Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a Miaminak jobban örülnék.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
Na akkor kivel játszunk? 😀
Szokol
Miami vagy KC
Klaci79
Sima mindkettő..
Szokol
Oda
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Szokol
Miami vagy KC
Klaci79
Sima mindkettő..
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
Megvan!!!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Szokol
Miami vagy KC
több mint 2 éve
Sima PO....Tomlin megcsinálta 😀
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
PO ez kerlek
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
PO Babyyyyyyy!!! 😀
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Bent vagyunk!!!!

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
több mint 2 éve
És meg is fordul valószínűleg...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Sajnos A passzok ellen ergya a Titans D sajnos. Ugyanazt csinaljak es megy..
több mint 2 éve
És meg is fordul valószínűleg...

több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ugyan már, nem teljesen mindegy, hogy a 18. vagy a 20. helyen draftolunk, esetleg a 22.-en?
Klaci79
Nem 😀

Ne legyünk már ennyire ennek bűvöletében, csak sokkal jobb, ha látunk még egy Steelers meccset
Klaci79
Én az utóbbi 6 meccsből 2 negyedet bírtam mielőtt kikapcsoltam 😀 Szóval annyira nem inspiráló egy újabb meccs.
több mint 2 éve
Mondjuk a Jags fordítás sajnos benne van a levegőben...
Pont ezt akartam irni. Benne van ez sajnos. Sot. Azt is mondom, hogy ha a Titans nem csinal pontokat, akkor fordit.
több mint 2 éve
Amúgy ez a Jags jobban nézne ki a PO-ban mint mi? Mivel?
azért náluk Lawrence messze a csúcsától, lehet hétről hétre jobb lenne...ettől még persze ezt a meccset kell először megnyerniük
több mint 2 éve
Mondjuk a Jags fordítás sajnos benne van a levegőben...

több mint 2 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Én nem támogatom ezt a finnyáskodó hozzáállást! Menjünk be, álljunk fel aztán haljunk meg férfiként, vagy lepjük meg az ellenfeleket. 2005-öt szeretnék!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Sztem nem. Semmi különbség. De aki oda bemegy az új bajnokság. Amit eddig láttál el kell felejteni. Más motiváció. Más gondolkodás
több mint 2 éve
Amúgy ez a Jags jobban nézne ki a PO-ban mint mi? Mivel?

több mint 2 éve
Az egész Titans nagyon akarja, szerencsére
több mint 2 éve
Henry nagyon kapar értünk 😊

több mint 2 éve
Nézzük úgy, Lacihoz is csatlakozva, hogy az újoncok akik beépítésre kerültek idén kapnak egy lehetőságet egy PO meccsre. Tapasztalat. Sokat érhet
több mint 2 éve
Ugyan már, nem teljesen mindegy, hogy a 18. vagy a 20. helyen draftolunk, esetleg a 22.-en?
Ne legyünk már ennyire ennek bűvöletében, csak sokkal jobb, ha látunk még egy Steelers meccset, még ha tudjuk is, hogy mi vár ránk...de akkor is, hátha történik valami csoda...vagy ha nem, hát győz a realitás, de néhány drafthely miatt ne hagyjuk ki a PO-t. Hagyjuk ki azért, ha van 7 jobb csapat nálunk, de lehet látni, hogy a mi gondjaink ugyanúgy megvannak náluk is, csak más időpontban.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Én nem akarok annyira playoffba menni. Szerintem nagyon kikapnánk. Inkább legyen kicsit jobb draftpick, megvan amúgy is a pozitív szezon, lehet nyálat verni rá.
tenorx
Én egyszerű lélek vagyok, jobban szeretek továbbjutni. Amíg bent vagyunk lehet bármi, úgyhogy hajrá Titans!
Menni kell, amíg lehet. Negatív mérlegű csapat nem lesz a PO-ban, nincs mitől félnünk. 😊
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!