Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Steelers and Diontae Johnson reached agreement on a two-year, $36.7 million deal, per @kimberleymartin and me. Deal is worth up to $39.5 million and includes $27 million guaranteed, per source.
KeyG
Ez szuper de én miért 3 évet látok?

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/297695166_785306662651904_7589499641249101923_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=osMdPp23aQsQ7kNvgEo_T_V&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=AfCgRBX0dOvFolujUrx6jsH&oh=00_AYCxiwPw3WVIPzcwrGrNOaUgMTnkwNPcG6fE_BVuSyI8ag&oe=67451C76
Pittsburgh Steelers on Instagram: "We have signed WR Diontae Johnson to a new three-year contract."
29K likes, 310 comments - steelers on August 4, 2022: "We have signed WR Diontae Johnson to a new three-year contract.".
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egy 3. számú WR-t nem szokás így megfizetni, de legalább csak 2 év
alatriste
Ki az elso ketto?
xtaki
Pickens, Claypool 😊
alatriste
Látom gyedpúlt nem sokat skubiztad tavaly...😀
Klemó
Igazából tőlem lehet no2 is DJ nekem teljesen 8. Nem Claypool volt a fő eleme a mondandónak. 😀
Én Pickenst prognosztizálom, hogy 1-2 éven belül itt az új nagy dolog lesz.
Imádtam mint prospect.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
alatriste
Ki az elso ketto?
xtaki
Pickens, Claypool 😊
alatriste
Látom gyedpúlt nem sokat skubiztad tavaly...😀
több mint 2 éve
alatriste
Jaj, azért ne......az egyik legjobb route runner a ligában. Tavaly a drop rate sem volt egetvető de borzalmas volt a QB játék. Azzal egyetértek, hogy magas az ár, de cserébe a szerződés 2 éves. Ha beválik, és jó lesz és a Pickens, Austin páros is, akkor szinte biztos, hogy elcseréljük. Ha átlagos lesz, akkor örülünk, hogy még csak 1 év lesz, de akár alacaonyabb összeggel hosszabbathathatunk egy numero kettes elkapó szintre.

Szóval a 2 év miatt örülök és annak, hogy rendeződik ez a camp szitu, mert a QB oldalon egy jó utvonal futora most nagy szukseg van.

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
alatriste
Egyértelműen első számú célpont egyelőre...bár kérdés, hogy célpont kinek...de egyelőre ő már bizonyított, Claypool és Pickens még nem...mellesleg elég jó természete van a srácnak, sokat tehet még a csapatért, csak legyen aki passzoljon neki.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Ki az elso ketto?
xtaki
Pickens, Claypool 😊

Liverpool Fc
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Steelers and Diontae Johnson reached agreement on a two-year, $36.7 million deal, per @kimberleymartin and me. Deal is worth up to $39.5 million and includes $27 million guaranteed, per source.
KeyG
Ezzel lehet beszopjuk a faszt az infláció miatt, mert ha jó lesz, akkor 2 év múlva nagyon nem itt fognak tartani az éves WR fizuk, hanem mondjuk 30 körül.
Cserébe ha nem váltja be a reményeket, könyebb elengedni.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
alatriste
Ki az elso ketto?
xtaki
Claypool top 3 a teljes ligában…
Ő kitesz kettőt

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
alatriste
Ki az elso ketto?
több mint 2 éve

Liverpool Fc
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Lehet hogy rosszul képzelem el az egészet, de nem az lenne a normál hozzáállás, hogy: megyek edzőtáborba egy NFL csapattal, ahol QB poszton még nincs meg a kezdő, akkor felkészülök mint állat, és úgy érkezem meg, hogy a playeket oda-vissza, álmomból felkeltve is tudom, és a TC-ben már csak a kivitelezést gyakoroljuk a fallal meg az elkapókkal?

Vagy mit jelent az, hogy tanulgatják a rendszert?
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Pickett most tanulgatja az R4-et még csak:

bleacherreport.com/articles/2024638-nfl-101-introducing-the-basic-route-combinations

annoyedfootballnerd.wordpress.com/2014/10/22/analyzing-quarterback-and-receiver-timing-with-the-r4-system/

www.youtube.com/watch?v=59qr3I4yRs0
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A Training campben mindenki HOF. Majd éles körülmények között...
Razi
Ezzel mindenki tisztában van, de azért jó olvasni arról, hogy mi történik a campben, mert még mindig egy hónap van a rajtig.
Reggio1914
tessék

