Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Pickett a kezdő. 😎

www.thescore.com/nfl/news/2438390/report-steelers-expected-to-name-pickett-starting-qb
steelwolf
Valaki elmagyarázza nekem miért jobb a top3-mas Bills def ellen kezdetni az újoncot mint 10 nap felkészüléssel a jets ellen?
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ez a Ben és JuJu nyilatkozat jelzi, hogy nagyon hangos a közeg attól, hogy a Canada O nem NFL szint. (az más kérdés, hogy JuJu a Fitchner O-ról is ezt a bizonyítványt állította ki)

Nem szokott Tomlin edzői staffot cserélni év közben, de nem is szokott így állni a csapatával. 2013-ban sikeresen visszajöttünk 0-4-ről, illetve 1-5-ről egy ikszes szezonra, és akkor nem kellett váltani, de Én állítom, hogy azért is cserélt QB-t, hogy momentumot kapjunk, másrészt azért is, hogy lássuk a séma, vagy a QB a gond.

Tartom, hogy teljesen más energiája volt az O-nak, ugyanakkor adom, hogy ezzel a sematikus és kiszámítható rendszerrel Pickett sem fogja sokkal sikeresebben kormányozni a brigádot. Nem véletlen, hogy már a harmadik playt (asszem) áthívta, ami egy újonctól azért nagy bátorság.
Klemó
Gondolom azért, mert a valamire való szakemberek ilyenkor szerződés alatt vannak. A black monday után egészen más merítésből lehet válogatni, mint most.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
14 pontos

a Steelers 😊
Klaci79
Ha összesen a meccsen lesz 14 pontunk, akkor én már elégedett leszek. 😊
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
14 pontos

a Steelers 😊
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ez a Ben és JuJu nyilatkozat jelzi, hogy nagyon hangos a közeg attól, hogy a Canada O nem NFL szint. (az más kérdés, hogy JuJu a Fitchner O-ról is ezt a bizonyítványt állította ki)

Nem szokott Tomlin edzői staffot cserélni év közben, de nem is szokott így állni a csapatával. 2013-ban sikeresen visszajöttünk 0-4-ről, illetve 1-5-ről egy ikszes szezonra, és akkor nem kellett váltani, de Én állítom, hogy azért is cserélt QB-t, hogy momentumot kapjunk, másrészt azért is, hogy lássuk a séma, vagy a QB a gond.

Tartom, hogy teljesen más energiája volt az O-nak, ugyanakkor adom, hogy ezzel a sematikus és kiszámítható rendszerrel Pickett sem fogja sokkal sikeresebben kormányozni a brigádot. Nem véletlen, hogy már a harmadik playt (asszem) áthívta, ami egy újonctól azért nagy bátorság.
több mint 2 éve
Pickett a kezdő. 😎

www.thescore.com/nfl/news/2438390/report-steelers-expected-to-name-pickett-starting-qb
steelwolf
És még ha Trubit el tudnánk passzolni valahova…nem volt rossz egyébként, de a mi profilunkba, Canada mellé nem illik. Nem mintha egyébként Canada offense-ben lenne QB aki illik, de Pickett jól nézett ki vasárnap. És ilyet már régen láttam nálunk.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Pickett a kezdő. 😎

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A múlt héten volt egy podcast Hines Ward-al ahol kiemeli hogy nagyon fontos már a drive előtt higgyenek benne a csapattársak és elhiggyék, hogy nyerni fogank. Neki volt egy ilyen irányítója, és sokszor be is jött 😀 Pickett is hasonló mentalitású irányírónak látja. Turbiból hinyzik a tűz még ha (magához képest) jól is játszik. Nekm Turbi Flaccora hasonlít mentalitásban, olyan nagy semmik. Jó lenne, ha Pickett folytatná a héten, aztán meglássuk.
astroid
Pickett nekem Elway-ebb, mint Roethlisberger, így egy blikkre. Ha marad a tendencia úgy 5 meccset, majd leírom.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Én most csak annyit írok, hogy a sztárelkapók - Pickenst kivéve - tegnap cserben hagyták mindkét QB-t, szóval nálam DJ és Claypool is ülhetne egy meccset a padon.

