NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
no flacco
317
De nem Trubi
több mint 2 éve
no flacco
317
Watsonnal azonos pénzért, pickveszteség nélkül jöhetne centerbe Jensen, + ILB Bobby Wagner és Jujut upgradelhettük volna Amari Cooperre. Fehér irányító kell.
több mint 2 éve
Jöhet bármilyen QB, Maulet hosszabbított 2 évett!
több mint 2 éve
Trubiskyről pletykálnak 10 millióért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Csak úgy a poén kedvéért 😀Passzjátékban még így is harmadikok lennénk a csoportban! 😀
Ravens: Lamar Jackson.
Bengals: Joe Burrow
Browns: Deshaun Watson
Steelers: Mason Rudolph/Jacoby Brissett
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Csak úgy a poén kedvéért 😀Ravens: Lamar Jackson.
Bengals: Joe Burrow
Browns: Deshaun Watson
Steelers: Mason Rudolph/Jacoby Brissett
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nézd a dolog jó oldalát, akkor felszabadul Májusi Mező 😁Lacanfora szerint a Browns van versenyben Watsonért...a Panthers egyértelmű még.Remek lesz, ha még ő is a csoportunkban lesz, csak nem nálunk...
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Spy
2 337
Úgy jó az élet, ha zajlik...Lacanfora szerint a Browns van versenyben Watsonért...a Panthers egyértelmű még.Remek lesz, ha még ő is a csoportunkban lesz, csak nem nálunk...
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Lacanfora szerint a Browns van versenyben Watsonért...a Panthers egyértelmű még.Remek lesz, ha még ő is a csoportunkban lesz, csak nem nálunk...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lacanfora szerint a Browns van versenyben Watsonért...a Panthers egyértelmű még.
több mint 2 éve
A hírekből eddig nagyon az jött le, hogy Watson oda cserélhető, ahova ő is menni akar. Kérdés: mennyire lenne neki vonzó Pittsburgh?remélem semennyire
Reggio1914
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
A hírekből eddig nagyon az jött le, hogy Watson oda cserélhető, ahova ő is menni akar. Kérdés: mennyire lenne neki vonzó Pittsburgh?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Én mondjuk baromira örülnék Watsonnak - így h büntetőjogilag ártatlan - mert ilyen kaliberű QB sosem lesz számunkra elérhető Tomlin hozzáállása miatt drafton.Piacról meg mikor, ha nem most?
Tudsz adni picket, tudsz adni playert, van cap.
A sémába rajta kìvül nincs, aki jobban illene.
Én tuti megpróbálnám, de nem én döntök. (Remélem nem az van, h Tomlinéknak elég ez a langyos semmi...vag akkor draftoljanak, de a kiválasztottal legyen egy tervünk)
Úgysem raksz össze sose olyan keretet, hogy minden egység átlag feletti, anélkül meg csak elit QB-val van esélyed.
Szerintem:
- az OL vele megütne egy NFL átlagot és még egy ember így is hozható lenne
- a DL fejlesztése draftról még mindig megoldható lenne, mert mély a class
- a skill playereink zöme adott, Texansban sem volt jobb
- a sec-et mindenhogyan az edzőknek kell fejleszteni, hello Austin.
több mint 2 éve
Vobox
635
Emlékszünk ki Watson legnagyobb rajongója,aki minden áron akarta...egy bizonyos Brian Flores
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Na Deshaun Watson természetesen nem bűnös a vádpontokban, bár ha jól tudom egy polgári per még hátravan és elég sajátságos az amerikai jog, de ülni nem fog.Miskolcon is van egy Steelers 😊
Egyfolytában felhozzák vele kapcsolatban a Steelers-t, ami vicces, mert tűnik úgy, baromira nem foglalkozunk vele...
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na Deshaun Watson természetesen nem bűnös a vádpontokban, bár ha jól tudom egy polgári per még hátravan és elég sajátságos az amerikai jog, de ülni nem fog.Egyfolytában felhozzák vele kapcsolatban a Steelers-t, ami vicces, mert tűnik úgy, baromira nem foglalkozunk vele...
több mint 2 éve
The Pittsburgh Steelers have not and are not expected to be a player in the Deshaun Watson trade market, according to multiple league sources.
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 12, 2022
több mint 2 éve
Spy
2 337
Mindenki jön majd sorban a tényekig.Brissett-et olvastam most nálunk. Komoly előrelépés várható…mer Kanada vóta fősulis edzője, valamit ki kell találni
Klaci79
sutianap
Közben Miles Killebrew 2év 4MM, Haskins pedig megkapta az RFA tendert.
több mint 2 éve
Brissett-et olvastam most nálunk. Komoly előrelépés várható…mer Kanada vóta fősulis edzője, valamit ki kell találni
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Brissett-et olvastam most nálunk. Komoly előrelépés várható…Nabazz egy másik rénszarvas a Mikulástól
Klaci79
holidappy.com/holidays/The-Personalities-of-Santas-Reindeer
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Brissett-et olvastam most nálunk. Komoly előrelépés várható…
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Komolyan, szerintem eszünk ágában nincs Watsont elhozni.Hát pedig sztem - ha Watson félig tiszta lesz, legalább bűnügyileg - a Colbert legacy erőteljesen erősödne, ha elhozná az utódot. Emiatt sztem agyalnak rajta azért, de én is minimális esélyt látok.
Fog jönni majd egy futottak még pali FA-ról és lehet és/vagy fel is trédelünk valakiért.
Ha jön valaki, akkor első körben jön egy IOL, aztán CB, WR.
Piacról behúzzuk még talán valamelyik rutinos LB-t, aztán már csak az kérdés, hogy Tuitt biztosan visszatér e...
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ahelyett hogy leírnám mégegyszer a véleményemet erről, az jutott eszembe, hogy amikor jöttek ki az egyre durvább dolgok a Jaguarsról, meg főleg Meyerről - Alualu hogy áldhatta az eget, hogy nem ment vissza 😀Rehab központból nem sokat érzékelt volna belőle...
tenorx
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Komolyan, szerintem eszünk ágában nincs Watsont elhozni.Fletch Cox pletykák megint keringenek vmi középső körért.
Fog jönni majd egy futottak még pali FA-ról és lehet és/vagy fel is trédelünk valakiért.
Piacról behúzzuk még talán valamelyik rutinos LB-t, aztán már csak az kérdés, hogy Tuitt biztosan visszatér e...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Komolyan, szerintem eszünk ágában nincs Watsont elhozni.Fog jönni majd egy futottak még pali FA-ról és lehet és/vagy fel is trédelünk valakiért.