Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Az azért kemény, hogy az O és a D legjobb játékosa megsérül az utolsó előszezon meccsen....
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Gusztustalan belépő volt Hockersontól.....előszezon meccsen térd alá...elvileg nem szabálytalan, de borzasztó sérülésveszélyes és érezhető volt Watton, hogy nem igazán várta ezt egy ilyen meccsen.....persze az, hogy még a második negyedben ott van a legértékesebb D játékosunk és Heyward is, az szerintem nonszensz döntés volt Tomlntól.Remélem nem komoly, nem volt jegelve utána, sem brace rajta,,,,
Truby beszari volt, az egész OL persze megint borzalmas és legyünk őszinték a hívások is. Ugyanazt éreztem, mint tavaly, 5-10 yardra senki, 20 yard közelében mindenki és a checkdown. Ez utóbbi sokszor a LOS mögött.
több mint 2 éve
én lazán hanyagolni fogom a Turbós meccseketEzzel eldőlt végleg az első heti QB kérdés...pont írni akartam, hogy nem szabad trubit kezdetni, mert ezekkel a reménytelen checkdown passzokkal sehova nem lehet haladni, erre elsült 3* a keze.
Klaci79
gedam
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
gedam
5 908
Ezzel eldőlt végleg az első heti QB kérdés...pont írni akartam, hogy nem szabad trubit kezdetni, mert ezekkel a reménytelen checkdown passzokkal sehova nem lehet haladni, erre elsült 3* a keze.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ezzel eldőlt végleg az első heti QB kérdés...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egyet itt megsérült, aztán mintha rosszul lépett volna, de térdet írnak, úgyhogy lehet még itt volt a baj, ennél a playnél.Most mi történt Wattal?A játékosok rendszeresen szóvá teszik, hogy néhány drive-ban jó lenne játszani, hogy ne teljesen hidegen kezdődjön az idény.Úgy látszik ez lesz az új divat a top EDGE-k ellen...itt azért jogos is egy minek ment oda komment vagyis mi a faszért játszik?
TJ Watt banged up by thick cut block. Why was he even in the friggin game? pic.twitter.com/TcR6i4NV5Q
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) August 28, 2022
Klaci79
gedam
Klaci79
steelwolf
több mint 2 éve
Most mi történt Wattal?A játékosok rendszeresen szóvá teszik, hogy néhány drive-ban jó lenne játszani, hogy ne teljesen hidegen kezdődjön az idény.Úgy látszik ez lesz az új divat a top EDGE-k ellen...itt azért jogos is egy minek ment oda komment vagyis mi a faszért játszik?
TJ Watt banged up by thick cut block. Why was he even in the friggin game? pic.twitter.com/TcR6i4NV5Q
Klaci79
gedam
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A játékosok rendszeresen szóvá teszik, hogy néhány drive-ban jó lenne játszani, hogy ne teljesen hidegen kezdődjön az idény.Úgy látszik ez lesz az új divat a top EDGE-k ellen...itt azért jogos is egy minek ment oda komment vagyis mi a faszért játszik?
Klaci79
gedam
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
gedam
5 908
Úgy látszik ez lesz az új divat a top EDGE-k ellen...itt azért jogos is egy minek ment oda komment vagyis mi a faszért játszik?
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Úgy látszik ez lesz az új divat a top EDGE-k ellen...TJ Watt banged up by thick cut block. Why was he even in the friggin game? pic.twitter.com/TcR6i4NV5Q
több mint 2 éve
Pittsurgh VOLP'svarious offensive line penalties
illegal hutchinson on the field: -10yard
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Miért lenne muszáj?Szinte kizártnak tartom, hogy Rudi elmenjen valahova...de ez csak az én véleményem perszeHa úgy alakul a gyakorlóba muszáj lesz... XFL esetleg? 🙂
Klaci79
Reggio1914
3 QB marad, mint mindig.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Szinte kizártnak tartom, hogy Rudi elmenjen valahova...de ez csak az én véleményem perszeHa úgy alakul a gyakorlóba muszáj lesz... XFL esetleg? 🙂
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szinte kizártnak tartom, hogy Rudi elmenjen valahova...de ez csak az én véleményem persze
több mint 2 éve
Willie Parker
15 389
Cowboys vagy Broncos simán lehet opció, Giants is.
