NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
51
12
02:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ne aggódj, aki kicsit is tisztában van az NFL-lel, az tudja mit jelent 2000 yard. Vicces volt. Nekem is, és mindenkinek, aki tudja micsoda rekord lenne ez bárki részéről. (Bár én motivációnak nem tartottam rossznak) Most már nem az. Ugyan továbbra is kizártnak tartom, de egy átlagos fallal simán reálisnak gondolnám most már, így sajnos nem. De ahogy annó Wallace fogalmazott, ha mégsem sikerül, akkor azért az 1800 is azért egész jó eredmény lenne. 😀Amúgy kicsit elméláztam Wallace TD-je után, hogy milyen megmosolyogtató volt a 2000 yardos szezon a szájából. Hát azt hiszem, noha nyilvánvalóan nem lesz meg, de megmosolyogtatónak sem lehet titulálni... Sorozatban 6. +100 yardos meccs, ezzel az aktív játékosok között a legjobb, 19,4 yd/catch átlaga a legjobb, mióta ő az NFL-ben játszik és BB-nek 130-as ratingje van, ha felé dob... Brutális számok.Mea culpa, mea maxima culpa!
És amin igazán elmerengtem, hogy ha lenne egy normális falunk, akkor ez a 2000 rec. yard nemhogy megmosolyogtató nem lenne, hanem maga a realitás lenne, mert Wallace tarthatatlan, csak a bibi ott van, hogy BB-nek jó ha meccsenként 1-2 alkalma van kivárni, hogy Wallace igazán felgyorsuljon... Márpedig ha lenne fal, csak sérülés állíthatná meg kb.
De hát nincs fal... 😕Soldados
Éjjel a TD-jénél elméláztam, hogy ez a 2000+ yardos szezon egyáltalán nem irreális a számára. Döbbenetes, hogy ezeket a mélységi passzokat milyen hatékonysággal kapja le. Sajnálom, hogy azon melegében nem írtam be, nem voltam abban az (ideg)állapotban.tomi-tomi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Amúgy kicsit elméláztam Wallace TD-je után, hogy milyen megmosolyogtató volt a 2000 yardos szezon a szájából. Hát azt hiszem, noha nyilvánvalóan nem lesz meg, de megmosolyogtatónak sem lehet titulálni... Sorozatban 6. +100 yardos meccs, ezzel az aktív játékosok között a legjobb, 19,4 yd/catch átlaga a legjobb, mióta ő az NFL-ben játszik és BB-nek 130-as ratingje van, ha felé dob... Brutális számok.Mea culpa, mea maxima culpa!
És amin igazán elmerengtem, hogy ha lenne egy normális falunk, akkor ez a 2000 rec. yard nemhogy megmosolyogtató nem lenne, hanem maga a realitás lenne, mert Wallace tarthatatlan, csak a bibi ott van, hogy BB-nek jó ha meccsenként 1-2 alkalma van kivárni, hogy Wallace igazán felgyorsuljon... Márpedig ha lenne fal, csak sérülés állíthatná meg kb.
De hát nincs fal... 😕Soldados
Éjjel a TD-jénél elméláztam, hogy ez a 2000+ yardos szezon egyáltalán nem irreális a számára. Döbbenetes, hogy ezeket a mélységi passzokat milyen hatékonysággal kapja le. Sajnálom, hogy azon melegében nem írtam be, nem voltam abban az (ideg)állapotban.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
A szintén nem az örömtől repkedő soraim:http://steelers.hu/megpatkoltuk-a-zabolatlan-csikokat/
több mint 14 éve
Őszintén. Szétkaptak minket mint lejtmenet a fabiciklit. O futás nélkül csak C.Mendy-t a DWTS-be...
hosszú szezon lesz ez így a fijjughnak, nekünk meg rövid
több mint 14 éve
Amúgy kicsit elméláztam Wallace TD-je után, hogy milyen megmosolyogtató volt a 2000 yardos szezon a szájából. Hát azt hiszem, noha nyilvánvalóan nem lesz meg, de megmosolyogtatónak sem lehet titulálni... Sorozatban 6. +100 yardos meccs, ezzel az aktív játékosok között a legjobb, 19,4 yd/catch átlaga a legjobb, mióta ő az NFL-ben játszik és BB-nek 130-as ratingje van, ha felé dob... Brutális számok.És amin igazán elmerengtem, hogy ha lenne egy normális falunk, akkor ez a 2000 rec. yard nemhogy megmosolyogtató nem lenne, hanem maga a realitás lenne, mert Wallace tarthatatlan, csak a bibi ott van, hogy BB-nek jó ha meccsenként 1-2 alkalma van kivárni, hogy Wallace igazán felgyorsuljon... Márpedig ha lenne fal, csak sérülés állíthatná meg kb.
