Pittsburgh Steelers
Mike Williams, Derwin James, Jerry Tillery, Justin Herbert, Rashawn Slater
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Bills: Tre White, J Allen, Tre Edmunds, Ed Oliver, Rousseau
Bucs: OJ Howard, Vea, Dev White, Wirfs, Shoyinka
Chiefs: Mahomes, CEH
Packers: Kevin King, J Alexander, Gary, Love, Stokes
Ravens: Humphrey, Hurst, Jacko, M. Brown, Queen, Bateman (?), Oweh (?)
Eagles: Barnett, Dillard, Reagor, Dev. Smith (?)
Cowboys: Charlton, LVE (határon billeg nálam, hogy mennyire jó vagy rossz), Lamb, Parsons
Mi: Watt, Teri Edmunds, Bush, Nagyi
meg a bírók se...kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Amúgy aki elégedetlen az offense-el (köztük én is) meg ne nézze az TNF-et 😀
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Szerintem sem fogják kivágni, azért ez a frencsájz nem erről híres, hogy kapkod ha bármi is van...kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Klaci79
kizárt, hogy egy vesztes, akár 1/1 szezon után kivágják Tomlint...Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
xtaki
Nem edzett a teljes kezdő CB sor és Minkah sem. Bradynek nagy napja lesz.Nem tok mind1? 1/1, tomlin bye, ujrakezdes
astroid
És most nem egy Polamalu vagy Watt szintre gondolok, hanem mondjuk Timmonsra. Aki 10 év alatt egyszer lett Probowler, de végig korrekten megoldotta a posztot, egy jó stabil kezdő szinten.
A totális bust az ami nem szabadna hogy első körben jöjjön, de ezt sajna nem úsztuk meg a 10-es években.
Ez volt a draft orderünk visszamenőleg az években: 20;24;Minkah;20;28;30;25
No és az a vicc, hogy a legrosszabb poziban hoztuk Wattot persze. 😀
upsz:figyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
— Tommy Jaggi (@TommyJaggi) October 12, 2022
Pittsburgh did a poor job hitting on/retaining draft picks in this five-year stretch. Most players didn't even sniff a second contract with the team. Just one great player drafted in this stretch despite five first-round picks. pic.twitter.com/5KfzkcQwfI
badsco
badsco
Nekünk ha jól számoltam kb 30!!! játèkos van 2010 óta való draftokon ès mèg bő 10 aki vagy már nálunk is vagy máshol bevált. Azért ezt Rooneyknak vhol látni kellene.
dande2
Düpri 82M szerződés piros (top6 avg)
Hargrave 40M szerződés piros (top10 avg)
JJames 23M szerződés piros (top20 avg)
Conner 20M szerződés piros (top10 avg)
azén ne zörögjön az Iglic ha 80 milláér akkori top5 szerződést lebasz egy steeler elé, akkor hol a nyári valagba volt a sajátnevelés
ez az egész tábla úgy hüjeség ahogyvan
Gróf de sutianap
2. Ha ezt az 4 embert vesszük hozzá, akkor sem sokkal rózsásabb a kèp.
3. Lehet a Boyst kellett volna idehoznom, úgy sejtem ők mèg èlesebb tükröt mutatnának. 😉
4. Mi max egy embereteket hoztuk el az elmúlt Xèvből evör de aztat lehet mindjá orrunk álá dörgölődzni 🙂
5. Szóval de rugdossátok csak a scoutokat vagy hiába lesz Pickettel meg a fr QB újabb 15 èvre (aminek amúgy nagyon drukkolok mert tetszik a srác munkája) egyedül marad ès nèzhetitek a KCt meg Bölènyeket űrtávcsővel 😉
dande2
nézzük a reverz visszakézből pofánnyalós Iglic skáutot
C.Venc másodikszerződés? vagy az első se ment?
N.Agolor hümm, az is elsőkörös vót? második szerődésnél hol voltatok?
SidneyJ. hűha az első szerződést se töltjük ki SKÁÚT
R.Douglas hogy nem kapott másodikat?
Reagor???
Dillard?????
meg azok a fránya másodszerződések 4 évre voidolva
az skáút?
hessmadár...
Gróf de sutianap
nypost.com/2021/04/17/nfl-draft-analysis-ranking-teams-five-year-history/
vaneggyilllyen
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2020/nfl-drafting-efficiency-2010-2019
Szerkesztette: Willie Parker
steelersdepot.com/2022/10/film-room-another-example-of-matt-canadas-predictability/
No ez innentől már Tomlin felelőssége valóban...
