Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 2 éve
Én a Miaminak jobban örülnék.
több mint 2 éve
OdaSima mindkettő..Na akkor kivel játszunk? 😀Miami vagy KC
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Sima mindkettő..Na akkor kivel játszunk? 😀Miami vagy KC
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Megvan!!!
több mint 2 éve
Sima PO....Tomlin megcsinálta 😀
több mint 2 éve
PO ez kerlek
több mint 2 éve
PO Babyyyyyyy!!! 😀
több mint 2 éve
Bent vagyunk!!!!
több mint 2 éve
Na akkor kivel játszunk? 😀
több mint 2 éve
És meg is fordul valószínűleg...Sajnos A passzok ellen ergya a Titans D sajnos. Ugyanazt csinaljak es megy..
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
És meg is fordul valószínűleg...
több mint 2 éve
Ugyan már, nem teljesen mindegy, hogy a 18. vagy a 20. helyen draftolunk, esetleg a 22.-en?Nem 😀
Klaci79
Ne legyünk már ennyire ennek bűvöletében, csak sokkal jobb, ha látunk még egy Steelers meccsetÉn az utóbbi 6 meccsből 2 negyedet bírtam mielőtt kikapcsoltam 😀 Szóval annyira nem inspiráló egy újabb meccs.
Klaci79
több mint 2 éve
Mondjuk a Jags fordítás sajnos benne van a levegőben...Pont ezt akartam irni. Benne van ez sajnos. Sot. Azt is mondom, hogy ha a Titans nem csinal pontokat, akkor fordit.
több mint 2 éve
Amúgy ez a Jags jobban nézne ki a PO-ban mint mi? Mivel?azért náluk Lawrence messze a csúcsától, lehet hétről hétre jobb lenne...ettől még persze ezt a meccset kell először megnyerniük
több mint 2 éve
Mondjuk a Jags fordítás sajnos benne van a levegőben...
több mint 2 éve
Én nem támogatom ezt a finnyáskodó hozzáállást! Menjünk be, álljunk fel aztán haljunk meg férfiként, vagy lepjük meg az ellenfeleket. 2005-öt szeretnék!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
Sztem nem. Semmi különbség. De aki oda bemegy az új bajnokság. Amit eddig láttál el kell felejteni. Más motiváció. Más gondolkodás
több mint 2 éve
Amúgy ez a Jags jobban nézne ki a PO-ban mint mi? Mivel?
több mint 2 éve
Az egész Titans nagyon akarja, szerencsére
több mint 2 éve
Henry nagyon kapar értünk 😊
több mint 2 éve
Nézzük úgy, Lacihoz is csatlakozva, hogy az újoncok akik beépítésre kerültek idén kapnak egy lehetőságet egy PO meccsre. Tapasztalat. Sokat érhet
több mint 2 éve
Ugyan már, nem teljesen mindegy, hogy a 18. vagy a 20. helyen draftolunk, esetleg a 22.-en?Ne legyünk már ennyire ennek bűvöletében, csak sokkal jobb, ha látunk még egy Steelers meccset, még ha tudjuk is, hogy mi vár ránk...de akkor is, hátha történik valami csoda...vagy ha nem, hát győz a realitás, de néhány drafthely miatt ne hagyjuk ki a PO-t. Hagyjuk ki azért, ha van 7 jobb csapat nálunk, de lehet látni, hogy a mi gondjaink ugyanúgy megvannak náluk is, csak más időpontban.
több mint 2 éve
Menni kell, amíg lehet. Negatív mérlegű csapat nem lesz a PO-ban, nincs mitől félnünk. 😊Én nem akarok annyira playoffba menni. Szerintem nagyon kikapnánk. Inkább legyen kicsit jobb draftpick, megvan amúgy is a pozitív szezon, lehet nyálat verni rá.Én egyszerű lélek vagyok, jobban szeretek továbbjutni. Amíg bent vagyunk lehet bármi, úgyhogy hajrá Titans!
tenorx