NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nemis birópara van már kialakulóban, hanem a Godwell úr-féle büntetésösszegek teljes és totális értelmetlenségének kritikája ez már második szezonjában és ismerve a mi jó Rodzser nyulunkat majd RooII. fel fogja akkor tenni neki a kérdést, hogy szabad-e a tekköl? Merugye ez csak kommunikációsháború a jóöreg SmashFooo meg a húde kockásavetés közt, tavaly Jamesünk belázadozott, nyakába is akaszgattak ajándékokat, kicsit morogtak, Steel DC nyelt eggyet, visszafogott játék, és ugyanúgy repkednek a sárgapostaik, no most beszállt Tomlin, de majd még beszállnak nehezebb súlyúak is- végülis mink jeleztük, hogy nem akartuk ezt a CBA-t....................sutianap
Ezért írtam a kiinduló postban, hogy ez politika. 😉 Mint amikor mondjuk kosármeccsen az edző reklamál kicsit. A bíró nem fogja visszavonni a döntést, de "ott marad a fejében". Itt se lesz kisebb a bünti, de az NFL kap egy "néköm ez nem tecc" választ, és legközelebb talán majd picit óvatosabban emelik a bünti mértékét. 😉

Amúgy Tomival értek egyet ez a téma messze nem arról szól, hogy a szurkolók milyen focit szeretnek. Még csak nem is arról, hogy az NFL headquarterben jóságos nagypapik ülnek, akik úgy féltik a játékosok egészségét, mint a fiaikét. Egyszerűen a kérdés nem a dolog "innenső végéről" merül fel - azaz, hogy a nézők mit szeretnek jobban, vagy mennyire kell félteni a játékosok egészségét -, hanem a "másik végéről", azaz, hogy melyik jelent üzletileg nagyobb kockázatot a foci-iparra. Az, ha a nézők, játékosok egy része időnként "kisasszonyfocizik", vagy az, ha egy esetleges súlyos sérülés után a média megforgathatja az NFL hátában a kést azzal, hogy nem törődnek a játékosok egészségével. Az NFL nem hülye, Goodell sem az, így biztosra veszem, hogy felmérték az esélyeket. És nagyon úgy tűnik, hogy a válasz egyértelmű lett: attól félnek sokkal jobban, hogy egy sérülésnél rossz színben tűnnek fel, ezért ahol lehet nyomulnak a "védjük a játékost" szlogennel. Innentől kezdve pedig csinálhat akárki amit akar, a szabályok maradnak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Merugye ez csak kommunikációsháború a jóöreg SmashFooo meg a húde kockásavetés közt, tavaly Jamesünk belázadozott, nyakába is akaszgattak ajándékokat, kicsit morogtak, Steel DC nyelt eggyet, visszafogott játék, és ugyanúgy repkednek a sárgapostaik, no most beszállt Tomlin, de majd még beszállnak nehezebb súlyúak is- végülis mink jeleztük, hogy nem akartuk ezt a CBA-t....................sutianap
Nos, ebben az olvasatban tökéletesen egyetértünk! Őrizni próbálja a franchise az alapvető sportszakmai értékeit és hagyományait. Sajnálom, de én ezt egy tiszteletreméltó utóvédharcnak látom a mostani erőviszonyok alapján. Jeleztétek, jeleztétek - egymagatok.
Alamo, Alamo, here we go! 😕

