Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A hírek szerint jöhetnek az ajánlatok Rudiért.... Valami jó O line ember, egy G vagy T jöhetne.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389
Akkor nem vagyok annyira elmaradva. Én ma reggel láttam. A gének tehát jók lehetnek. Ügyes a sráv, ha idén csak a ps-ben marad és jövőre lép előre az is jó lesz, bár én simán beteném Nagyi mögé. Olcsóbb és azt amit a másikok hoztak, illetve nem, azt simán sőt...
polamalu
Nem akartam homerkedni vele, nah
több mint 2 éve
Akkor nem vagyok annyira elmaradva. Én ma reggel láttam. A gének tehát jók lehetnek. Ügyes a sráv, ha idén csak a ps-ben marad és jövőre lép előre az is jó lesz, bár én simán beteném Nagyi mögé. Olcsóbb és azt amit a másikok hoztak, illetve nem, azt simán sőt...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az megvolt, lehet csak nekem új, hogy Warrennek a futó srácnak ki az uncsitesója? Valami Willie Parker..... Jelenleg a harmadik all time yarddal áll a Steelersnél 😉
polamalu
Nekem nem új, de csak nemrég olvastam, most jöttek ki ezzel a hírrel 1 napja talán.
több mint 2 éve
Az megvolt, lehet csak nekem új, hogy Warrennek a futó srácnak ki az uncsitesója? Valami Willie Parker..... Jelenleg a harmadik all time yarddal áll a Steelersnél 😉
több mint 2 éve
😀
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
De most akkor nem mindegy kit hozunk ha ez coach issue?
Razi
Hát igen, erről beszéltünk.....de nyilván azért Laci szavaiban is lehet valami, hogy ha az OL-ba szinte semmit nem fektetünk (mármint sem jelentős FA-t, sem jelentős draft tőkét), akkor azért sokat nem várhatunk. Persze igen, ami most van, azért annál többet.

Azért az a döbbenet, hogy mindettől függetlenül alig volt sackünk, ami a mobilis irányítók dícsérete és egyúttal Rudié, aki nem a lábáról híres.
több mint 2 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
...
De közben egy érdekesség, valamit Hamilcar Rashed-ben láthatunk, állítólag a Jets lepattanó srácot már UDFA-n néztük, de végül a Jets-ben ment és nem alkotott semmit. Viszont Avery meglepő kivágása után esetleg ő kaphat lehetőséget Tuszkával a csere OLB szerepekért.
Klaci79
Hamilcar Rashed-ről (46) is van filmes elemzés, nekem már ez alapján többet mutat, mint az összes eddigi csere OLB, ez alapján nem lepődök meg Avery kivágásán...
https://steelersdepot.com/2022/08/film-room-steelers-olb-hamilcar-rashed-jr-makes-case-for-roster-spot-with-performance-against-jags/

több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
De most akkor nem mindegy kit hozunk ha ez coach issue?
több mint 2 éve
Lassan a seggelblokkolóst is visszasírom...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389
Elijah Riley, safety jött a Jets-től, ott kivágták keretszűkítésnél. Sok esélyt nem látok a maradására, mert ott van azért Minkah és Edmunds, majd Kazee(akinek jó tábora van), Norwood(szintén jó táborral) és a speciális teamet Killebrew.
De közben egy érdekesség, valamit Hamilcar Rashed-ben láthatunk, állítólag a Jets lepattanó srácot már UDFA-n néztük, de végül a Jets-ben ment és nem alkotott semmit. Viszont Avery meglepő kivágása után esetleg ő kaphat lehetőséget Tuszkával a csere OLB szerepekért.
Klaci79
Ross Blacklock a DL-be, Clellin Ferrell OLB-be, és akkor megvagyunk védelemben.

Egy guard viszont nagyon kéne, remélem vmi értelmesebbet tudunk hozni. Hassenauer-Cole-Daniels talán elpötyög centerben, Dotson elviszi az egyik G-ot, a két OT meg adott, mondjuk mögöttük is pusztulat van.
több mint 2 éve
Elijah Riley, safety jött a Jets-től, ott kivágták keretszűkítésnél. Sok esélyt nem látok a maradására, mert ott van azért Minkah és Edmunds, majd Kazee(akinek jó tábora van), Norwood(szintén jó táborral) és a speciális teamet Killebrew.
több mint 2 éve
Új QB próbál beférni az 53-ba 🤣

steelwolf
Ilyen jól még sosem nézett ki az edzőtáborban 😀 Igaz, most csak sörözni jött 😀
több mint 2 éve
Lehet ez az előző minta poszt is, de a nyugger lenézett az edzésre:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Új QB próbál beférni az 53-ba 🤣