Jóvan már Gróf úr ha nem akarja èrteni akkó nem, aztat hittem lehet itten èrtelmesen beszèlgetni de akkor üljön lován magasan maradok alásnak szógájjafigyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
Pittsburgh did a poor job hitting on/retaining draft picks in this five-year stretch. Most players didn't even sniff a second contract with the team. Just one great player drafted in this stretch despite five first-round picks. pic.twitter.com/5KfzkcQwfI
badsco
badsco
Nekünk ha jól számoltam kb 30!!! játèkos van 2010 óta való draftokon ès mèg bő 10 aki vagy már nálunk is vagy máshol bevált. Azért ezt Rooneyknak vhol látni kellene.
dande2
azén ne zörögjön az Iglic ha 80 milláér akkori top5 szerződést lebasz egy steeler elé, akkor hol a nyári valagba volt a sajátnevelés
Gróf de sutianap
3. Lehet a Boyst kellett volna idehoznom, úgy sejtem ők mèg èlesebb tükröt mutatnának. 😉
4. Mi max egy embereteket hoztuk el az elmúlt Xèvből evör de aztat lehet mindjá orrunk álá dörgölődzni 🙂
5. Szóval de rugdossátok csak a scoutokat vagy hiába lesz Pickettel meg a fr QB újabb 15 èvre (aminek amúgy nagyon drukkolok mert tetszik a srác munkája) egyedül marad ès nèzhetitek a KCt meg Bölènyeket űrtávcsővel 😉
dande2
Reagor???
Dillard?????
az skáút?
hessmadár...
Gróf de sutianap
Barátccsággal 😉🙂
figyu ezt csak csuklóból szúrtam ki - nem akartam vakargatniSüti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
dande2
Gróf de sutianap
dande2
Reagor???
Dillard?????
az skáút?
hessmadár...
Szerkesztette: sutianap
Süti: 1: ahogy írtam minden bántó (èrtsd, dicsekedő) szándèk nèlkül.dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
dande2
Gróf de sutianap
Szerkesztette: dande2
dehogy is ez teljes blődli, egy cap-hell franchise újraszerződtetéseit világítja meg a csapathoz láncolás szempontjábólLehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
dande2
Picit azért árnyalja a képet, hogy bár a 2015-ös class kuka, még ha Dupree nem is teljesen szar, legalább egy 4. körös komp picire jó volt, azért Hargrave nem rossz, csak pénz nem volt rá, JuJu hasonló, biztosan kevesebbet droppol, mint DJ vagy hasznosabb, mint Claypool, Connert elnézegetném az első körös RB-nk helyén, nem lenne sajnos rosszabb.#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
Sajnos a többi egy nagy kalap kaki...nagyon rosszul draftolunk, elől sem túl jól, de 4-től lefelé egyszerűen gyalázat.
Lehet, hogy a scoutokat kellene mèg cserèlni nem csak az edzőjet, mert ez több mint szörnyű ez minden bántás nèlkül tragèdia.... Az a csoda, hogy nem folyamatosan top tízben draftoltok...😒Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
badsco
Szerkesztette: dande2
Ezért mondom, hogy nyugodt lélekkel elengedhetjük a draftot és inkább olyanokra kell rámenni, mint Minkah, de őszintén, a Falconsos Deion Jones is fényévekkel jobb Bushnál, akit 6. körért vitt most a Browns. Még IR-en is jobb...#Steelers draft classes from 2015-2019:
badsco
#Steelers draft classes from 2015-2019:
Mer ő nem a TV előtt ült és nem onnan nézte 😀 Minek Austin, úgysem hívunk olyan playt amiben lehetne használni...Nomeg, itt vannak az LB-WR-TE macthup-ok többnyire, amiben jók lehetünk és főleg mondjuk, ha az elmúlt 2 csapat kapcsán itt esnek/estek ki emberek. Míg egyébként az O végignézi, ahogy az ellenfelek folyamatosan azokat az LB-ket szopatják nálunk, akik éppen WR-eket gondolnak fogni. Mondjuk az a Diggs-Spilane jelenet mondjuk kabaré volt....de nyilván lehetnének nálunk is hasonlók, ha nem is ilyen nyilvánvalók.Ahhoz nem kell zseninek lenni. Már tavaly óta ezt ugatjuk, hogy középre csak futunk, de nem passzolunk, szélre meg csak passzolunk de nem futunk. Ez utóbbi valahol még érthető is, ha figyelembe vesszük az OL limitációját, de középre nem passzolni, hatalmas hülyeség, már csak pont a kiszámíthatóság miatt is.Pickett kedvenc célpontja, Taysir Mack workout-ol nálunk (161 passes in college for 2,369 yards and 12TD). Ezt vajon Pickett javasolta a kompetens OC-nek? Amúgy tök mindegy míg középre futunk nagyival.Szinte biztosan. Ez már szerintem annak a jele, hogy elindult egy változás, vagyis meghallgatják hogy lehetne jobb az O. Volt egy megjegyzése rögtön a meccs után Kennynek, hogy az a legfőbb baj, hogy az ellenfél mindig tudja, hogy éppen passzolni, vagy futni fognak. Nem tudom ki látta, de érdekes volt és egyszersmind szomorú is, amikor a Bolls edzőt az első negyed után (villám)interjúztatták és jelezte, hogy a "sideline catch"-ek ellen kell védekezniük jobban. Ez ugye jelezte, hogy kiszúrták a D-k is, hogy igazából középre nem játszunk és oldalra fordítanak nagy energiákat.
astroid
Klemó
Klaci79
Én egyébként ezért várom Austint. Ő sebességben is missmatch, így ha őt elkezdjük majd középen használni, akkor a fellépő safety-ket tudja szépen szopatni. Ahogy mondjuk Gabe Davis tette.....és itt elnézést, hogy ezt a 98 yardos jelenetet előhozom, mert Én a képernyő előtt mondtam, hogy hosszú passz lesz, mivel behívott magához két embert is Allen a play előtt.....csak Norwood nem számított rá.....
