NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 515 — Steelers fan
Bengals témához csak annyit fűznék hozzá: elég jók ahhoz, hogy kinyírják az O-t. Az fogja eldönteni a meccset, hogy mi mit tudunk kezdeni az övékével.

Ami persze az újonc QB-WR párosnak is jó mérce lesz, mert eddig ment a parádé, de jön 2 -2 Ravens és Steelers meccs, majd utána vessünk egy kósza pillantást a statjaikra... Mert amikor egy Ngata-Suggs vagy JH-Woodley páros készül a nyakába szakadni, hátul meg Reed, Troy féle arcok figyelnek, az kicsit más kihívás lesz, mint amivel eddig szembesültek (szerintem a SF-t kivéve nem játszottak top D ellen).

Gondolom 11-5-el be lehet érni a PO-ba, tehát ha a SF és a 2 Cinci meccset 2-1 el hozzuk, simán elég lehet, és még utána is belefér egy hiba. Ha 1-2, akkor is beérhetünk, de az már meleg lesz.

Ha ezt a Ravens- 2x Cinci -SF sorozatot 0-4-el hozzuk, akkor viszont semmi dolgunk a PO-ban, nem is kell gondolkodni rajta.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 828 — Steelers fan
már ne mtudom pontosan ki írta korábban, h kb sanszunk sincs int-re
és valóban nekem is feltűnt, egyrészt Troy tól hiányoznak ugye mert eddig ebben mindig ő vitte hátán a csapatot korábban... a sec többi tagja elég ritkán szerzett korábban is
és itt jut még eszembe, h Troy fura nekem idén nem tudom konkrétan miért de valahogy nem az igazi ( nem fika, nagy kedvencem, csak más a játéka)
érdekelne pár vélemény 😊savanyucukor
Hát igen. Int-ben tök utolsók vagyunk a ligában, pontosan 2 db van. Egy Vugyli és egy Clark. Mondjuk amennyi labda éppen csak kicsúszott Troy kezéből lazán vezethetné a sort. Számomra egyébként olyan kicsit mintha frusztrált lenne vagy valami hasonló. Hihetetlen elánnal küzd, hajt, továbbra is biztos pont csak épp az a pici hiányzik pluszban ami miatt ő a nagyon nagybetűs TROY. Ill. lehet máskor is így volt csak még nem vettem régebben észre, mintha idén több játék utáni kakaskodásban venne részt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
már ne mtudom pontosan ki írta korábban, h kb sanszunk sincs int-re
és valóban nekem is feltűnt, egyrészt Troy tól hiányoznak ugye mert eddig ebben mindig ő vitte hátán a csapatot korábban... a sec többi tagja elég ritkán szerzett korábban is
és itt jut még eszembe, h Troy fura nekem idén nem tudom konkrétan miért de valahogy nem az igazi ( nem fika, nagy kedvencem, csak más a játéka)
érdekelne pár vélemény 😊
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 780
Sajna a melóm miatt nem láttam a meccset. Elolvastam mindent,megnéztem az összefoglalókat,de egy kérdésem maradt,Hozzátok. Worilds milyen volt? Mi a benyomásotok?Blitzburgh
Kb. mint Timmons, de sérülés(ek) után jött vissza, lesz ő még jobb is.
több mint 14 éve
csalodas volt a meccs...a harmadik kiserletekre rendre meg tudta oldani flakon a passzjatekot. ez ligaelso passzvedelem?
a redzone offense borzalmas tovabbra is. ha elmegyunk oda 60-70 yardon keresztul, akkor kell a 7 pont!
pozitivum, hogy az OL olykor 6mp-t is adott BB-nek es JH vadallatul ment!xtaki
Úgy néz ki JH kap is egy kis pénzbüntit. H2H-ért.

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
csalodas volt a meccs...a harmadik kiserletekre rendre meg tudta oldani flakon a passzjatekot. ez ligaelso passzvedelem?
a redzone offense borzalmas tovabbra is. ha elmegyunk oda 60-70 yardon keresztul, akkor kell a 7 pont!
pozitivum, hogy az OL olykor 6mp-t is adott BB-nek es JH vadallatul ment!
több mint 14 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Sajna a melóm miatt nem láttam a meccset. Elolvastam mindent,megnéztem az összefoglalókat,de egy kérdésem maradt,Hozzátok. Worilds milyen volt? Mi a benyomásotok?
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 045 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Most komolyan, Haszi, mi értelme lenne úgy hozzáállni egy rangadóhoz, hogy "áh, úgyis kikapunk, mert ezek jobbak"?

