Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
A fal pedig nem akkora okádék ám. Melákok, ezért a töpszli, atletikus és gyors 4-3-as DE-kel van gondunk. (lásd Cincy, Indy) Pl a Ravens nem volt durva, simán tartottuk, amennyire kellett.SoldadosEgyetértek, szerintem se olyan kritikus a helyzet, mint volt mondjuk a szezon elején. Starks átlagos szintet hoz, és LT poszton nekünk ez elég, Gilbert látványosan fejlődik, mostanában Fosterrel sincs különösebb gond, Pouncey nem ugyanaz, mint tavaly, de ahhoz képest, ahogy kezdte a szezont, egész szépen összekapta magát. Nekem egyedül Kemóval van bajom, leírtam már tegnap is, jelenleg szerintem ő a leggyengébb pont a falban pass protection szempontjából. Most is sokat szívtunk miatta, de pl. a Pats-meccsen is rendre belül, az ő oldaláról jött a nyomás.
több mint 14 éve
Pedig eközt a mostani O-fal és szezon eleji O-falunk között kb zongorázni lehet a különbséget.A fallal kapcsolatban egyetértek.
Még most sem jók hozzáteszem, de egyszerűen jó érzés hogy nem minden snap életveszély BB-re...
Az az ass-block... beleégett a retinámba, míg élek nem felejtem el hogy valaki hogy húzhat NFL-csapat mezt egyáltalán aki mindössze ilyen teljesítményre képes...
Ott van tényleg a baj, hogy néha egyik pillanatról a másikra teljesen fogalmatlanná válunk, sorozatban jönnek a 3&outok. Ez az igazán gáz.The terrible towel
A 3 and outnál ne felejtsük el, hogy most egy nagyon-nagyon jó D volt a másik oldalon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Pedig eközt a mostani O-fal és szezon eleji O-falunk között kb zongorázni lehet a különbséget.Még most sem jók hozzáteszem, de egyszerűen jó érzés hogy nem minden snap életveszély BB-re...
Az az ass-block... beleégett a retinámba, míg élek nem felejtem el hogy valaki hogy húzhat NFL-csapat mezt egyáltalán aki mindössze ilyen teljesítményre képes...
Ott van tényleg a baj, hogy néha egyik pillanatról a másikra teljesen fogalmatlanná válunk, sorozatban jönnek a 3&outok. Ez az igazán gáz.
több mint 14 éve
Ennél rosszabb O-fallal nyertünk SB-t 2008-ban.Ezt azért nem teljesen értem, hogy ilyen WR szekció mellett egyáltalán felmerül hogy milyen WR kéne... miközben az O line továbbra is kilátástalanul hullagyenge, és a megoldásra utaló leghalványabb jelet sem bírom észrevenni. Volt olyan sack, ahol még a lassítást nézve sem tartott 2mp-et a fal. 😕a miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.gabtsiEgyetértek.
Burress pedig abszolút elsőszámú kedvenc elkapója lett Sanchónak. Óriási fegyver 3rd downnál és RZ-ben a a magassága miatt.Soldados
Lehet hogy csak a formaidőzítés miatt van, hogy dec-jan időszakra akarják csúcsra járatni a csapatot, de jelen állás szerint GB ellen esélytelenek lennénk, és másokkal elletétben én azt sejtem, hogy idén annyiszor kapunk ki a varjaktól, ahányszor játszunk velük. Lehet hogy Flekó, meg az egész O gyenge - mások ellen. Arra jó hogy minket lenyomjanak. SF sem egyszerű történet... szóval lenne hová javulni, de ezzel az O fallal szvsz nincs reális esélyünk SB-ra.Jan
Burress csak úgy jött képbe, hogy vassadival beszéltünk róla meg Cocseriről. Ettől még hibátlan ez a WR-corp, csak annyit mondta, hogy ha választhatnék, akkor én azért inkább Plaxot választanám.
A fal pedig nem akkora okádék ám. Melákok, ezért a töpszli, atletikus és gyors 4-3-as DE-kel van gondunk. (lásd Cincy, Indy) Pl a Ravens nem volt durva, simán tartottuk, amennyire kellett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ezt azért nem teljesen értem, hogy ilyen WR szekció mellett egyáltalán felmerül hogy milyen WR kéne... miközben az O line továbbra is kilátástalanul hullagyenge, és a megoldásra utaló leghalványabb jelet sem bírom észrevenni. Volt olyan sack, ahol még a lassítást nézve sem tartott 2mp-et a fal. 😕a miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.gabtsiEgyetértek.
Burress pedig abszolút elsőszámú kedvenc elkapója lett Sanchónak. Óriási fegyver 3rd downnál és RZ-ben a a magassága miatt.Soldados
Lehet hogy csak a formaidőzítés miatt van, hogy dec-jan időszakra akarják csúcsra járatni a csapatot, de jelen állás szerint GB ellen esélytelenek lennénk, és másokkal elletétben én azt sejtem, hogy idén annyiszor kapunk ki a varjaktól, ahányszor játszunk velük. Lehet hogy Flekó, meg az egész O gyenge - mások ellen. Arra jó hogy minket lenyomjanak. SF sem egyszerű történet... szóval lenne hová javulni, de ezzel az O fallal szvsz nincs reális esélyünk SB-ra.
több mint 14 éve
Én is. Csak Burress jobb. De ettől még zseniális, hogy ő az 5. WR-ünk. 😊Lehet, hogy hibázott ő is, de ez volt az első olyan meccs, amikor komolyabb szerephez jutott; én elégedett vagyok vele.vassadia miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.gabtsiEgyetértek.Soldados

