Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
vajon a canada kirugas projekt most erett be az utolso ket meccsen?
esetleg ennek semmi koze hozza es a QB csere volt a kulcs es Rudi ennyivel jobb trubinal es picketnek?
esetleg minden egyszerre?
ha nem trubi kezd az ominozus 3 meccsen, akkor minden kerdes nelkul PO csapat vagyunk?
az utolso ket rudis meccs nezheto volt, nyilvan nem top contender csapat, de nezheto es szurkolhato volt.
xtaki
Pickett-et teljesen gallyra vágta a Canada offense egysíkúsága.
Mechanikussá, betanulttá és ötlettelenné tette, elvette az önbizalmát és a kockázatvállaló készségét, hajlandóságát. Tilos volt a labdavesztés, ezért sematikussá vált a játékunk, kivette a ritmust a támadásokból teljesen. Megjegyzem, h a védelmünket is lehetetlen feladat elé állította.

Kenny e mellé megsérült, így fizikailag és pszichésen sem alkalmas éles szituációkban teljesíteni. Újra fel kell építeni, és normális koncepciót adni neki, mert egyébként tud ő pontosan végrehajtani.

Rudolph-nak nincs veszítenivalója, ellenben bizonyíthat a ligának, h ott a helye. Úgy is játszik, kockáztat, sokszor be is jön. Pickens stílusához ez is áll közelebb, ezért eredményes a mélyzónás passzjátékunk, ami meg teret nyit a futásnak.

Trubisky erőltetése hiba volt, legalább a harmadik meccsre már nem őt kellett volna betenni. Ő pont, h felesleges kockázatot vállalt többször és sokkal rosszabb a döntéshozatalban, mint Rudi.

Mason Rudolph-fal kell menni a továbbiakban, mert most megérdemli, jól teljesít. Hosszabb távon ő nem lesz megoldás, 10+ meccset nem tud egyenletesen teljesíteni.

BUÉK!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Sose lesz ilyen erős és összetett csapatunk, mint a Ravensnek és talán nem is volt soha - amit láttam 1995 óta. Mindig féloldalasak voltunk.
Willie Parker
Majd csak figyeld meg, hogy fognak kizúgni a PO-ból, valami lesajnált csapat ellen.
Jan
Nem kell aggodni,nalunk csak 1 rb van olyan klasszis qbk helyett mint Pickett vagy Rudolph es mivel 2019ben a D-n atgazolt Henry igy biztos h minden evben kiesik a Ravens az elso korben 😉
Morfil
Nem is aggódok, ha megnézed Lamar statjait a Steelers ellen, akkor láthatod hogy nem nekünk kell aggódni.

Kiváncsi vagyok fog-e játszani ellenünk, vagy nem akarják elrontani az MVP kampányt? 😊
Jan
Fontos az egeszseges onbizalom es szinte biztos h a kezdok nagyresze pihenni fog termeszetesen azert h ne rontsak el a statjaikat a Steelers ellen 😊
Morfil
Kár lenne ha Lamar nem játszana, sokkal jobb nekünk, ha ő irányít.

Én mindig bízom az MVP-ben. hogy lehoz egy 1 TD / 2-3 turnover, 3-4 benyelt sack, 67-es ratinges meccset ellenünk, és nem is szokott csalódást okozni. 😊
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Sose lesz ilyen erős és összetett csapatunk, mint a Ravensnek és talán nem is volt soha - amit láttam 1995 óta. Mindig féloldalasak voltunk.
Willie Parker
Majd csak figyeld meg, hogy fognak kizúgni a PO-ból, valami lesajnált csapat ellen.
Jan
Nem kell aggodni,nalunk csak 1 rb van olyan klasszis qbk helyett mint Pickett vagy Rudolph es mivel 2019ben a D-n atgazolt Henry igy biztos h minden evben kiesik a Ravens az elso korben 😉
Morfil
Nem is aggódok, ha megnézed Lamar statjait a Steelers ellen, akkor láthatod hogy nem nekünk kell aggódni.

