Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Azért nem rossz a Cards védelme, de legyen igazad! 😊 Igazából tényleg verseny volt. Ha megnézed, Flynn fizuja az 1. évre szinte semmi. PC/JS nem akart elmenni Wilson mellett, akarták őt. Arra leszek kíváncsi, ha idén Russ stabilizálja a kezdő posztját, mit csinálunk jövőre Flynn-nel?! Na de ez a jövő...legyen már szerda!!! 😀

Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?Pap'pers
Üdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀Medvepapa
Erre gondoltam,hogy mi van a hátával. 😊 Akkor az első héten szétfogjátok futni az Arizonát. 😊 Kíváncsi leszek Wilson teljesítményére élesben! Nagy reménység a srác,csak azt nem értem,hogy akkor minek kellett nektek oda Flynn..ráadásul kezdő QB fizetéssel. :/
Pap'pers
Azért nem rossz a Cards védelme, de legyen igazad! 😊 Igazából tényleg verseny volt. Ha megnézed, Flynn fizuja az 1. évre szinte semmi. PC/JS nem akart elmenni Wilson mellett, akarták őt. Arra leszek kíváncsi, ha idén Russ stabilizálja a kezdő posztját, mit csinálunk jövőre Flynn-nel?! Na de ez a jövő...legyen már szerda!!! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Üdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀Medvepapa
Erre gondoltam,hogy mi van a hátával. 😊 Akkor az első héten szétfogjátok futni az Arizonát. 😊 Kíváncsi leszek Wilson teljesítményére élesben! Nagy reménység a srác,csak azt nem értem,hogy akkor minek kellett nektek oda Flynn..ráadásul kezdő QB fizetéssel. :/
több mint 13 éve
Üdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?
több mint 13 éve
7-en eddig a PS-ben(meglepetés nélkül): LB Allen Bradford, OL Rishaw Johnson, WR Ricardo Lockette, TE Sean McGrath, QB Josh Portis, S DeShawn Shead, LB Korey Toomer.

Winslow cut. Ha jól olvasom, akkor meg akarták kicsit kurtítani a fizuját, de nem fogadta el az ajánlatot. Nem tudom mi ment a háttérben, de első nekifutásra nem örülök a dolognak. Akkor most Morrah vissza?garrett27
Ha nagyon nyersen nézzük, 3 elkapása volt preseasonban, és borzasztóan lelassult. És jött helyette az ex-Brown Evan Moore, aki sztem egész jó "kis" TE a maga 2 méterével még Wilsonnak is látható célpont lesz! 😀

több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Winslow cut. Ha jól olvasom, akkor meg akarták kicsit kurtítani a fizuját, de nem fogadta el az ajánlatot. Nem tudom mi ment a háttérben, de első nekifutásra nem örülök a dolognak. Akkor most Morrah vissza?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
íme a teljes lista:  seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/01/Gyorshir_Az_53-as_keret/

http://seahawks.hu
több mint 13 éve
Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊Medvepapa
Jó lépésnek tartjátok, hogy Martin maradt és Butler ment? Mert én így elsőre azt mondanám, hogy te other way round, az lett volna a jó.SeaSzilaHawk
Elsőre én is, de red zoneban Martin jó fegyver lehet. Nekem Butler tavaly sem volt meggyőző, a mostani preseasonben sem mutatott többet Martinnál...de majd meglátjuk. 😊

több mint 13 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊Medvepapa
Jó lépésnek tartjátok, hogy Martin maradt és Butler ment? Mert én így elsőre azt mondanám, hogy te other way round, az lett volna a jó.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
A "nevesebb" áldozatai a szűkítésnek:
WR Ricardo Lockette
QB Josh Portis
LB Korey Toomerundisputedly
Toomer tuti PS sztem, talán még Lockette is...

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
A "nevesebb" áldozatai a szűkítésnek:
WR Ricardo Lockette
QB Josh Portis
LB Korey Toomer
több mint 13 éve
Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊

több mint 13 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Én Cooper Helfet-et szeretném 4. TE-nek! 😀Medvepapa
Kezdődik. Durham out.undisputedly
óóóó, neeee 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
vajon mit mondott carroll leinartnak wilsonrol 😊
több mint 13 éve
Ez eddig rendben is van. 😊

több mint 13 éve
Én Cooper Helfet-et szeretném 4. TE-nek! 😀Medvepapa
Kezdődik. Durham out.
több mint 13 éve
Én Cooper Helfet-et szeretném 4. TE-nek! 😀