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tomlin ma a videózós megbeszélésen kiemelte az OL játékát, nem pozitív értelemben. Kimondottan Green kapott sok kritikát a teljes csapat előtt. Később Green elmondta, hogy ez nem jó érzés és dolgozni fog, hogy dolgozni fog, mert Tomlin elmondta, hoyg a teljes szezonban őszintén mindenkinek meg fogja mondani a szemébe a csapat előtt, ha nem úgy teljesít. Ezt meg nem szeretné többet hallani...
polamalu
Nem túl jó ötlet.
Nekem is volt egy ilyen főnököm. Az lett az eredménye, hogy amikor egyszer megcsúszott egy határidős munka, és munkaidőn kívül kellett volna bemenni, akkor ő elég sokat telefonálgatott, meg kérlelt embereket hogy menjenek be, de akiket addig a kétheti értekezleteken sorozatosan beégetett mindenki előtt, azok nem tolongtak, hogy megmentsék a seggét.

Ezeket a kritikákat nem szerencsés nagy nyilvánosság előtt intézni, szerintem.
Jan
Akkor véletlenül se nézd meg Belichick munkásságát 😀

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/04/16/nfl-bill-belichick-portre-new-england-patriots/
Wyatt
Ez az a fószer, aki Brady nélkül egy középszerű NFL HC szintjét hozza, 2 év alatt 17-16-os mérleggel? 😀
Jan
Igen, és az előtte szerzett két bajnoki cím, közte a Hall of Fame-be bekerülő játéktervével, valamint HC-ként a Clevelanddel playoffba jutás meg teniszpályán volt

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Minden attól függ, mi a kultúra. Nem azzal kell vigyázni, hogy bárkit kiemelsz negatívan, ha az tényleg gáz és tényleg hatott a csapat teljesítményére, hanem az, ha (i) valakit ellenben kifelejtesz, és (ii) ha a pozitívumokat meg nem emeled ki. Azok a kultúrák viszont a legerősebbek, ahol a hibák a felszínre hozhatóak és beszélni lehet róla, sőt közös az erőfeszítés arra, hogy megoldják őket.

Egy ilyen csapatsportban, ahol ennyire egymásra épülnek az egységek én megmondom őszintén más irányt nem tudok elképzelni, mint ezt. És a másik oldala is igaz. Aki egy ilyen sportban egy ilyen teljesítmény után nem áll fel és nem mondja azt, hogy bocs srácok szopoda volt és Én miattam (is), az nem való NFL csapatba SEM. Értem, hogy Greennek ez rosszul esett, de baszki....az után a homály után lehetne kisebb az arc....
Klemó
Igazandibol nem tudom mi tortent, de ez a hsz ugyan ertheto az elozmeny nelkul is es igaz is lenne/ lehetne. De itt ez ugy lenne korrekt ha az edzok is tartanak a hatukat viszont az ritkabb eset es altalanossagban viszik el a balhet mint "nekem is jobban kell dolgozni", de nem mindenki elott szedik szet hogy szart hivott vagy eleve az alapkoncepcio szar. Az egyeni hibaknal ami figyelmetlensegbol/technikabol/gyengesegbol/olvasasbol vagy barmi egyebbol keletkezik addig oke, de amikor a jatek megtervezeseben van a hiba es amiatt jatszanak rosszul akkor nincs tul nagy felelossegre vonas. Persze ezek az edzo kirugasok, de itt Tomlin es stabjai bebetonozott darabok es nem jon a szarzuhatag a nyakukra ilyen szinten. Es kijelentheto hogy ilyen edzoi hibabol rengeteg volt az evek soran.

Ettol fuggetlenul Tomlinek olvassak a csapat reakciojat es aszerint oldjak meg a problemat. De akarmi van ez nem egy demokratikus intezmeny es Tomlin nem szivesseget ker.

A masik irany amikor az adott egyseg reszt vesz a hibak feltarasaban es megoldaskeresesben, de itt valoszinuleg volt egy masik "retege" is miert igy kezelte.
több mint 2 éve
Vince Williams:
Mark Robinson is better than I was as a rookie. I hope he keeps #93
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Tomlin ma a videózós megbeszélésen kiemelte az OL játékát, nem pozitív értelemben. Kimondottan Green kapott sok kritikát a teljes csapat előtt. Később Green elmondta, hogy ez nem jó érzés és dolgozni fog, hogy dolgozni fog, mert Tomlin elmondta, hoyg a teljes szezonban őszintén mindenkinek meg fogja mondani a szemébe a csapat előtt, ha nem úgy teljesít. Ezt meg nem szeretné többet hallani...
polamalu
Nem túl jó ötlet.
Nekem is volt egy ilyen főnököm. Az lett az eredménye, hogy amikor egyszer megcsúszott egy határidős munka, és munkaidőn kívül kellett volna bemenni, akkor ő elég sokat telefonálgatott, meg kérlelt embereket hogy menjenek be, de akiket addig a kétheti értekezleteken sorozatosan beégetett mindenki előtt, azok nem tolongtak, hogy megmentsék a seggét.