Klemó
Nomeg, itt vannak az LB-WR-TE macthup-ok többnyire, amiben jók lehetünk és főleg mondjuk, ha az elmúlt 2 csapat kapcsán itt esnek/estek ki emberek. Míg egyébként az O végignézi, ahogy az ellenfelek folyamatosan azokat az LB-ket szopatják nálunk, akik éppen WR-eket gondolnak fogni. Mondjuk az a Diggs-Spilane jelenet mondjuk kabaré volt....de nyilván lehetnének nálunk is hasonlók, ha nem is ilyen nyilvánvalók.Ahhoz nem kell zseninek lenni. Már tavaly óta ezt ugatjuk, hogy középre csak futunk, de nem passzolunk, szélre meg csak passzolunk de nem futunk. Ez utóbbi valahol még érthető is, ha figyelembe vesszük az OL limitációját, de középre nem passzolni, hatalmas hülyeség, már csak pont a kiszámíthatóság miatt is.Pickett kedvenc célpontja, Taysir Mack workout-ol nálunk (161 passes in college for 2,369 yards and 12TD). Ezt vajon Pickett javasolta a kompetens OC-nek? Amúgy tök mindegy míg középre futunk nagyival.Szinte biztosan. Ez már szerintem annak a jele, hogy elindult egy változás, vagyis meghallgatják hogy lehetne jobb az O. Volt egy megjegyzése rögtön a meccs után Kennynek, hogy az a legfőbb baj, hogy az ellenfél mindig tudja, hogy éppen passzolni, vagy futni fognak. Nem tudom ki látta, de érdekes volt és egyszersmind szomorú is, amikor a Bolls edzőt az első negyed után (villám)interjúztatták és jelezte, hogy a "sideline catch"-ek ellen kell védekezniük jobban. Ez ugye jelezte, hogy kiszúrták a D-k is, hogy igazából középre nem játszunk és oldalra fordítanak nagy energiákat.
astroid
Klemó
Klaci79
Én egyébként ezért várom Austint. Ő sebességben is missmatch, így ha őt elkezdjük majd középen használni, akkor a fellépő safety-ket tudja szépen szopatni. Ahogy mondjuk Gabe Davis tette.....és itt elnézést, hogy ezt a 98 yardos jelenetet előhozom, mert Én a képernyő előtt mondtam, hogy hosszú passz lesz, mivel behívott magához két embert is Allen a play előtt.....csak Norwood nem számított rá.....
Ahhoz nem kell zseninek lenni. Már tavaly óta ezt ugatjuk, hogy középre csak futunk, de nem passzolunk, szélre meg csak passzolunk de nem futunk. Ez utóbbi valahol még érthető is, ha figyelembe vesszük az OL limitációját, de középre nem passzolni, hatalmas hülyeség, már csak pont a kiszámíthatóság miatt is.Pickett kedvenc célpontja, Taysir Mack workout-ol nálunk (161 passes in college for 2,369 yards and 12TD). Ezt vajon Pickett javasolta a kompetens OC-nek? Amúgy tök mindegy míg középre futunk nagyival.Szinte biztosan. Ez már szerintem annak a jele, hogy elindult egy változás, vagyis meghallgatják hogy lehetne jobb az O. Volt egy megjegyzése rögtön a meccs után Kennynek, hogy az a legfőbb baj, hogy az ellenfél mindig tudja, hogy éppen passzolni, vagy futni fognak. Nem tudom ki látta, de érdekes volt és egyszersmind szomorú is, amikor a Bolls edzőt az első negyed után (villám)interjúztatták és jelezte, hogy a "sideline catch"-ek ellen kell védekezniük jobban. Ez ugye jelezte, hogy kiszúrták a D-k is, hogy igazából középre nem játszunk és oldalra fordítanak nagy energiákat.
astroid
Klemó
Pickett kedvenc célpontja, Taysir Mack workout-ol nálunk (161 passes in college for 2,369 yards and 12TD). Ezt vajon Pickett javasolta a kompetens OC-nek? Amúgy tök mindegy míg középre futunk nagyival.Szinte biztosan. Ez már szerintem annak a jele, hogy elindult egy változás, vagyis meghallgatják hogy lehetne jobb az O. Volt egy megjegyzése rögtön a meccs után Kennynek, hogy az a legfőbb baj, hogy az ellenfél mindig tudja, hogy éppen passzolni, vagy futni fognak. Nem tudom ki látta, de érdekes volt és egyszersmind szomorú is, amikor a Bolls edzőt az első negyed után (villám)interjúztatták és jelezte, hogy a "sideline catch"-ek ellen kell védekezniük jobban. Ez ugye jelezte, hogy kiszúrták a D-k is, hogy igazából középre nem játszunk és oldalra fordítanak nagy energiákat.
astroid