San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 13 éve
Durva. Hunter kap kevesebb snapet?Delonso_így sem kapott olyan hú de sokat, de Gore gondjai-bajai sajnos borítékolhatóan kijönnek majd a szezon végére. Akkor jó lehet Hunter.
Jacobs pedig goal line és short yard back lesz elsősorban, de akár kezdő is lehet ha Goreal valami történik.
több mint 13 éve
Durva. Hunter kap kevesebb snapet?
több mint 13 éve
San Francisco 49ers reached agreement with former Giants running back Brandon Jacobs.
több mint 13 éve
Elsőben G? Akkor már DeCastro, bár ő el fog menni 10-15-ben tutira. Továbbra is azt mondom hogy behúzzuk Fleenert, ha ott lesz. RZ Problem??? 😀De akár lehet tréd is hogy elcseréljük a pickeket, mert TÉNYLEG kevés needünk van.
több mint 13 éve
Maiocco szerint nincs a drafton needünk 😊 The 49ers have seven draft wants -- and that's because needs is just too strong of a word
1 G, 2WR, 3 S, 4 CB, 5 RB, 6 OLB, 7 D line

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Keap nem megy sehova.Nem véletlenül trédeltek fel érte. Amúgy ez a helyes hozzáállás szerintem hogy azt mondja küzdeni akar a nr.1 szerepért.
Johnson, Harb egyik kedvenc tanítványa és Keap-et kell majd versenyre bírnia a 2. számú QB posztértFucu
itt egy jó interjú JJ-vel, meg az NFL.com-on is vannak Highlightok róla. Nem rossz, tetszik a srác, bár vannak hibák amiket Harbs ki tud egyenesíteni.
http://49ers.pressdemocrat.com/2012/03/inside-the-49ers/josh-johnson-explains-why-hell-do-better-with-the-niners-than-he-did-with-the-bucs-plus-more/
több mint 13 éve
Keap nem megy sehova.Johnson, Harb egyik kedvenc tanítványa és Keap-et kell majd versenyre bírnia a 2. számú QB posztért
több mint 13 éve
JJ érkezése elég érdekes, a Ninersnation-ön volt róla szó még az Alex re-sign előtt, hogy Harbaugh nagyon kedvelte és elég jó volt. Kaepernick akkoriban meg épp azt nyilatkozta twitteren, hogy Ő első számú QB-nak tartja magát, lehet, hogy Kaep elmegy?
több mint 13 éve
Egy kis versengés nem árt. Így szerintem Tolzien(Höri crush-ja) mehet a PS-be 😊Micsoda hírek ma este..Annak örülök, hogy Ginn visszatért, ellenben JJ igazolását nemigazán értem.
2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
valamint visszatért Tedd Ginn.
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.petey
Smith és Kaepernick közé már szerintem nem volt szükség rá. Nincs Alex szintjén, viszont ha a jövőt Kaep-el képzeljük el, akkor minek a padra JJ? Vagy a jövőt mégsem vele képzeljük el?
Persze értem inkább legyen még egy jobb képességű backup, de nekem ez egy picit zavaros.Alabama Niners
több mint 13 éve
Sziasztok!Csak a Diósgyőr? 😀
Elírtam, természetesen Super Bowl.
Igen female fan.
Mert számomra gyermekorom óta csak egy csapat van, nincsenek alternatívák.zsazsa

több mint 13 éve
Micsoda hírek ma este..Annak örülök, hogy Ginn visszatért, ellenben JJ igazolását nemigazán értem.
2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.petey
Smith és Kaepernick közé már szerintem nem volt szükség rá. Nincs Alex szintjén, viszont ha a jövőt Kaep-el képzeljük el, akkor minek a padra JJ? Vagy a jövőt mégsem vele képzeljük el?
Persze értem inkább legyen még egy jobb képességű backup, de nekem ez egy picit zavaros.
több mint 13 éve
Sziasztok!Elírtam, természetesen Super Bowl.
Igen female fan.
Mert számomra gyermekorom óta csak egy csapat van, nincsenek alternatívák.
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 13 éve
Micsoda hírek ma este..2 éves szerződést kapott Josh Johnson, akit Harbs edzet a San Diego Egyetemen,
Beszarás amit eddig a FO csinált tavaly is és idén is. és még hátravan a draft.
több mint 13 éve
üdv zsazsa köztünk! Female fan?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Akkor ugye letettünk MW projektről 😊))) Bomlasztó egyének nem is kellenek!!!! Szia Zsazsa! Go 9ers!
több mint 13 éve
szia zsazsa, üdv köztünk 😊 mi az az SP?peteySuPerbowl!
izé vagy Pít!
Szia Zsazsa, jó szurkolást!
több mint 13 éve
Most azt tweetelte hogy nem igaz amit írtak 😊Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWLehet elegánsabb lett volna: nem akarok nálatok játszani. 😊Gyurma Pappa
petey
Dnt believe everything u hear!
több mint 13 éve
Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWLehet elegánsabb lett volna: nem akarok nálatok játszani. 😊
petey

több mint 13 éve
Gyökér, kicsit nagy az arc nem? 😀 mármint MWszia zsazsa, üdv köztünk 😊 mi az az SP?
több mint 13 éve
hát, őszintén szólva, fele akkora szerződés is komolytalan...http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/"...he’s not as productive a receiver as Fitzgerald... It’s not realistic to think Wallace will get more money than Fitzgerald." 😉Cardinalis
kérdem én, mire? 😊Gyurma Pappa

több mint 13 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/"...he’s not as productive a receiver as Fitzgerald... It’s not realistic to think Wallace will get more money than Fitzgerald." 😉
kérdem én, mire? 😊Gyurma Pappa
több mint 13 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/22/report-mike-wallace-told-49ers-he-wants-more-than-larry-fitzgerald/kérdem én, mire? 😊

több mint 13 éve
Sziasztok!Eddig csak olvastam a fórumot.
Régi rajongó vagyok de nem mondhatom azt, hogy nagyon aktív.
Gondoltam itt a csapat építésnél nézük meg az idei ellenfelinket.
Hát......
Divisional opponents
(NFC West)
Arizona Cardinals
St. Louis Rams
Seattle Seahawks
Conference opponents
(NFC North)
Otthon:
Chicago Bears
Detroit Lions
Idegenben:
Green Bay Packers
Minnesota Vikings
Conference opponents
(based on 2011 division placement)
Otthon:
New York Giants ( jó kis visszavágó igérkezik)
Idegenben:
New Orleans Saints
Interconference opponents
(AFC East)
otthon:
Buffalo Bills
Miami Dolphins
idegenben:
New England Patriots
New York Jets
Érdekes lesz.
Ha idén is hasonló produkciót nyújt a csapat akkor kit kell megverni majd a SP-ért?
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 13 éve
Már Viking nem?Rolnide, mikor írtam még nem volt az 😊
lesznek elég jó G-k a drafton ha akarunk.