több mint 14 éve
Lehet, hogy hibázott ő is, de ez volt az első olyan meccs, amikor komolyabb szerephez jutott; én elégedett vagyok vele.a miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.gabtsiEgyetértek.Soldados
több mint 14 éve
a miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.gabtsiEgyetértek.
Burress pedig abszolút elsőszámú kedvenc elkapója lett Sanchónak. Óriási fegyver 3rd downnál és RZ-ben a a magassága miatt.

több mint 14 éve
a miller fault full kamu volt, a másik eset is cotchery hibája volt, megtorpant, vesztett egy lépést, a passz tökéletes helyre ment.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Én nem. (Még akkor is, ha nem lehet panasz Cocseri teljesítményére.) Burress életveszély a RZ-ban, pl ő sokat dobhatott volna a RZ-ben megtorpanó O-nkon.SoldadosTegnap Cotchery is zárhatott volna három TD-vel a red zone-ban, ha Ben normálisan oda tudja neki dobni a labdát, és Miller nem szabálytalankodik.
több mint 14 éve
Én nem. (Még akkor is, ha nem lehet panasz Cocseri teljesítményére.) Burress életveszély a RZ-ban, pl ő sokat dobhatott volna a RZ-ben megtorpanó O-nkon.Még Burress is nagyon zsír.SoldadosHát... Én azért örülök, hogy nem ő, hanem Cotchery került ide. 😉vassadi

több mint 14 éve
Droppol ő is tisztességesen, mellette persze red zone-ban állat.Nem 11 ember fos, csak kellően sok.Még Burress is nagyon zsír.Soldados
Santonio, D'Brickashaw meg Mangold pl. kurva jók, a többiek meg nem 😀tenorx
több mint 14 éve
Még Burress is nagyon zsír.SoldadosHát... Én azért örülök, hogy nem ő, hanem Cotchery került ide. 😉
több mint 14 éve
Nem 11 ember fos, csak kellően sok.Még Burress is nagyon zsír.
Santonio, D'Brickashaw meg Mangold pl. kurva jók, a többiek meg nem 😀tenorx

több mint 14 éve
Nem 11 ember fos, csak kellően sok.Santonio, D'Brickashaw meg Mangold pl. kurva jók, a többiek meg nem 😀
több mint 14 éve
Azt nem mondtam hogy Sanchez jó és a többi 10 szar 😊 De itt nem az van mint pl Washingtonban hogy egy (két) inkompetens irányítón megy el a szezon.Röhejesen egyszerű checkdown passzból dobott most is INT-et... Ez nem ugyanaz a hiba, mint dropolni egy passzt.SoldadosSancho... Soldados11 ember szar abban az O-ban Sanchez meg kevés ahhoz hogy ezen egyedül felülkerekedjen. Szar a pass block, szar a run block, az elkapók droppolnak. Nem szabad egyedül az ombre nyakába varrni, sőt...JayB
több mint 14 éve
Röhejesen egyszerű checkdown passzból dobott most is INT-et... Ez nem ugyanaz a hiba, mint dropolni egy passzt. (Ettől még valóban nemcsak ő felelős az egész O teljesítményéért, de neki nagyon vaskosan benne van a keze.)11 ember szar abban az O-ban Sanchez meg kevés ahhoz hogy ezen egyedül felülkerekedjen. Szar a pass block, szar a run block, az elkapók droppolnak. Nem szabad egyedül az ombre nyakába varrni, sőt...JayBAz NFC is fos( bár ott kicsivel több esélyes van). Jelenleg mindkét északi csoportból 3 továbbjutó van.Sancho... Soldados
Egyébként teljesen reális a 3 AFC Northos playoff, igazából attól függ, hogy mennyire fogja Hall kiesése befolyásolni a Bengalst.
A Jetsben nem érzem idén az erőt, hogy meglehessen nekik a wildcard hely.tenorx

