Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Pár gondolat a már feszegetett Lynch témáról.nekünk a fél franchiset kéne adni RG3ért, a többieknek nem. szal rálehet koncentrálni másra. pl Tannehill 😀
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/28/Etesd_a_Szornyet/
Engem jobban aggaszt,hogy a Rams kezdő játékosokat igazolhat abból a 3-4 pickből amit kap az 1/2-ért.
Szerintetek ezzel, hogy ekkora verekedés várható RG3-ért mennyire nőttek meg az esélyeink Flynnre?Sebiiundisputedly
több mint 12 éve
Pár gondolat a már feszegetett Lynch témáról.http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/28/Etesd_a_Szornyet/
Engem jobban aggaszt,hogy a Rams kezdő játékosokat igazolhat abból a 3-4 pickből amit kap az 1/2-ért.
Szerintetek ezzel, hogy ekkora verekedés várható RG3-ért mennyire nőttek meg az esélyeink Flynnre?Sebii
több mint 12 éve
SebiiRG3 ért folytatott küzdelemnek ugyanúgy csak egy nyertese lehet, a többieknek nem sok marad. Idén nagyon kevés a fóka!.
RG 3 megszerzésére a legesélyesebb a Browns (van miből vérezni érte). Shannytől bármi kitellik, tehát a skins is erősen a kalapban van. A Fins odaérhet, de szerintem nem fog. Még mindig ők Flynn legesélyesebb kérői. Ha Browns esetleg megszerezné Flynnt, akkor 2 1. kört tud az Oba dobni, és ez így egy nagyon más támadó sor lehetne. Szóval nekik az is nagyon jó szcenárió, ha mindenáron megszerzik Flynnt, húznak egy elit célpontot, és a falba invesztálnak, esetleg kerítenek futót.
Ez az elmélet. A gyakorlat viszont az, hogy, akit eddig schneider nagyon meg akart szerezni, azt megszerezte!
üdv
H
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Szerintetek ezzel, hogy ekkora verekedés várható RG3-ért mennyire nőttek meg az esélyeink Flynnre?
több mint 12 éve
Köszi!Pontosan. Sajnos ha csak nem nyitnak neki akkora folyosot, mint a 66-os ut, akkor egy - ket testcsel utan leginkabb szimplan belefut a falba, amit viszont "gyenge" fizikuma miatt nem tud attorni. Ritkan lattam tole olyat, hogy blokkoljak, de utana megtesz meg x yardot. Agilis es jol mozog, csak ahhoz, hogy igazan eredmenyes legyen, nagyon komoly munka szukseges az elotte levo faltol es/vagy egy brutalis fullbacktol. Kar erte, szimpatikus urge de sajnos nem elegseges.endorphynSzasztok!ügyes gyerek, de gyenge és kicsi. voltak jó meccsei, de nem DMC mögé való back. inkább Bushszerű gép kéne...braxa88
RB fronton nálatok mi várható?
Gondolom Lynch marad így vagy úgy...
Justin Forsett-el mi a helyzet?
Knapp miatt hozzánk mondogatják DMC mögé back up-nak...
Pár gondolatot esetleg írnátok róla?Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Hill-t három év alatt harmadjára tartóztatják le. Húzzon innen a francba.
@KJuraszik
több mint 12 éve
Pontosan. Sajnos ha csak nem nyitnak neki akkora folyosot, mint a 66-os ut, akkor egy - ket testcsel utan leginkabb szimplan belefut a falba, amit viszont "gyenge" fizikuma miatt nem tud attorni. Ritkan lattam tole olyat, hogy blokkoljak, de utana megtesz meg x yardot. Agilis es jol mozog, csak ahhoz, hogy igazan eredmenyes legyen, nagyon komoly munka szukseges az elotte levo faltol es/vagy egy brutalis fullbacktol. Kar erte, szimpatikus urge de sajnos nem elegseges.Szasztok!ügyes gyerek, de gyenge és kicsi. voltak jó meccsei, de nem DMC mögé való back. inkább Bushszerű gép kéne...braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Szasztok!ügyes gyerek, de gyenge és kicsi. voltak jó meccsei, de nem DMC mögé való back. inkább Bushszerű gép kéne...
több mint 12 éve
Szasztok!RB fronton nálatok mi várható?