Ugorjon magasabbra, fogja meg a labdát a kezével, tartsa benn a lábát, azért sztár. Vagyis ezt mondja mindkettő, tehát akkor jó lenne elkezdeni játszani úgy mint1 sztár.

George Baba viszont elmebeteg módon tolta, ennek örülök.

A többit megint untam, ugyanaz a play concept mind a 4 meccsen, semmit sem változtatott a Kanadai, még a blokkirányok is mindig ugyanazok azonos helyzetben. Szegény Nagyi, jó sokat faragja a ceruzát, h legyen vmi eredménye, kb nulla támogatást kap.

Egy db csavar nincs a ládában, annyira fafaragott az egész.
több mint 2 éve
Továbbra is tartom, hogy azért mert egy Artie Burns nevű, eleve fejvakarós palit húzunk első körben, vagy egy Golson nevű törpét 2.-ban még nem lehet azt mondani, hogy nem tudunk CB-t húzni.
Húztunk mi Jarvis Jones-t és Dupree-t is első körben, aztán húztunk Watt-ot.
Eleve baromság, hogy ilyen posztra jót, olyanra meg rosszat húzunk.
Igen, Tomlinék elég jó eséllyel benéznek játékosokat első körben, ahogy időnként meg betalálnak.
Húztunk mi 2014-ben Shaziert 1/15-re...de ebből nem az jött, hogy ha 1/10-re 2019-ben Bush is olyan jó lesz.
Sajnos az egy komoly probléma, hogy Shazier óta Dupree, Burns, Watt, Edmunds, Bush, Minkah és Harris jött.
Közülük mindössze Watt és Minkah lett meghatározó játékos, a többiek maximum kiegészítő kategória (Harris meghatározó lehetne, de azért futóként nehezebb dolga van, jó offens koordinátor nélkül).
Mindettől függetlenül, és ezt már sokszor kiveséztük, általában 20 körül húzunk, ahol a top CB-k már nem elérhetőek, így sajnos simán berántunk 3. körös CB-ket elsőre, ha szerelemgyerek. És persze a top húzás sem garancia semmire, de látjuk, hogy nincs olyan poszt, ahol biztosan tudnánk első körös embert hozni, aki valódi segítség lenne.
Klaci79
A 2000-es évek csapata azért volt annyira jó, mert az első körös pickek mind ültek. Kb 10 éven keresztül nem volt nálunk 1 körös bust. Középső körökben már voltak mellényúlások, de a legmagasabb húzással mindig értékes játékos jött, és erre nagyon jól fel lehetett húzni egy csapatot
Jan
Csak akkoriban a draft előtti kiválasztás mágia és a média nem ilyen volt. Most azt látod és azt láttatnak amit akarsz látni. illuzió. Aztán az illúzió vagy valós alapon nyugszik, Watt, vagy nagyon nem Bush....
polamalu
Én ebben nem hiszek.

Egy első körös játékost egészen elképesztő részletességgel fel lehet térképezni: ott vannak a meccs felvételek, akár playenkénti elemzéssel, változatos ellenfelekkel szemben. Teljeskörű orvosi dokumentáció. Scoutok értékelései, combine, egyéni workout, pro day, személyes elbeszélgetés, egy NFL GM vagy HC-nak minden szükséges infó beszerzésére megvan a lehetősége, egy potenciális top 30-as játékos esetében.