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Mondod Te, nagyjából minden alap nélkül (az egyéni véleményedet, érzésedet gondolod generálisnak. No offense!). Ez az amiről nekünk fogalmunk sincsen, ők meg dollár (tíz)milliókat költenek a felmérésére. Melyik reklámozó, szponzor szeretné szerinted, hogy a nevét, termékét összekössék a nézők, mondjuk Ward "hol vagyok egyáltalán?" tekintetével és állapotával? Az élet nem egy területén a közösség szabályozza, korlátozza az egyén kockázatvállalását. Nem lehet a végletekig vinni és engedni(!) a "pénzért egészségemet eladom" attitűdöt. Mert bármennyire is hisszük, mi emberek még sem vagyunk tisztában, hogy milyen bajunk lehet. (Egyénileg mindenki úgy véli, hogy vele nem fog megtörténni.)
A kérdéseidet pedig a Ligának és az edzőknek kell megválaszolniuk, kizárva a nyilvánosságot.tomi-tomi
nagggyából, persze amerikában a nézők a bikarodeót is szivesen néznék, ha beszijjazott habcsókok ücsörögnének a bocikon - meg a kedves barátságos jéghokisokat, akik sohase pöccennek be, mer kapják a csekkeket. TeTomi mögértem az ellenérzéseidet- de itt arról ment a Steelers részéről a szószaporitás, hogy egy ilyen ütközést igy meg igy kell csinálni, s ennél meg ennél a vonalnál ne emleddfeljebb a fejed, mert ez igy szabályos - erre 40K. Perzse Ryan közlegény kiakad ráadásul ő nem is közlegény, hanem a csapat képviselője a naflpába, és mögkérdi a Séfet ugyammá, most akkor mit is basztam el? Sömmit életem, sömmitsutianap
Nem, bikaródeót legszívesebben nem lefűrészelt/lesavazott szarvú bikával néznének. 😊 Btw pontosan erről van szó. Milyen szintig legyen Colosseum/Circus Maximus? Új határ van, az eddigieknél kislányosabb, de jó okkal feltételezhető, hogy alapos döntés volt.
Clark ellen ott és akkor volt ellenérzésem. 😊 (Konkrétan a büdös k...a anyjába kívántam.) Talán számodra hiteles, hogy nekem itt és most nem Clark személye a fontos. Ellenérzésem azzal van, hogy egyrészt szabályosnak láttok olyan szerelést, amely ma már nem az (átérezve és megértve, hogy Nektek ez miért olyan fontos!). Másrészt nem akarjátok látni, hogy a fegyelmezetlen, szabálytalan játékos saját maga ellen is vét hosszú távon, ui. rontja azt az üzletet, amelyből húzza a jövedelmét. Harmadrészt, hogy a liga kínosan ügyel arra, hogy ezt egyéni vétségnek állítsa be, a Steelers kiállása a vétkes mellett pedig nagyon szimpatikus, de kontrázza a hangsúlyozni kívánt egyéni felelősséget.
Sporteseménynek láttok olyan dolgot (a büntetést és mértékét), amelyet elsősorban és kiemelten üzleti megfontolások alapján ítélnek meg. Tudod, Michael, semmi személyes, ez üzlet.

Jut eszembe, leginkább az sarkallt erre a beszélgetésre, hogy olyan legendába hergelitek magatokat, amelyet rajtatok kívül egyszerűen senki nem lát. Nincs Steelers elleni bírói és liga összeesküvés, nem csalnak ellenetek/nemcsak ellenetek csalnak.
Minden szurkoló úgy látja, hogy a bírók ellenük hibáznak és az ellenfelek javára tévednek. Nálatok már szinte természetellenesen kontrasztos ez a szurkolói szemüveg. Nem szeretnék régi, klasszikus vitákat felébreszteni, ezért csak azt gondoljátok át, kérlek, hogy a legutóbbi meccseteken Tőletek veszik el a bírók egy drive-on belül kétszer is a TD-t (egy olyan WR holding befújásával, ahol inkább a CB vágta magát hanyatt, mint a WR holdingolt, illetve egy olyan stop fújással, ahol még bőven volt forward moving), akkor mit mondanátok a zebrákra. Én is gyengébb színvonalúnak érzem a bíráskodást, de részrehajló(bb)nak nem.tomi-tomi
Én megis mondom neked mikor alakult ki ez a paranoia, az ominózus szezonvégben mikor a bengals meg a kolcc kezdte sürgősen leadni a meccseket, igy benyomva a PO-ra a Jetset, átkozottak is lettek 😂 Nemis birópara van már kialakulóban, hanem a Godwell úr-féle büntetésösszegek teljes és totális értelmetlenségének kritikája ez már második szezonjában és ismerve a mi jó Rodzser nyulunkat majd RooII. fel fogja akkor tenni neki a kérdést, hogy szabad-e a tekköl? Merugye ez csak kommunikációsháború a jóöreg SmashFooo meg a húde kockásavetés közt, tavaly Jamesünk belázadozott, nyakába is akaszgattak ajándékokat, kicsit morogtak, Steel DC nyelt eggyet, visszafogott játék, és ugyanúgy repkednek a sárgapostaik, no most beszállt Tomlin, de majd még beszállnak nehezebb súlyúak is- végülis mink jeleztük, hogy nem akartuk ezt a CBA-t....................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 780
Woodley és Troy ma sem tudott edzeni. Előbbi minden bizonnyal ezt a meccset is kihagyja, utóbbi bordasérülése szimplán "csak" aggasztó, egyelőre nem szólnak arról a hírek, hogy veszélyben van-e a hétvégi játéka. Ráadásul lábujjsérülés miatt Harrison is csak limitáltan edzett.

