ligur

Kansas City Chiefs

ligur
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
437


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 napja
ligur Kansas City Chiefs 437
Csakszolok, visszaigazoltuk CEH-t. De hogy minek??? Ezerszer inkabb McKinnon-t kellett volna.

Clyde Edwards-Helaire explains what kept him in Kansas City
The former first-rounder is back on a one-year deal backing up starter Isiah Pacheco.

11 months ago, the Kansas City Chiefs declined the fifth-year option of former 2020 first-round running back Clyde Edwards-Helaire.

Those who follow the team fully expected the move, just given that the four-year veteran had been replaced by Isiah Pacheco midway through the 2022 season. Pacheco would rush for 830 yards and five touchdowns.

And so the situation became settled: Edwards-Helaire would keep his spell role for 2023, then find a new home for the 2024 season once he hit unrestricted free agency.

Or so we thought.

As is known now, it didn’t really work out that way. Last week, the Chiefs signed Edwards-Helaire to a one-year contract for him to remain in Kansas City.

 www.arrowheadpride.com/2024/4/8/24124488/chiefs-news-clyde-edwards-helaire-kansas-city-free-agency
20 napja
ligur Kansas City Chiefs 437
Ezt azért ők sem ússzák meg. Csukják is le örökre. Az ilyen felelőtlen menő manó krumpliagy megérdemli. Remélem tanul belőle.
ulpianus
Ezt azért ők sem ússzák meg. Csukják is le örökre. Az ilyen felelőtlen menő manó krumpliagy megérdemli. Remélem tanul belőle.
ulpianus
Hát ha örökre lecsukják, akkor biztosan tanul, de minek.
ender1112
jaja, csak ez rajtunk nem segit. A WR room még lukasabb lett...
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Hollywood szerzodes reszletei:

1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Minden szamottevo USA medium WR-t josol a Draft elso koreben, a legtobbet a speedy man-t, Xavier Worthy-t josoljak. Kivancsi vagyok ki lesz a valasztott, de en is WR-re szavazok.

 www.chiefs.com/news/who-will-the-chiefs-pick-in-round-1-2024-mock-draft-roundup-1-0
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Mahomes mindig mindenki erkezesetol nagyon boldog. Profi mediasztar lett. Illetve mindenki fantasztikus jatekos vagy edzo, akar itt jatszik, akar barhol.

Mindegy, MVS is asszem pont 11 milliot kapott evente, legyen annal azert jobb befektetes ez. Mondjuk nyerhetnenk egy bajnoki cimet! 😀
ulpianus
Emlekszem, hogy anno Maho hogy orult CEH-nek. Szoval semmit sem jelent, de annak ellenkezojet sem. En remelem, hogy gyors, melysegi celpontnak bevalik, habar ellentmondani latszik ennek az, hogy allitolag nem tul pontos az utvonalfutasokban. Sok WR-ben remenykedtunk, pl. legutobb Kadarius komaban, aztan semmi. Egyszer mar csak sikerul 😀
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
A zaroreszt jo alaposan keszithettek, mert eltartott egy ideig

ulpianus
Vegigneztem es az igazan meglepo szamomra az utolso play volt. Ugy tunik Maho kerte direkt a palyara Hardmant, Ő hívta volna be a play-t is?
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Chris Jones nem gyün...
Rolni
Dehogynem, ráadásul 2x is... 😉
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Ez az abszolut ertelmetlen, nem reprenzentativ, BS cikk. Ha mar a vilagon semmirol nem lehet irni, akkor is van NFL szakerto, szakoldal, irnak egy ilyet. Vagy hogy kinek mi a kedvenc reggelije, es az hogyan hat a SB eselyre.
ulpianus
Ugye tudod hogy itt az NFL játékosok értékelik a saját csapatot?
ThySoul
Tudom.

De mondjuk Tyreek Hill àtment a Dolphinshoz. Honnan tudja, milyen a többi 30 tulaj, stb? Játszanak idegenben. De mindenhol játszottak az újoncok is? Minden szobában járt mind aki minősíti?
Ki elkenőrzi, hogy az anonim visszaküldött e maileket ki hol milyen körülmények közt töltötte ki? Ki súlyozza, átlagolja, X % ABCDEF válasz érkezett, mire kerekítik?
Nem az van, hogy legtöbb playa lemegy a kantinba, megdumálják akinek ki a haverja azt vmit beírnak, mert poén.
Akit kirúgnak év végén nyilván beírja minden xar. Fõleg a vezetõség.

Mindenesetre szoktam olvasni máshonnan érkezett, vagy épp innen távozó játékosok nyilatkozatait. Abban inkább az van, hogy egész jó a stadion, a környék nagyon családias (ami jó vagy uncsi).
Ellenben az biztos hogy a tulaj nem szórja a pénzt mint egyesek. De mivel egyik leggazdagabb, és neki láthatóan szívügye a csapat (sok lexarja, örökség, nem érdekli), nem hiszem hogy annyira rossz lehet. Látva a meccs elötti utáni felvételeket az öltözőben, parkolóban, gymben, kajáldában, edzõtáborban. Akárcsak a saját maguk forgatta sorozatban is mindenhol volt már felvétel. Még a segédedzők irodáiban és a szertárban is.
ulpianus
Nos értem mit mondasz. De ennek ellenere úgy tudom ez egy felmérés, amit az összes csapatnál megcsinálnak. Gondolom kérdések alapján értékelnek mondjuk 1-10 közt, aztán abból átlagolnak.

