Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Így, hogy Washington (őt jobban sajnálom, jó keze volt csak BB valamiért ignorálta) is lelécelt, nagyon kíváncsi leszek Claypool teljesítményére... Egyrészt, hogy sikerül-e kikecmeregnie a tavalyi haloványabb teljesítményből és hogy tud-e a necces szitukban megbízható ember lenni (jó persze, ehhez Traubinak is jól kell hajingálni).
több mint 2 éve
no flacco
317
Az egy dolog, hogy a draft első két körében kell hoznunk egy elkapót, de a tegnapi után a piacon is körülnézhetnénk. Személy szerint a Landryt szívesen látnám.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nagyon sajnálom JuJu-t, de ahogy elnézem pont idén van olyan lehetőség, hogy tudjuk majd pótolni. Nyilván jönni fog egy Johnson hosszabbítás és sose fért bele nálunk két 10+milliós WR.Azt is sajnálom, hogy megint csak 1 éves szerződésekkel viszik el őket, semmi kompenzáció nem lesz ebből...Washington is 1 év Dallasban.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Washington—>Dallasba
több mint 2 éve
Egyébként ahhoz képest, hogy mi mit kaptunk Roethlisberger 10+ éves ügyeiért, most meg a Barnáknál ott van Hunt meg Watson 😀több mint 2 éve
Seda26
170
Én örülök, hogy nem tartottuk meg. Jelenleg még irányítónk sem biztos, hogy van, így meg fölösleges három wr2-t tartani a rosteren. Meg vannak égetőbb hianyposztjaink is jelenleg, én inkább azokat tömném be (Lt,Cb,S), de azokat is inkább a draftról. Ha már majd hosszabbítunk elkapóval, akkor az Dj legyen, benne van a legnagyobb upside.
több mint 2 éve
Gunner Olszewski érkezik.2 év/4.2 m
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Úgy látszik van az a buldozer ami el tudja vinni Pittsburghből... No comment bohóc
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Jujut, mint elmenő elkapót sajnálom, de mint ember már felemás az érzés, bár azzal, ahogy vissza akart térni a sérüléséből a po-ra, hogy tudjon segíteni, az szimpatikus volt.Nem tudom, mennyi labda fog felé szállni Hill és Kelce mögött, bér Rozmár bácsi nagy stratéga, vele jobban fogja tudni keverni a kártyákat.
Sok sikert neki (csak ne ellenünk)!
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ők tudják... Watsonnak ennyit nem adtam volna. Egy pillanatra sem vonom kétségbe, hogy jó irányító, de ennyit, amit adtak érte meg garantáltan fognak...Gondolom a két kiló és 30...no az vót a sok....😀Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
A hirek azert arrol is szolnak, hogy a Texans mind a 3 csapattal megcsinalta a csomagot es innentol Watson kezebe adtak a dontest, ami nyilvan a paycheck es a contenderseg fele terelte a dontest.
Klemó
tenorx
Reggio1914
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 666
Gondolom a két kiló és 30...no az vót a sok....😀Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
A hirek azert arrol is szolnak, hogy a Texans mind a 3 csapattal megcsinalta a csomagot es innentol Watson kezebe adtak a dontest, ami nyilvan a paycheck es a contenderseg fele terelte a dontest.
Klemó
tenorx
Reggio1914
több mint 2 éve
Juju 😕 Szomorú nap lett a mai! De legalább a Chiefsbe, akik szimpik!
több mint 2 éve
badsco
356
www.youtube.com/watch?v=DpXzTIpw_XsBurrow/Lamar Jackson/Watson/TrubiskyMajd Watt agyonüti őket 🪦
Erős a csoport 😀
tenorx
steelwolf
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
Klemó
tenorx
több mint 2 éve
Klemó
5 666
Egy gyűrű mind felett....megértem....Dzsudzsukám, hát miért csinálod ezt velem? Reméltem, hogy megtartjuk, de megértem, hogy nem. Azt is, hogy miért lépett és miért pont oda. Kicsit kíváncsi is vagyok, hogy mit tud majd belőle kihozni Mahomos. Akkor első két kör valamelyike tutira WR.JuJu Smith-Schuster is getting a one-year, $10.75M deal with the Chiefs, per @fieldyates.