De hát nincs fal... 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
3 hét után annyi bizonyos, hogy ismét szenvedős év lesz, ahol minden pontért küzdenünk, akármilyen j ó is a WR corp. vagy Ben adott esetben, a pontok számítanak, nem a yardok. Akárcsak a védelem esetén.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ez a meccs pont úgy indult ahogy kellett. Fölpakoltunk 10 pontot a táblára és a Colts a félpályán sem tudott átjönni. Azután valami eltört, megtört. 3 TO oda és mindhárom a félpályánál. Alig tudtuk kiheverni ezt a sokkot. Másfél negyeden keresztül ültek a 3rd down szituk, Barna Tóninak ment is vagy 3 passz, tök jó volt az egész. Futásban viszont nem nagyon jeleskedtünk az egész meccsen. 😕A D szerintem rendben volt, jó benyaltunk egy drive-ot, de ez benne van bárki ellen.
De az O fal......
Komolyan sírhatnékom volt. Freeney-ék megették szőröstől bőröstől és még ki se köpték.
Viszont Troy "ámokfutása" gyógyír volt nekem. Remélem jövőhéten a Texans szurkolóknak csak annyi marad, hogy Houston, Houston egy kis baj van.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Félre érted, Soldi a támadások építésére és a haladásra mondta, hogy jó. A fal szar és futni csak jó fallal lehet, legalább is futás támogatásban jó fallal. A mienk ma este az ellenfél támogatásában vitézkedett csak. Csúnya, de örülök Scott sérülésének.polamaluJaja, így értettem.
A futás most tényleg übergáz volt... És az is szúrta a szemem, hogy azért Addai is igen jó átlaggal cipelte a labdát... De a D összességében mégis jó volt, bár ez azért bánt, mert azt mutatja, hogy a Ravens elleni rush D nem csak véletlen kisiklás volt. :/ Sajnos nem akkora király már a rush D-nk, mint az elmúlt 5 évben.

több mint 14 éve
Félre érted, Soldi a támadások építésére és a haladásra mondta, hogy jó. A fal szar és futni csak jó fallal lehet, legalább is futás támogatásban jó fallal. A mienk ma este az ellenfél támogatásában vitézkedett csak. Csúnya, de örülök Scott sérülésének.
több mint 14 éve
sajnálom, nálam nem jó az az O, amelyik képtelen futni.röhej, hogy gyk. semmit nem tudtunk így haladni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
D jó volt. Megvan az első TO és ret TD. De az utolsó drive-juk (ami tulképpen az egyetlen volt a Coltstól az egész meccsen), az elég ciki volt kulcsszituációban...Az O... Csinálunk megint +400 yardot, dominálunk, s ebből mennyi pontot írunk a táblára? 16... (Mármint az O) Qrva jó ez az O, de amíg nem képes a saját balfaszságai (dropok, büntik, missed FG, buta TO-k) miatt ennek megfelelő mennyiségű pontot táblára írni, addig még a megnyert meccseket sem nyerjük meg és az utolsó pillanatig güriznünk kell, mint most. 400 yardból még olcsón számolva is ki kellett volna jönnie 30 pontnak...
Ami jó hír, hogy Scott megsérült. Megint katasztrófa volt, teljes csőd az ember. Vmikor még hozzáérnie sem(!) sikerült Freeneyhez... Úgyhogy sztem jövő héten ismét rosteren köszönthetjük Hotelt, vagy liszteszsákot.
Ami rossz hír, hogy Gilbert pedig vállsérülést szenvedett... Ergó nincs OT-nk. 3 hét alatt 3-at elhasználtunk...

