Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
felülni nem kell, mert a túl nagy amplitudo sztem nem jó, de mindenesetre bíztató amit láttunk. Majd oktober végén meglátjuk mit is ér a való világban. Addigra elválik a xar a májtól.....Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
xtaki
több mint 2 éve
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.Nah, most akkor a Pickens, KP, Herbig vonatra kell-e felulni?
A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
Nyilván ennyire jók nem vagyunk, hogy egy mindenáron pontokat akaro Bills az elsőben nullázzuk és Allent is leültetjük, de az amit leadtunk bíztató. Várom a szezont, na.... 😀 😀
Klemó
több mint 2 éve
Hát gyerekek. Ha szándékosan akarok valamit negatívan kiemelni, akkor ez a középső TE elleni védekezés az, ami szembetűnő volt, viszont igazából Kincaid ellen minden csapat izzadni fog majd. De egyébként ez nagyon mokány volt a laszti mind a két oldalán.A nap meglepetése nekem egyértelműen a két backup EDGE. Szinte nem volt különbség, mikor bejöttek, ugyanolyan dominánsak voltak ÉS az első O ellen. Tavaly ez nagyon másképpen volt. Ha pedig a két kezdőnk többet tud pihenni, tudjuk milyen hatással lehet a csapatra.
több mint 2 éve
Azt hittem a szemüvegem ennyire foltos, vagy 6X megmostam, de akkor is 14-0 volt. 😀az meg csak, hogy 14, de a negyedik negyedben szereztek eloszor pontot a backupok is.
Nyilván vannak még javítandóak, de a spec például egészen jól dolgozott az első félidőben.
Kenny egyre inkább NFL Iránító, nagyon is. Túl szép minden, ilyenkor szokott beütni valami.
JR Porter INT-nek örültem. Apuka pedig nem a VIP-ből tapsikolt, onnan olyan gyorsan nem ér le a labdáért 😀 Mekkora büszkeség lehetett...
Elhiszem, hogy Rudolph cuki csávó, de cukiskodjon máshol. A rookie QB-t inkább néztem volna, mint ezt a kretént, többet.
PHIII is mintha fejben jobban egyben lenne.
Ha így tudnánk dominálni ahogy a kezdők a kezdők ellen, az alapszakaszban is, az csodás lenne. Nyilván a playbook még limitált volt így is. Bár Canadához képest......
polamalu
szoval jol nez ki. felek!
több mint 2 éve
Tavaly volt sztem már a preseasonban is reklám, csak hamarabb volt sötét max. De ez legyen a legnagyobb bajom.Igen, de en bizom benne, hogy alapszakaszban lesz reklam majd, ha mar a nagy tvk adjak a meccseket, nem a helyiek.jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
polamalu
badsco
több mint 2 éve
Igen, de en bizom benne, hogy alapszakaszban lesz reklam majd, ha mar a nagy tvk adjak a meccseket, nem a helyiek.jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
polamalu
több mint 2 éve
jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.Nekem semmi gond nem volt vele, most TV-n néztem vissza. Nem élőben. Nekem az, hogy nincsenek reklámok, csak ez a "zenés" NFL szar jobban zavar. Nekem a fasza vicces reklámok hiányoznak....
xtaki
több mint 2 éve
Azt hittem a szemüvegem ennyire foltos, vagy 6X megmostam, de akkor is 14-0 volt. 😀 Nyilván vannak még javítandóak, de a spec például egészen jól dolgozott az első félidőben.
Kenny egyre inkább NFL Iránító, nagyon is. Túl szép minden, ilyenkor szokott beütni valami.
JR Porter INT-nek örültem. Apuka pedig nem a VIP-ből tapsikolt, onnan olyan gyorsan nem ér le a labdáért 😀 Mekkora büszkeség lehetett...
Elhiszem, hogy Rudolph cuki csávó, de cukiskodjon máshol. A rookie QB-t inkább néztem volna, mint ezt a kretént, többet.
PHIII is mintha fejben jobban egyben lenne.
