NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
231
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt akartam írni, hogy ez nem very close hanem SOKKAL jobbak mert nincsen Hampton Kiesel meg a többiek. És ők ennek ellenére jobbak😊Ott aztán lehetne duplázni, "- Fönök kit duplázzunk??? - Mindenkit bazz mindenkit..... " 😀
Razi
több mint 2 éve
Ezt akartam írni, hogy ez nem very close hanem SOKKAL jobbak mert nincsen Hampton Kiesel meg a többiek. És ők ennek ellenére jobbak😊
több mint 2 éve
Itt csak aŐ kettősükről van szó. Az a Dline meg egy áldás volt a Wugyli-JH duónak. Ha most lenne olyan D line, sztem az irányítók barna gatyában menekülnének. Aaron Smith, Hampton, Keisel.... Mellé Watt és Highsmith.... Gyilkos lenne...."James Harrison says T.J. Watt/Alex Highsmith might be a better duo than himself and LaMarr Woodley.Csak a tobbiek nem eleg erosek hozza. Bar lehet ez sem igaz igy, inkabb az edzo nem eleg jo.
"It’s very close, if not better."" És sztem is. És nincsenek még a plafonon......
polamalu
xtaki
több mint 2 éve
"James Harrison says T.J. Watt/Alex Highsmith might be a better duo than himself and LaMarr Woodley.Csak a tobbiek nem eleg erosek hozza. Bar lehet ez sem igaz igy, inkabb az edzo nem eleg jo.
"It’s very close, if not better."" És sztem is. És nincsenek még a plafonon......
polamalu
több mint 2 éve
"James Harrison says T.J. Watt/Alex Highsmith might be a better duo than himself and LaMarr Woodley."It’s very close, if not better."" És sztem is. És nincsenek még a plafonon......
több mint 2 éve
Hááát ez érdekes lenne nem vagyok nagy rajongója Grudennek.A lenyeg h elkedzodott a talalgatas
Razi
több mint 2 éve
Hááát ez érdekes lenne nem vagyok nagy rajongója Grudennek.
több mint 2 éve
“Way too early to speculate. But a good one would be a Tomlin friend — Jon Gruden..”
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bedard gyerek legalább egy jó csapat (mondjuk nem idén jó) ellen szerezte meg az első NHL pontjait. Nem tudom ki mennyire van benne, a kisgyerek elképesztő tehetség. Gretzkyhez mérik kb. A méretei meg egy sima földi halandó. Nincs 180 cm. A fiam 15 évesen kb ugyanaz a méret kategória. Mondjuka hokitudásban Bedard sztem 2 évesen jobb volt....
több mint 2 éve
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.Még szerencse, hogy a Blackhawks volt az ellenfél és nem valamelyik juharfaleveles csapat, mert még magukra vették volna... 😊
De nem is ez a lényeg ezen a fórumon...hanem a szurkolók itt is hangot adtak a focival kapcsolatos kérésüknek 😀
Fire Canada at the Penguins Game! #Steelers #NFL pic.twitter.com/xUl7kN8MkE
— Blitzburgh (@Blitz_Burgh) October 11, 2023
Klaci79
több mint 2 éve
gedam
6 266
pickens elmondta, hogy látta, hogy hámfri csak őt lesi és rá se néz a széftire, ezért tudta, hogy 1-1-ben marad vele , úgyhogy pickett-tel áthívták a játékot go routra. canadának kicsit savanyú volt ez így.Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.roppantul kivancsi lennek, hogy a TD-nel mit gondolt valojaban. O hivta ezt igy? vagy Picket athivta? Eleve szar hivas volt? vagy csak kicsit kellett valtoztatni?
polamalu
egyebkent a makacsul hulye emberek meg vannak gyozodve rola, hogy ok nem hulyek, hulye mindenki mas.
xtaki
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Ez beepitett jatek minden csapatnal. Nem ez lett hivva az biztos, hanem at lett hivva, de azert nem gordiuszi csomo volt P-nek. Es ebben az edzoi garda is benne van termeszetesen, akik elozetesen felkeszitik a csapatot ra. Nincs S segitseg es a CB pressel. Elony a WR-nel es oda kell dobni. Ettol ez nem egyszeru dobas. Viszont ami konnyitette a helyzetet az a D irdatlan pocsek hivasa. Cov 0 es az osszes elkapot emberezesre biztatod, altalaban van olyan match-up ami az O-nek kedvez es akkor vereseg a D-nek, de a cov 0-nal alpveto hogy van szabad rusher a QB-n es igy nehezedik a dobas. Kiveve itt, mert az adott +1 emberelony ahol senkit nem kell elvernie valakinek a ravens osszehozta hogy -1 emberhatranyban menjen. A ketto ILB halott a jatekban, RB es QB blitz nelkul pihenhettek volna az oldalvonalon is.Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.roppantul kivancsi lennek, hogy a TD-nel mit gondolt valojaban. O hivta ezt igy? vagy Picket athivta? Eleve szar hivas volt? vagy csak kicsit kellett valtoztatni?