gedam
Valahol meg előbb olvastam, hogy a QB edző szerint jó úton jár és folyamatosan tanul fejlődik. Kezdi felvenni a rendszert.... Az igazság valahol a kettő közt lehet
több mint 2 éve
gedam 5 908
Razi
Ezzel mindenki tisztában van, de azért jó olvasni arról, hogy mi történik a campben, mert még mindig egy hónap van a rajtig.
Reggio1914
tessék
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Én azt várom h Marcus Allen végre berobbanjon! 😄
steelwolf
mint későeste a csülkösbabebéd..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én azt várom h Marcus Allen végre berobbanjon! 😄
több mint 2 éve
Nem mondtam, hogy jelent, de jelnek jel. Aki a campban szar az hamar kap útilaput. Itt nem engedheted meg magadnak, hogy ne a 100% jöjjön minden nap. Hacsak nem TJ WATT-nak hívnak 😉 Vagy Cma Heywardnak. Nekikmár lehet 1-1 gyengébb edzésük. De Őkmeg nem engedik meg maguknak a presztizs okán.
polamalu
Zoli, másról beszélünk. Egy QB-nak össze kell érnie a csapatával. Amíg a D teamnek elég elrontania a játékot, az O-nak és a QB-nak mozgatnia kell a láncot. Az, hogy ez menjen, hogy az, hogy skill posztokkal összeérjen bárki, annak idő kell, és főleg, ha újoncokról beszélünk.

Csupa jó hírek jönnek Pickensről, de no, a legfrissebb elemzés azért arról szól, hogy még pont az útvonalait kell pontosabban, élesebben futnia. Ha ez meglesz, elit playa néz ki belőle. De pont az útvonalak most a legfontosabbak egy QB-nak is. Még nem ismeri mit kap el és mit nem ,csak a playbook útvonalat. Ha nem futja helyesen, vagy pontosan, vagy nem úgy, akkor ez duplán nehéz. Ha viszont összeértek, akkor már ez sem jelent mindig problémát.

De másképpen fogalmazva. Ha az elit útvonal futó DJ ott volna, állítom más lenne a helyzet QB fronton is. Persze nincs és látszik QB gond, de igazán Én ezt most leszarom. Ha Truby nem jó, akkor inkább 7 milla lesz a fizuja és nem 14... 😀
több mint 2 éve
Nem mondtam, hogy jelent, de jelnek jel. Aki a campban szar az hamar kap útilaput. Itt nem engedheted meg magadnak, hogy ne a 100% jöjjön minden nap. Hacsak nem TJ WATT-nak hívnak 😉 Vagy Cma Heywardnak. Nekikmár lehet 1-1 gyengébb edzésük. De Őkmeg nem engedik meg maguknak a presztizs okán.
több mint 2 éve
Razi
Persze, bár nem mindenki HoF, mert Traubit nagyon ekézik pl. Tudod aki edzésen szar, az az élesben 99%, hogy nem lesz jó. Aki az edzésen jó vagy esetleg kiemelkedő, az 75%-ban azt tudja hozni a meccsen is, ha ez felett akkor már extraklasszisról beszélünk. 😉
polamalu
Azért gyorsan tegyük hozzá, hogy az első csapatból Harris, DJ és Claypool ÉS Muuth sem áll rendelkezésre jelelneg, vagyis skill posztokon null kilométeres paliknak dobál Trubi már a numero egyes csapatnál is úgy, hogy a másik oldalon a D vért ivott az edző váltás(ok) után és igazán csak Alualu hiányzik, rajta kívül mindenki a fedélzeten van.

Ezzel Én nem akarom felmenteni a QB-kat, de ha a numero egyes team tele van joncokkal, akkor képzeljük el a numero kettes skill team felhozatalát és minőségét és tovább. Én abban sem hiszek továbbá, hogy aki a camp-ben nem volt igazán jó, annak csengettek a stadionon belül. Lássuk be, a kémiának ki kell kialakulnia a QB-k és a csapatrészek között és ez idő, másrészt vannak nem kevesen kifejezetten jó versenyző típusok, akiknek kell a tét, hogy jók legyenek és igazán a pályán tudják magukat megmutatni. Sokkal inkább értek egyet azzal, hogy az még, hogy valaki a campben sziporkázik, semmit nem jelent.
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Razi
Persze, bár nem mindenki HoF, mert Traubit nagyon ekézik pl. Tudod aki edzésen szar, az az élesben 99%, hogy nem lesz jó. Aki az edzésen jó vagy esetleg kiemelkedő, az 75%-ban azt tudja hozni a meccsen is, ha ez felett akkor már extraklasszisról beszélünk. 😉
polamalu
Ja,meg 6 labdát kapunk el puntból,aztán meccsen meg azt az egyet se fog sikerülni nagyjából.

több mint 2 éve
Razi
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Razi
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
több mint 2 éve
Dan Moore állítólag nagyot lépett előre. Max Starks és Ramon Foster segítik. Starks már tavaly a szezon végefelé elkezdte mentorálni. Pickens és Calvi Austin eggyütt igazi rémálom a védelemnek. Állítólag nem képes senki tartani őket. Már csaka labdáknak kellene eljutnihozzájuk 😀 Watt nem lassít. Bár most már mint a védelem vezére is szerepel, de állítólag ha lenézel a pályára azonnal látod merre van. Rengeteget dolgozik, szinte emberfeletti melót tesz bele. Ez volt tegnap. kb. Illetve Gentry és Postás Pat egy önálló showal jelentkezik :  www.steelers.com/video/watch-grillin-n-chillin-trubisky
Ez most Traubi, de van más játékosokkal is ilyen műsoruk 😀