NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Spy
2 337
Tudom, mantrázom, de Heyward veszettmód sokat játszik, nem csikó, Alualu egy éven és az utolsó lábán áll, Tuitt pedig nem játszott több mint másfél éve, ráadásul sérülése után nem láttuk. Régen tolt le teljes évet.Mindenképp az eddigi legjobb hír jött:ha alualu is visszajon, akkor a DL rendben lesz.
Stephon Tuitt has told the Steelers he wants to play football again, says GM Kevin Colbert.
Klaci79
A vedelemben akkor is lesznek lyukak, mert kell mukodokepes ILB, ha bush nem fejlodik, akkor ketto.
CB sor meg fogalmam nincs hogy fog kinezni.
es akkor ez meg csak a vedelem
xtaki
Hangostej már részben ezért jött, de én hoznék fiatalt, hogy ne ürüljön ki a cső a legerősebb posztunkon. Travis Jones UCONN-al ki is egyeznék a 2-3. körben.
Lehetne rotációs egy-két évet, mielőtt kezdővé válik.
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Mindenképp az eddigi legjobb hír jött:ha alualu is visszajon, akkor a DL rendben lesz.
Stephon Tuitt has told the Steelers he wants to play football again, says GM Kevin Colbert.
Klaci79
A vedelemben akkor is lesznek lyukak, mert kell mukodokepes ILB, ha bush nem fejlodik, akkor ketto.
CB sor meg fogalmam nincs hogy fog kinezni.
es akkor ez meg csak a vedelem
több mint 2 éve
Seda26
169
Úgy látom oddsok alapján a saints mellett mi vagyunk a favoritok Winston leigazolására. Tavalyi holtszezonban mikor szóba hozták velünk a srácot, akkor volt hogy kritizáltam, azóta viszont Sean Peyton keze alatt úgy láttam hogy szintet lépett.Hogy tradeljünk egy veterán qb-ért, arra kevés esélyt látok, ráadásul kicsit ódzokodom az ilyen Rodgers, és Ryan féle qb-któl a koruk miatt. Azt nem sokan emlegetik, hogy mi van akkor ha 3 első kört adsz Rodgersért, de hirtelen a szezonkezdetre bezuhan a karereje? Egyáltalán nem elképzelhetetlen. A draft meg ugye elég szegényes. Így jelenleg talán a legjobb opciónak tűnik Winston megszerzése.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mindenképp az eddigi legjobb hír jött:Stephon Tuitt has told the Steelers he wants to play football again, says GM Kevin Colbert.
több mint 2 éve
Winston felőlem is érkezhet.
" class="embed">
több mint 2 éve
Winstont most aláírnám
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ha ez nem smokescreen akkor nagyon szomorú:Nekem speciel ezek közül csak hídvízzel lenne bajom...Trub olcsó egy próbát megér, nem a megváltást várják itt tőle, legyen jobb, mint Rudi....Winston egy licit frencsájz QB, nem a jobbak közül, de nem is csak egy középszerű játékos, mint mondjuk Bridgewater.
steelersdepot.com/2022/02/report-steelers-targeting-three-free-agent-quarterbacks/
Razi
Azért elég sok nevet bedobnak, az elmúlt napokban mindenhol Garoppolo neve volt Pit környékén.
több mint 2 éve
Ha ez nem smokescreen akkor nagyon szomorú:steelersdepot.com/2022/02/report-steelers-targeting-three-free-agent-quarterbacks/
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Idén sem játszunk USA-n kívül meccset.
több mint 2 éve
asse tunni mijen nőt hoz magával, egy biztos hogy +DDDs leszsteelersdepot.com/2022/02/the-athletic-predicts-steelers-49ers-to-agree-to-trade-for-jimmy-garoppolo-by-the-end-of-the-month/Legalább jóképű 😊
Ha ezt meglépjük bazdmeg ezzel az ezer sebből vérző rosterrel, hülyét kapok.
Legyünk szarok, építkezzünk, aztán húzzunk QBt. Egyébként csak a középszerbe betonozzuk be magunkat.
tenorx
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
steelersdepot.com/2022/02/the-athletic-predicts-steelers-49ers-to-agree-to-trade-for-jimmy-garoppolo-by-the-end-of-the-month/Legalább jóképű 😊
Legyünk szarok, építkezzünk, aztán húzzunk QBt. Egyébként csak a középszerbe betonozzuk be magunkat.
tenorx
több mint 2 éve
Hát igen, csak igazából most van itt az ideje, hogy megpróbáljunk valami értelmeset építeni ehelyett.steelersdepot.com/2022/02/the-athletic-predicts-steelers-49ers-to-agree-to-trade-for-jimmy-garoppolo-by-the-end-of-the-month/Mint amúgy már évek óta Big Bennel 😀
tenorx
Dodó
több mint 2 éve
Dodó
253
steelersdepot.com/2022/02/the-athletic-predicts-steelers-49ers-to-agree-to-trade-for-jimmy-garoppolo-by-the-end-of-the-month/Mint amúgy már évek óta Big Bennel 😀
tenorx
több mint 2 éve
steelersdepot.com/2022/02/the-athletic-predicts-steelers-49ers-to-agree-to-trade-for-jimmy-garoppolo-by-the-end-of-the-month/Ha ezt meglépjük bazdmeg ezzel az ezer sebből vérző rosterrel, hülyét kapok.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Badger Minkah helyett jönne, nem mellé, mert 2 ilyen kaliberű safety ordas drága lenne, meg kb hasonló adottságúak isAnthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...Ha már ex KC akkor inkább a Honey Badger,hasonló mentalitású mint Minkah.
polamalu
JoeyPorter
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
OFFMinél több videót nézek a QB-król, annál inkább Malik Willis felé húzok.Ne a Höriseket nézd 😀
Willie Parker
Persze én félek mindegyiktől, első körbe egyik sem kell, max a helyünkön meg lehet próbálni. De Isten ments, hogy rohangásszon nekem itt valamelyik, mint valami Láma, még ha hozzá képest passzolni is tud néha. De ezzel a támadófallal itt baromi uncsi lesz az a játék.