Ward és Farrior ma is teljes értékű edzésmunkát végzett, ők szinte biztosan pályára léphetnek, akárcsak Cotchery, Sylvester, valamint Legursky (de a kezdő OL nem változik).
több mint 14 éve
Tisztába vannak a játékosok azzal hogy milyen bajuk lehet és jó lóvét is akasztanak le ahhoz hogy azt a focit játsszák amire a közönség kíváncsi (ez lenne az amerikai foci lány szabályok nélkül.
Egyértelmű hogy Clark-ék nem fogadják el a büntetést. Hogyan kell egy nagy ütközést csinálni? Nem fej magasságra ment, teljesen vétlenül ért össze a két sisak. Clark se sisakkal ment előre (már amennyire lehet).
Netán bokára kellett volna tackle-t adni?laby
Mondod Te, nagyjából minden alap nélkül (az egyéni véleményedet, érzésedet gondolod generálisnak. No offense!). Ez az amiről nekünk fogalmunk sincsen, ők meg dollár (tíz)milliókat költenek a felmérésére. Melyik reklámozó, szponzor szeretné szerinted, hogy a nevét, termékét összekössék a nézők, mondjuk Ward "hol vagyok egyáltalán?" tekintetével és állapotával? Az élet nem egy területén a közösség szabályozza, korlátozza az egyén kockázatvállalását. Nem lehet a végletekig vinni és engedni(!) a "pénzért egészségemet eladom" attitűdöt. Mert bármennyire is hisszük, mi emberek még sem vagyunk tisztában, hogy milyen bajunk lehet. (Egyénileg mindenki úgy véli, hogy vele nem fog megtörténni.)
A kérdéseidet pedig a Ligának és az edzőknek kell megválaszolniuk, kizárva a nyilvánosságot.tomi-tomi
nagggyából, persze amerikában a nézők a bikarodeót is szivesen néznék, ha beszijjazott habcsókok ücsörögnének a bocikon - meg a kedves barátságos jéghokisokat, akik sohase pöccennek be, mer kapják a csekkeket. TeTomi mögértem az ellenérzéseidet- de itt arról ment a Steelers részéről a szószaporitás, hogy egy ilyen ütközést igy meg igy kell csinálni, s ennél meg ennél a vonalnál ne emleddfeljebb a fejed, mert ez igy szabályos - erre 40K. Perzse Ryan közlegény kiakad ráadásul ő nem is közlegény, hanem a csapat képviselője a naflpába, és mögkérdi a Séfet ugyammá, most akkor mit is basztam el? Sömmit életem, sömmitsutianap
Nem, bikaródeót legszívesebben nem lefűrészelt/lesavazott szarvú bikával néznének. 😊 Btw pontosan erről van szó. Milyen szintig legyen Colosseum/Circus Maximus? Új határ van, az eddigieknél kislányosabb, de jó okkal feltételezhető, hogy alapos döntés volt.
Clark ellen ott és akkor volt ellenérzésem. 😊 (Konkrétan a büdös k...a anyjába kívántam.) Talán számodra hiteles, hogy nekem itt és most nem Clark személye a fontos. Ellenérzésem azzal van, hogy egyrészt szabályosnak láttok olyan szerelést, amely ma már nem az (átérezve és megértve, hogy Nektek ez miért olyan fontos!). Másrészt nem akarjátok látni, hogy a fegyelmezetlen, szabálytalan játékos saját maga ellen is vét hosszú távon, ui. rontja azt az üzletet, amelyből húzza a jövedelmét. Harmadrészt, hogy a liga kínosan ügyel arra, hogy ezt egyéni vétségnek állítsa be, a Steelers kiállása a vétkes mellett pedig nagyon szimpatikus, de kontrázza a hangsúlyozni kívánt egyéni felelősséget.
Sporteseménynek láttok olyan dolgot (a büntetést és mértékét), amelyet elsősorban és kiemelten üzleti megfontolások alapján ítélnek meg. Tudod, Michael, semmi személyes, ez üzlet.