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ezt nem tudtam, hogy csak ennyi. Nyilván ekkor a Panthers nem releváns.Darnold 4-6 hétre esett ki... Ennyi időre nem hiszem, hogy odavinnék Rudit, azt áthidalják Walkerral (ha egyáltalán pályára kell lépnie) ...Miért kellene a Panthersnek meg egy qb trade (egy év alatt vagy a negyedik)? Hogy legyen jobb cseréje Mayfieldnek?Pizsivalker, úgyhívják ezt az érvrendszert
Wyatt
Gróf de sutianap
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Darnold 4-6 hétre esett ki... Ennyi időre nem hiszem, hogy odavinnék Rudit, azt áthidalják Walkerral (ha egyáltalán pályára kell lépnie) ...Miért kellene a Panthersnek meg egy qb trade (egy év alatt vagy a negyedik)? Hogy legyen jobb cseréje Mayfieldnek?Pizsivalker, úgyhívják ezt az érvrendszert
Wyatt
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Miért kellene a Panthersnek meg egy qb trade (egy év alatt vagy a negyedik)? Hogy legyen jobb cseréje Mayfieldnek?Pizsivalker, úgyhívják ezt az érvrendszert
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Miért kellene a Panthersnek meg egy qb trade (egy év alatt vagy a negyedik)? Hogy legyen jobb cseréje Mayfieldnek?
több mint 2 éve
astroid
571
Augusztus 30 elvileg " Prior to 4:00 p.m., New York time, clubs must reduce rosters to a maximum of 53 players on the Active/Inactive List."mijenjövőhéten?A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.Egyelőre ugye Rapoport hír ez, vagyis még korán sem biztos. Darnold sérülésével az biztos, hogy a Panthers is kint lesz a piacon QB-ért, ami növelheti az árat.
polamalu
Ha lesz egy megint jó teljesítmény Ruditól, akkor meglesznek az ajánlatok szerintem, és csak az a kérdés, hogy mi mennyiért gondoljuk őt odaadni versus ki és mit ajánl. Azt a nyilatkozatokból ki lehetett venni, hogy nem akarjuk őt csak úgy oadaadni, de nyilván van az az ellenérték. Én valahol 5. kört tippelném, hogy ez már sanszos lehet, de ugye ki tudja. Annyi biztos, hogy érettebbnek látszik, mint Ben mögött valaha volt, de még mindig nem gondolom, hogy kezdőként és tartósan bárhol bevállhat. Tartom viszont, hogy harmadik QB-nak itt tartani viszont nem jó, mert abból hamar elégedetlenség lesz.
Mindenesetre jövő héten fel fognak gyorsulni az események..
Klemó
vasárnap keretzárás...
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
mijenjövőhéten?A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.Egyelőre ugye Rapoport hír ez, vagyis még korán sem biztos. Darnold sérülésével az biztos, hogy a Panthers is kint lesz a piacon QB-ért, ami növelheti az árat.
polamalu
Ha lesz egy megint jó teljesítmény Ruditól, akkor meglesznek az ajánlatok szerintem, és csak az a kérdés, hogy mi mennyiért gondoljuk őt odaadni versus ki és mit ajánl. Azt a nyilatkozatokból ki lehetett venni, hogy nem akarjuk őt csak úgy oadaadni, de nyilván van az az ellenérték. Én valahol 5. kört tippelném, hogy ez már sanszos lehet, de ugye ki tudja. Annyi biztos, hogy érettebbnek látszik, mint Ben mögött valaha volt, de még mindig nem gondolom, hogy kezdőként és tartósan bárhol bevállhat. Tartom viszont, hogy harmadik QB-nak itt tartani viszont nem jó, mert abból hamar elégedetlenség lesz.
Klemó
vasárnap keretzárás...
több mint 2 éve
Ráadásul harmadiknak drága is. Meglátjuk a Ravensből jött OT hogyan teljesít majd. Lehet Ő picit stabilizálja a falat. Ha nem akkor bajban leszünk.. Bár ennél nagyobban.....A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.Egyelőre ugye Rapoport hír ez, vagyis még korán sem biztos. Darnold sérülésével az biztos, hogy a Panthers is kint lesz a piacon QB-ért, ami növelheti az árat.
polamalu
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 667
A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.Egyelőre ugye Rapoport hír ez, vagyis még korán sem biztos. Darnold sérülésével az biztos, hogy a Panthers is kint lesz a piacon QB-ért, ami növelheti az árat.
polamalu
Szerkesztette: Klemó