Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.
Klaci79
Csak esze is maradjon 🙂
steelwolf
Folyamatosan nyomja a trash talkot a védelem felé, úgyhogy van benne kockázat....(amit egyébként egyébként is tudtunk, de pontosan ezért is csúszott a második körig első körös tehetsége ellenére)

Ezzel együtt Trubi és ő közte elindult a kémia a hírek szerint, és ezzel összhangban Trubi számai is elindultak feljebb.

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Elképesztő, hogy Pickens-nek milyen edzőtábora van. Nyilván ez alapján még korai, de máris úgy tartják a szakértők, hogy soha ilyen jó edzőtábort még nem futott újonc Steelers WR.
Klaci79
Csak esze is maradjon 🙂
steelwolf
Már csak egy QB kell neki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Csak esze is maradjon 🙂
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
AluAlut aktiváltuk PUP-ról és egy outside linebackert Ron’Dell Carter-t igazoltunk free agentből
polamalu
AluAlu jó hír, jó lenne ha bírná az idényt.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
AluAlut aktiváltuk PUP-ról és egy outside linebackert Ron’Dell Carter-t igazoltunk free agentből

Szerkesztette: polamalu
több mint 2 éve
Gyerekek, a YAC ÁTLAG versenyt Rudi megnyeri, de ezt szinte bárki ellen megnyeri, mert ha van erőssége, akkor azok a hosszú lasztik szélre és ez úgy elhúzza a számot, hogy ez igazán önmagában értékelhetetlen és főleg egy campben, ahol van belőle mondjuk 3-4db. A medián sokkal inkább leírná a QB-k teljesítményét, de azt meg ugye nem tudjuk. (bár a depo-n lehet van részletes QB adat)

Minden szám ami eddig volt nem mérvadó, csak legfeljebb irányadó. Az edzések többsége trikókban zajlott, valódi ütközések nélkül bubis sapkákban. Maga a séma is most "nyílik" ki, vagyis nagyjából újnak mondható. Lesz 3 előszezon meccsünk, és ebből kettő, ahol a kezdő posztért lehet és kell versenyezni, de lehet idén először fog előfordulni, hogy az ucsó meccsen is mindhárom QB szerepelni fog. Pontosan tudjuk, hogy Rudinak itt ezen a ponton mindig "harangoztak", de persze Trubinak sincs sokkal nagyobb oka az elbizakodásra és ugye Picketnek is ezek lesznek az első NFL snapjei.

Biztosan szenvedni fognak a QB-k, de Én várok jeleket már az első meccsen is, amihez viszonyítani tudunk. (egy jó nyomáskezelés, egy-egy jó olvasás stb.)

Egyébként máshol sincs kolbászból a kerítés. A Pats oldalán az a hír, hogy az új séma miatt (is) Jones nehezen találja a ritmust. Ezt azért írom, mert csak kicsit feljebb hozta ugye a Pats őt tavaly egy jóval jobbnak mondott QB classból.....
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
számok számok számok
Steelers' training camp stats. Here's the QB numbers.

Trubisky: 45/80 (56.3%) 356 yards (4.5 YPA) 7 TDs 4 INTs – 7.9 YPC
Rudolph: 52/77 (67.5%) 449 yards (5.8 YPA) 11 TDs 0 INTs – 8.6 YPC
Pickett: 38/61 (62.3%) 225 yards (3.7 YPA) 4 TDs 2 INTs – 5.9 YPC
Gróf de sutianap
a YPA igen igen gyengecske. es Rudinal feltunoen tobb., nah meg a TD/INT arany is.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
számok számok számok
Steelers' training camp stats. Here's the QB numbers.

Trubisky: 45/80 (56.3%) 356 yards (4.5 YPA) 7 TDs 4 INTs – 7.9 YPC
Rudolph: 52/77 (67.5%) 449 yards (5.8 YPA) 11 TDs 0 INTs – 8.6 YPC
Pickett: 38/61 (62.3%) 225 yards (3.7 YPA) 4 TDs 2 INTs – 5.9 YPC

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Kozepes qb, jo rb, fiatal wr-sor, jobb oline, fadza TE, meg kb ugyanaz a vedelem. Szerintem megint ramegyunk az 50%ra
xtaki
Azért a közepes qb az jelen állás szerint még elég optimista hozzáállás. De legyen így!
Seda26
Bele lehet kotni a kozepesbe, fogalmazzunk inkabb game managernek?
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170
Kozepes qb, jo rb, fiatal wr-sor, jobb oline, fadza TE, meg kb ugyanaz a vedelem. Szerintem megint ramegyunk az 50%ra
xtaki
Azért a közepes qb az jelen állás szerint még elég optimista hozzáállás. De legyen így!
több mint 2 éve
xtaki
Hozzák ki magukból amit tudnak. Az, hogy ez mire lesz elég... januárban eldől.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egyébkent lehet az is benne van ebben, hogy anno a drafton mennyire biztunk benne, pedig az 5. Kor kornyekere vartak. Emlekszem Boykint akarta itt mindenki ea duhosek is voltunk, hogy ezt a sracot hoztuk.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
 steelersdepot.com/2022/08/report-steelers-sign-wr-diontae-johnson-to-two-year-contract-extension/

No ez nagyon úgy tűnik, hogy ez egy 13 milla.per éves átlag. Így azért ez kurva jó!