több mint 14 éve
Hát azért önmagunkat még képesek lehetünk megverni. Akkor viszont roló le, agyő PO!Red Starhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1731 😊
több mint 14 éve
Hát azért önmagunkat még képesek lehetünk megverni. Akkor viszont roló le, agyő PO!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Ez a Buffalo jó játékkal 2-0-án állt. Persze a Pats volt a favorit, de a Buffalót nem lehetett leírni, aki látta őket.Kötelező a győzelem, de nem szabad könnyelműen venni a meccset, még egy ilyen Colts ellen sem.
Ez a Colts viszont hulla szar játékkal 0-2. Qrva ciki lenne kikapni.Soldados
több mint 14 éve
Ez a Buffalo jó játékkal 2-0-án állt. Persze a Pats volt a favorit, de a Buffalót nem lehetett leírni, aki látta őket.Rég nem voltam olyan nyugodt egy meccs előtt mint most. Semmi kétségem sincs, hogy győztesen jövünk le a pályáról, még ha PM nélkül nem is lesz igazi ez a siker. Őszintén sajnálom a Coltsot, amiért elveszítette vezénylő tábornokát, és most egy géhás őrmester kezében van a marsallbot.Roszabb is lehet mondjuk lószarral dobálnak, viszont attól csúszik a labda. Szerintem sok Bostoni "kollega" volt roppant nyugodta ma a meccs előtt. Na most az eredmény láttán...polamalu
Tényleg mit tehetnek ellenünk?
Megdobálnak lópatkóval?Red Star
Ez a Colts viszont hulla szar játékkal 0-2. Qrva ciki lenne kikapni.

több mint 14 éve
Rég nem voltam olyan nyugodt egy meccs előtt mint most. Semmi kétségem sincs, hogy győztesen jövünk le a pályáról, még ha PM nélkül nem is lesz igazi ez a siker. Őszintén sajnálom a Coltsot, amiért elveszítette vezénylő tábornokát, és most egy géhás őrmester kezében van a marsallbot.Roszabb is lehet mondjuk lószarral dobálnak, viszont attól csúszik a labda. Szerintem sok Bostoni "kollega" volt roppant nyugodta ma a meccs előtt. Na most az eredmény láttán...
Tényleg mit tehetnek ellenünk?
Megdobálnak lópatkóval?Red Star
több mint 14 éve
Rég nem voltam olyan nyugodt egy meccs előtt mint most. Semmi kétségem sincs, hogy győztesen jövünk le a pályáról, még ha PM nélkül nem is lesz igazi ez a siker. Őszintén sajnálom a Coltsot, amiért elveszítette vezénylő tábornokát, és most egy géhás őrmester kezében van a marsallbot.Tényleg mit tehetnek ellenünk?
Megdobálnak lópatkóval?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Stockholmban😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Bakker, ne má... Jevgenyij Malkin, a Penguins játékosa. Geno a beceneve, mert zseni😀 Amúgy a lila pólós.kishaszis a kis szöszit hun szedték fel? 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
tudod te😊
több mint 14 éve
Csak hogy a tudatlanságom ellensúlyozzam és egy kis feloldozást nyerjek 😀
több mint 14 éve
Bakker, ne má... Jevgenyij Malkin, a Penguins játékosa. Geno a beceneve, mert zseni😀 Amúgy a lila pólós.kishasziSoory, de nem követem az NHL-t, egyébként így a neve mármint a Malkin már tiszta, most már tudom hová tenni. 😀
Elnézést, de nem ismerhetek arcról mindenkit 😉
több mint 14 éve
Bakker, ne má... Jevgenyij Malkin, a Penguins játékosa. Geno a beceneve, mert zseni😀 Amúgy a lila pólós.
több mint 14 éve
Ike ok. Valéóban meglepően hasonlít, de ki az a Geno??? Valamint a két hófehérke közül melyik az??ha állásért ácsingóztok írjatok CV-t, üdv Rooo 😉sutianapMajd beleírom, hogy a bowl.hu GM Game-ben 2010-re én is összehoztam egy SB-győztes csapatot. 😂
Tibi: sztem igen, nagyon hasonlít rá.Soldados