Jut eszembe, leginkább az sarkallt erre a beszélgetésre, hogy olyan legendába hergelitek magatokat, amelyet rajtatok kívül egyszerűen senki nem lát. Nincs Steelers elleni bírói és liga összeesküvés, nem csalnak ellenetek/nemcsak ellenetek csalnak.
Minden szurkoló úgy látja, hogy a bírók ellenük hibáznak és az ellenfelek javára tévednek. Nálatok már szinte természetellenesen kontrasztos ez a szurkolói szemüveg. Nem szeretnék régi, klasszikus vitákat felébreszteni, ezért csak azt gondoljátok át, kérlek, hogy a legutóbbi meccseteken Tőletek veszik el a bírók egy drive-on belül kétszer is a TD-t (egy olyan WR holding befújásával, ahol inkább a CB vágta magát hanyatt, mint a WR holdingolt, illetve egy olyan stop fújással, ahol még bőven volt forward moving), akkor mit mondanátok a zebrákra. Én is gyengébb színvonalúnak érzem a bíráskodást, de részrehajló(bb)nak nem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Tisztába vannak a játékosok azzal hogy milyen bajuk lehet és jó lóvét is akasztanak le ahhoz hogy azt a focit játsszák amire a közönség kíváncsi (ez lenne az amerikai foci lány szabályok nélkül.
Egyértelmű hogy Clark-ék nem fogadják el a büntetést. Hogyan kell egy nagy ütközést csinálni? Nem fej magasságra ment, teljesen vétlenül ért össze a két sisak. Clark se sisakkal ment előre (már amennyire lehet).
nagggyából, persze amerikában a nézők a bikarodeót is szivesen néznék, ha beszijjazott habcsókok ücsörögnének a bocikon - meg a kedves barátságos jéghokisokat, akik sohase pöccennek be, mer kapják a csekkeket. TeTomi mögértem az ellenérzéseidet- de itt arról ment a Steelers részéről a szószaporitás, hogy egy ilyen ütközést igy meg igy kell csinálni, s ennél meg ennél a vonalnál ne emleddfeljebb a fejed, mert ez igy szabályos - erre 40K. Perzse Ryan közlegény kiakad ráadásul ő nem is közlegény, hanem a csapat képviselője a naflpába, és mögkérdi a Séfet ugyammá, most akkor mit is basztam el? Sömmit életem, sömmit

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A kérdéseidet pedig a Ligának és az edzőknek kell megválaszolniuk, kizárva a nyilvánosságot.

több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Szted. De érdekes módon a Steelers másként gondolja és most kiáll a játékosa mellett. Az előző (összesen) 180k büntinél nem tette, mert jogos volt, de legalábbis nem volt kirívó eset. Itt viszont arról van szó, hogy nem kell Clarkot megtanítani a tackle-re, mert épp az verte ki a biztosítékot, hogy a Steelers-nél azt szabályos hitnek látják, tehát már büntetéssel sem ért egyet, nemhogy annak mértékével. És ha ez így van, akkor nagyon is jól teszi (bármely klub), hogy felemeli a szavát. Ez egy probléma a jelen NFL-ben, amit meg kell oldani. A probléma megoldása meg nem az, hogy nem veszek róla tudomást, hanem felemelem a szavam, ha vmi nem tetszik. És most Clark ezt tette (ugyebár a korábit elismerte és még csak nem is fellebbezett) és a Steelers kiállt mellette. egyelőre csak HC szintjén.