polamalu
egyebkent a makacsul hulye emberek meg vannak gyozodve rola, hogy ok nem hulyek, hulye mindenki mas.
xtaki
Persze akkor is sikerulhetett volna, de a felere csokkentettek volna a sikeressegi ratat ha megy a nyomas aminek jonnie kellett volna kulonben ertelmetlen a hivas a D reszerol.
több mint 2 éve
közönség helyében én már átállnék a "Fire Tomlin"-ra. Hamarabb kitenné Canada-t, hogy mentse magát 😀
több mint 2 éve
Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.roppantul kivancsi lennek, hogy a TD-nel mit gondolt valojaban. O hivta ezt igy? vagy Picket athivta? Eleve szar hivas volt? vagy csak kicsit kellett valtoztatni?
polamalu
több mint 2 éve
Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.
több mint 2 éve
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.😀 😀 Ez mekkora.... 😀
De nem is ez a lényeg ezen a fórumon...hanem a szurkolók itt is hangot adtak a focival kapcsolatos kérésüknek 😀
Klaci79
Közben kiderült, hogy Pickett a "Randy" nevezetű audible-lel hívta át a játékot a TD előtt, ami Mossra utalt, aki nagyon sok ilyen elkapást és TD-t jegyzett ugye a ligában. Itt ugye a zero felállás volt a D-nél a kulcs, amit nyilván felállás után látott Pickett, és azt is beszélték meg már a meccs előtt Pickensszel, hogy ha ilyen lesz, akkor készüljön erre, szóval a Canada playcalling nem feltétlenül lett volna itt hibás.
Az persze már más kérdés, hogy Canada arcán a totális értetlenség látszik és nem az, hogy ő is látta, hogy át kell hívni a playt.... 😀
A lényeg a lényeg, szerintem ez már Canada-nak sem jó hosszabb távon...hacsak nem táltosodik meg az O, a kicsit jobbal nem fog nagyobb elismertséget kihozni magának.
több mint 2 éve
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.Láttam most a Pens meccs ismétlését. | Gyönyörűen bekeztünk 😕 |
Klaci79
több mint 2 éve
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.De nem is ez a lényeg ezen a fórumon...hanem a szurkolók itt is hangot adtak a focival kapcsolatos kérésüknek 😀
több mint 2 éve
'Not Right Now: 'Teryl Austin Still Won't Commit To Starting CB Joey Porter Jr.twitter.com/PFF_Steelers/status/1711757756917592321?t=RGMjk8PSXdADzP7xo_KoMw&s=19&fbclid=IwAR21VspqY8000QRYTIAqqt7PzLbDl9ORyOoCbBfsi-ftdB-Wi4azJl4yD28
polamalu
steelersdepot.com/2023/10/not-right-now-teryl-austin-still-wont-commit-to-starting-cb-joey-porter-jr/
több mint 2 éve
Jól van persze, értem én, csak ugye én gurulóson szocializálódtam és ott szinte csak ilyen nyápic primadonnákat látott az ember... 😀ebben a sportban ez alap...még a magyar div2-ben is 😊Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timeÉrted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
www.thescore.com/nfl/news/2734755
steelwolf
Reggio1914
thebeke
több mint 2 éve
Meg a hokiban is. Most volt egy 8 éves kiskölyök, a kezeim alatt nevelkedik. Eltört az orra, Heim Pál, konzultálnak a dokik, helyre kellene tenni, mert picit elmozdult, bla bla. Apuka megkérdi, ok, de mikor sportolhat a gyerek akkor újra? Dokinő- Mit sportol? -Jégkorong. Ja akkor felejtse el, nem kell azt helyretenni, jön majd még úgyis párszor 😀ebben a sportban ez alap...még a magyar div2-ben is 😊Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timeÉrted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
steelwolf
Reggio1914
thebeke
több mint 2 éve
ebben a sportban ez alap...még a magyar div2-ben is 😊Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timeÉrted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
steelwolf
Reggio1914
több mint 2 éve
élő szövet fém vázon.....Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timeÉrted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
steelwolf
Reggio1914
több mint 2 éve
Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timeÉrted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
steelwolf
több mint 2 éve
Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss timewww.thescore.com/nfl/news/2734755