több mint 13 éve
Azt gyorsan tegyük hozzá, h Wilson rookie, tényleg ne várjuk tőle azt, h a hátán vigye a csapatot idén. Konzisztensebb, megbízhatóbb passzjátékot várok mint a tavalyi, és nagyon jó lenne egy pozitív mérleg(az említett 9-7, 10-6) de sztem nehéz lesz(sorsolás erőssége). Mindenki tülkön ülve várja a rostert? 😀Medvepapa
Wr sorra kíváncsi leszek 😊undisputedly
tipp
rice, edwards, baldwin, tate, obomanu, butlerbraxa88
jaja, ez a legvalószínübb 😊 Medvepapa
Lockettet sajnálnám. Igazábol több elentmondó információ van az ő teljesítményéről, ezért ha lehet ilyet mondnai, furdal a kíváncsiság.
több mint 13 éve
Azt gyorsan tegyük hozzá, h Wilson rookie, tényleg ne várjuk tőle azt, h a hátán vigye a csapatot idén. Konzisztensebb, megbízhatóbb passzjátékot várok mint a tavalyi, és nagyon jó lenne egy pozitív mérleg(az említett 9-7, 10-6) de sztem nehéz lesz(sorsolás erőssége). Mindenki tülkön ülve várja a rostert? 😀Medvepapa
tipp
rice, edwards, baldwin, tate, obomanu, butlerbraxa88
jaja, ez a legvalószínübb 😊

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
tipp
rice, edwards, baldwin, tate, obomanu, butler
több mint 13 éve
Wr sorra kíváncsi leszek 😊
több mint 13 éve
Azt gyorsan tegyük hozzá, h Wilson rookie, tényleg ne várjuk tőle azt, h a hátán vigye a csapatot idén. Konzisztensebb, megbízhatóbb passzjátékot várok mint a tavalyi, és nagyon jó lenne egy pozitív mérleg(az említett 9-7, 10-6) de sztem nehéz lesz(sorsolás erőssége). Mindenki tülkön ülve várja a rostert? 😀

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Jó az avatarunk! 😀 Hát gondoltam Fasselt hordok, de inkább mégse.

Itt pedig egy nfl.com cikk, hogy legyen ON is. Ebből kiderül, az is lehet, petey legnagyobb bánatára Russel Wilson az új király, ebben a számomra "QB light" divízióban. 😛ulpianus
Nemcsak számodra...de remélem most nálunk elindult végre valami...vhogy úgy vagyok vele, h nem csak azt akarom, h legyen egy jó/elit QB-nk, hanem h DangeRuss legyen az! Ha máshol lenne, akkor is szurkolnék neki(kivéve a Niners 😀 ). Na de sok sikert a csapatnak a következő 20 meccsen! 😛 Vagy ahogy Miska bácsi mondaná: "Támadáááááás, előreeeeeeee!" 😀Medvepapa
he? 😊 rendben van a srác, megvan benne a potenciál rendesen, nem bántom én. csak a körülötte levő hype ami rendkívül vicces. nagy király volt 1 azaz egy darab PS meccsen és lóg a zacsiján mindenki, persze ez nem az ő hibája. mondom, majd kiderül mi lesz ha elkezdenek a csapatok gameplant gyártani. mondjuk a KC kezdő ellen nem volt nehéz villogni 😛 te ulpi, ha azNFCW QB light akkor az AFCW mi? 😊

amúgy innen megy 2 csapat is a PO-ba szerintem.petey
Wilson valóban ügyes, de tényleg csak 1 meccsen produkált, és valljuk be mindenkinek lehet egy jó napja. Ellenben azért ti is jól bevásároltatok egy jó árú backup Qb-t Flynn személyében ha Wilson marad a kezdőben és egészben.silent7939
mondjuk Flynn mögött sem áll komoly múlt.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
OFF veszély!!

Kedves petey!

Az AFCW miért QB lightabb, mint itt vadabb nyugaton? Oké, nem a legkirályabb, de Rivers biztos top 10es, és P. Manning is (Tebowról nem is szólva, aki önmagában 1000 évre mindent visz, hiába Jet). Hozzáteszem, Palmernek a neve kezd megkopni, de legalább volt fénykora. Casselnek csak a fizetése franchise QB paraméter.

Most nem megyek végig a többi divízión, tegyük meg máshol. Ellenben mindenhol akad legalább egy komoly név. Vagy épp Wilson ellenében Luck/RG3 komolyabban vehető, én fura mód ide sorolom (még) Newtont is például, de Wilson elé.

ON

Tehát itt Nemzeti Nyugaton akad egy játékmenedzser Alex (😛 ezt csak neked).
Egy besült Kolbi mustárral, akit a hívei is utálnak lassan.
Egy alulteljesítő, egydimenziós Bradford.
Valamint egy Flynn aki Wilsonná vált mára (amitől összement, sajnos).

Állat vagyok, ami enni kér...