A vékony jeget meg egyáltalán nem tudom értelmezni. NFL-nek semmi köze Tomlinhoz, nem tehet semmit, ő csak kiállt játékosa mellett, az állása pedig a legstabilabb kb.Soldados
Játékos és NFLPA vitázik a Ligával, nem szerencsés ha a HC elkötelezi magát az egyik irányba. Természetesen szerintem.
Nincs miért kiállnia! Ez a szabály. Pont az a baj, hogy szabályosnak is tartják a most már szabálytalant és ráadásként ezt nyilvánosságra is hozzák. Évek alatt meg lehetett volna tanulni, hogy a liga a lehető legkevesebb ilyen-olyan kórisme szerint elhülyült ex-NFL játékost akar látni a médiában. (Mellesleg ez a játékosok elemi érdeke is!) Azt akarják bemutatni, hogy a veszélyeket, kockázatokat a lehető legnagyobb mértékben próbálják kontrollálni. Éppen ezért nem ér túrót sem a "véletlen volt" érvelés.
A Steelers teszi azt, amit leírtál. Nem vesz tudomást a problémáról, újból jelét adja, hogy szerinte ezek a szerelések beleférnek a jelenlegi szabályokba. Bármennyire is fáj Nektek, Clark büntetése nem A probléma. A probléma a (mikro) fej/agysérülések későbbi hatása a normál életre.
Véleményem szerint nagyon rossz hatással van a probléma megoldására, ha a csapat vitatja a viselkedésével ennek a problémának a jelentőségét.tomi-tomi
Netán bokára kellett volna tackle-t adni?

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
http://steelers.hu/a-tigrisekkel-az-eletunkert-kuzdunk/
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 780
Al Woods (DE) érkezett PS-be, Mortty Ivy helyére.
http://www.steelers.com/news/article-1/Steelers-Claim-Al-Woods-Release-Mortty-Ivy/56137aeb-29a6-462f-96bc-ff795959ad55
több mint 14 éve
Szted. De érdekes módon a Steelers másként gondolja és most kiáll a játékosa mellett. Az előző (összesen) 180k büntinél nem tette, mert jogos volt, de legalábbis nem volt kirívó eset. Itt viszont arról van szó, hogy nem kell Clarkot megtanítani a tackle-re, mert épp az verte ki a biztosítékot, hogy a Steelers-nél azt szabályos hitnek látják, tehát már büntetéssel sem ért egyet, nemhogy annak mértékével. És ha ez így van, akkor nagyon is jól teszi (bármely klub), hogy felemeli a szavát. Ez egy probléma a jelen NFL-ben, amit meg kell oldani. A probléma megoldása meg nem az, hogy nem veszek róla tudomást, hanem felemelem a szavam, ha vmi nem tetszik. És most Clark ezt tette (ugyebár a korábit elismerte és még csak nem is fellebbezett) és a Steelers kiállt mellette. egyelőre csak HC szintjén.