A QB speciális poszt, bárhol mellé lehet nyúlni, akár 1/1-en is, de egy LB vagy OL nem ekkora zsákbamacska. A Jarvis Jones pick látványos bukta, mégis annyiban védhető, hogy az egyik top passrushernek tartották a classban, nem csak mi, mindenki más is, De pl egy Edmunds első körre nem létezik semmi észszerű magyarázat.
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
A múlt héten volt egy podcast Hines Ward-al ahol kiemeli hogy nagyon fontos már a drive előtt higgyenek benne a csapattársak és elhiggyék, hogy nyerni fogank. Neki volt egy ilyen irányítója, és sokszor be is jött 😀 Pickett is hasonló mentalitású irányírónak látja. Turbiból hinyzik a tűz még ha (magához képest) jól is játszik. Nekm Turbi Flaccora hasonlít mentalitásban, olyan nagy semmik. Jó lenne, ha Pickett folytatná a héten, aztán meglássuk.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
No akkor rakjuk helyre. Pickett kapcsán 2 dolog látszott limitálódni. Az egyik a karereje, a másik a pocket awerness és ezzel kapcsolatban az, hogy nagyon sokat volt átlagosan a kezében a laszti. Ezen felül az erősségét, vagyis a zseben kívüli dobásokat nem fogja majd tudni kamatoztatni, mert teljesen más lesz a tempó.

Amit eddig láttunk viszont az az, hogy a zsebben a munkája rendben van, a nyomást érzékeli, gyorsan hoz döntést és legtöbbször jól látja a védelmet. Ez az egyik legfontosabb QB ismérv. A karerő és ehhez járó pontosság valóban még kérdés, ami az első passzánál is azért jelen volt (ha erőből dobja és ezzel vezeti Claypoolt, akkor ez majdnem biztos TD lett volna).

Ahhoz képest, hogy rögtön hosszút dobattak vele és ebből INT lett nem omlott össze tőle, hanem szépen rövid memóriával tolta. Az utolsó INT-ből aztán csúnya vég lett, de ebből is tanulni fog.

Lehet elfogult vagyok és persze szurkolok neki, de nekem az egész kisugárzása volt az, ami a legjobban tetszett. Érződött rajta a nyugodtság és az, hogy érzékeli mi van körülötte és ha van valami ami nagyon fontos QB-ként, akkor ez bizony az.
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
Szokol
ez pontosan így van...lekerül a teher, mert innen kezdve hatalmas bravúrok kellenek, de ha azt látja az ember, hogy nem Picketten múlik és jó az alap, akkor jöhet egy jó LT jövőre, ne adj Isten egy erős pick esetén ha valakinek majd QB kell, hátra is lehet menni kicsit, vagy kihúzni egy jó LB-t, esetleg CB-t és a 2. körben jöhet egy Claypool utód. Szóval rengeteg lehetőség, de meg kell tudni, hogy Pickett e a mi emberünk.
Klaci79
CB húzástól én erősen fáznék, abban nagyon nem vagyunk jók. 😀
badsco
Továbbra is tartom, hogy azért mert egy Artie Burns nevű, eleve fejvakarós palit húzunk első körben, vagy egy Golson nevű törpét 2.-ban még nem lehet azt mondani, hogy nem tudunk CB-t húzni.
Igen, Tomlinék elég jó eséllyel benéznek játékosokat első körben, ahogy időnként meg betalálnak.
Húztunk mi 2014-ben Shaziert 1/15-re...de ebből nem az jött, hogy ha 1/10-re 2019-ben Bush is olyan jó lesz.
Sajnos az egy komoly probléma, hogy Shazier óta Dupree, Burns, Watt, Edmunds, Bush, Minkah és Harris jött.
Közülük mindössze Watt és Minkah lett meghatározó játékos, a többiek maximum kiegészítő kategória (Harris meghatározó lehetne, de azért futóként nehezebb dolga van, jó offens koordinátor nélkül).
Mindettől függetlenül, és ezt már sokszor kiveséztük, általában 20 körül húzunk, ahol a top CB-k már nem elérhetőek, így sajnos simán berántunk 3. körös CB-ket elsőre, ha szerelemgyerek. És persze a top húzás sem garancia semmire, de látjuk, hogy nincs olyan poszt, ahol biztosan tudnánk első körös embert hozni, aki valódi segítség lenne.
Klaci79
A 2000-es évek csapata azért volt annyira jó, mert az első körös pickek mind ültek. Kb 10 éven keresztül nem volt nálunk 1 körös bust. Középső körökben már voltak mellényúlások, de a legmagasabb húzással mindig értékes játékos jött, és erre nagyon jól fel lehetett húzni egy csapatot
Jan
Csak akkoriban a draft előtti kiválasztás mágia és a média nem ilyen volt. Most azt látod és azt láttatnak amit akarsz látni. illuzió. Aztán az illúzió vagy valós alapon nyugszik, Watt, vagy nagyon nem Bush....
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
Szokol
ez pontosan így van...lekerül a teher, mert innen kezdve hatalmas bravúrok kellenek, de ha azt látja az ember, hogy nem Picketten múlik és jó az alap, akkor jöhet egy jó LT jövőre, ne adj Isten egy erős pick esetén ha valakinek majd QB kell, hátra is lehet menni kicsit, vagy kihúzni egy jó LB-t, esetleg CB-t és a 2. körben jöhet egy Claypool utód. Szóval rengeteg lehetőség, de meg kell tudni, hogy Pickett e a mi emberünk.
Klaci79
badsco
Klaci79
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Georgie fiú amúgy 100+ yard. 😊 Nekem 8 ki dob, csak neki dobjon!