Klaci79
Höri ezt odarakta rendesen, nekem tetszett, nagyon összeszedett volt
ON
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...Ha már ex KC akkor inkább a Honey Badger,hasonló mentalitású mint Minkah.
polamalu
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Szerintem Winston vissza fog írni a Saintshez, mert Dennis Allen és Pete Carmichael is maradtak, Mickey Loomissal meg jó a kapcsolatuk. W ott ismeri a sémát, jó is volt benne, segíti a védelem. Payton persze elment, de az alapok nem fognak változni, ha nem hüje Jameis, akkor marad.És vele sem lenne jó 😀Onnan, hogy kib..ták. Mi lenne, ha. Az ILB állományunk mondjuk, hogy gyenge..... Lehet Ő tudna adni egy tartást.Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...ez honnan jött? kétlem, hogy bármire is megoldás lenne...pláne ha nem is olcsó
polamalu
Klaci79
polamalu
Úgyhogy csak ne kapkodjunk....
Csak irónia...kb tőle hallottam hasonlókat, én kivételesen végignéztem, mert ez az idei class tényleg gyengécske...de ettől függetlenül is szerintem Willis, Pickett, Corral és Howell is kimegy első körben és remélem inkább OL-re költünk és hozunk egy Winstont az átmenetre.Még nem néztem meg, főleg blacheres, drafttekes, athletices és PFF-es videóösszeállításokat, meg meccseket nézegettem eddig.Minél több videót nézek a QB-król, annál inkább Malik Willis felé húzok.Ne a Höriseket nézd 😀
Willie Parker
Persze én félek mindegyiktől, első körbe egyik sem kell, max a helyünkön meg lehet próbálni. De Isten ments, hogy rohangásszon nekem itt valamelyik, mint valami Láma, még ha hozzá képest passzolni is tud néha. De ezzel a támadófallal itt baromi uncsi lesz az a játék.
Klaci79
Willie Parker
Klaci79
Én azt a forgatókönyvet írtam, ha nincs lehetőség FA-re, mert én Rudival nem mennék neki az új évadnak, hacsak nem az a cél, hogy lemenjünk kutyába.
A Winston + OL drafttal kiegyeznék én is, ebben maximálisan egyetértünk, de ha nincs normális irányító a piacról, akkor nálam a sorrend Willis-Corral-Pickett.
Mondom én nagyon bírom Kenny-t, az utolsó éve káprázatos volt, de bennem van az a félelem, hogy az volt a maximuma és csak csillag együttállás történt az esetében. A 2019-2020-as anyagai nem győztek meg.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
És vele sem lenne jó 😀Onnan, hogy kib..ták. Mi lenne, ha. Az ILB állományunk mondjuk, hogy gyenge..... Lehet Ő tudna adni egy tartást.Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...ez honnan jött? kétlem, hogy bármire is megoldás lenne...pláne ha nem is olcsó
polamalu
Klaci79
polamalu
Úgyhogy csak ne kapkodjunk....
Csak irónia...kb tőle hallottam hasonlókat, én kivételesen végignéztem, mert ez az idei class tényleg gyengécske...de ettől függetlenül is szerintem Willis, Pickett, Corral és Howell is kimegy első körben és remélem inkább OL-re költünk és hozunk egy Winstont az átmenetre.Még nem néztem meg, főleg blacheres, drafttekes, athletices és PFF-es videóösszeállításokat, meg meccseket nézegettem eddig.Minél több videót nézek a QB-król, annál inkább Malik Willis felé húzok.Ne a Höriseket nézd 😀
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Még nem néztem meg, főleg blacheres, drafttekes, athletices és PFF-es videóösszeállításokat, meg meccseket nézegettem eddig.Minél több videót nézek a QB-król, annál inkább Malik Willis felé húzok.Ne a Höriseket nézd 😀
Willie Parker
Klaci79
több mint 2 éve
Spy
2 337
Szerintem előbb tegyünk eléjük egy működő DL-t, a Slot WR-ekre meg slot CB-t és ha úgy sem működik az ILB szekció, akkor mehet a rewamp.Onnan, hogy kib..ták. Mi lenne, ha. Az ILB állományunk mondjuk, hogy gyenge..... Lehet Ő tudna adni egy tartást.Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...ez honnan jött? kétlem, hogy bármire is megoldás lenne...pláne ha nem is olcsó
polamalu
Klaci79
polamalu
több mint 2 éve
Onnan, hogy kib..ták. Mi lenne, ha. Az ILB állományunk mondjuk, hogy gyenge..... Lehet Ő tudna adni egy tartást.Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...ez honnan jött? kétlem, hogy bármire is megoldás lenne...pláne ha nem is olcsó
polamalu
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...ez honnan jött? kétlem, hogy bármire is megoldás lenne...pláne ha nem is olcsó
polamalu
több mint 2 éve
Anthony Hitchens ????? Lehet nem lenne olcsó, de lehet ILB gondot orvosolna...
több mint 2 éve
A Steelers oldalon egy pozíciónkénti rangsor, kb. : www.steelers.com/news/2022-triple-take-qb?mi_u=914e423ae7c5e6272071a5e34a6f5187
Sztem érdemes csemegézni, ott mit látnak a szakik.