A vékony jeget meg egyáltalán nem tudom értelmezni. NFL-nek semmi köze Tomlinhoz, nem tehet semmit, ő csak kiállt játékosa mellett, az állása pedig a legstabilabb kb.Soldados
Játékos és NFLPA vitázik a Ligával, nem szerencsés ha a HC elkötelezi magát az egyik irányba. Természetesen szerintem.
Nincs miért kiállnia! Ez a szabály. Pont az a baj, hogy szabályosnak is tartják a most már szabálytalant és ráadásként ezt nyilvánosságra is hozzák. Évek alatt meg lehetett volna tanulni, hogy a liga a lehető legkevesebb ilyen-olyan kórisme szerint elhülyült ex-NFL játékost akar látni a médiában. (Mellesleg ez a játékosok elemi érdeke is!) Azt akarják bemutatni, hogy a veszélyeket, kockázatokat a lehető legnagyobb mértékben próbálják kontrollálni. Éppen ezért nem ér túrót sem a "véletlen volt" érvelés.
A Steelers teszi azt, amit leírtál. Nem vesz tudomást a problémáról, újból jelét adja, hogy szerinte ezek a szerelések beleférnek a jelenlegi szabályokba. Bármennyire is fáj Nektek, Clark büntetése nem A probléma. A probléma a (mikro) fej/agysérülések későbbi hatása a normál életre.
Véleményem szerint nagyon rossz hatással van a probléma megoldására, ha a csapat vitatja a viselkedésével ennek a problémának a jelentőségét.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyetlen late hitje sem volt a Ravens ellen. A Pats ellen volt egy, megbüntették és ő lenyilatkozta, hogy jogos volt, nem fellebbez. Ha emlékeim nem csalnak ez a 2. büntije volt mindössze idén. A Steelers szerint vállal vezetett szabályos hit volt a mostani, de legalábbis pénzbüntit nem ért, mert véletléen lett h2h.Soldados
Írtam, hogy határeset. Ti (és a bírók sem) látták annak a meccsen, de amikor a büntetésen gondolkodtak, akkor biztos felmerült, hogy például a föld felé zuhanó Rice(?) hátába miért kellett sisakkal előre méterekről vetődve beleszállni.
Megértem természetesen, hogy a csapatnak sem esik jól, ha a játékosait rendre büntetik, de a Steelers-nek semmi dolga ezzel a büntetéssel. A csapat egyet tehet, a mostani keretrendszerben tanítja meg a tackle-t Clark-nak. Clark pedig fellebbezzen, ha úgy gondolja. (Hogy a keretrendszer mennyire hasonlít a kisasszony és a flag foci keretrendszerére, abba most tényleg ne menjünk bele. A mi kedvünkért vagy a mi vitánk eredményeképpen sem fognak változtatni rajta. 😊 )
Tavaly is csak az lett a vége, hogy már a tulajdonosnak kellett nyilatkozatot kiadnia. (Amit Te akkor győzelmi jelentésnek láttál, de az idei büntetések nem ezt igazolják.) Ha a játékos be akarja vonni az NFLPA-t, akkor Tomlin máris vékony jégen járkál. Az pedig nehezen elképzelhető, hogy a tulaj egy gyékényen fog árulni az NFLPA-val az NFL-lel szemben. Szvsz jobban járna a Steelers, ha Clark csendben és egyedül intézné az ügyet.tomi-tomi