Nagy a garantált rész, nagy az aláírási money, de ez igý simán vállalható. Persze ha nagy idényt tol idén, ami ezekkel a QBkkal nagy meglepi lenne, akkor hisztizni fog többért, de akkor meg úgy is látjuk mit nyújtottak a többiek.
Klemó
Ha nagyot menne, akkor a nagyobb pénzért hiszti helyett jobb ellenértékre cserélhető. Ez a 13 M$/év átlag jónak mondható azért.
Reggio1914
DJ Moore 20,6
Mike Williams 20
Amari Cooper 20
Brandin Cooks 19,8
Christian Kirk 18
Kenny Golladay 18
Allen Robinson 15,5
Robby Anderson 14,7
Corey Davis 12,5
Curtis Samuel 11,5
Nelson Agholor 11

Viccpénzt adtunk neki hozzájuk képest.
több mint 2 éve
Minkah aktiválva lett mára...
Klaci79
Keróval gurult be a campbe? 😁
több mint 2 éve
Minkah aktiválva lett mára...
Cam Sutton térdsérülés...😕
Harris a 3. edzést hagyta ma ki. De nem volt TJ, Heyward, Claypool és Freiermuth se.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Egyébként Pickens nagyon jól jár ezzel...a fő figyelmet Diontae elviszi, ráadásul Claypool slotban szintén elég komoly figyelmet kaphat. Akkor pedig kevesebb jut az újoncra és ez szép számokat hozhat.
Klaci79
Most mondom, hogy 2-3 meccs és Austin lesz a slot elkapónk. Claypool forgalomban....valahogy nincs előttem. Előbb fog a szélen Claypool játszani éa Pickens belül szerintem.
Klemó
Na majd meglásd…segíteni kell a QB-kat, nem látnak messzire.
több mint 2 éve
Egyébként Pickens nagyon jól jár ezzel...a fő figyelmet Diontae elviszi, ráadásul Claypool slotban szintén elég komoly figyelmet kaphat. Akkor pedig kevesebb jut az újoncra és ez szép számokat hozhat.
Klaci79
Most mondom, hogy 2-3 meccs és Austin lesz a slot elkapónk. Claypool forgalomban....valahogy nincs előttem. Előbb fog a szélen Claypool játszani éa Pickens belül szerintem.
több mint 2 éve
 steelersdepot.com/2022/08/report-steelers-sign-wr-diontae-johnson-to-two-year-contract-extension/

No ez nagyon úgy tűnik, hogy ez egy 13 milla.per éves átlag. Így azért ez kurva jó!

Nagy a garantált rész, nagy az aláírási money, de ez igý simán vállalható. Persze ha nagy idényt tol idén, ami ezekkel a QBkkal nagy meglepi lenne, akkor hisztizni fog többért, de akkor meg úgy is látjuk mit nyújtottak a többiek.
Klemó
Ha nagyot menne, akkor a nagyobb pénzért hiszti helyett jobb ellenértékre cserélhető. Ez a 13 M$/év átlag jónak mondható azért.
több mint 2 éve
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Steelers and Diontae Johnson reached agreement on a two-year, $36.7 million deal, per @kimberleymartin and me. Deal is worth up to $39.5 million and includes $27 million guaranteed, per source.
KeyG
Ez szuper de én miért 3 évet látok?

www.instagram.com/p/Cg2LOGUroNN/
Razi
Idei+2
Klaci79
Hát ha tényleg így lenne az már akkor rendben lenne, mivel az idei pénze lófing, így per annum.13 milla körül jönne ki az átlag, de ez meg kizárt....
több mint 2 éve
Egy 3. számú WR-t nem szokás így megfizetni, de legalább csak 2 év
alatriste
Ki az elso ketto?
xtaki
Pickens, Claypool 😊
alatriste
Látom gyedpúlt nem sokat skubiztad tavaly...😀
Klemó
Igazából tőlem lehet no2 is DJ nekem teljesen 8. Nem Claypool volt a fő eleme a mondandónak. 😀
Én Pickenst prognosztizálom, hogy 1-2 éven belül itt az új nagy dolog lesz.
Imádtam mint prospect.
alatriste
Most már magyarázhatsz! 😅

Peesze én is azt várom, hogy Pickens berobban, de még egyetlen snappet nem töltött a pályán és anno Claypool is így kezdte.
több mint 2 éve
Steelers and Diontae Johnson reached agreement on a two-year, $36.7 million deal, per @kimberleymartin and me. Deal is worth up to $39.5 million and includes $27 million guaranteed, per source.
KeyG
Ez szuper de én miért 3 évet látok?

www.instagram.com/p/Cg2LOGUroNN/
Razi
Idei+2