NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen, sztem maradnak mindketten, nem is lenne baj ha az új QB-t legalább megfelelő WR-ekkel tudnák ellátni.Igen, olvastam, hogy a fizetése nagyon szar a Sea részére...de Metcalf meg baromi olcsó, nem hiszem, hogy őt eladnák, max baromi drágán.Lockettet még jobban el tudom képzelni a varjaknál...Metcalf újonc szerződéssel az újjáépítés fontos része lehet, őt baromság lenne eladni....Lockett elcserélése meg rengeteg DM-mel járna.
Klaci79
empty taxi
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Igen, olvastam, hogy a fizetése nagyon szar a Sea részére...de Metcalf meg baromi olcsó, nem hiszem, hogy őt eladnák, max baromi drágán.Lockettet még jobban el tudom képzelni a varjaknál...Metcalf újonc szerződéssel az újjáépítés fontos része lehet, őt baromság lenne eladni....Lockett elcserélése meg rengeteg DM-mel járna.
Klaci79
empty taxi
több mint 2 éve
Lockettet még jobban el tudom képzelni a varjaknál...Metcalf újonc szerződéssel az újjáépítés fontos része lehet, őt baromság lenne eladni....Lockett elcserélése meg rengeteg DM-mel járna.
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lockettet még jobban el tudom képzelni a varjaknál...Metcalf újonc szerződéssel az újjáépítés fontos része lehet, őt baromság lenne eladni....
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Ohh, köszi a jelzést. Nem szokott ilyen részletes érkezni és pláne nem, amit ennyien retweetelnek.Metcalf a Varjaknál közben. Az mondjuk már kezd vicces lenni mennyi WR van a rosteren, de Jacksonért mindent.Fake
Siettle-ben teljes a rebuilding. Nyilván Villa tölteléknek megy.
Klemó
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Metcalf a Varjaknál közben. Az mondjuk már kezd vicces lenni mennyi WR van a rosteren, de Jacksonért mindent.Fake
Klemó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Metcalf a Varjaknál közben. Az mondjuk már kezd vicces lenni mennyi WR van a rosteren, de Jacksonért mindent.Az a tweet sztem fake, nem találtam hivatalosat
Klemó
több mint 2 éve
Metcalf a Varjaknál közben. Az mondjuk már kezd vicces lenni mennyi WR van a rosteren, de Jacksonért mindent.Akkor a szeles város jó pár évre kiesik a rendszerből...
Klemó
több mint 2 éve
Wilsont már nem, A Rod szintén aláírt.... Mariota és Minshew maradt mégMég...
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Nem rossz ez eddig: ha még Watsont megússzuk, akkor 4-5 évig tartó hülyeséget már nem tudunk csinálni.Watson az ügyei miatt nem gondolom, hogy nálunk bármilyen szinten is szóba jött.
Hozzunk egy tűrhető veteránt (Wilson, Mariota, Minshew) és a helyünkön az első körben egy újoncot, aztán kakukk.
Gerappát viszont ne, vele tényleg nem sokkal vagyunk előrébb, mint Rénszarvassal..
Szokol
Hamarosan kiderül melyik QB lehet opció, a tárgyalások nem szoktak titokba maradni piacnyitás után
több mint 2 éve
Hozzunk egy veteránt FA-ról a semmiért.Építsünk csapatot, és jövőre jöhet egy QB.
több mint 2 éve
Nem rossz ez eddig: ha még Watsont megússzuk, akkor 4-5 évig tartó hülyeséget már nem tudunk csinálni.Hozzunk egy tűrhető veteránt (Wilson, Mariota, Minshew) és a helyünkön az első körben egy újoncot, aztán kakukk.
Gerappát viszont ne, vele tényleg nem sokkal vagyunk előrébb, mint Rénszarvassal..
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Benjamin Button életét már láttam oda-vissza, meglepetés nem érheteséjünk sincs 1/8ca viszi a ZsírpoxMeggigértem neked, ho lemmondok róla, nem bratyesz?csakis Willis vihet minket a trágyatalicskáján...Garoppolo olyan szinten szar, hogy még rendesen fejreállni sem lehet veleSzerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
Klaci79
Willie Parker
sutianap
Willie Parker
jajmá, zrí se mehet?
sutianap
több mint 2 éve
eséjünk sincs 1/8ca viszi a ZsírpoxMeggigértem neked, ho lemmondok róla, nem bratyesz?csakis Willis vihet minket a trágyatalicskáján...Garoppolo olyan szinten szar, hogy még rendesen fejreállni sem lehet veleSzerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
Klaci79
Willie Parker
sutianap
Willie Parker
jajmá, zrí se mehet?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Meggigértem neked, ho lemmondok róla, nem bratyesz?csakis Willis vihet minket a trágyatalicskáján...Garoppolo olyan szinten szar, hogy még rendesen fejreállni sem lehet veleSzerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
Klaci79
Willie Parker
sutianap
több mint 2 éve
csakis Willis vihet minket a trágyatalicskáján...Garoppolo olyan szinten szar, hogy még rendesen fejreállni sem lehet veleSzerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
Klaci79
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Megmondom őszintén, h nekem ilyen áron Áron és a Konyhás se kellett volna, amúgy is van már Séf Bácsink.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Garoppolo olyan szinten szar, hogy még rendesen fejreállni sem lehet veleSzerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szerintem a Garoppolo ügybe viszont lehet tényleg benevezünk...de ha 4. körnél többet adunk, f@szok vagyunkMásodik is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Második is.....Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
Spy
több mint 2 éve
Spy
2 337
Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.Hallelujah. Az első dominó eldőlt.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Végre a Rogers ügy megnyugodott és ez a hülyeség, hogy adjuk érte az első köröket, már értelmét vesztette.
több mint 2 éve
www.google.com/amp/s/stillcurtain.com/2022/03/03/steelers-fans-weigh-free-agent-qb/amp/Megtanult labdázni Josh mellett! 😀
Én ezt nem értem... Semmilyen logikus érv nem szól Truby mellett. Na mindegy, még szerencse, hogy ez csak a szurkolók véleménye.
Seda26
több mint 2 éve
Seda26
169
www.google.com/amp/s/stillcurtain.com/2022/03/03/steelers-fans-weigh-free-agent-qb/amp/Én ezt nem értem... Semmilyen logikus érv nem szól Truby mellett. Na mindegy, még szerencse, hogy ez csak a szurkolók véleménye.