Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Légyszi az eredménykövetőbe írjatok meccs közben.Sebiiok, sorry!
több mint 13 éve
na ez gáz volt...nagyon szar a cards
végig blicceltek középen mi meg szoptuk.
wilson még nem kész
amikro bejött kolv tudtam h megnyeri. annyira tuti volt
az emg h 4 yardrol nem tudjuk bevnni a card sec ellen 4ből egyszer sem az gáz.
sokat kell itt még javulni...
több mint 13 éve
Légyszi az eredménykövetőbe írjatok meccs közben.Sebiibocsi
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
mna, ennyit a nagy várakozásról... esélyünk sem lesz 9es ellen... annyi hülyeséget csináltak, majd elképesztő dolgokkal visszahozzák az esélyt, majd újból odaajándékozzák a meccset... letörve 😕
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Légyszi az eredménykövetőbe írjatok meccs közben.
több mint 13 éve
Baldwin is elejti... miért?????????
több mint 13 éve
Rice elejti, de sárga, és jajjj... na most kell...
több mint 13 éve
Okung 😀😀😀DDDD
több mint 13 éve
Okung, azért mindent megtesz, hogy hátrafelé haladjunk...SeaSzilaHawksőt le is sérül... lassan fel kell adni a gondolattal, h ő az új Walter-ünk...
több mint 13 éve
mna... Kolb fog megölni? ez hihetetlen... miért zónáznak egy folytában?
több mint 13 éve
Okung, azért mindent megtesz, hogy hátrafelé haladjunk...
több mint 13 éve
Hát Leon újra és újra megmutatja, hogy mire képes... elképesztő.majd a Special Team dönt 😊krankovicsNem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...SeaSzilaHawkmna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics
több mint 13 éve
majd a Special Team dönt 😊Nem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...SeaSzilaHawkmna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics
több mint 13 éve
Nem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...mna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics
több mint 13 éve
mna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊
több mint 13 éve
mna... egyenlő, így már szebb az élet!
több mint 13 éve
hát most ha Shermannek megadják az int-t akkor lehet reménykedni...hát most ha Shermannek megadják az int-t akkor lehet reménykedni...de amire leírtam, meg is adták 😀hát ez nagyon zsenge... csak idegesítenek mindennel...SeaSzilaHawka remény hal meg utoljára... 😊krankovics
több mint 13 éve
hát ez nagyon zsenge... csak idegesítenek mindennel...SeaSzilaHawka remény hal meg utoljára... 😊
több mint 13 éve
hát ez nagyon zsenge... csak idegesítenek mindennel...
több mint 13 éve
megtöri majd az ellenfél!nem lepődnék meg, ha Flynn kezdene a második félidőben. 😊krankovicsMiért cserélnek le? egyenlőre nem csak rajta múlnak a dolgok. Flynn valszeg u.i. peoblemazna, cserébe megtornek Wilson önbizalmat.endorphyn
több mint 13 éve
nem lepődnék meg, ha Flynn kezdene a második félidőben. 😊krankovicsMiért cserélnek le? egyenlőre nem csak rajta múlnak a dolgok. Flynn valszeg u.i. peoblemazna, cserébe megtornek Wilson önbizalmat.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Proteksön!Nem lesz lecserélve Willson szerintem. Ilyen proteksön mellett neki se lenne sok esélye, mert ahogy néztem nem az elengedés ideje a baj. Habár a mély labdákat iszonyatosan pontatlanul, már-mér Tebow szinten dobja.nem lepődnék meg, ha Flynn kezdene a második félidőben. 😊krankovicsÉn azon lepődtem meg, hogy nem ő kezdett!!! 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
jó lesz ez a 0-16hoz 😀Egyetértek. Vicc,hogy egy ilyen Qb halad előre...undisputedly
egy skelton féle fogalmatlan passzol szét...braxa88
Arizona folyamatosan blitzel, és jól teszi! Aki nem dob be a blitz sávba, az meg is érdemli!
több mint 13 éve
Nem lesz lecserélve Willson szerintem. Ilyen proteksön mellett neki se lenne sok esélye, mert ahogy néztem nem az elengedés ideje a baj. Habár a mély labdákat iszonyatosan pontatlanul, már-mér Tebow szinten dobja.nem lepődnék meg, ha Flynn kezdene a második félidőben. 😊krankovicsÉn azon lepődtem meg, hogy nem ő kezdett!!! 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
jó lesz ez a 0-16hoz 😀Egyetértek. Vicc,hogy egy ilyen Qb halad előre...
egy skelton féle fogalmatlan passzol szét...braxa88
több mint 13 éve
nem lepődnék meg, ha Flynn kezdene a második félidőben. 😊krankovicsÉn azon lepődtem meg, hogy nem ő kezdett!!! 😀 😀 😀