó számokat hozni sajnos ebben a fos offenseben.
Szerintem rohadt nagy tehetség, kíváncsi vagyok, hogy máshol mit tud majd kihozni magából, mert ebből valszeg tényleg trade lesz.
Mondjuk elég nagy kreténség ez trade deadline után.
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Pickett úgy van a játékkal h
,ha kicsi a tét a kedvem sötét'. -és csak akkor teszi oda magát, amikor igazán kell!
steelwolf
Bigben is ilyen volt, csak egy pár fokkal magasabb szinten. Úgyhogy ezt nem tudom, hogy csak a Steelers mentális hozza ki Pickettből. Vagy hogy ő eleve egy ilyen játékos, és direkt ezeket keressük.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 514 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
Antonio Brown 2.0
polamalu

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
Antonio Brown 2.0
több mint 2 éve

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
Antonio Brown 2.0

több mint 2 éve

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
több mint 2 éve
gedam 6 508
,ha kicsi a tét a kedvem sötét'. -és csak akkor teszi oda magát, amikor igazán kell!
steelwolf
akkor van egy flaccotok
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813

#SteelerNation #NFL

Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
több mint 2 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522

Csak erős idegzetűeknek ajánlott tartalom, kedveskéim!

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 956 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Steelers' Porter requested to cover DeAndre Hopkins on TNF: 'I want 10'
 www.thescore.com/nfl/news/2753138
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 956 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813

Klaci79
A pálya közepére az amarikai fociban nem lehet? 😅😭
Gyurci77
Kitakarjak a falemberek 😉
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 885 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79
Gyurci77
ott szörnyek laknak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131

Klaci79
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Nézem ezt a 2. védekező driveot. 1&23, amikor Holcomb megsérül (szerintem ACL lesz) de tényleg slotban bátran berakjuk Hopkins mellé, a safety-k meg a világ végén?! Néha tényleg az agyam eldobom. 3 emberes passrush mellett, csak hogy biztosan legyen idő is megdobni. | Azért egyszer egy komolyabb DC-t is megnéznék nálunk. |
Klaci79
Séfbácsi mellé? Meg még Canada is mennyeninnenel?! Ezt mind egyszerre Acélosista létére? Nem telhetetlen kend egy kissé?! 😀
Reggio1914
Séfbácsiról szó sincsen...az nagyon identitásellenes dolog lenne. Ő kb majd akkor amikor akar.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
Nézem ezt a 2. védekező driveot. 1&23, amikor Holcomb megsérül (szerintem ACL lesz) de tényleg slotban bátran berakjuk Hopkins mellé, a safety-k meg a világ végén?! Néha tényleg az agyam eldobom. 3 emberes passrush mellett, csak hogy biztosan legyen idő is megdobni. | Azért egyszer egy komolyabb DC-t is megnéznék nálunk. |
Klaci79
Séfbácsi mellé? Meg még Canada is mennyeninnenel?! Ezt mind egyszerre Acélosista létére? Nem telhetetlen kend egy kissé?! 😀
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Klaci79
Ugyanezen röhögtem. Ráadásul egy kritikus szituban 2-18-nál......és semmilyen besegítés nem is jött neki. Ezek olyan balfaszsságok, amiket tényleg nem értek.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Bocs az offért, de Lewis helyesen Levis. 😊
Amúgy gratula, a sérüléseket leszámítva jó kis meccs volt.
Nandito
Jogos, csak egyelőre nem megy így gyorsan, mert a telefonon rögtön Levi’s nek írja a szótár! Majd meg kell tanítani a gépeket, de ha így megy tovább a srác híresebb lesz mint a farmer 😉🤣