A vékony jeget meg egyáltalán nem tudom értelmezni. NFL-nek semmi köze Tomlinhoz, nem tehet semmit, ő csak kiállt játékosa mellett, az állása pedig a legstabilabb kb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Egyetlen late hitje sem volt a Ravens ellen. A Pats ellen volt egy, megbüntették és ő lenyilatkozta, hogy jogos volt, nem fellebbez. Ha emlékeim nem csalnak ez a 2. büntije volt mindössze idén. A Steelers szerint vállal vezetett szabályos hit volt a mostani, de legalábbis pénzbüntit nem ért, mert véletléen lett h2h.Soldados
Írtam, hogy határeset. Ti (és a bírók sem) látták annak a meccsen, de amikor a büntetésen gondolkodtak, akkor biztos felmerült, hogy például a föld felé zuhanó Rice(?) hátába miért kellett sisakkal előre méterekről vetődve beleszállni.
Megértem természetesen, hogy a csapatnak sem esik jól, ha a játékosait rendre büntetik, de a Steelers-nek semmi dolga ezzel a büntetéssel. A csapat egyet tehet, a mostani keretrendszerben tanítja meg a tackle-t Clark-nak. Clark pedig fellebbezzen, ha úgy gondolja. (Hogy a keretrendszer mennyire hasonlít a kisasszony és a flag foci keretrendszerére, abba most tényleg ne menjünk bele. A mi kedvünkért vagy a mi vitánk eredményeképpen sem fognak változtatni rajta. 😊 )
Tavaly is csak az lett a vége, hogy már a tulajdonosnak kellett nyilatkozatot kiadnia. (Amit Te akkor győzelmi jelentésnek láttál, de az idei büntetések nem ezt igazolják.) Ha a játékos be akarja vonni az NFLPA-t, akkor Tomlin máris vékony jégen járkál. Az pedig nehezen elképzelhető, hogy a tulaj egy gyékényen fog árulni az NFLPA-val az NFL-lel szemben. Szvsz jobban járna a Steelers, ha Clark csendben és egyedül intézné az ügyet.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez football politika. Tiszta H2H volt, mindenki tudta, hogy jön a bünti, de kell csinálni egy kis cirkuszt a "másik oldal is meghallgattassék" alapon. 😉peterk2005
Nem mennék bele, de nem egészen. Ha elolvasod a cikket, akkor itt kicsit másról van szó. Eddig mindenki lenyelte a büntit, de ez most kiverte a biztosítékot bizonyosokok miatt.Soldados
Idén igen, tavaly Harrison büntetésénél dettó ugyanez ment. Szvsz a csapat feleslegesen megy bele a dologba. Ez a játékos büntetése, a csapatot semmi hátrány nem éri. A pénzbüntetés jelzi, hogy a játékos egyéni fegyelmezetlenségét torolják meg, fel sem merül, hogy a csapatnak ehhez bármi köze van.
Clarkra rászálltak/Clark kivívta a figyelmet. Az első büntetése volt önmagában túlzó. Valószínűleg úgy látják, hogy a vártnál többször fordul elő nála late hit. A Ravens ellen is volt két ilyen határeset late hit tőle, utána volt a H2H. A büntetéspolitika logikáján belül törvényszerű volt, hogy ezért most komolyabb pénzbüntetést kap. (Back to back "visszaeső")tomi-tomi
Egyetlen late hitje sem volt a Ravens ellen. A Pats ellen volt egy, megbüntették és ő lenyilatkozta, hogy jogos volt, nem fellebbez. Ha emlékeim nem csalnak ez a 2. büntije volt mindössze idén. A Steelers szerint vállal vezetett szabályos hit volt a mostani, de legalábbis pénzbüntit nem ért, mert véletléen lett h2h.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 045 — Steelers fan
Akkor értenék veled egyet tomi-tomi, illetve ezzel az elvvel, ha minden egy kalap alatt lenne és nem kettős mércével. Mennyi h2h-t látni hallani , pofánbaszásokat kézzel és a többi, amik nemhogy nem érnek pénzbüntit, de még zászló se repül rájuk. Amit feljebb írtam áll, ha late hit, akkor fizessen Clark, ha h2h, akkor fizessen, de egyébként meg bassza szájba a jó édes kurva anyját Goodell is meg a bírók is, meg mindenki akinek ehhez köze van, mert sok esetben szemet hunynak - fejezzük ki szépen a dolgot -, valahogy más esetben meg nem.
Ahogy anno Ward mondta, és egyébként ahogy most Ray Lewis is, nem fog egyes játékosok stílusa megváltozni. Csak itt a biztosítékot az bassza ki, hogy nincs egyenlő elbánás-

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Amúgy a csapatnál Clark mostani büntetése kiverte a biztosítékot.Soldados
Ez football politika. Tiszta H2H volt, mindenki tudta, hogy jön a bünti, de kell csinálni egy kis cirkuszt a "másik oldal is meghallgattassék" alapon. 😉peterk2005
Nem mennék bele, de nem egészen. Ha elolvasod a cikket, akkor itt kicsit másról van szó. Eddig mindenki lenyelte a büntit, de ez most kiverte a biztosítékot bizonyosokok miatt.Soldados
Idén igen, tavaly Harrison büntetésénél dettó ugyanez ment. Szvsz a csapat feleslegesen megy bele a dologba. Ez a játékos büntetése, a csapatot semmi hátrány nem éri. A pénzbüntetés jelzi, hogy a játékos egyéni fegyelmezetlenségét torolják meg, fel sem merül, hogy a csapatnak ehhez bármi köze van.
Clarkra rászálltak/Clark kivívta a figyelmet. Az első büntetése volt önmagában túlzó. Valószínűleg úgy látják, hogy a vártnál többször fordul elő nála late hit. A Ravens ellen is volt két ilyen határeset late hit tőle, utána volt a H2H. A büntetéspolitika logikáján belül törvényszerű volt, hogy ezért most komolyabb pénzbüntetést kap. (Back to back "visszaeső")

több mint 14 éve
Nem mennék bele, de nem egészen. Ha elolvasod a cikket, akkor itt kicsit másról van szó. Eddig mindenki lenyelte a büntit, de ez most kiverte a biztosítékot bizonyosokok miatt.