DE: 2 opció van, és egyik sem vet épp jó fényt ránk:
- az egyik, hogy van egy csomó játékos, akinek ez már a 3+ francsájza, így van összehasonlítási alapja, és az alapján pontozza le a csapatot
- a második, hogy ez az első csapata, de ezek szerint többet várt és nincs - NAGYON NINCS - megelégedve a körülményekkel és ha mással nem is, de pl. az egyetemi körülményekkel össze tudja hasonlítani

szóval ezt minden csapatnál megcsináljál, minden csapatnál vannak kivágott, mérges, buta emberek, szerintem átlagban hasonló egy-egy csapat személyi állománya - mégis a Chiefs lett az utolsó előtti és nagyon rossz osztályzattal.
1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Hmm, ez igencsak rossz fényt vet ránk, az egyetlen pozitivum a csapatnal a foedzo...

1 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Szerintem megdolgozott èrte, más vèlemèny ?🤷😁😁😁🥳

Report: Chiefs' Reid expected to become top-paid NFL coach
 www.thescore.com/nfl/news/2853588
dande2
Csak egyeterteni tudok vele. Ahogy a volt kvota emberkenk kikopasaval is az NFL-bol.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Na, BB elbucsuzott, ellenunk tette, ez mar csak jutalomjatek volt neki. Respect a nagy oregnek, en a szivem szerint az utolso playat beengedtem volna, hogy TD-vel bucsuzzon a palyafutasatol, habar igy sem sok kellett volna hozza.

Lezarult egy korszak nalatok, kezdodhet egy uj, remeljuk sikeres!
7 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
A nap idézete, a Broncos topicba nem merem betenni, amilyen puskaporos ott a hangulat 😉

“Patrick Mahomes has the edge over Tua Tagovailoa in the MVP race because he gets to face the Denver Broncos’ defense twice.”
több mint 2 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
A Gruden ugy kapcsan:

Nagyon szomoru, hova tart a vilag. Barkit, barhol kilohetnek, hisz az eltelt hosszu evek soran hatalmas mennyisegu adat gyult ossze mailekbol, chatekbol, sms -bol mindenkirol. Eleg egyetlen rosszul elhelyezett jelzo vagy szo es maris megvagy!

Lajkoltal egy kepet, amin pl. a patriotizmusrol van szo? - Te mocskos White supermacist vagy!!!

Odairtad egy testesebb hatsoju holgy kepehez, hogy nagy a koffer, neked a vekonyabb nok jonnek be? - A kepen levo holgy borszinetol fuggoen mar lehetsz akar rasszista nogyulolo is!!!

A Pride meghivora ugy valaszoltal, hogy : kosz ezt most inkabb kihagyom? - Homofob allat vagy!

Szinte 100% bizonyos vagyok benne, hogy ha 20 evere visszamenoleg barki adatait (mail, chat, sms, kozossegi oldalak) atneznenk, MINDENKINEL talalnank legalabb egy a jelenlegi tendencia szerint nem polkorrekt esetet. Ki nem irta le egyszer sem a n@gger, zsido, buzi, k@rva, cigany szavak valamelyiket? Sot lassan mar az is eleg, ha azt irtad fekete es azt nem nagybetuvel...

Beteg a vilag, egy nagyon hangos kisszamu csoport diktalja a felteteleket es barkit pillanatok alatt meg tud belyegezni, tonkretenni.
2 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
KeyG
Te magad mit is mondtal a meccs elott? Azt, hogy te tudod biztosra, a niners fog nyerni. El van sikalva. Scriptelt liga.
Es majd a kovektezo SBba nem, de utana is ez a ket csapat jut, es ott a Chiefs nyer.