Pár gondolatot esetleg írnátok róla?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Hülye egy ember! Ezzel a saját árát is rendesen lejjebb tornázta. Ha ő megy, akkor Haw maradjon. Egyébként is sajnálnám, mint ahogy ezt az idiótát is.így tuti nem maradbraxa88Free agent WLB Leroy Hill was arrested for marijuana possession early Saturday morning in Atlanta.BekiKinéz egy 4 meccses eltiltás. Amúgy is rezgett a léc.undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
így tuti nem maradFree agent WLB Leroy Hill was arrested for marijuana possession early Saturday morning in Atlanta.BekiKinéz egy 4 meccses eltiltás. Amúgy is rezgett a léc.undisputedly
több mint 12 éve
krankovics
407
sorry, elbambultam, ment válasz..krankovicsKüldtem p.m.-et .undisputedly
több mint 12 éve
Free agent WLB Leroy Hill was arrested for marijuana possession early Saturday morning in Atlanta.BekiKinéz egy 4 meccses eltiltás. Amúgy is rezgett a léc.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Free agent WLB Leroy Hill was arrested for marijuana possession early Saturday morning in Atlanta.
több mint 12 éve
Kitettem a "Feed the beast!" sort aláírásnak, a korábbi "Közel a megállapodás", "Jól alakulnak az egyeztetések" sajtó helyett ez kapott szárnyra:Ha a RB-ek átlagos kihordási idejét nézzük, akkor szerintem a tag a megoldás.
Discussions are ongoing, but there's been no "breakthrough," and Lynch is fully expected to be franchise tagged if the sides can't come to an accord.
Kíváncsi vagyok mennyit akar Lynch, mert most van hely a cap alatt, az FO is meg akarja tartani, szóval itt csak a túlzott anyagiak jöhetnek szóba. A Tag sem rossz megoldás, egy évig motiváltan tartjuk, míg remélhetőleg az O# többi része összeáll, és Marshawn-nak nem lesznek ilyen monster statisztikái, plusz benne lesz még x carry és egy év, ami szintén csökkenti az értékét. Szerintetek long-term vagy tag lenne a jobb?undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Kitettem a "Feed the beast!" sort aláírásnak, a korábbi "Közel a megállapodás", "Jól alakulnak az egyeztetések" sajtó helyett ez kapott szárnyra:Discussions are ongoing, but there's been no "breakthrough," and Lynch is fully expected to be franchise tagged if the sides can't come to an accord.
Kíváncsi vagyok mennyit akar Lynch, mert most van hely a cap alatt, az FO is meg akarja tartani, szóval itt csak a túlzott anyagiak jöhetnek szóba. A Tag sem rossz megoldás, egy évig motiváltan tartjuk, míg remélhetőleg az O# többi része összeáll, és Marshawn-nak nem lesznek ilyen monster statisztikái, plusz benne lesz még x carry és egy év, ami szintén csökkenti az értékét. Szerintetek long-term vagy tag lenne a jobb?
