Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mike Tomlin said Kenny Pickett will be given an opportunity to challenge Mason Rudolph and Mitch Trubisky to be the 2022 starter.

Egy első kört adni ezért...vicc 😀
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hogy ne csak az eredménykövetőbe shitpostoljak

Live look at Colbert and Pickett right now
több mint 2 éve
Na találtam pozitívumot, legalább nem tradeltünk fel.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így lesz a legnagyobb Eagles fanból Steelers fan 😊 Ha nem hiszünk annyira Hurtsben egyébként lehet elhozzuk.
több mint 2 éve
azt látom, hogy a szurkolók imádják...
bárki jött volna, ha elérhető, de komoly bírálat lett volna

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Remélem nem lesz igazam, de szerintem helló középszer.
Nem látok benne semmi extrát, és ehhez nincs köze a keze nagyságához.
több mint 2 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Annyira biztos voltam benne két hónappal ezelőttig, aztán jött minden idők legnagyobb smokescreenje, és már egyáltalán nem hittem ebben a választásban...

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezzel legalább a Rudi álmokkal leszámoltunk...
Klaci79
és a Trubi álmokkal is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ezzel legalább a Rudi álmokkal leszámoltunk...
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 176
Minimum
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Kenny majd odakeni. 😉

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 385
 www.post-gazette.com/sports/steelers/2022/04/28/pittsburgh-steelers-nfl-draft-first-round-kenny-pickett-malik-willis-jordan-davis/stories/202204270026

Dulac nagyon Jordan Davis párton van, és az az igazság, hogy nehéz vele vitatkozni.
Van egy 33 éves, ligaelit Heywardunk, aki azért sajnos öregszik.
Egy 35 éves Alualu, aki nélkül összeesett a futásvédelem idén.
Meg egy 29 éves Tuitt, aki alig játszott az utóbbi 3 évben.

Az is kurva kemény, hogy 2014 óta 1 embert húztunk a védőfalba az ötödik kör előtt, Hargravet.

Nem flashy pick, de kitudnék vele békülni.
tenorx
Lófaszt kell Davis. Travis Jones és Logan Hall sokkal többet pusztítana és nekem klasszik nose egyáltalán nem is kellene, azok az idők elmúltak.

Reggel írtam, h Daron Payne-ért előbb adnék még picket is.

Ez a csávó egy überfasza Georgia védelemben volt, ami kb sehol máshol nem lesz és a félidőkre a seggén vette a levegőt.

A combine egy maszlag. Fusson le egy Coopert és utána csináljon teszteket, akkor elhiszem neki.

Sztem Davisnek nem lesz elég a kondija, én még első körben sem piszkálnám.
több mint 2 éve
 www.post-gazette.com/sports/steelers/2022/04/28/pittsburgh-steelers-nfl-draft-first-round-kenny-pickett-malik-willis-jordan-davis/stories/202204270026

Dulac nagyon Jordan Davis párton van, és az az igazság, hogy nehéz vele vitatkozni.
Van egy 33 éves, ligaelit Heywardunk, aki azért sajnos öregszik.
Egy 35 éves Alualu, aki nélkül összeesett a futásvédelem idén.
Meg egy 29 éves Tuitt, aki alig játszott az utóbbi 3 évben.

Az is kurva kemény, hogy 2014 óta 1 embert húztunk a védőfalba az ötödik kör előtt, Hargravet.

Nem flashy pick, de kitudnék vele békülni.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Szokás szerint első körben NT-t vagy TE-et várok. 😁

Szerelemgyereket, ILB-t, safetyt, futót, TE-et nem szeretnék első körben, azon kívül bármi jöhet.

Csak ne akarjunk kurva okosak lenni..
Szokol
ne légy Malik, kicsive is beérem
legyél inkább Tyler, ha má nagy

több mint 2 éve
 twitter.com/NevadaFootball/status/1519708202450886657?t=jh_R1vdkaqgnt5LqXImSHw&s=19

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Szokás szerint első körben NT-t vagy TE-et várok. 😁

Szerelemgyereket, ILB-t, safetyt, futót, TE-et nem szeretnék első körben, azon kívül bármi jöhet.