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez football politika. Tiszta H2H volt, mindenki tudta, hogy jön a bünti, de kell csinálni egy kis cirkuszt a "másik oldal is meghallgattassék" alapon. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Elég nevetséges hogy alig vannak nagy ütközések amikor meg jön Clark henteskedni akkor első momentum a tombolás második a Goodell anyázása, és ez minden nagy ütközésnél így van. Jó lenne már amerikai focit látni újra.laby
+1

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Elég nevetséges hogy alig vannak nagy ütközések amikor meg jön Clark henteskedni akkor első momentum a tombolás második a Goodell anyázása, és ez minden nagy ütközésnél így van. Jó lenne már amerikai focit látni újra.

több mint 14 éve
Amúgy a csapatnál Clark mostani büntetése kiverte a biztosítékot.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823f2038/article/from-top-to-bottom-steelers-furious-about-clarks-latest-fine?module=HP11_headline_stack

Clark mellett Tomlin, BB, Harrison is megszólal, be akarják vonni DeMaurice Smith-t is, úgyhogy most kezd komoly lenni ez az ügy.

több mint 14 éve
Én most már nem rúgózom ezen, hogy fizetnek. Ha h2h ütközést nyom Clark, akkor fizessen! Van miből.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Legalább sokak most nagyon boldogok lehetnek, persze nem lehet teljes az örömük...kishaszi
Ilyen jeleneteknek sose örülünk... Ward jó játékos, kell a "csibészsége" a pályára. Az ütközés elkésett volt, de sztem nem direkt H2H akart lenni... sztem.Collapo
Nem is rád gondoltam Coll, tudod te jól😉
De elég sok olyan van a fórumon, akinek minden szíve vágya, hogy úgy telibebasszák Wardot, hogy ott maradjon, aztán persze ha megtörténik, akkor hirtelen előkerülnének "mi persze nem ezt akartuk dolgot..." álszenteskedés, amitől személy szerint hányok. Rodney Harrison is egy alattomos tag volt, de én sose kívánnék senkinek sérülést, mégha az illető létezése is hányingert vált ki belőlem (speckó nem Rodneyra gondolok, de hokiban is elég sok ilyen gyűlölt játékos van)kishaszi
Amúgy az esetért Ray-ray is fizet... de nem árulta el, hogy mennyit...
Goofdel bukszája nő... forródróton érkezett a hír... 20K
Jah és jut eszembe, Clark 40K... ez már faszság... még csak igazán durva se volt... H2H, de kb úgy, mint Ray-ray... ráadásul Ed látta hogy jön... pfff

IT'S IN MY SIG!!!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Közben én is láttam. Goodell a jó.. dat. Szegény Wardot nem láttam még így felállni, minden ütközés után mosolyogva áll fel és sétál le a pályáról. Most azért nem volt annyira rendben. Biztosan nem bírja, mert madárcsontú.polamalu
Legalább sokak most nagyon boldogok lehetnek, persze nem lehet teljes az örömük...kishaszi
Ilyen jeleneteknek sose örülünk... Ward jó játékos, kell a "csibészsége" a pályára. Az ütközés elkésett volt, de sztem nem direkt H2H akart lenni... sztem.Collapo
Nem is rád gondoltam Coll, tudod te jól😉
De elég sok olyan van a fórumon, akinek minden szíve vágya, hogy úgy telibebasszák Wardot, hogy ott maradjon, aztán persze ha megtörténik, akkor hirtelen előkerülnének "mi persze nem ezt akartuk dolgot..." álszenteskedés, amitől személy szerint hányok. Rodney Harrison is egy alattomos tag volt, de én sose kívánnék senkinek sérülést, mégha az illető létezése is hányingert vált ki belőlem (speckó nem Rodneyra gondolok, de hokiban is elég sok ilyen gyűlölt játékos van)

több mint 14 éve
Közben én is láttam. Goodell a jó.. dat. Szegény Wardot nem láttam még így felállni, minden ütközés után mosolyogva áll fel és sétál le a pályáról. Most azért nem volt annyira rendben. Biztosan nem bírja, mert madárcsontú.polamalu
Ilyen jeleneteknek sose örülünk... Ward jó játékos, kell a "csibészsége" a pályára. Az ütközés elkésett volt, de sztem nem direkt H2H akart lenni... sztem.

Alissa

NFL - Not For Ladies!