Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Mac Jones is megsérült? Hátsérülés. Valószínűleg kihagyja ellenünk. Vagyis nem mi vagyunk a legszerencsételenbbek 😕Nem, az valszeg a Cowboys Dak sérülésével.
polamalu
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Azt írták, hogy Watt a meccs után miután átöltözött az öltözőben kijött beszélgetni és nem tűnt, hogy nagy fájdalma lenne a sérült részen. Jó lenne ha csak részleges sérülés lenne, így lehet megúszná néhány héttel. Azért a mai napi (is) izgalma leszIgen, most az a sejtés, hogy részleges a szakadás. Ettől még ez is hosszú lenne.
astroid
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Mac Jones is megsérült? Hátsérülés. Valószínűleg kihagyja ellenünk. Vagyis nem mi vagyunk a legszerencsételenbbek 😕
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Már dolgoznak Watton 😀do your thing, mr. miyagi pic.twitter.com/1TbNFkx6PY
— Benstonium (@Benstonium) September 11, 2022
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Teljesen pozitív vagyok, minden tökéletes volt, lazán vertük a SB-vesztest. Csak semmi károgás, ez nem a Varnyú topic! 😀Mit ittál, hogy még ma is tart? 😊 Ekkora örömünnep volt Sényőn hogy nyertetek? Ne szokj hozzá! 😀
Szokol
Én a hosszabbítás azon részéről lemaradtam, hogy hozzánk került a labda, stream feladta... De én is csóváltam a fejem, hogy fog ez az O legalább mezőnygól távolság közelébe kerülni. Azt csak utólag tudtam meg, hogy a Long Snaperük megsérült. Ezek szerint csak fontos meló az is, mert Mekkferzon nem nagyon szokott hibázni, annak is ágyú van a lába helyén.
Várom a délutáni híreket, mi van a sérültekkel!
több mint 2 éve
xtaki
3 443
en 4 masodperccel a vege elott bekapott TD-nel feladtam, duhongve, orditva kiakadtam. igy lemaradtam a blokkolt extrapontrol. meg az OT-rol, reggel furcsan neztem az eredmenyre.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Egész meccsen olyan érzésem volt, mint ha a tavalyi szezonban lennénk... Ennél többet egy D nem tud tenni, mint hogy négyszer odaadja az O kezébe a labdát, hogy most nektek kell megoldani... Ugyanazok a haladásra alkalmatlan oldalpasszok, elképzelés a habokba se...Remélem a sérültek megússzák kevés hetekkel, mert ennyit nem ért a győzelem. Azért a mentalitásra ismét kalapot lengetek.
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Nagy volt a szvetter néhány bengáli monkeynál (tisztelet a kivételnek),kicsit szűkebbre szabtuk.
több mint 2 éve
astroid
571
Azt írták, hogy Watt a meccs után miután átöltözött az öltözőben kijött beszélgetni és nem tűnt, hogy nagy fájdalma lenne a sérült részen. Jó lenne ha csak részleges sérülés lenne, így lehet megúszná néhány héttel. Azért a mai napi (is) izgalma lesz
több mint 2 éve
na fussunk neki mégegyszer a munkaverziós Turbómen címet elvetettemime:
DzsóBürő, aljas7es
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
badsco
356
Év közben a Steelers soha nem fog váltani. Max a szurkoló követeli. De az meg nem sokat ér.Megvolt a super bowlunk...Végén??? Holnap. Teljesen mindegy, van, vagy más van
A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
Az offense viszont valami egészen penetrans, még a tavalyinál is rosszabb, és messze nem a qb miatt, de ezek a hívások... Canada mehet is év végén szerintem nyugodtan...