Kiváncsi vagyok fog-e játszani ellenünk, vagy nem akarják elrontani az MVP kampányt? 😊
Jan
Fontos az egeszseges onbizalom es szinte biztos h a kezdok nagyresze pihenni fog termeszetesen azert h ne rontsak el a statjaikat a Steelers ellen 😊

Szerkesztette: Morfil

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
vajon a canada kirugas projekt most erett be az utolso ket meccsen?
esetleg ennek semmi koze hozza es a QB csere volt a kulcs es Rudi ennyivel jobb trubinal es picketnek?
esetleg minden egyszerre?
ha nem trubi kezd az ominozus 3 meccsen, akkor minden kerdes nelkul PO csapat vagyunk?
az utolso ket rudis meccs nezheto volt, nyilvan nem top contender csapat, de nezheto es szurkolhato volt.
több mint 2 éve
Willie Parker
Jan
Morfil

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
nyu
osztottam szoroztam
1. hozni kell a meccsünket - alap
2. ami ezután lényeges az a Jax meccs, ha kikapnak a Januárok, akkor csak az South bajnoka megy be a másik meccsről - hogy fogaggya a Brownst - mer innentől a Bills bejut vereséggel is
3. ha a Januárok nyernek, akkor a Bills vereségre hagyatkozhatunk csak
4. viszont fordítva is igaz, a Január győzelem beviszi a kikapó Dölfinzt
5. ha kikapunk, akkor is csak a Januar-elhasalás számít

tehátty, hajrá settlers, az imakommandók pedig mind legyenek Teeeeneeesseeeeeee band

sanyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szombat este 10:30-kor ti nyitjátok a záró fordulót a Ravens ellen.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tehát mialatt mi megverjük a Varnyakat, addig a Miaminak vagy a Titansnek is nyernie kell. Izgi! 😀
Szokol
Ennyi, és bent vagyunk?

több mint 2 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Szinte másodpercre pontosan td-vel kezdtük az évet, ezt jó jelnek tekintem! B.Ú.É.K mindannyiunknak!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Így gondolom én is 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Tehát mialatt mi megverjük a Varnyakat, addig a Miaminak vagy a Titansnek is nyernie kell. Izgi! 😀
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
kivótaz aki nemértette a szarvasjelet...

föliromalistâmra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Szinte másodpercre pontosan td-vel kezdtük az évet, ezt jó jelnek tekintem! B.Ú.É.K mindannyiunknak!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Család:
-nem jössz tűzijátékot nézni?
Én:
-Pont az nézem. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Pozitív szezon, én örülök! 😊

Búék srácok belétek!
több mint 2 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Egy kis új évi ajándék volt ez a győzelem. 😄
BÚÉK mindenkinek!
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Trubisky játszatása elvitte a szezont. Nem tudom ez kinek a felelőssége, de igazából mindegy is.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 677 — Kinek mit intézett a kormánya
Szóval akkor
halál, adó, Tomlin nem hoz negatív szezont

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Számomra nagyon fájó ha 2 ilyen fasza meccsel nem jutunk a PO-ba!
steelwolf
Másik két fasza meccs miatt...

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Számomra nagyon fájó ha 2 ilyen fasza meccsel nem jutunk a PO-ba!
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Willie Parker
Jan

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Hát nem állnak jól a többi meccsek a mi szempontunkból!
steelwolf
Hát valljuk meg, ebben a fordulóban nagyjából a Ravens győzelmére számíthattunk, de sok minden másra nem (mindegyik PO ellenfelünk otthon játszik és egyik sem "bikaölővel"). A Ravens meg magabiztosan vezet. Jövő héten talán idegenben a Jax a Titans elleni bukása lehet az, amiben reális(abban) kalkulálhattunk, mert azért valljuk meg, azt a szart, amivel a JAX vezet a minusz kettő(!!!) yardot félidő alatt passzoló Panthers ellen nem túl acélos.

De no. Én nem látom jönni a mi Hawks elleni győzelmünket, hogy egyáltalán számolgathassunk.

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát nem állnak jól a többi meccsek a mi szempontunkból!
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Jövőnkre nézve nem túl jó jel, hogy Séf bácsi inkább az örök csere Rénszarvasban bízik a döntő meccsen, mintsem Picikében.

De Traubit ne lássam többet Steelers mezben..
Szokol
Nem tudott teljes edzés munkát végezni egyszer sem a héten. Még a veteránok kapcsán is az a "szabály", hogy legyen egy edzés legalább, ahol teljes ÉS ne legyen visszaesés utána. Elvileg tehát nem nevezzük. A kérdést tehát akkor kell feltenni, ha ott lesz és a padon.

Egyébként pedig ez az NFL. Rudival jobban néztünk ki, mint Pickettel bármikor idén. Ha pedig döntő meccs, akkor egy edzőnek csakis ezt kell néznie. Még akkor is így van ez, ha egyetértek azzal, hogy egy új OC-val a harmadik idényben esélyt kell adni a fiúnak még egy év bizonyításra. (mármint Pickettnek)