Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 749 — Steelers fan
Nem olyan nagy baj az, hogy az időjárás miatt nem tudnak szétpasszolni minket. Erőből futásban, meg dagonyázásban teljesen jók vagyunk.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 166 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
megnéztem a repülésmeteorológiai előrejelzést, mely szerint nagy javulás nem várható holnapra...talán a szél mérséklődik kicsit, de lökések továbbra is lesznek nagyobbak
Klaci79
Majd belöknek minket az endzone-ba 🤣🤣
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Most már hivatalos a holnapi időpont
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
megnéztem a repülésmeteorológiai előrejelzést, mely szerint nagy javulás nem várható holnapra...talán a szél mérséklődik kicsit, de lökések továbbra is lesznek nagyobbak
több mint 2 éve
A jelenlegi hó mennyiség és a szélsebesség elmaradt az előrejelzésben írt intenzitástól. Remélem a holnapin már nem változattanak.
astroid
Láttad te a videókat?! Milyen intenzitást vártak akkor, hogy elviszi a stadiont?
r.baggio
Én valami 65mph szelet láttam előzetesen, ahhoz képest ez semmi 🤣
több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Rapoport hozta le:
Source: The Steelers are flying
több mint 2 éve
A jelenlegi hó mennyiség és a szélsebesség elmaradt az előrejelzésben írt intenzitástól. Remélem a holnapin már nem változattanak.
astroid
Láttad te a videókat?! Milyen intenzitást vártak akkor, hogy elviszi a stadiont?
r.baggio
Csak azt írtam hogy kisebb intenzitású a jelenlegi helyzet mint az előrejelzésben volt. Megnéztem a jelenlegi mérési adatokat és a tegnapi predikciót. Már a holnapi előrejelzés is egy kicsit kedvezőbb. Most a közlekedés a legnagyobb probléma főleg ott ahol nem használnak téli gumit.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 224 — no es importante
astroid

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
Annyira egyszerű lenne, ha Pittsburghben rendeznék a meccset! 😄
steelwolf
Idegenben jobbak voltunk. 😉
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 166 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyira egyszerű lenne, ha Pittsburghben rendeznék a meccset! 😄
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 282 — 毎日何かを学ぶ
Még a hétfő is lóg a levegőben...  steelersdepot.com/2024/01/national-reporter-skeptical-steelers-bills-will-play-monday/
több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Mike Florio reporting on NBC that Mike Tomlin will step back after this season and make a decision on his future with his family #Steelers #NFL

Hát bazdmeg simán lehet, hogy HC-t fogunk keresni miután már mindenki megtalálta a sajátját.
tenorx
Bár nem emlékszem Tomlin keresésére 17 éve, de ő ott nem volt valami forró név. Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy lelépjen, szerintem a média továbbra is csak a szart kavarja ott ahol nincs (mert legalább z a dolog stabilnak tűnt nálunk)
Klaci79
Persze hihetetlennek tűnik, de szokták mondani nem zörög a haraszt. Több forrás pedzegeti, napok óta. Persze ne legyen igaz.
Szerintem az edző megtalálása nem lehet gond, mindegy hány név forog a piacon. Az idő dönti el úgyis a kinevezett sikeres lesz avagy nem.
prérifarkas
Ha Tomlinnak ilyen tervei vannak, akkor valszeg szólt időben Khannak vagy a Rooneyéknak. Akkor pedig gondolom, hogy a háttérben már beindultak a dolgok.

A Steelers HC poszt, az kb mindenkit érdekelne - de szerintem Tomlin nem fog lelépni.
Jan
sztem ezt úgy fogjátok intézni, mint a pats mayoval. tomlinnal egyeztetve szépen egy belsős embernek átadja a posztot. elképzelni nem tudom, hogy a steelers majd a piacon keresgél edzőt. ahogy a ravensnél sem tudnám elképzelni. ha tomlin tényleg visszavonul a ti hc-tek már ott van.
gedam
Esélytelen, nincs senki házon belül aki kicsit is alkalmas lehetne.
Tomlin se házon belülről jött - piacon keresgélés volt egy fiatal leaderre.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
gedam 6 508
Mike Florio reporting on NBC that Mike Tomlin will step back after this season and make a decision on his future with his family #Steelers #NFL