Nyert a Chiefs, es most jossz azzal, te tudtad, hogy nekik fognak csalni.
Ez igy nehezen komolyan veheto.
ulpianus
Veletlenszeru hibak vannak, amik hosszutavon kiegyenlitik egymast. Ide is, oda is mennek tevedesek. Valamiert a kc-nal meg a tuzjelzo sem veri fel a jatekosokat. Ilyen ez a veletlenszeruseg, amiota a majom ott van, valahogy soha nem szivjak meg a jatekvezetest, pont akkor, amikor az elozo dinasztia lehanyatlott teljesen. Hat mik vannak. Swift is hozott 10 szazalek pluszt, biztosan a liga is a veletlenre bizna, hogy ez a szekta marad-e es rak-e penzt a zsebukbe, vagy sem. Januarban irtam groupchatbe, meg lesz nyeretve es tobbet mutatjak majd taylort meg a himringyojat, aki csak oregembereknek tud kemenykedni majd altala a mediaban felmentodni a felelosseg vallalasa alol, es az egyetlen, ahol a joslat felrement, hogy nem volt eljegyzes a palyan. De majd lesz, remelem jovore es vegignezhetjuk, igazabol halas vagyok, hogy egy ilyen szimpatikus, emberi csapat jatszik ennyire hihetetlenul magas szinten, hogy meg a veletleneket is kiiktattak az egyenletbol es emelle meg folyamat termelik az ujabb es ujabb tundermeseket, hat mi mas lenne ez, ha nem tundermese, ahol terhes noket osszevero emberek hatan (meg ugye liftben noket rugdosoken) sikerul elerni a dinasztia kapujaba, majd a sikitozo tiktok szekta atloki oket ezen, es meg utana meltosagot megorizve lehet jonni korrektseget demozva, hogy “well igy alakult de majd legkozelebb”. Ez olyan, mint amikor a kc eljatszotta, nem tudtak semmit kareem huntrol meg bruhuhu hazudott mintha lenne barmi erkolcsi, moralis minimum, amit szamonkernek a jatekosaikon, mikozben az elmult ot evben olyan kivalo, abszolut nem tendenciozusan abuziv arcokat sikerult osszeszedni, mint frank clark, tyreek hill, kareem hunt es most mrs.swift. Kepmutato dolog.
dankodavid
A Swift dologról - mivel nem értem a hiszti okát, meg az összeesküvés elméletről -ebben nem hiszek, nem kívánok vitába bocsátkozni, viszont, ami számomra elgondolkoztató, és szerintem is nagyon képmutató dolog, az a játékosokhoz való hozzáállás. Vegyük például Kareem Huntot. Kiderültek dolgai, jött a nagy felháborodás, és a közvélemény nyomására ki kellett rakni a csapatból, mert ilyen ember nem lehet a csapat tagja. 2018 November végén rakták ki, 2,5 hónappal később már a Browns csapat tagja volt. NA EZ A KÉPMUTATÁS. Mi változott az alatt az idő alatt? Jobb ember lett? Kiderült, hogy hamisan vádolták? Egyik sem, semmi nem változott, ugyanaz az ember maradt, aki ugyanazt az elítelendő tettet hajtotta végre. De 2,5 hónap múlva egy másik csapatban már nem volt a nőverésével semmi gond? Az egyik csapatnak ki kell raknia őt, de egy másikban aztán már nyugodtan játszhat? Na EZ a képmutatás...
3 hónapja
ligur Kansas City Chiefs 437
Hajrá Vasasok!
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Hogy lehetseges egy jol megfizetett QB-vel Super Bowl-t nyerni? Tobbek kozt kell egy jo GM. Hihetetlen szamomra, de az utolso 22 draft pickbol 20 valasztott a Super Bowlra nevezett csapat tagja volt... 😮

"In Kansas City, this is what a rebuilding year looks like right here."

Chiefs owner, chairman and CEO Clark Hunt made excellent points about Veach before his turn, noting that a staggering 20 of the last 22 draft picks were on the club's active Super Bowl roster.

 www.arrowheadpride.com/2023/2/15/23601549/brett-veach-steals-show-with-super-bowl-lvii-parade-one-liner

Meg ilyesmi is kell hozza, szinten hihetetlen: Wylie elete meccset jatszotta, egy pofas elemzes Wylie jatekarol az SB-n.

Throughout his career, Wylie has amassed just over $6 million dollars in career earnings and accounted for just .57% of the Chiefs' total salary cap in 2022. 17 regular-season and three playoff games from a tackle who accounted for less than one percent of the team's entire salary cap for the 2022 season is remarkable in the modern NFL.

 www.arrowheadpride.com/2023/2/16/23598037/chiefs-eagles-super-bowl-lvii-andrew-wylie-haason-reddick
több mint 3 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Három hónapja Super Bowlt nyert, most koronavírusos betegeket ápol

Laurent Duvernay-Tardif, a Kansas City Chiefs támadó falembere, korábban már rekordot döntött azzal, hogy ő lett NFL első, orvosi diplomával rendelkező játékosa. Most pedig azért került a figyelem középpontjába, mert a kanadai származású játékos visszatért az egészségügybe, hogy koronavírusos betegeket ápoljon. A sportolói karrierje miatt nem tudta befejezni a rezidensi képzését, vagyis orvosként nem dolgozhat, de szerencsére így is sikerült neki helyet találni egy intézményben.



 index.hu/mindekozben/poszt/2020/04/28/harom_honapja_super_bowlt_nyert_most_koronavirusos_betegeket_apol/
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Justyn Ross az OTA elso napjan. WOW!

több mint 2 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Nyugtaval dicsérjük a napot, szóval majd ősszel kiderül ez jó döntés volt e 🙂

Innentől QB vadászat. Ha jönne egy sztár véletlen durva csoportmeccsek lennének itt a következő években...
FLZOLI
Van ugye Herbi meg Majomsz. A nagyon vad lovakhoz johet ARod, a fosztogatokhoz meg nagy duzzogva Watson es mar kesz is vagyunk. 😀
több mint 3 éve
ligur Kansas City Chiefs 437
Fisher reakcioja az elengedesere, nagyon szimpatikus a szamomra