Jan

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/04/16/nfl-bill-belichick-portre-new-england-patriots/
Wyatt
Ez az a fószer, aki Brady nélkül egy középszerű NFL HC szintjét hozza, 2 év alatt 17-16-os mérleggel? 😀
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Inkább dícsérni szerettem őket. Akit kellett azt meg négyszemközt.
polamalu
Ez nekem baromi szimpatikus. Én is ugyanezt valósítom meg a beosztottjaimmal. Ugyanakkor azzal is egyetértek, amit a sporttal kapcsolatosan írtál.

" class="embed">
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
polamalu
Nem túl jó ötlet.

Jan

több mint 2 éve
A rosszul esett sztem nem jó szó. Diszkomfortos és nem akarja úkból átélni, tehát teljesíteni akar. Egyébként egy USA kultúra, főleg sportban nagyon nem egy vállalti kultúra idehaza. Én sem szerettem sosem a beosztottakat nagy nyilvánosság előtt lecseszni, kivéve, ha valami balesetveszélyes volt és azonnal kellett közbeavatkozni. Inkább dícsérni szerettem őket. Akit kellett azt meg négyszemközt. Ellenben az öltözőben igenis normális, ha a hibákat elmondja az edző. Akit ez nem motivál az nem sportoló. Amikor én a szezonban elbasztam valamit, rendre elnézést kértem a csapattól és onnantól duplán dolgoztam azon a dolgon, hogy ne hibázzak. Pedig csak amatörök voltunk.
több mint 2 éve
polamalu
Nem túl jó ötlet.

Jan
Nem tudom, mi amikor anno pl. ifiben fociztunk a hét első edzése után kielemeztük a hétvégi mérkőzést egyénekre lebontva, mindenki előtt... A meló az azért kicsit másabb tészta, mint a csapatsport... Itt ha nem teljesít valaki, akkor kirakják.
Reggio1914
Ok, csak itt is előfordulhat, hogy kedden kritizálsz valakit 80 ember előtt, szombaton meg szivességet kellene kérni tőle.
Jan
Világos, csak itt inkább egyirányú ez a dolog, mert ha nem teszi meg, amit kér tőle, a következő meccsen mondhatja azt, hogy nem te állsz be, hanem a Kiss Pista ( a'la Banános Joe 😊 )
Reggio1914
Ki az a Kis Pista? 😀
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Minden attól függ, mi a kultúra. Nem azzal kell vigyázni, hogy bárkit kiemelsz negatívan, ha az tényleg gáz és tényleg hatott a csapat teljesítményére, hanem az, ha (i) valakit ellenben kifelejtesz, és (ii) ha a pozitívumokat meg nem emeled ki. Azok a kultúrák viszont a legerősebbek, ahol a hibák a felszínre hozhatóak és beszélni lehet róla, sőt közös az erőfeszítés arra, hogy megoldják őket.

Egy ilyen csapatsportban, ahol ennyire egymásra épülnek az egységek én megmondom őszintén más irányt nem tudok elképzelni, mint ezt. És a másik oldala is igaz. Aki egy ilyen sportban egy ilyen teljesítmény után nem áll fel és nem mondja azt, hogy bocs srácok szopoda volt és Én miattam (is), az nem való NFL csapatba SEM. Értem, hogy Greennek ez rosszul esett, de baszki....az után a homály után lehetne kisebb az arc....
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
polamalu
Nem túl jó ötlet.

Jan
Nem tudom, mi amikor anno pl. ifiben fociztunk a hét első edzése után kielemeztük a hétvégi mérkőzést egyénekre lebontva, mindenki előtt... A meló az azért kicsit másabb tészta, mint a csapatsport... Itt ha nem teljesít valaki, akkor kirakják.
Reggio1914
Ok, csak itt is előfordulhat, hogy kedden kritizálsz valakit 80 ember előtt, szombaton meg szivességet kellene kérni tőle.
Jan
Világos, csak itt inkább egyirányú ez a dolog, mert ha nem teszi meg, amit kér tőle, a következő meccsen mondhatja azt, hogy nem te állsz be, hanem a Kiss Pista ( a'la Banános Joe 😊 )