NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.
astroid
Meg lehet csere center is. Hassenauer NY Giantsebbik felén vizitál.
Reggio1914
Nem is volt tervben a megtarzasa. Herbig mindharom belso poszton jatszott éa ha kell Daniels ia megoldja. Itt tehat nem gondolom hogy lesz draft es igazolas mar a falban.
Klemó
csak OT

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.
astroid
Reggio1914
Nem is volt tervben a megtarzasa. Herbig mindharom belso poszton jatszott éa ha kell Daniels ia megoldja. Itt tehat nem gondolom hogy lesz draft es igazolas mar a falban.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
astroid
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Seumalo érkezéséről eszembe jutott az egyik kedvenc Always Sunny in Philadelphia jelenetem
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Úgy látszik Kiper nem egy nagy Pickett fan
tenorx
Ha egy korábban felszopott irányító rakott volna le olyan újonc teljesítményt, mint Picike, akkor most mindenki odáig meg vissza lenne.

Picikét reálisan kell értékelni: még mindig rengeteg kérdőjel van vele szemben, de ezek a kérdőjelek sokat csökkentek múlt évben. Hogy csak egyet emeljek ki: az egyik legnagyobb para vele kapcsolatban az volt, hogy sokáig dajkálja a labdát, amiből gyakorlatilag semmit nem láttunk. A gyenge labdái viszont valósak, ami az engem leginkább zavaró pontatlanságával kiegészülve problémás lehet.

Első félszezonra ez tökéletes volt. Jelen pillanatban van egy kiváló game managerünk. Egy szint innen a franchise irányító, a következő szezon arról fog szólni, hogy ezt meg tudja-e ugrani.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Claypool pick árából elfogadnám!

www.youtube.com/watch?v=Z9ass1ffh10&t=747s
több mint 2 éve
Úgy látszik Kiper nem egy nagy Pickett fan

több mint 2 éve
Late last night, the #Steelers agreed to terms with #Eagles G Isaac Seumalo, giving him a 3-year deal for $24M, source said. (lóvé miatt dobtam be csak újra)
Beki
Ebből 6,8 M signing bónusz és a base fizetését farnehéz módon oldottuk meg (1,1, 8, 8), vagyis a CAP hit 2023-ban cirka 3,5M lesz és utána valamivel több, mint 10.

Mindez azt jelenti, hogy még készülhetünk valamire....

Azért ahhoz képest, hogy Tunsil 20+ per annum szerződést írt alá ez mogyoró...

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Late last night, the #Steelers agreed to terms with #Eagles G Isaac Seumalo, giving him a 3-year deal for $24M, source said. (lóvé miatt dobtam be csak újra)
több mint 2 éve
Egyrészt örülök, egy sophomore QB mellett prioritás a futás és ehhez az egyik legjobb alkatrészt szereztük meg, másrészt furcsa, mert hamarabb vártam volna OT-t vagy C-t. Meg sajnálom is, hogy ezek szerint Dotsonban már nem bízunk többé…
Klaci79
Egyértelmű az irányunk. Fixáljuk a belső OL posztokat a futáshoz. Ne feledjük azért, hogy nincs Herbig előtt nem volt center backupunk sem már, és tavaly gyakorlatilag semmilyen mélység itt nem volt, ami azért nem volt gáz, mert nem volt sérülés.

Herbig lesz a Jolly Joker ebben a falban belső posztokon, ahogy Philliyben is volt. Ettől még Dotsonra szükség van, a fentiek miatt is. De én azt is el tudom képzelni, hogy egy prospecttel fog majd versenyezni a roster helyért.

Nekem kicsit az nem tetszik, hogy belterjesen válogatunk. Persze jó az, ha ismerjük az ottani rostert, de ez néha vakságot is okoz.

Magával avval, hovy guard update van, nincs bajom, főleg mert Dotson utolsó évét tapossa és mert lehet megnézzük Moore teljesítményén mennyit javít egy sokkal jobb guard teljesítmény. Mindenesetre itt is azt biztosítottuk be, hogy nem kell feltétlen első kör az OLba sem.
több mint 2 éve
Viszlát Dotson.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Egyrészt örülök, egy sophomore QB mellett prioritás a futás és ehhez az egyik legjobb alkatrészt szereztük meg, másrészt furcsa, mert hamarabb vártam volna OT-t vagy C-t. Meg sajnálom is, hogy ezek szerint Dotsonban már nem bízunk többé…
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Seumalo èrkezett.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.
polamalu
Kb 2 hónapja kèszítettem egy ilyet:

"Kicsit "unatkoztam" és végeztem egy kis számolást, hogy draftonként nagyjából mennyi játékos lett használható kisebb vagy nagyobb mértékben 2010-től, tette le a névjegyét valamilyen módon 1-2 idény vagy hosszabb időn keresztül. Szigorúan magán számítás, de talán olyan nagyon sokat nem tévedtem, kb ez jött ki:

2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50

Azaz a draftolt játékosok nagyjából 1/4-d, de inkább 1/5-de válik be valamilyen mértékben, illetve lesz használható előbb-utóbb (bocs ha hülyén írtam le 😛) látszik, hogy pozitív értelemben a 2017-es messze kiemelkedik (én is meglepődtem direkt újra számoltam, de ez jött ki) és a 2013-as a leggyengébb (ez nem meglepő). De a 2019, 2020-st inkább a középső-hátsó, körök "mentik" már most meg. Természetesen a 21-22-es-ről még korai ítéletet mondani de nagyjából hozzák az átlagot eddig.

