Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
pikisin
pik..
pik..
lil...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 517
Itt is a DL, DeMarvin Leal.
tenorx
Nice pick

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Itt is a DL, DeMarvin Leal.
több mint 2 éve
Még mindig bent van Faalele, tőlem jöhet Dean is, de Cameron Thomasnak is örülnék.
több mint 2 éve
George Pickens, WR
Teljesen jó
több mint 2 éve
Bent van Rainmann, Faalele ha OLt akarunk.
Ha csak BPAzunk, Deant vagy Skyy Mooret is bírnám.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 385
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃
Willie Parker
nekem ez jutott eszembe:
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura

Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
Klaci79
Szerencsére arra nem emlékszem, mert repült volna a fekete-fehér Videoton tv-nk a panelház 3. emeletéről!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Engem egy olyan érzés fogott el, mint Ben draftolásakor, hogy mindenki kételkedik, mindenki lesajnálja, mindenki lehúzza az osztályzatot, és mégis jó lesz.😃
Willie Parker
nekem ez jutott eszembe:
1983-ban a Pitt egyetemről jelentkezett egy első körös prospect a draftra. A Steelers 1/21-en választott, egy DT érkezett. 1/27-en vitte a Miami Dolphins ezt a Pennsylvania-i Pittsburghben született irányítót, mert akkor elengedtük. A neve valami Dan Marino! Szerepelt filmben is…talán az Ace Ventura

Képzeld el, ha elengedjük és megint bejön 😀
több mint 2 éve
Pickett elmondta, hogy néhány éve Trubisky felhívta őt, hogy rábírja, a North Carolina egyetemre menjen 😊
Trub és Rudi is felhívta és köszöntötte a csapatnál.
Klaci79
"Szia Kenny! Tudod, hogy harmadik számú vagy! Látszik a fizudon"
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Pickett elmondta, hogy néhány éve Trubisky felhívta őt, hogy rábírja, a North Carolina egyetemre menjen 😊
Trub és Rudi is felhívta és köszöntötte a csapatnál.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
azért ez beszédes:
több mint 2 éve
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.
Klemó
Szerintem ennek semmi köze Haskins halálához, valszeg ugyanez történt volna, csak tudjuk, hogy Rudi/Haskins cut.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
De itt és most álljunk meg és tisztelegjünk Mayock munkássága előtt a Raidersben. 2019. kivételes év volt nekik 3(!) első körrel. A negyedik évben a Ferrel, Jacobs, Abraham trió egyikénék sem kerül lehívásra az 5. éves opció. Azért lássuk be ez nagy bravúr, különösen, hogy a csomagban az 1/4 is bent volt. Azóta is eszembe jut néhányszor, amikor az 1/4-nél az nfl.com stúdiójában azon feszengenek, hogy a barit valahogy védjék a pick kapcsán. 😀
több mint 2 éve
Összességében viszont lássuk be, hogy a pick nem meglepő. Haskins halála után a QB egy need és adott volt az az egyedi helyzet, hogy a gyenge class miatt a 20-ban mi választhattuk ki az elsőt.

Egy pro style O-ban nevelkedő srác, akire a Canada O tökéletesen ráhúzható. Instant kezdő tud lenni, 24 éves. Ami izgalmas benne az az, hogy ösztönösen érzi merre mehet a siettetés elől és tud és szeret is meghosszabbítani játékot. Ennyiben hasonlít Benre egyébként. Utóbbi kapcsán lássuk be, hogy ugyanakkora kockázatokat vállaltunk fel, ha nem nagyobbat a small school miatt.

Én BPA picket látok most valószínűnek. Ha WR rush lesz, akkor falba húzunk, ha ott is, akkor átnyergelünk a védelembe. Bőven lesz érték a 2. kör végén, ugyanis ez a class nem kiemelkedő átlagban, de kifejezetten mély.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?
Szokol
vicűsz bolondozol?

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Jó QB-ért a feltrade se lett volna drága. De jó QB (lesz)?
több mint 2 éve
15-re térdeltünk volna fel, de a Texans nem adta...Pickett volt a cél ott is
több mint 2 éve
Hát wazze. Az a hír, hogy majdnem trade-eltünk a Texans-szal és nem rajtunk múlott a dolog. Hála az égnek a Kenyon Green bent volt és nem valósult meg. 5 helyet és sok picket adtunk volna így - mint kiderült - Picketért.
több mint 2 éve
Jól értem, hogy az első 20 választásra nem ment ki QB? Mikor volt ilyen utoljára?
bcsarli
1996-ban nem ment ki első körben irányító, akkor 42-n vitte a Rams Tony Banks-et.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jól értem, hogy az első 20 választásra nem ment ki QB? Mikor volt ilyen utoljára?

több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Fasza kis marketinghúzás. Én nem bánom alapvetően, mert kiemelkedően fontos poszt. Ha gyenge lesz, akkor tovább kell lépni és addig lövöldözni, míg el nem találunk egy fasza irányítót.

Egy biztos: ismerjük a fiút teljesen, kiderül, mennyire ért az irányítók feltérképezéséhez a stáb. Ha nem válik be Picike, akkor itt is le kell majd vonni a konzekvenciát.
Szokol
Nem csak a stábot fogja ez minősíteni, hanem Canadát is.

Háromból választhat, hogy kire akarja felhúzni a rendszerét. Ha ezek után is nézhetetlen lesz az O, akkor nyilvánvaló hogy tőle az.
több mint 2 éve
Én most amúgy mindenképpen hoznék elkapót vagy elkapó TE-t, mert a piaci árak durván elszálltak, és én egy DJ-t nem mernék kitömni a BB-fétissel felpumpált statjaival.
Willie Parker
hát skillbe a DJ comparison az pont Addison lesz, tehát a kompatibilitare százalék iszonyat magas - Pikit nagyon tömte Jordan Addisont. Ezé nem létszükség pluszba WRt nézni magasan, viszont hullasok volt a 2TE játék, inkább oda fektetnék, hogy a mid roundba a bigbodie TE legyen, jó kezekkel

Szerkesztette: sutianap

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Én amúgy nagyon a QB draft ellen voltam, de innentől go Kenny - mögötted állunk.
Bízok Colbertben és Tomlinban.
tenorx
Nincs más választásunk. Egyszerűen a szabályváltozások annyira kiemelik az irányítót a játékosok halmazából, hogy a nyereség-veszteség vonalon ennyi kockázatot be kell vállalni.

A ciki az lenne, ha nem Picike lenne a későbbiekben a legjobb irányító a classból és esetleg elszalasztottunk egy zsenit. Ezt nehezebb lenne megemészteni mint azt, ha Picike esetleg besül.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Én most amúgy mindenképpen hoznék elkapót vagy elkapó TE-t, mert a piaci árak durván elszálltak, és én egy DJ-t nem mernék kitömni a BB-fétissel felpumpált statjaival.
Willie Parker
És vajon így gondolja a FO is Tomlinékkal karöltve?