NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
399
28
23:00, MATCH4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Sims elment Houstonba, az tudtuk? Én is csak a FK Free Agency Tracker-én láttam.Ami viszont most kicsit frusztrál, hogy a kis Wattot, azaz Dereket nem látom a Steelers honlapjának Rosterén... Annak mi lehet az oka? Vagy csak bambula vagyok és nálunk van, vagy megy valahova és nincs róla hír?
több mint 2 éve
A hetedik körös gyöngyszemekről egy kis elemzés. Azért találtunk olyan hátul is játékosokat akik jelentős hatással voltak a játékra. Beachum és Keisel sztem mindenkinek ismerős..... steelersdepot.com/2023/03/steelers-spin-greatest-draft-hits-from-noll-to-tomlin-7th-round/?fbclid=IwAR0Ul44JSfdKjrgr6qI3oiSEqiZGB9PPKBWOVmccFt_-Vt64ROFKc2sxBCEAz megvan, h tizedik körben draftoltuk anno Mike Mayock-ot?
polamalu
több mint 2 éve
A hetedik körös gyöngyszemekről egy kis elemzés. Azért találtunk olyan hátul is játékosokat akik jelentős hatással voltak a játékra. Beachum és Keisel sztem mindenkinek ismerős..... steelersdepot.com/2023/03/steelers-spin-greatest-draft-hits-from-noll-to-tomlin-7th-round/?fbclid=IwAR0Ul44JSfdKjrgr6qI3oiSEqiZGB9PPKBWOVmccFt_-Vt64ROFKc2sxBCE
több mint 2 éve
😀Kenny Pickett getting that draft call from the Steelers ⚫️🟡 #steelers #kennypickett #herewego #Pittsburgh #pitt pic.twitter.com/FKRB0DRNeH
— matthew luciow (@Luciow1992) March 26, 2023
több mint 2 éve
3-ra emlékszem, de a kettő is kettővel több a kelleténél...remélem hozunk egy fasza TE-et, de a Pat, Connor, Gentry, X TE négyes nekem tetszene.Nem kettő volt? Ez nem volt meg. Azt hittem három "csak" Tua-nak volt tavaly. Most néztem Gentry szerződését. 1 éves és olcsó és "csak" 150k a signing bónusza, vagyis nem egy életbiztosítás a szempontjából. Azt nem is nagyon értem miért írt alá így nálunk, ilyen TE class mellett és 1 évet....Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Nem kettő volt? Ez nem volt meg. Azt hittem három "csak" Tua-nak volt tavaly. Most néztem Gentry szerződését. 1 éves és olcsó és "csak" 150k a signing bónusza, vagyis nem egy életbiztosítás a szempontjából. Azt nem is nagyon értem miért írt alá így nálunk, ilyen TE class mellett és 1 évet....Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Jah, csak éppen no1 TE-ünknek tavaly 3 agyrázkódása volt. Sajnos gondoskodni kell a pótlásról, aztán reménykedni, hogy idén elkerülik a bajok.Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
Klemó
több mint 2 éve
Clark camp body lesz. Süti a draftot intézi...április 27én, tehát elő az alkohollal..😀annyit nem ittam, nademajma!Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
www.thescore.com/s/24877299
steelwolf
Reggio1914
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Gentry-t visszahoztukNyilván tömjük a lyukakat, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, de amikor a TE class a CB mellett az egyik legerősebb, akkor ezt az igazolást azért nem értem, főlrg, mert ott van Heyward is.
polamalu
több mint 2 éve
Report: Bud Dupree to visit with SteelersMekkora poén lenne, ha visszajönne valami kis pénzért, aztán úgy játszana mint mielőtt elment.
www.thescore.com/s/24877622
steelwolf
több mint 2 éve
Gentry-t visszahoztuk
több mint 2 éve
annyit nem ittam, nademajma!Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
steelwolf
Reggio1914

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
steelwolf
több mint 2 éve
Report: Eagles signing Terrell Edmunds to 1-year pactKocsival bejár és kap utazási költségtérítést is.
www.thescore.com/nfl/news/2610034
steelwolf
több mint 2 éve
Report: Eagles signing Terrell Edmunds to 1-year pactwww.thescore.com/nfl/news/2610034
több mint 2 éve
Persze, persze, de ilyen kijelentések nélkül a kutya nem nézné a bleacher riportot. Ez a "márkájuk". Provokálnak, nagyot mondanak és nem szakértenek. Utóbbinak nem is lennének hitelesek.Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
Klemó
badsco
több mint 2 éve
majd amikor együtt nézve a SB-t Pickett a magasba emeli a kupát, elmondhatjuk, hogy instant contenderek voltunk 😀Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
Klemó
badsco
több mint 2 éve
Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Klemó
több mint 2 éve
Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk. Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
több mint 2 éve
Draft előtt sok játékos volt már HoF-nak kikiáltva. Aztán a draft után meg csak az első 4 évet töltötte ki, vagy annyit sem az NFL-ben..... Draft előtt aki hatalmas igazságokat mond az picit hibbant. 😉 Majd 5 év múlva megmondjuk, hogy az idei draft QB-k közül ki lesz jobb vagy, sem.
több mint 2 éve
Úgy látszik Kiper nem egy nagy Pickett fanEgyrészről egyetértek vele, mert valóban az idei classban vannak sokkal jobbnak tűnő QB-k (hogy jobbak is lesznek-e, az majd kiderül), másrészről meg Kiper Johnny Manzielt és Ryan Leafet is agyon ajnározta és minden idők legjobbjainak kiáltotta ki a draftok előtt. Szóval kábé ennyit erről...
tenorx