Mindenki tudja nálunk, hogy rebuild year van, ez érezhető is minden olyan hsz-ből, ami nyugodt idegállapotban születik. 😊 A többit meg a helyén kell kezelni.Mikey
Nem erről van szó megen, hanem arról, hogy odamentek a Wingshez és előtte kibökitek, hogy azér meg lesznek csapkodva mert csak😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ettől függetlenül azt erősen kétlem, hogy kisöpörjön kinket a Bengals is, azért mégiscsak rookie QB dobálgat ott. H vmi miatt örülök a tegnapi vereségnek az az, hogy így számunkra is létkérdés a meccs, azaz valóban, s mindenképpen kiderül, mit is jelent a Bengals 6-2-je. Valós erőt takar vagy a gyenge schedule-ből fakad. Ha nyertünk volna akkor nem lett volna létkérdés a meccs, s előfordulhatott volna, a koncentráció hiánya. Most erről majd nem lehet beszélni, szal kiderül mit is tud a Bengals. Sztem valóban jók, én továbbra is jobban tartok tőlük, mint a Ravens-től, hosszútávon pedig különösen igaz ez.Soldados
MEgfordítom a dolgot, és ezt le lehet írni úgy is, hogy kiderül mit is tudunk MI! Ugyanis mindkétszer kikaptunk a Hollóktól, pedig volt előtte fogadkozás mindkét esetben, aztán pofára esés lett a vége.

több mint 14 éve
...a Ravens-t pedig simán meg tudjuk verni ebben az erőfutballban, semmi extrát nem tudnak a gyenge pontjainkon.
Soldados
Bár értem mire gondolsz, sajnos idén ezt eddig nem bizonyítottuk.
Mondjuk jó lenne még találkozni velük a PO-ban és akkor elkapni őket. (is)

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én pl jobban tartok (főleg hosszútávon, de már idén is) a Bengals-tól, mint a minket kisöpört Ravens-től. 😉 A Bengals jelenlegi stílusa iszonyatosan nem nekünk való (brutál passrush), a Ravens-t pedig simán meg tudjuk verni ebben az erőfutballban, semmi extrát nem tudnak a gyenge pontjainkon.

Ettől függetlenül azt erősen kétlem, hogy kisöpörjön kinket a Bengals is, azért mégiscsak rookie QB dobálgat ott. H vmi miatt örülök a tegnapi vereségnek az az, hogy így számunkra is létkérdés a meccs, azaz valóban, s mindenképpen kiderül, mit is jelent a Bengals 6-2-je. Valós erőt takar vagy a gyenge schedule-ből fakad. Ha nyertünk volna akkor nem lett volna létkérdés a meccs, s előfordulhatott volna, a koncentráció hiánya. Most erről majd nem lehet beszélni, szal kiderül mit is tud a Bengals. Sztem valóban jók, én továbbra is jobban tartok tőlük, mint a Ravens-től, hosszútávon pedig különösen igaz ez.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Viszont kurva jó kis csoport kezd itt összeállni 😀 Öröm nézni a Bengals meccseket, és talán a Brownsnál is elkezdődött valami.tenorx
Ami a következő pár évben igen kemény életet jósol a csoport összes résztvevőjének... körbeverés, vagy teljes felfordulás (értsd az utóbbi 2-3 évre) szóval rövid időn belül könnyen előfordulhat, hogy AFC North csak egy csapatot delegál majd a PO-ba... izgi évek vannak még előttünk.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
tenorx 14 044 — fő libsi
Igazából engem most annyira nem izgat, hogy lesz-e PO avagy sem, mert úgyse érzem magunkat esélyesnek arra, hogy SB legyen.

Viszont kurva jó kis csoport kezd itt összeállni 😀 Öröm nézni a Bengals meccseket, és talán a Brownsnál is elkezdődött valami.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 971
Most komolyan, Haszi, mi értelme lenne úgy hozzáállni egy rangadóhoz, hogy "áh, úgyis kikapunk, mert ezek jobbak"?

Mindenki tudja nálunk, hogy rebuild year van, ez érezhető is minden olyan hsz-ből, ami nyugodt idegállapotban születik. 😊 A többit meg a helyén kell kezelni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nekünk nincs mire szerénynek lenni, ti azért már nyertetek ezt azt, az utóbbi időben is. 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
de mondhatnám azt is, hogy hetek óta mást se olvasok aBengals topikban 5-ből 4 tigris fantól, minthogy így nyertek a Steelers ellen meg úgy. Ami persze simán bekövetkezhet, de ettől még az előre arc se mindig jön jól😊kishaszi
Az nem megy át, hogy ez nem tutibiztos előremegmondás, hanem inkább szurkolói bizakodás/álmodozás?

