Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
pikisinpik..
pik..
lil...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
KeyG
9 517
Itt is a DL, DeMarvin Leal.Nice pick
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Itt is a DL, DeMarvin Leal.
több mint 2 éve
Még mindig bent van Faalele, tőlem jöhet Dean is, de Cameron Thomasnak is örülnék.
több mint 2 éve
Bent van Rainmann, Faalele ha OLt akarunk.Ha csak BPAzunk, Deant vagy Skyy Mooret is bírnám.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Szerencsére arra nem emlékszem, mert repült volna a fekete-fehér Videoton tv-nk a panelház 3. emeletéről!Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃nekem ez jutott eszembe:
Willie Parker
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura
Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃nekem ez jutott eszembe:
Willie Parker
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura
Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Pickett elmondta, hogy néhány éve Trubisky felhívta őt, hogy rábírja, a North Carolina egyetemre menjen 😊"Szia Kenny! Tudod, hogy harmadik számú vagy! Látszik a fizudon"
Trub és Rudi is felhívta és köszöntötte a csapatnál.
Klaci79
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
azért ez beszédes:Yinz finding out they drafted Kenny Pickett! #Steelers #NFL pic.twitter.com/YX9qTBO6J7
— BlitzVideos✨ (@BlitzVideos) April 29, 2022
több mint 2 éve
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.Szerintem ennek semmi köze Haskins halálához, valszeg ugyanez történt volna, csak tudjuk, hogy Rudi/Haskins cut.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
De itt és most álljunk meg és tisztelegjünk Mayock munkássága előtt a Raidersben. 2019. kivételes év volt nekik 3(!) első körrel. A negyedik évben a Ferrel, Jacobs, Abraham trió egyikénék sem kerül lehívásra az 5. éves opció. Azért lássuk be ez nagy bravúr, különösen, hogy a csomagban az 1/4 is bent volt. Azóta is eszembe jut néhányszor, amikor az 1/4-nél az nfl.com stúdiójában azon feszengenek, hogy a barit valahogy védjék a pick kapcsán. 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.Egy pro style O-ban nevelkedő srác, akire a Canada O tökéletesen ráhúzható. Instant kezdő tud lenni, 24 éves. Ami izgalmas benne az az, hogy ösztönösen érzi merre mehet a siettetés elől és tud és szeret is meghosszabbítani játékot. Ennyiben hasonlít Benre egyébként. Utóbbi kapcsán lássuk be, hogy ugyanakkora kockázatokat vállaltunk fel, ha nem nagyobbat a small school miatt.
Én BPA picket látok most valószínűnek. Ha WR rush lesz, akkor falba húzunk, ha ott is, akkor átnyergelünk a védelembe. Bőven lesz érték a 2. kör végén, ugyanis ez a class nem kiemelkedő átlagban, de kifejezetten mély.
több mint 2 éve
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?vicűsz bolondozol?
Szokol
több mint 2 éve
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
15-re térdeltünk volna fel, de a Texans nem adta...Pickett volt a cél ott is
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Hát wazze. Az a hír, hogy majdnem trade-eltünk a Texans-szal és nem rajtunk múlott a dolog. Hála az égnek a Kenyon Green bent volt és nem valósult meg. 5 helyet és sok picket adtunk volna így - mint kiderült - Picketért.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Jól értem, hogy az első 20 választásra nem ment ki QB? Mikor volt ilyen utoljára?1996-ban nem ment ki első körben irányító, akkor 42-n vitte a Rams Tony Banks-et.
bcsarli
több mint 2 éve
Jól értem, hogy az első 20 választásra nem ment ki QB? Mikor volt ilyen utoljára?
több mint 2 éve
Fasza kis marketinghúzás. Én nem bánom alapvetően, mert kiemelkedően fontos poszt. Ha gyenge lesz, akkor tovább kell lépni és addig lövöldözni, míg el nem találunk egy fasza irányítót.Nem csak a stábot fogja ez minősíteni, hanem Canadát is.
Egy biztos: ismerjük a fiút teljesen, kiderül, mennyire ért az irányítók feltérképezéséhez a stáb. Ha nem válik be Picike, akkor itt is le kell majd vonni a konzekvenciát.
Szokol
Háromból választhat, hogy kire akarja felhúzni a rendszerét. Ha ezek után is nézhetetlen lesz az O, akkor nyilvánvaló hogy tőle az.
több mint 2 éve
Én most amúgy mindenképpen hoznék elkapót vagy elkapó TE-t, mert a piaci árak durván elszálltak, és én egy DJ-t nem mernék kitömni a BB-fétissel felpumpált statjaival.hát skillbe a DJ comparison az pont Addison lesz, tehát a kompatibilitare százalék iszonyat magas - Pikit nagyon tömte Jordan Addisont. Ezé nem létszükség pluszba WRt nézni magasan, viszont hullasok volt a 2TE játék, inkább oda fektetnék, hogy a mid roundba a bigbodie TE legyen, jó kezekkel
Willie Parker
Szerkesztette: sutianap
több mint 2 éve
Én amúgy nagyon a QB draft ellen voltam, de innentől go Kenny - mögötted állunk.Nincs más választásunk. Egyszerűen a szabályváltozások annyira kiemelik az irányítót a játékosok halmazából, hogy a nyereség-veszteség vonalon ennyi kockázatot be kell vállalni.
Bízok Colbertben és Tomlinban.
tenorx
A ciki az lenne, ha nem Picike lenne a későbbiekben a legjobb irányító a classból és esetleg elszalasztottunk egy zsenit. Ezt nehezebb lenne megemészteni mint azt, ha Picike esetleg besül.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Én most amúgy mindenképpen hoznék elkapót vagy elkapó TE-t, mert a piaci árak durván elszálltak, és én egy DJ-t nem mernék kitömni a BB-fétissel felpumpált statjaival.És vajon így gondolja a FO is Tomlinékkal karöltve?
Willie Parker