több mint 12 éve
Williams pedig nem is volt annyira pocsék,mint azt a mutatott játék alapján gondolnánk. Nem tud úgy elszakadni mint egy elit elkapó, viszont TJax nem is tudta oda dobni a labdát rendesen. Egy ilyen fizikális WR abból él,hogy lehúzza a CB fejéről a labdát. Ehhez viszont az kell,hogy oda dobják. Szerintem PC és a stáb is látja ezt. TE pedig OC függő. Nem lesznek használva, pedig ennek az O#-nak nagyon jót tenne, illene a sémához.undisputedlyJa ja, adom. Williams parszor droppolt, de amugy alig dobtak neki. Tavaly mikor kapott rendesen lasztit, akkor is volt par ejtese, de legalabb ment fele labda. Elegge mas kepet mutatott most a jatek. Szinte zero TE es keves elkapas. Ilyen esetben egy Miller is csak blokkolgatott, Carlson ugye sehol, Williams meg hatul a balletban. Nem realis csak szam szerint nezni a teljesitmenyet.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Schneider nyilatkozata: "This is finally the first time where he'll be going into camp healthy." Egyetem óta bajlódik a vállával, táborra rendben lesz. Slotba nem kell ember, Williams pedig nem is volt annyira pocsék,mint azt a mutatott játék alapján gondolnánk. Nem tud úgy elszakadni mint egy elit elkapó, viszont TJax nem is tudta oda dobni a labdát rendesen. Egy ilyen fizikális WR abból él,hogy lehúzza a CB fejéről a labdát. Ehhez viszont az kell,hogy oda dobják. Szerintem PC és a stáb is látja ezt. TE pedig OC függő. Nem lesznek használva, pedig ennek az O#-nak nagyon jót tenne, illene a sémához.Ha Rice továbbra is porcelán, Williams meg az ideihez hasonló gyenge szezont produkál, akkor WR poszton is gondban leszünk. Ennek egyetlen pozitív hozadéka lehet, hogy végre elkezdjük normálisan használni a TE-eket.garrett27
Rice overrated, volt egy jó idénye Favre-al aztán ennyi. egy cut is benne lehet ha nem épül fel(?)peteyvolt egy jó idénye amikor volt QBja.braxa88
több mint 12 éve
Ha Rice továbbra is porcelán, Williams meg az ideihez hasonló gyenge szezont produkál, akkor WR poszton is gondban leszünk. Ennek egyetlen pozitív hozadéka lehet, hogy végre elkezdjük normálisan használni a TE-eket.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Rice overrated, volt egy jó idénye Favre-al aztán ennyi. egy cut is benne lehet ha nem épül fel(?)peteyvolt egy jó idénye amikor volt QBja.
több mint 12 éve
Rice overrated, volt egy jó idénye Favre-al aztán ennyi. egy cut is benne lehet ha nem épül fel(?)
több mint 12 éve
Ricenak újra megműtötték a vállát. Nem biztos, h tc-re jó lesz. fasza.Duffráadásul mindkét vállát
több mint 12 éve
Duff
3 133
Ricenak újra megműtötték a vállát. Nem biztos, h tc-re jó lesz. fasza.
több mint 12 éve
legjobb megoldás campbell lenne sztem. láttam éveken át washingtonban, szegénynek nem volt soha szerencséje, és sokkal jobb mint azt a statjai mutatják. láthatjuk h jó futójáték mellett tökéletes irányító. tavaly oaklandben is faszán álltak amíg meg nem sérült. szerezzünk még egy elit pass rushert (mario licitbe beszállhatnánk), és korrekt ellenfele lehetünk a frisconaka.kacsaEn is ezen a velemenyen vagyok. Nagyon jo lenne ide JC. Par hsz-el fentebb irtam,hogy szvsz miert.
Moore szamait most kell figyelni combine alatt. Ha piacrol jonne egy DE, Tannehill is elkepzelheto szerintem, de az erteket tekintva o a plafon a qb kerdesben.
Szerk:
PC nyilatkozott a combine-on.
1. Wright-ot meghagyná SAM-nek, mert szerinte ott tud a legjobban teljesíteni(OLB pick?).
2.Williams idehozatalára nyitottan reagált.
3.RGIII-at méltatta.
több mint 12 éve
legjobb megoldás campbell lenne sztem. láttam éveken át washingtonban, szegénynek nem volt soha szerencséje, és sokkal jobb mint azt a statjai mutatják. láthatjuk h jó futójáték mellett tökéletes irányító. tavaly oaklandben is faszán álltak amíg meg nem sérült. szerezzünk még egy elit pass rushert (mario licitbe beszállhatnánk), és korrekt ellenfele lehetünk a frisconak