Hát bazdmeg simán lehet, hogy HC-t fogunk keresni miután már mindenki megtalálta a sajátját.
tenorx
Bár nem emlékszem Tomlin keresésére 17 éve, de ő ott nem volt valami forró név. Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy lelépjen, szerintem a média továbbra is csak a szart kavarja ott ahol nincs (mert legalább z a dolog stabilnak tűnt nálunk)
Klaci79
Persze hihetetlennek tűnik, de szokták mondani nem zörög a haraszt. Több forrás pedzegeti, napok óta. Persze ne legyen igaz.
Szerintem az edző megtalálása nem lehet gond, mindegy hány név forog a piacon. Az idő dönti el úgyis a kinevezett sikeres lesz avagy nem.
prérifarkas
Ha Tomlinnak ilyen tervei vannak, akkor valszeg szólt időben Khannak vagy a Rooneyéknak. Akkor pedig gondolom, hogy a háttérben már beindultak a dolgok.

A Steelers HC poszt, az kb mindenkit érdekelne - de szerintem Tomlin nem fog lelépni.
Jan
sztem ezt úgy fogjátok intézni, mint a pats mayoval. tomlinnal egyeztetve szépen egy belsős embernek átadja a posztot. elképzelni nem tudom, hogy a steelers majd a piacon keresgél edzőt. ahogy a ravensnél sem tudnám elképzelni. ha tomlin tényleg visszavonul a ti hc-tek már ott van.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 749 — Steelers fan

tenorx
Klaci79
prérifarkas

több mint 2 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636

tenorx
Klaci79

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 462

tenorx
Matt Canada szabad...
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Ezt pakolgathatják bárhova:

www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-5110629/United%20States/New%20York/Erie/Buffalo
Tibi76
Mehett itt a 12-24 oras tologatas semmi ertelme jelenlegi idojaras elorejelzessel , at kellett volna mashova rakni a meccset

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Ezt pakolgathatják bárhova:

www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-5110629/United%20States/New%20York/Erie/Buffalo

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve

tenorx
több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi

több mint 2 éve
Csak tologassák meccset, hátha TJ visszajön!
több mint 2 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Átrakták a meccsünket későbbre hétfő
22:30
Klaci79
Two sources tell The Athletic's Tim Graham that 𝙏𝙪𝙚𝙨𝙙𝙖𝙮 is "still very much in play" for the Steelers-Bills wild-card game.

Lehet, hogy még később lesz az idő függvényében.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 424 — Steelers fan
Amúgy meg szerintem nem mernek kiállni! 😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 093
 www.espn.com/nfl/story/_/id/24892208/creating-better-nfl-pass-blocking-pass-rushing-stats-analytics-explainer-faq-how-work

itt a számolás
1. ha mán valaki 2 centive odébb áll akkor szándéka van a playhívásban blokkolni?? he
2. ugye az új metodika szerint nemcsak az OLra vonatkozik, így azé elég érdekes, ha mongyuk olyan csapatokkal jáccol ahol hóthomály a behívott RB

szóval szép meg jó
a zacsi az zacsi, ha meg centikre számolja az élőjátékot az meg haddnemondjam....
sutianap
A PFT/PFF/ESPN double team rate abból indul ki, h a LOS környékén a besegítésekkel együtt hányan blokkolják az adott passrushert.

Namost ha megnézzük Watt-ot az első szezonjában sokan duplázták, ilyen homogén, elsődleges double teammel, de megverte így is. LOS-on ütötte meg 2 ember.
A támadóedzők ezért nála és pl Parsonsnál is átálltak a másodlagos duplázásra, amikor a tackle mögé behúzódik a guard vagy a center, esetleg a TE, de nem ritkán volt h a RB-vel háromszintű blokk volt TJ előtt.
Ilyenkor Watt nagy ìvben kerül, a tackle pedig belülről próbálja tükrözni, amìg mögé nem ér a besegítés. Vagy cikk-cakkban bevág és akkor rátolja egyiket a QB-ra.
Ezt a főoldal statok nem jól mérik win rate-ben, mert mittudomén 2 mp-ig tekintik sikeresnek a védést, és ekkor valójában pressure helyzetben van már Watt.

Szóval fejleszteni kéne a statot, mert fura, h sokkal több nyomást generál kb arányos snapen pl Garrettnél, de a win rate meg szignifikánsan rosszabb.