több mint 14 éve
11 ember szar abban az O-ban Sanchez meg kevés ahhoz hogy ezen egyedül felülkerekedjen. Szar a pass block, szar a run block, az elkapók droppolnak. Nem szabad egyedül az ombre nyakába varrni, sőt...Az NFC is fos( bár ott kicsivel több esélyes van). Jelenleg mindkét északi csoportból 3 továbbjutó van.Sancho... Soldados
Egyébként teljesen reális a 3 AFC Northos playoff, igazából attól függ, hogy mennyire fogja Hall kiesése befolyásolni a Bengalst.
több mint 14 éve
Az NFC is fos( bár ott kicsivel több esélyes van). Jelenleg mindkét északi csoportból 3 továbbjutó van.Sancho... Az a D még mindig jó, tegnap is az volt a baj, hogy teljesen elfáradtak a 2. félidőre, mert nulla segítséget kaptak az O-tól. Ha ez nem változik, akkor valóban így lesz, illetve a Bengals-nál tényleg nagy kérdés hogy mit okoz Hall elvesztése. Én is úgy látom, hogy Bengals-Jets versenyfutás várható a 2. WC-helyért, de most még - amíg nem látom mit okoz Hall kiválása - én is a Bengals mellett tenném le a voksom.
NFC-ben azért a Packs, Saints, Frisco, Giants kvartettet úgy ahogy van erősebbnek érzem az egész AFC-nél, és még ott van az AFC jó csapataival sztem nagyjából azonos szinten álló Falcons és Lions, utóbbitól pl én nagyon félnék, mert DL-jük megzabálna minket.

több mint 14 éve
Az NFC is fos( bár ott kicsivel több esélyes van). Jelenleg mindkét északi csoportból 3 továbbjutó van.Egyébként teljesen reális a 3 AFC Northos playoff, igazából attól függ, hogy mennyire fogja Hall kiesése befolyásolni a Bengalst.
A Jetsben nem érzem idén az erőt, hogy meglehessen nekik a wildcard hely.
több mint 14 éve
Igen, olvastam. 😊Amúgy az is egy tippem, hogy idén (elsősorban a gyenge schedule miatt) sztem 3 AFC North-csapat lesz PO-ban.SoldadosEzzel a felvetéssel már megelőztelek. 😊vassadi
Egyébként nemcsak a gyenge schedule miatt lesz így. Itt van 3 jó csapat (egyik sem elit), míg az AFC úgy ahogy van fos idén, egyetlen elit csapat sincs benne. Ezt kihasználva pedig az AFC north 3 jó csapata fog PO-ba menni.

több mint 14 éve
Amúgy az is egy tippem, hogy idén (elsősorban a gyenge schedule miatt) sztem 3 AFC North-csapat lesz PO-ban.SoldadosEzzel a felvetéssel már megelőztelek. 😊
A KC elleni meccsünk marad SNF.
több mint 14 éve
Félreértés ne essék Soldi: tökéletesen elégedett vagyok a WR corpunkkal, és Arianst se váltanám le, de úgy érzem, hogy még nagyon-nagyon sok tartalék van ebben a gárdában, amit ki kellene használni, aknázni, de egyelőre úgy látom, mintha kicsit megtorpant volna ez a folyamat!kishasziEbben egyetértünk. Sajnos az OL korlátozza a lehetőségeket. Javulni pedig kell, de ez mindig, minden egységre igaz. Az viszont tény, hogy az O-ban meg is van a jelentős javuláshoz a potenciál, s azon kell munkálkodni, hogy az ki is jöjjön.

több mint 14 éve
Pedig ez benne van a játékban. Gaynél sokkal nagyobb játékosok is hibáznak ilyen szitukban. Gay ifdén kifejezetten jól játszik. Keenan Lewis a gyenge pontja a sec-nek, ő rajta nyaljuk messze a legtöbbet.Múlt héten is így gondoltam. Egy 2nd cornertől nem elvárás, hogy ne legyen mellette elkapás és egyetlen TD-t se kapjunk róla. A konkrét szituban pedig Clark is rendesen elkésett.Nincs olyan cb a ligában, akitől elfogadható lenne, hogy egy közepes képességű qb, nyolc másodperccel a meccs vége előtt elengedett game winning passza előtt lemaradjon egy rookie elkapóról egy csoportrangadón, amin a csoportgyőzelem múlhat. Emellett sajnos nem számoltam, de kíváncsi vagyok hány 3rd and long passz ment rá sikeresen, de legalább 3.Szokol
Soldados