Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nem valami mély így a CB depth. Jöhetne oda is valaki
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Trufant cut várhatóFucu
Senki se marad a SB csapatbol =(Duff
Olyannyira várható,hogy be is jelentették.
több mint 12 éve
Trufant cut várhatóFucu
Senki se marad a SB csapatbol =(
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
az még pár misi hely. gyűl a pénz márióra
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Trufant cut várható

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A mai nap 18:10 perckor a Colts tulajdonosa megnyitotta az árverést egy Peyton Manning nevű árucikkre. A licit elkezdődött....

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Nos, Manning hivatalosan is eljott a regi munkahelyerol.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Lynch szerződése lebontva:

The deal includes a $6 million signing bonus, according to a league source.
The contract averages $7.5 million per year.

It includes base salaries of $4 million in 2012 and $7 million in 2013 that are fully guaranteed for skill, injury and salary cap.
His base salary is $5 million in 2014, which is guaranteed for $ million for injury only if he's on the roster for the first game of the 2013 regular season, and $5.5 million in 2015.
The deal includes a $500,000 roster bonus in 2014 where he's paid $31,250 for every game that he's active and a $2 million roster bonus in 2015, the final year of the deal, where he'll make $125,000 for every game that he's active.
The annual salary cap figures are $5.5 million, $8.5 million, $7 million and $9 million over the next four years.
több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Ha nem is a nyaka miatt vágja PM ezt az arcot, biztosan azon töpreng a gyenge /törékeny WR-einkkel együtt, hogy az idei dresszünk színvilága miért hajaz majd egy láthatósági mellényre?!

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Hmmm...jók az érvek Tatupu ellen, főleg a szívemből beszéltem róla ezek szerint...😀 Viszont szakmailag én Manninget jó húzásnak tartanám, most lesz rendes, bő offseason, össze lehet gyúrni ezt az O falat, hogy minimálisan megvédjék, és már ezzel sokat bővülne a repertoár T-Jax-hez képest. 😊
Más kérdés, hogy Cap szempontjából már sokkal megkérdőjelezhetőbb, sőt, mindenekelőtt Williamst akarom, kell egy Qb vadász! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Én nem örülnék neki. Ezzel a fallal nem tudna semmit sem kezdeni, ráadásul ha ide jönne, annyi a runheavy rendszernek.
Ami viszont érdekes,hogy ha jól számolom 5 olyan csapat van, amelyiknek nagyon kell egy új Qb: Colts,Miami,Washington,Browns. Jut rájuk 4 nagy húzás: Manning, Flynn, Luck, RGIII.
Ebből az öt csapatból a Hawks áll a legrosszabbul cetliket illetve, plusz FO vérmérsékletet tekintve is.

szerk: A pénzről nem is beszélve. Megenné a helyet a sapka alatt.

@Medvepapa: Ha Haw-t elküldik Carrollék mert nem elég gyors, Tatupunak esélye sincs,hogy rosterre kerüljön. Ráadásul kérdés,hogy vannak-e még off field problémái.undisputedly
Talán még a Chiefsnél is elférne egy új QB.Nem kellene a drafton számolgatni, leigazolják Manninget és övék a csoport addig, ameddig PM játszani akar. 😕aztec
Hát Romeoval az edzői "székben", Peytonnal a pályán nem akármilyen páros lennének,viszont egyszer mintha azt olvastam volna a Chiefs topicban,hogy anyagiakat tekintve nagyon költséges lenne elküldeni Casselt.
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Én nem örülnék neki. Ezzel a fallal nem tudna semmit sem kezdeni, ráadásul ha ide jönne, annyi a runheavy rendszernek.
Ami viszont érdekes,hogy ha jól számolom 5 olyan csapat van, amelyiknek nagyon kell egy új Qb: Colts,Miami,Washington,Browns. Jut rájuk 4 nagy húzás: Manning, Flynn, Luck, RGIII.
Ebből az öt csapatból a Hawks áll a legrosszabbul cetliket illetve, plusz FO vérmérsékletet tekintve is.

@Medvepapa: Ha Haw-t elküldik Carrollék mert nem elég gyors, Tatupunak esélye sincs,hogy rosterre kerüljön. Ráadásul kérdés,hogy vannak-e még off field problémái.undisputedly
Nem látom értelmét Tatupu visszahozatalának. Haw lehet, hogy lassú, mégis jól helyettesítette a szezonban. A defense elég jól alakul, ha lesz még egy jó passrusher, akkor rajtuk már nem fog múlni a dolog. A gondok most egyértelműen az offense-nél van, oda kell pénzt áldozni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360

Talán még a Chiefsnél is elférne egy új QB.Nem kellene a drafton számolgatni, leigazolják Manninget és övék a csoport addig, ameddig PM játszani akar. 😕

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve

@Medvepapa: Ha Haw-t elküldik Carrollék mert nem elég gyors, Tatupunak esélye sincs,hogy rosterre kerüljön. Ráadásul kérdés,hogy vannak-e még off field problémái.
több mint 12 éve
Megfordult a fejemben, hogy nem lenne-e okosság visszahozni 1 év "pihenés" után Mr. Tatuput???!!! 😊 Szerintem erőnlétileg rendben van! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Ma kaptam 😊
endorphyn
Nekem nem lenne rossz érzésem, ha nálunk kötne ki, bár nem sok esélyt látok rá...😊Medvepapa
Simán van benne még 2-3 év, addig meg lehetne találni egy padavant mögé. Hagy jöjjön!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ma kaptam 😊
endorphyn
Nekem nem lenne rossz érzésem, ha nálunk kötne ki, bár nem sok esélyt látok rá...😊

több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ma kaptam 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Fosterrel hosszabbított a Texans, lehet hogy tag lesz Williamsen! 😕Medvepapa
Pár óra van hátra. Reméljük nem tagelik.undisputedly
Állítólag nem fér be a sapi alá a tag.empty taxi
Remek 😊

Hill ellen ejtették a vádakat.
Szerk: Hoppá! Most olvasom,hogy Hill és a barátnője az őrizetbe vétel után önként beleegyeztek vizeletminta vételébe, és ezek a minták negatív eredményt hoztak marihuánára.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Pár óra van hátra. Reméljük nem tagelik.undisputedly
Állítólag nem fér be a sapi alá a tag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Pár óra van hátra. Reméljük nem tagelik.
több mint 12 éve
Illetve, mi is Lynch-vel, rakunk taget valakire, vagy nem, ha igen akkor kire?Medvepapa
Szerintem nem.
több mint 12 éve
Illetve, mi is Lynch-vel, rakunk taget valakire, vagy nem, ha igen akkor kire?

több mint 12 éve
Fosterrel hosszabbított a Texans, lehet hogy tag lesz Williamsen! 😕

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Frank Omiyale (volt Bears G, T) érkezik ma vizitre
dephtnek nem lenne rossz