A Barnuskáknak meg kezdjünk el gyűjtést szervezni. Szerencsétlenek jól beszopták. Amellett, hogy bármikor eltilthatják Waccont, meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az irányítójuknak kedvenc hobbija az ánuszrózsa masszíroztatása.
Szokol
Csak hogy meglegyen a deal.
tenorx
több mint 2 éve
Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
Klemó
több mint 2 éve
Dzsudzsukám, hát miért csinálod ezt velem? Reméltem, hogy megtartjuk, de megértem, hogy nem. Azt is, hogy miért lépett és miért pont oda. Kicsit kíváncsi is vagyok, hogy mit tud majd belőle kihozni Mahomos. Akkor első két kör valamelyike tutira WR.JuJu Smith-Schuster is getting a one-year, $10.75M deal with the Chiefs, per @fieldyates.
A Barnuskáknak meg kezdjünk el gyűjtést szervezni. Szerencsétlenek jól beszopták. Amellett, hogy bármikor eltilthatják Waccont, meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az irányítójuknak kedvenc hobbija az ánuszrózsa masszíroztatása.
Szokol
Csak hogy meglegyen a deal.
több mint 2 éve
Klemó
5 666
Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.A hirek azert arrol is szolnak, hogy a Texans mind a 3 csapattal megcsinalta a csomagot es innentol Watson kezebe adtak a dontest, ami nyilvan a paycheck es a contenderseg fele terelte a dontest.
több mint 2 éve
Dzsudzsukám, hát miért csinálod ezt velem? Reméltem, hogy megtartjuk, de megértem, hogy nem. Azt is, hogy miért lépett és miért pont oda. Kicsit kíváncsi is vagyok, hogy mit tud majd belőle kihozni Mahomos. Akkor első két kör valamelyike tutira WR.A Barnuskáknak meg kezdjünk el gyűjtést szervezni. Szerencsétlenek jól beszopták. Amellett, hogy bármikor eltilthatják Waccont, meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az irányítójuknak kedvenc hobbija az ánuszrózsa masszíroztatása.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nó-nó, nékünk már megvan Turbósky! Hogy ennek majd örülünk-e vagy inkább ti, az majd kiderül, mikor nyílnak még a kerti virágok...úgy lenne teljes a szappanopera, ha elhoznátok bakert. léccilécciAzért azt megköszönhetjük ennek a masszázs-szédelgő Watson-nak, hogy érdemben visszatartott a FA piac első hetétől vagy féltucat csapatot, aki vagy rá, vagy lepattanó QB-ra vártak/nak.Nekem is ez jutott eszembe, hogy mi az ő keringőjéből szerencsére kimaradtunk. Mondjuk nálunk nem nagyon volt QB, aki megsértődjön, hogy a frencsájz Watsonért robog. Szó mi szó, pl. a barnáknál meg lett kavarva az állóvíz, mert Mayfield pl. legszívesebben lelépne, de a Browns már meg nem engedi, szóval szappanopera nem is Dél-Amerikában a legtutibb, hanem nfléknél.
Spy
Reggio1914
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 907
úgy lenne teljes a szappanopera, ha elhoznátok bakert. léccilécciAzért azt megköszönhetjük ennek a masszázs-szédelgő Watson-nak, hogy érdemben visszatartott a FA piac első hetétől vagy féltucat csapatot, aki vagy rá, vagy lepattanó QB-ra vártak/nak.Nekem is ez jutott eszembe, hogy mi az ő keringőjéből szerencsére kimaradtunk. Mondjuk nálunk nem nagyon volt QB, aki megsértődjön, hogy a frencsájz Watsonért robog. Szó mi szó, pl. a barnáknál meg lett kavarva az állóvíz, mert Mayfield pl. legszívesebben lelépne, de a Browns már meg nem engedi, szóval szappanopera nem is Dél-Amerikában a legtutibb, hanem nfléknél.
Spy
Reggio1914
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Turbót? 😨Burrow/Lamar Jackson/Watson/TrubiskyMajd Watt agyonüti őket 🪦
Erős a csoport 😀
tenorx
steelwolf
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Burrow/Lamar Jackson/Watson/TrubiskyMajd Watt agyonüti őket 🪦
Erős a csoport 😀
tenorx
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Burrow/Lamar Jackson/Watson/TrubiskyMinket nem fenyeget a veszély, h túlfizetjük a QB-t.
Erős a csoport 😀
tenorx
Lamar is kap 200+ ezután