Aztán mindenki vonjon le belőle olyan következtetést amit akar 😉, semmi tudományos nincs mögötte, erősen szubjektív 😊"
dande2
De ebben minden kör, minden játékosa benne van, látszik, hogy kisebb hullámzással, de nagyjából azonos a mennyiség. Vagyis az aki ebből az 50 körüli játékosból többet megtalál az nyerő lehet. 32 csapat van. Tehát azért csapatonként 1-2 nagyon extrém esetben 3 olyan játékost tudsz találni évente aki beválik.
polamalu
Igen, de csak azt akartam megerősíteni pl ha a 19-20s draftot nèzzük, igazolni látszik amit te is írsz, hogy nem olyan biztos az első kör mint lennie kellene. Ilyenkor derül ki mennyi múlik a scout munkán is, meg a kèsőbbi edzői munkán.

Ugyanakkor akkor pl most gyorsan ráppilantva a 21-22 s eleje is ígèretesnek tűnik. 😛

Így lègy okos domokos 😊
dande2
A srácoknál idehaza, de sztem ez a világon mindenhol érvényes, évfolyamonként van hullámzás. Hol magasabb a létszám (sportonként), hogy több a talentum Általában a magasabb létszámú korosztályoknál a nagy számok miatt nagyobb a merítés. Nagyobb a versenyhelyzet így jobb játékosok tudnak fejlődni. Nyilván ez pl a magyar gurulósra nem érvényes, mert itt elbasszák azt is amiből lehetne építkezni. De azt gondolom odakint is van egy ilyen korosztály hullámzás. Vannak évek amikor több gyerek születik, vagy több is ilyen egymás után, mert mondjuk olyan demográfiai intézkedés van ami ezt segíti. Nagyon bonyolult dolog ez. Aztán igen edzők és scout-ok. Mit figyelsz? Annyi mérőszám van már. Melyik az igazi?
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.
polamalu

"Kicsit "unatkoztam" és végeztem egy kis számolást, hogy draftonként nagyjából mennyi játékos lett használható kisebb vagy nagyobb mértékben 2010-től, tette le a névjegyét valamilyen módon 1-2 idény vagy hosszabb időn keresztül. Szigorúan magán számítás, de talán olyan nagyon sokat nem tévedtem, kb ez jött ki:

2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50

Azaz a draftolt játékosok nagyjából 1/4-d, de inkább 1/5-de válik be valamilyen mértékben, illetve lesz használható előbb-utóbb (bocs ha hülyén írtam le 😛) látszik, hogy pozitív értelemben a 2017-es messze kiemelkedik (én is meglepődtem direkt újra számoltam, de ez jött ki) és a 2013-as a leggyengébb (ez nem meglepő). De a 2019, 2020-st inkább a középső-hátsó, körök "mentik" már most meg. Természetesen a 21-22-es-ről még korai ítéletet mondani de nagyjából hozzák az átlagot eddig.

Aztán mindenki vonjon le belőle olyan következtetést amit akar 😉, semmi tudományos nincs mögötte, erősen szubjektív 😊"
dande2
De ebben minden kör, minden játékosa benne van, látszik, hogy kisebb hullámzással, de nagyjából azonos a mennyiség. Vagyis az aki ebből az 50 körüli játékosból többet megtalál az nyerő lehet. 32 csapat van. Tehát azért csapatonként 1-2 nagyon extrém esetben 3 olyan játékost tudsz találni évente aki beválik.
polamalu
Igen, de csak azt akartam megerősíteni pl ha a 19-20s draftot nèzzük, igazolni látszik amit te is írsz, hogy nem olyan biztos az első kör mint lennie kellene. Ilyenkor derül ki mennyi múlik a scout munkán is, meg a kèsőbbi edzői munkán.

Ugyanakkor akkor pl most gyorsan ráppilantva a 21-22 s eleje is ígèretesnek tűnik. 😛

Így lègy okos domokos 😊
több mint 2 éve
polamalu

2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50

dande2
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Jarvis Jones, kevés nála nagyobb pofáraesés volt a 2010-es évtizedben. Máig emlékszem a hypre, 1/1 meg kisfaszom.
több mint 2 éve
polamalu

2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
A top 3 egyértelmű: Bush, Jones, Burns. Hogy ezen belül mi a sorrend... hát, ki hogy érzi.

Amúgy ezen rágódtunk már korábban, hogy a 2000-es években egyértelmű bust nem jött első körben. A 2010-es évekből 3 első kör ment a kukába.

Ennek eredménye: a 2000-es években contender csapat, 3 SB részvétel, az utóbbi 10 évben meg amit látunk. Nem ártana kicsit jobban draftolni.
több mint 2 éve
Bush szerintem egyértelműen. Sokat adtunk érte és nagyon fent húztuk é aztán az első évén kívül (ami talán átlagon felülinek volt mondható) vagy átlagos volt, aztán csak simán szar.
több mint 2 éve
Azért Golson is erős, mert egy snapet nem játszott 2. körös pickként.
Meg Jarvis Jones is borzasztó szar volt.

Nekem Bush azért erős candidate, mert feltradeltünk érte.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
Steelers subon érdekes kérdés van épp, ki a legnagyobb bust az utóbbi időkből?

tenorx
Nekem egyértelműen Burns, Bush a sérülésig jó volt, ha nem is 1/10es talent. Burns már a draft utáni campben is szarul nézett ki.
több mint 2 éve
Drue Tranquill-nak azért örültem volna még LB poszton...ügyes az a srác és nem lett volna drága
Klaci79
Hát ez az amikor valaki a gyűrű reményében diszkontot ad....nálunk szinte kizárt, hogy ennyiért aláírt volna. Mondjuk a Chargersnek ez nagy pofáncsapás. Csoportriválishoz megy ennyi pénzért....