Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Valahogy Watt esetében nem azt éreztem, hogy mindenáron a legtöbbet kereső védő akart lenni, annak ellenére, hogy megérdemelt minden dollárt. De mégis amikor megakadtak a tárgyalások, ő bement és azt mondta nem akarja tovább húzni az időt, inkább aláírja ezt, bár a menedzsere többet szeretett volna.
Most azért látjuk, hogy mások, máshol, másképp gondolkoznak és örülünk, hogy Watt a miénk 😊
Klaci79
...és hogy nem esett vissza a teljesítménye!
Hiába a nagy lóvé!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Valahogy Watt esetében nem azt éreztem, hogy mindenáron a legtöbbet kereső védő akart lenni, annak ellenére, hogy megérdemelt minden dollárt. De mégis amikor megakadtak a tárgyalások, ő bement és azt mondta nem akarja tovább húzni az időt, inkább aláírja ezt, bár a menedzsere többet szeretett volna.
Most azért látjuk, hogy mások, máshol, másképp gondolkoznak és örülünk, hogy Watt a miénk 😊
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Valóban az a lényeg mit mutat a pályán. Ez nem is kérdés. Az OTA-k kapcsán a munkamorált lehet megnézni és a kémiát egy-egy játékossal hogy alakul. No meg persze a kondíciókat, súlyokat. Ezért is beszétünk Harrisről pár napja.

Az első irányadó majd a felszereléses gyakorlatok lesznek, ahol lehet ütni, ütközni, de igazán majd a camp lesz az, ahol eldől, hogy miként működik a QB-nk. Rá utána pedig jön az előszezon. Aztán amikor azt gondoljuk frencsi QB duónk van elindul az idény és jön a valóság.. 😀

Egyébként Én Trubira is kiváncsi leszek. A Billsnél eltöltött idejében nagyon dicsérték és itt a Canada O tényleg az ő stílusa is lesz. Adja az ég, hogy kellemes problémiáink legyenek majd az idényben. (vagyis Pickett pályára lépése kérdéses legyen)
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sullivan QB edző azt mondta, Picketet úgy kell órákkal az edzések hivatalos vége után hazazavarni, mert nem hajlandó leállni az edzésekkel. Csak tanul, edz tanul edz. Hihetetlen akarása és munkabírása van.
polamalu
Értem én a bizakodást, de én nagyon emlékszem, hogy Wentz is playbookot vitt az étterembe és titokban tanulta, meg Goffról is ezek a hírek jöttek a tanulásról.
Jó-jó, de inkább olyan hírek jöjjenek, hogy miket mutat a pályán eredményben, ne az, hogy mennyi időt rak bele 😊
Mert ha nem vagy elég jó, belerakhatsz bármennyi időt.
tenorx
Ez világos, megfelelő tehetség és készségek/képességek nélkül a világ minden munkája is kevés. Viszont kellő munkával megelőzheted azokat, akik ösztönösebb zsenik, de nem feccölnek bele ennyit. A szurkolóknak pedig a keményen küzdő, egy közülünk azért alapvetően szimpatikusabb, mint a beleszaromsztár, sokkal jobban lehet érte szorítani, és több mindent el tudsz nézni neki (több a türelem vele szemben, ha azt látod, hogy megszakad azért, hogy nyerjen). Ha nem jön össze, akkor persze mindegy, de ő most ennyit tud tenni, és remélni, hogy ez elég lesz
Wyatt
Szerintem, a felkészüléssel kapcsolatos infók akkor lesznek érdekesek, ha nem jönnek az eredmények. Ha jönnek, akkor senkit nem érdekel, hogy milyen módszerrel, hogyan-mennyit készült a játékos. A W mindent igazol, ha belesz.rok módszerrel éri el, akkor azt.
(egyébként nem gondolnám, hogy nálunk nagy karriert tud befutni olyan valaki, aki nem veszi kellően komolyan a feladatát)
Jan
Na ez mondjuk jogos

több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Sullivan QB edző azt mondta, Picketet úgy kell órákkal az edzések hivatalos vége után hazazavarni, mert nem hajlandó leállni az edzésekkel. Csak tanul, edz tanul edz. Hihetetlen akarása és munkabírása van.
polamalu
Értem én a bizakodást, de én nagyon emlékszem, hogy Wentz is playbookot vitt az étterembe és titokban tanulta, meg Goffról is ezek a hírek jöttek a tanulásról.
Jó-jó, de inkább olyan hírek jöjjenek, hogy miket mutat a pályán eredményben, ne az, hogy mennyi időt rak bele 😊
tenorx
Ez világos, megfelelő tehetség és készségek/képességek nélkül a világ minden munkája is kevés. Viszont kellő munkával megelőzheted azokat, akik ösztönösebb zsenik, de nem feccölnek bele ennyit. A szurkolóknak pedig a keményen küzdő, egy közülünk azért alapvetően szimpatikusabb, mint a beleszaromsztár, sokkal jobban lehet érte szorítani, és több mindent el tudsz nézni neki (több a türelem vele szemben, ha azt látod, hogy megszakad azért, hogy nyerjen). Ha nem jön össze, akkor persze mindegy, de ő most ennyit tud tenni, és remélni, hogy ez elég lesz
Wyatt
Work beats talent, when talent doesn't work hard. Mondá a művelt ámerikái...
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
polamalu
tenorx
Wyatt
Szerintem, a felkészüléssel kapcsolatos infók akkor lesznek érdekesek, ha nem jönnek az eredmények. Ha jönnek, akkor senkit nem érdekel, hogy milyen módszerrel, hogyan-mennyit készült a játékos. A W mindent igazol, ha belesz.rok módszerrel éri el, akkor azt.
(egyébként nem gondolnám, hogy nálunk nagy karriert tud befutni olyan valaki, aki nem veszi kellően komolyan a feladatát)
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
polamalu
tenorx