Mert most én írtam pár napja egy olyan hsz-t, hogy ide nekünk a 14-2-t. Szerinted mennyire gondoltam komolyan?Mikey
Jaj, nem a 14-2-re gondoltam😉
Hanem arra, hogy ahányszor benéztem a topik 90%-a szinte biztosra ment. Szóval nyugi😊 nem egy konkrét személyről volt szó, hanem jelenségről. (Ez neked is gabtsi😉)

Amúgy is ritkán van olyan, hogy 1-1 emberke hsz-e zavarna, leginkább a tendenciózus dolgok hatnak rám, ha nem értek velük egyet. De azt megmondom itt is, legyen szó Soldiról, vagy bárkiről. Ez is visszakereshető. Nem mintha lenne egyébkén jelentősége😀

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azért ez cinkes volt, ezért izgultam cafatokra az idegeim, a végén ekkora tőszopásért...
3rd down defense zéró volt.
Csak a wildcard meglegyen...
több mint 14 éve
Én a Bengirlstől nem tartok, csak a gyenge schedule miatt állnak 6-2vel. Greent leveszi Ike a pályáról Daltont + megeszik Harrisonék (főleg ha Harrison + Woodley végre egyszerre lesznek pályán). Az O-line-unk is kezd összeállni, szal remélhetőleg ott se lesz gondunk. Szvsz a SF az egyetlen necces meccsünk, szal még a csoportgyőzelem is meglehet, bár ahhoz kell a Ravens faszkodása is.Shilkor
Ez jól hangzik. Csak valahol mélyen emellett a sorsolás mellett felbüfög bennem 2009. 6-2-vel álltunk és jöttek a "lúzerek". (elnézés minden érintettől) Mire észbe kaptunk 6-7 volt és pá-pá PO. Van könnyebb schedule, vannak gyengébb csapatok és ha nem figyelünk van nagy pofára esés. A poén az, hogy alapvetően egy optimista emberke vagyok, de megszoktam szépen, hogy Steelers meccsen könnyű győzelem ritkán van.

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
gabtsi: abban egyetértek veled, hogy a repsekt kijár, 6-2 az 6-2, de mondhatnám azt is, hogy hetek óta mást se olvasok aBengals topikban 5-ből 4 tigris fantól, minthogy így nyertek a Steelers ellen meg úgy. Ami persze simán bekövetkezhet, de ettől még az előre arc se mindig jön jól😊kishaszi
neked is azt tudom mondani, amit sütinek is:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=367331#p367331
😉
amúgy meg visszakereshető a főoldalon, hogy mit írtam szezon előtt, és hétről hétre a steelersről 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 971
de mondhatnám azt is, hogy hetek óta mást se olvasok aBengals topikban 5-ből 4 tigris fantól, minthogy így nyertek a Steelers ellen meg úgy. Ami persze simán bekövetkezhet, de ettől még az előre arc se mindig jön jól😊kishaszi
Az nem megy át, hogy ez nem tutibiztos előremegmondás, hanem inkább szurkolói bizakodás/álmodozás?

Mert most én írtam pár napja egy olyan hsz-t, hogy ide nekünk a 14-2-t. Szerinted mennyire gondoltam komolyan?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Nem erről szólt, amit írtam, de ezt Te is Tudod 😉Helmut Zimmer
Ofkorsz, egyet is értek Veled😉 így másba nem tudtam belekötni😀

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Igen a Hollók kisöpörték a Steelerst idén,Helmut Zimmer
Én meg ezt utálom, 2 győzelem, söprés, számomra szánalmasan hangzik😊 A best-of-seben series esetén már van értelme söprésről beszélni, de itt nekem mindig is fura lesz.

gabtsi: abban egyetértek veled, hogy a repsekt kijár, 6-2 az 6-2, de mondhatnám azt is, hogy hetek óta mást se olvasok aBengals topikban 5-ből 4 tigris fantól, minthogy így nyertek a Steelers ellen meg úgy. Ami persze simán bekövetkezhet, de ettől még az előre arc se mindig jön jól😊kishaszi
Nem erről szólt, amit írtam, de ezt Te is Tudod 😉
több mint 14 éve
Én meg azt mondom, ha idén SB-t akarunk nyerni (egy korszakos védelem utolsó évében), akkor titeket meg kell verjünk oda-vissza és erre képesnek is tartom a csapatot. Ne érts félre nagyon jó kis csapat alakul Cincinattiben, de idén SZVSZ még nagy falat leszünk nektek, sőt szerintem a Ravens is, hacsak nem balfaszkodják el, ahogy szokták időnként.Shilkor
Ezzel azért vigyázz, mert ez volt az első meccsen is a Ravens ellen. Persze jött a szöveg, hogy majd a Heinzen, meg ők voltak az éhesek. MOst is, hogy meg van a motiváció meg minden. Blabla. Ezek szinte mindig szoros meccsek, akkor meg fölös a rongyrázás, 3 pont az szinte nulla... pillanatnyi rövidzárlat elég és ez az ingatag el is dől.

több mint 14 éve
Igen a Hollók kisöpörték a Steelerst idén,Helmut Zimmer
Én meg ezt utálom, 2 győzelem, söprés, számomra szánalmasan hangzik😊 A best-of-seben series esetén már van értelme söprésről beszélni, de itt nekem mindig is fura lesz.

gabtsi: abban egyetértek veled, hogy a repsekt kijár, 6-2 az 6-2, de mondhatnám azt is, hogy hetek óta mást se olvasok aBengals topikban 5-ből 4 tigris fantól, minthogy így nyertek a Steelers ellen meg úgy. Ami persze simán bekövetkezhet, de ettől még az előre arc se mindig jön jól😊