Csak ne akarjunk kurva okosak lenni..
több mint 2 éve
Fun fact, pff mockon Strongot behúztam 3/84-re 😊

Múltkor leírtam, hogy az elején kik tetszenének, most leírom, hogy második kör után kik jöhetnének (persze a nem várt csúszó tehetségeken kívül, pl Ojabo):

QB: Strong, Zappe
WR: Jahan Dotson, Alec Pierce, Khalil Shakir
RB: Breece Hall, James Cook, Tyrion Davis-Price
TE: Jeremy Ruckert (4. kör után), Grant Calcaterra (ő csak 6-7. kör)
OC: Dohnovan West, Luke Fortner (leginkább senki)
OT: Luke Goedeke, Darian Kinnard és Sean Rhyan (6. körtől) sidenote: Faalele és Petit-Frere kerülendő számomra - biztos Höri hatása 😊
CB: Alontae Taylor, Roger McCreary, Zyon McCollum, Mario Goodrich (7. körben) sidenote. Daxton Hill és Kyler Gordon már a második pickünknél sem lesz benn
S: Kerby Joseph, Tycen Anderson (5. körtől)
LB: Troy Andersen és Leo Chenal sajnos biztos kimennek, így maximum Chad Muma és Christian Harris - kerülendő: a két georgiás, Q. Walker és Channing Tindall + Beavers
IDL: Logan Hall, Perrion Winfrey, Neil Farrell (5-6. körtől), de előtte még Eric Johnson (4-5. kör)
EDGE: Ebiketie-t még meggondolnám 2. körben, utána Bonitto, Drake Jackson, Josh Paschall, Cam Thomas bármelyike, hátul (5. körtől) Uwazurike vagy talán Alex Wright - kerülendő: Leal, Malone, Dom Robinson
Willie Parker
Lille mi bajod?
sutianap
Lassú, kifullad, a tape alapján nekem nem erős, meg ilyen nyámnyilának tűnik.
több mint 2 éve

Múltkor leírtam, hogy az elején kik tetszenének, most leírom, hogy második kör után kik jöhetnének (persze a nem várt csúszó tehetségeken kívül, pl Ojabo):

OT: Luke Goedeke, Darian Kinnard és Sean Rhyan (6. körtől) sidenote: Faalele és Petit-Frere kerülendő számomra - biztos Höri hatása 😊
CB: Alontae Taylor, Roger McCreary, Zyon McCollum, Mario Goodrich (7. körben) sidenote. Daxton Hill és Kyler Gordon már a második pickünknél sem lesz benn
LB: Troy Andersen és Leo Chenal sajnos biztos kimennek, így maximum Chad Muma és Christian Harris - kerülendő: a két georgiás, Q. Walker és Channing Tindall + Beavers
IDL: Logan Hall, Perrion Winfrey, Neil Farrell (5-6. körtől), de előtte még Eric Johnson (4-5. kör)
EDGE: Ebiketie-t még meggondolnám 2. körben, utána Bonitto, Drake Jackson, Josh Paschall, Cam Thomas bármelyike, hátul (5. körtől) Uwazurike vagy talán Alex Wright - kerülendő: Leal, Malone, Dom Robinson
Willie Parker
Lille mi bajod?

több mint 2 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Tőlem draftolhatjuk Willist, ha garantálják, hogy Hall of Famer lesz
Willie Parker
Inkább SB winner 😄
több mint 2 éve

több mint 2 éve
mire számíccsunk a drafton

team need
QB, WR, OL
CB, DL, LB, S

1. attól hogy van Turbónk azt senki nem gondolja, hogy kezdeni is fog - az FO sem, Rudolf többet keres

2. minden csapat tisztában van mennyire elmentek a WR fizuk, itt financiálisan is okoskodni kell, hogy bejövős-e egy Dionté hosszabbítás vagy inkább zsákolunk magasabban valakit ( első körig nem fog felérni a need )

3. valami patchworkot megpróbáltunk offeseasonban, de az csak 1 fix G: Daniels, Cole simán megy bekáppnak ha lecsorog valami jobb

a filológiai kérdés érdekesebb, ráfexünk az atomfutásra, hogy a D ereje teljében apríthasson? - mer ahhoz még egy elit OL kéne

4. ugyanitt folytatnám, elég-e a düledező DT poszt beáldozva azzal, hogy szintén retekdrága EDGE posztra bekermoljunk egy csúszó prospectet
elég-e Highsmith vagy tekkölt a magasabb polcon kell tölteni