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
polamalu
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
több mint 2 éve
Egyenlőre Rudi dícséri a két új srácot. Nagyon tanulni akarnak. nyitottak. Rettenetes jó a hozzáállásuk. Myles Jack a 6 év Jacks után úgy érzi most ért haza. Azt mondja, most értette mg miért ilyen sikeres a Steelers. Bár hallott róla, nyilván, hogy mennek itt a dolgok, de amikor megtapasztalod az más.
polamalu
Sehol egy future HOF? Vagy azok az előszezon meccsek után jönnek?
Szokol
Mindenhol azok vannak 😀 Csak rejtőzködnek
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Egyenlőre Rudi dícséri a két új srácot. Nagyon tanulni akarnak. nyitottak. Rettenetes jó a hozzáállásuk. Myles Jack a 6 év Jacks után úgy érzi most ért haza. Azt mondja, most értette mg miért ilyen sikeres a Steelers. Bár hallott róla, nyilván, hogy mennek itt a dolgok, de amikor megtapasztalod az más.
polamalu
Sehol egy future HOF? Vagy azok az előszezon meccsek után jönnek?
több mint 2 éve
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Ota hireket vki megnezte? Qb? Oline?
több mint 2 éve
Skippert visszahoztuk backupnak.
xtaki
Hát...első körben camp body lesz és nulláról indul a verseny mindenkivel Watt, Highsmith és Avery mögött....
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Skippert visszahoztuk backupnak.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Akkor most hogy néz ki a várható DL? Ki lesz Heyward mellett a másik 2 kezdő?
Jan
Papíron Wormley és Alu, mögöttük Hangostej, Mondó és Carlitos Davis. Van még ugye Montravius Adams és Pofánlőttem Marvint Leáll. Khalil Mack Davis nem fér be.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Akkor most hogy néz ki a várható DL? Ki lesz Heyward mellett a másik 2 kezdő?
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Def: DL-ben én nem számolok a két idei hiányzóval, ott a mostaniak az alap és - ha nincs QB draft - én behúznám az első kört egy 3techre, majd dupláznék a középsőben egy vaddisznó 0-1 techre.
Willie Parker
Négy hónapja is Tuittuk
Willie Parker
Ja, 50 százalékon állsz, tekintve, hogy Alualu ott van az OTAkon. 😊
Klemó
Inkább a szezonkezdeten legyen ott, mert nagyon hiányzott középről. Mondjuk szinte egy év kihagyással kérdés milyen lesz a teljesítmény.
több mint 2 éve
Def: DL-ben én nem számolok a két idei hiányzóval, ott a mostaniak az alap és - ha nincs QB draft - én behúznám az első kört egy 3techre, majd dupláznék a középsőben egy vaddisznó 0-1 techre.
Willie Parker
Négy hónapja is Tuittuk
Willie Parker
Ja, 50 százalékon állsz, tekintve, hogy Alualu ott van az OTAkon. 😊
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Willie Parker
Négy hónapja is Tuittuk
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
9 milla felszabadult
sutianap
A pragmatikus...😊
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
9 milla felszabadult

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
A párja

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Srácok, itt az iránnyal van baj. Anno Bell 220 fonttal volt a legjobb 230 körülről ment oda le és az első éves átlagosan jó teljesítménye után kezdett el űberteljesítményeket hozni. Egyébként meg azon kikerekedett a szemem, hogy 3 kg nem számít egy élsportolónál. Az igazán elit élsportolók mindent dekára állítanak be, testzsírkontrollal. Ezzel a töblettel ugyanazokat a mozdulatokat pont megcsinálni az izületeknek sem mindegy. Nyilván a védőfal és a támadófal nem játszik, és ugye Ben óta tudjuk, hogy a QB sem, de ezen felül minden poszton ennek óriási jelentősége van. Nyilván nem mindegy, hogy izomban van-e rajta, de ő már tavaly sem volt a szilfid és gyors backek egyike és ez az izomtömeg is lassít. Hát ha meg nem izomról beszélünk, akkor az még nagyobb baj.
Klemó
Nem emlékszem olyanra, hogy lett volna lehetősége felgyorsulni a “kiváló” falunk segítségével és akkor baj lett volna a sebességével. És a cikkből sem az jön le, hogy ez probléma, én rábíznám a stábra. Ha ők nem aggódnak, én sem.
Klaci79
De mi jobban tudjuk Laciiiiiiii! 😀