Ha így tudnánk dominálni ahogy a kezdők a kezdők ellen, az alapszakaszban is, az csodás lenne. Nyilván a playbook még limitált volt így is. Bár Canadához képest......
több mint 2 éve
jah es a dazn tovabbra is szar. rendszeresen leall, savszellesseget keres ott, ahol a 4k netflix nem hisztizik.
több mint 2 éve
hubazzeg, ennyire nem lehet jo az elso csapat. Nyilvan majd a regular season mondja meg ezt, de jol nez ki eddig.
több mint 2 éve
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣No. Allent is leültettük, meg megvan az INT. Lehet aludni menni. 😀
Klaci79
Megjegyzem a Kincaid gyerek ügyes lesz itt a Billsnél. Óriás missmatch középen az LB-kel.
több mint 2 éve
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣Magaskovácsnak is van kedve játszani. Várom már a szezont. 😊
Klaci79
több mint 2 éve
Nagyon kellene már aludnom, de így nehéz lesz 🤣
több mint 2 éve
Mordorban nem ismernek felkészülési meccset, ez impresszív minden oldalon.pedig nemmivezettyük a mindenidők présezlonyvin stattyát, azt meghaggyuk azoknak akik erre gyúrnak
KeyG
Haribo macht kinder froh.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ez Herbig-Golden paros is mokany.....na jo. Johet a backup team.
több mint 2 éve
Azt mondtuk már hogy ez a Pickett gyerek ügyes lehet?🤪
több mint 2 éve
Mordorban nem ismernek felkészülési meccset, ez impresszív minden oldalon.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
az Oban nincs 2-3 drive - csinájj TDt, azt leteheted a segged...Már régen is úgy volt, hogy a harmadik meccs volt az, amikor a kezdők akár egy félidőt is fent vannak, de minimum 1 negyedet. Ez, amikor 3 előszezon meccs van csak, még fokozottabban így volt tavaly és így lesz idén is, csak ugye ez a második meccs. Ez alól csak pár csapat a kivétel, rendszerint ott, ahol óriás frencsi QB és/vagy összeszokott egységek vannak. Egyébként pedig pont mondtuk az első meccs után, hogy az egy dolog, hogy egy felscriptelt első drive sikerül, de minden O igazi tesztje ez után következik.
Gróf de sutianap
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
az Oban nincs 2-3 drive - csinájj TDt, azt leteheted a segged...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Na most jobb lesz a helyzet, többet látunk majd a kezdőkből, ráadásul a Bills-nél is aki tud az játszik majd legalább egy negyedet, de lesz aki félidőt is. Gondolom Pickett is kap 2-3 drive-ot, meg láthatjuk már Watt-ot, Heywardot, PP-t és Joey Porter Jr-t is. Igazán kiváncsi leszek, hogy egy jobb front 7-ben hogy működnek az új LB-k, de persze lesz sok más érdekesség is.Példának csak egy: Spencer Anderson nagy dícséreteket kap...megnézném mi van, ha nincs Cole és neki kell C-t játszani.
több mint 2 éve
Annyiban egyetértek, hogy nem látszik most senki, aki Pierre-t kilökné, de azért ha ugyanolyan ergya lesz a maradék két mérkőzésen, és valaki lehoz egy korrekt meccset, akkor simán elképzelem, hogy kimarad.Hoztunk mindenfele cb-ketIgazából mindegy. Kétlem, hogy ha nincs sérülés a PP, JP Jr, Wallace, Sullivan, Riley, James Pierre hatos 53-ba kerülésébe bárki bele tudna szólni. Max PS-ért mehet a harc.
xtaki
Klaci79
több mint 2 éve
en is igy gondolom. habar serulesrol nem tudunk, az szolhat meg bele a dologba.Hoztunk mindenfele cb-ketIgazából mindegy. Kétlem, hogy ha nincs sérülés a PP, JP Jr, Wallace, Sullivan, Riley, James Pierre hatos 53-ba kerülésébe bárki bele tudna szólni. Max PS-ért mehet a harc.
xtaki
Klaci79
több mint 2 éve
Hoztunk mindenfele cb-ketIgazából mindegy. Kétlem, hogy ha nincs sérülés a PP, JP Jr, Wallace, Sullivan, Riley, James Pierre hatos 53-ba kerülésébe bárki bele tudna szólni. Max PS-ért mehet a harc.
xtaki
több mint 2 éve
Hoztunk mindenfele cb-ket