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Nincs időm kiszedni, de sztem a többi csapat is aki 10-20 közt húzott, simán ilyen arányban nem találta meg a neki megfelelőt.... Ez simán a draft velejárója. Ha minden játékosról pontosan lehetne tudni, hogy ha 1/9-en elviszem, akkor az a játékos 12 évig nekem megoldja azt a posztot, milyen idióta torz dolgok jönnének ki. Ez alapján a Browns-nak már 3x kellett vona bajnoknak lennie az elmúlt 10 évben....
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Nekem nagyon fura ez a negatív hangulat: szerintem a srác nagyon jól mutatkozott be. Sokkal többet kaptam tőle, mint amit előzetesen vártam volna. Most gondoljatok bele: hány és hány olyan QB bemutatkozást láttál, ahol a gyerek 3-4 yardokra passzolgatott, összeszarta magát a nyomástól, lement magzatpózba?

Ehhez képest Picike a Freiermuthnak adott labdája előtt bevállalta az ütést, pedig látta, hogy jön. Ez volt a meccs jelenete: egy 20 yardos pontos passz, ütemben, középre nyomás alatt.
Szokol
igen, az ott nagyon szep volt. kozepre, amit ugye nem is igen lattunk 2 eve.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Nekem nagyon fura ez a negatív hangulat: szerintem a srác nagyon jól mutatkozott be. Sokkal többet kaptam tőle, mint amit előzetesen vártam volna. Most gondoljatok bele: hány és hány olyan QB bemutatkozást láttál, ahol a gyerek 3-4 yardokra passzolgatott, összeszarta magát a nyomástól, lement magzatpózba?

Ehhez képest Picike a Freiermuthnak adott labdája előtt bevállalta az ütést, pedig látta, hogy jön. Ez volt a meccs jelenete: egy 20 yardos pontos passz, ütemben, középre nyomás alatt.
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
mert FA-rol nagyon faszak vagyunk am, witherspoon es tarsai
xtaki
Dettó, minek nekünk CB egyáltalán... 😊
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
mert FA-rol nagyon faszak vagyunk am, witherspoon es tarsai
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Szerintem is jól szállt be Pickett, teljesen rendben volt a játéka. Az egész O energikusabb lett, amikor már ő volt fent. A 3 Int-ből meg kettő felpattanó volt, egy meg a hellóméry.
Nem vele lesz a baj, hanem az OC-val.
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
teljesen inkonzisztens lenne tomlintol, ha meccs kozben bedobod, mert annyira gaz az elso qb-d, majd a kovetkezo meccsen megis inkabb az eddig semmit se teljesito qb1-et jatszatod. Habar Tomlin...
xtaki
Pedig ez akkora Tomlinos húzás lenne, hogy én szinte 100 százalék vagyok benne. Nagyon maximum akkor kezd Pickett, ha Rooney leszól. 😊

Szerkesztette: badsco