5. Bush az extravaganza zakójával együtt mén a csába - ugyi Myles Jack az 1 prémium ide mid roundba beprópálkozhatunk habejön jóljárunk alapon egy passruch/cover tudományokban jártas sleeperrel

6. korner kell, ha egy évre meg is vagyunk a safetyvel - de negyedikig muszáj lenne foltozni ezt a likat, ha nem lenne a QB neeed ennek a hangját hallanánk visítani

mi juthat
1/20 a WR class magasan osztályozott, de ebbe benne van, hogy rohadtul elszálltak az árak free agencyn - e miatt szórták lefele a QBkat, pedig sok csapat van, köztük mi is, akik az ÖrdögNórából csak a kartont tudják kirakni a bejárat elé

ezen tekerhet a Mayfield/Garoppolo move draft közben - egyikért sem kapnak 1. kört szerintem, Bakter olyan 2+2, Jimmyt meg 3. 4. ért

MalikW. pfejj - őt hypeoálják hozzánk a legtöbben, annyit tudni, hogy a Kerolája Pikitet akarja haton, ez lehet smoke is - de ott megindíthatják a QB runt, vagy kettőn a Ditronyit.
Konszenzusossan most Malik fijunk in15, tehátha lecsúszik 20ra ki fogjuk vinni, sajnos. De ez nem történhet meg, viszont mindenki előttünk van likas poszttal, kivéve, ha a Lions dobja a 2est. A lényeg hogy Willis kimegy, elvileg Pikit is, ha csúszik, szintén kirántjuk, mint a bodazvirágot. Kevés az esélye, annak nagyobb, hogy a Ridder/Korál/Hóvel hármasból valamellik marad, secko jedno mindegyiknél van pro/kontra mié/miénem - de ha létező opcióvá válik akkor is tudnunk kell, hogy második körre kiszippantják őket mire mi húzunk

Strong - ha az elején nem value vagy elcsesszük a QBt, akkor harmadikban berántjuk a bőven produktív nevadaQBt
3/84

marad az OL, WR, CB, front7 csúszó
1.körben Linderbaum benn lesz, Burks (Juju-frame, slotban jó, plugin), Booth - pfejj, Zion, Green, DWyatt
Linderbaumot húzom, alternatívba Wyattet 1/20
ezzel kibebaszottul stabilizálnánk a futást, ha akajuk még hátsókörben elhozhatjuk a háti-barátjàt Goodsont a Hawkeyesbül

marad CB, WR, front7 csúszó
McReary lecsúszhat az 50ből, ő nagy koma, Skyy Moore is ott fog figyelni és a Muma/Bonitto/Winfrey/Leal négyesből csemegézhetünk
2/52 McReary CB alter: Leal/Bonittto ezt ugye a Csikánó baszhatya el, ha rajtuk átzsuppan és már a Fili rendezett CBt elöl akkor szerencsénk lehet

Stronggal ugorhatunk is 4/138ra itt a sérülékenysége miatt szánkázó, általunk kedvelt Justin Ross megszerezhető, vagy Strong elkapója Romeo Doubs meg egy valagnyi slotWR pölö Thorton
mivel ijet már próbálkoztunk, hogy kompett duót veszünk
Doubs alter: Ross/Thorton

a többi pikkünk már 200on túli 208/225/241
akit én itt szeretek: Ridgeway DT arkansas, Cole Turner TE Nevada (naná hammá ludd legyen luddita! ) Malcolm Rodrigez LB OklahomaSt, Uwazurike DT IowaSt, Mike Rose LB IowaSt, Günter EDGE CoastalCar, DaMarkoJ LB Appalach, Goodson RB Iowa, Sanborn LB Wisconsin,

és a hasonló a hasonlóhoz elv alapán - rendszerekbe
Iowa runblocking system Linderbaum/Goodson RB
Wisconsin LB powa Watt/Sanborn LB
Nevada offenssive weapons Strong/Doubs/Turner TE

naerrevarjágombot....

Szerkesztette: sutianap

több mint 2 éve
Tőlem draftolhatjuk Willist, ha garantálják, hogy Hall of Famer lesz
több mint 2 éve