Indianapolis Colts - Tampa Bay Buccaneers
1 feliratkozó
5 hónapja
Azért az vicc, hogy a 3 emberes passrush azonnal átért a 6 passzblokkolón, és Wentznek menekülnie kellett a zsebből.

5 hónapja
Wentz 30 yardrol feldobta a 2 yardos vonalra. 😂😂😂

5 hónapja
Wentz te segg. Vagy a biztosat kezbe, vagy fel...

5 hónapja
Vagy még a Tampa ST-ben bízhattok
5 hónapja
Az miiiii
5 hónapja
Oke, ezt elbaszta a vedelem a vegen. De az, hogy felpakoltal 7 pontot egy felido alatt, az tre.Ezt megint Reich baszta el, es Wentz. Mar megint bohocot csinaltak magukbol.

5 hónapja
jóég
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.
5 hónapja
Ahogy Höri mondta a free agent beharangozóban, "Leonard Fournette mehet a pi"
5 hónapja
Talán így volt a legjobb, van 20 másodperce + 1 időkérése Wentznek a megistenüléshez.

5 hónapja
lol 😊
5 hónapja
Mondtam 😀Dehogy kapjuk.Pont lesz ideje tamadni a Bucsnak, az a baj. Mar ha tdt csinalunk.Még bőven vissza fogjátok kapni a labdát
Stez
kapitnono
Stez

5 hónapja
Atyaisten. Egyertelmu futojatek es ez a vedelem.

5 hónapja
Amugy biztos voltam benne, hogy csupa checkdown jatekkal jonnek at rajtunk a vegen.Amikor Brady úgy mehet 2 minute drillre, hogy nem kell nagyon rohannia (nincsenek hátrányban), akkor általában ez van.
Stez
5 hónapja
Amugy biztos voltam benne, hogy csupa checkdown jatekkal jonnek at rajtunk a vegen.en is...
Stez
5 hónapja
Szabály tiltja amúgy hogy Gronkot megduplázzák?nem elég belőle egy?
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Amugy biztos voltam benne, hogy csupa checkdown jatekkal jonnek at rajtunk a vegen.

5 hónapja
Jó lenne ha lenne valami mert aludni mennék már nagyon.Nem. 34-31 lesz. Brady istenul meg, miutan megint megnyerik neki a birok.
Úgy nem lehet, hogy nem tudom, megistenül-e Wentz a végén.
akdestroyer

5 hónapja
Jó lenne ha lenne valami mert aludni mennék már nagyon.Úgy nem lehet, hogy nem tudom, megistenül-e Wentz a végén.

5 hónapja
Dehogy kapjuk.Pont lesz ideje tamadni a Bucsnak, az a baj. Mar ha tdt csinalunk.Még bőven vissza fogjátok kapni a labdát
Stez
kapitnono