badsco
polamalu
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Winning mentality.....ha ezt a meccset lejátszuk 10x, maximum 2x nyerünk. A végén Trubi is hozott egy bravúrplayt Muthtal együtt.Wattal ez a D más, dehát Watt nélkül minden D más. Kiváncsi leszek a Pats ellen mi lesz. Persze könnyebb, de ennyi TO-t még egyszer nem hoz ez a D és simán benne van, hogy az O is eladja majd.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A CBS kommentátora azt mondta a végén, hogy feledhetetlen volt...nem tudok egyet nem érteni 😊Na de nézzük a sérültlistát, mert ott van az igazi baj, az offense mellett:
Watt szezonjának szerintem vége:
TJ Watt: “I tore my pec.” #Steelers #NFL pic.twitter.com/hLZvnEHs8v
— BlitzVideos✨ (@BlitzVideos) September 11, 2022
Najee 2-3 hét biztosan, a szem és a bokasérülésről nincs információk...borzalom 😕
Kb ez volt a meccs maga:
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Seda26
170
Nyertünk, szóval pozitívumokat is mondhatnátok a srácokrol.😃 Értem én, hogy Watt kidőlt és lefőtt a kávé, de ma sem gondoltuk volna hogy nyerünk, és lám mégis. Amíg Tomlin van, addig nincs vesztes meccs, vagy vesztes szezon, bárki van is a pályán.
több mint 2 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1569067929114902529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1569067929114902529%7Ctwgr%5E35fd2f76f1a56db2978f9cd26b9cdb00f35dcb20%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2022%2F09%2Finjury-report-steelers-suffer-several-key-injuries-in-win-over-bengals%2F
polamalu
Per Mike Tomlin:
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) September 11, 2022
TJ Watt upper body injury.
Najee Harris foot
Robert Spillane eye
Levi Wallace ankle#Steelers
több mint 2 éve
Per Mike Tomlin:TJ Watt upper body injury.
Najee Harris foot
Robert Spillane eye
Levi Wallace ankle
twitter.com/Steelersdepot/status/1569067929114902529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1569067929114902529%7Ctwgr%5E35fd2f76f1a56db2978f9cd26b9cdb00f35dcb20%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2022%2F09%2Finjury-report-steelers-suffer-several-key-injuries-in-win-over-bengals%2F
Szerkesztette: polamalu
több mint 2 éve
Köszi Boz hogy a végén azért csak sikerült. De hogy ezzel a tàmadóalakulattal mit fogunk itt okozni....
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
raztakurvaéletbe elvtársakmég azt is montam, dobj nagyot gyökér!
emocionális túlhuzat van
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Írd és mondd egyetlen design run nem volt Trubira.....egy RPO-t nem láttam.....pedig abban igazán nincs kockázat.....egész egyszerűen egy túlgondolt, mindennemű ritmus nélküli szar volt ez. Persze igen, nem szabadott eladni a lasztit, de akkor is. Ez penetránsan szar volt és igazán az, hogy azt éreztem, hogy senki nem érti igazán mit és miért játszunk.
több mint 2 éve
Megvolt a super bowlunk...Végén??? Holnap. Teljesen mindegy, van, vagy más van
A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
Az offense viszont valami egészen penetrans, még a tavalyinál is rosszabb, és messze nem a qb miatt, de ezek a hívások... Canada mehet is év végén szerintem nyugodtan...
badsco
több mint 2 éve
badsco
356
Megvolt a super bowlunk...A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
több mint 2 éve
Hát erre már nemigen vanak szavak. Stephen King is tanulmányozná......
több mint 2 éve
Klemó
5 667
Ilyen O-t még tavaly sem láttunk, pedig az nagyon lent volt. Egyetlen drive nem állt össsze. Bravúrplayek voltak csakis, amik hoztak yardokat. Mivel a TO margin +5 volt, így rövid pályákon jöttek pontok. Egyébként folyamatos kommunikációs bakik, mind a WR-eknél, mind az OL-ban. Olyan volt, mint ha Trubi először látta voln a pályát és a playbookot. Mint ha az egész csapat nem értené mit és miért kell csinálni. Kezdem azt gondolni nem az Ol és annak edzője a gond.....Egyébként a D előtt le a kalappal. Még az OT-ban is jött egy strip sack....
Persze Watt valószínű season ending....ez nem jó hír, nagyon nem....
több mint 2 éve
Vad meccs volt, de igazából ha Watt kidől (meg kitudja mi lesz Najeeval, Heywarddal, Colelal, Leallel), akkor igazából mindegy is.A D baszó volt,de Watt nélkül nyilván nem lesz az.
Minkah zseniálisan játszott.
A torn pecre 3-4 hónap a timetable, de függ az embertől nagyon, van akinek kell 8 hónap is.
JJ Watt viszont korábban jött vissza belőle, mint várták. Meglátjuk.