Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
igazam is lettPC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.Off, ez az alairas... 😀endorphyn
Flynn meg, nem tudom. Inkább menne a régi OC-ja után akivel van egy ideje rapportja. sokat számít hogy tudja a sémát.petey
több mint 12 éve
PC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.Off, ez az alairas... 😀
Flynn meg, nem tudom. Inkább menne a régi OC-ja után akivel van egy ideje rapportja. sokat számít hogy tudja a sémát.petey
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Duff
3 133
Na vajh kire rakjuk a franchise taget? 😊
több mint 12 éve
Ha Haw meg Bryant marad, összejönne a drafton egy komolyabb passrusher, akkor a Def nagyjából kész, ráadásul elég komoly szinten. De!!! Nem biztos, hogy nekünk összejön az, ami néhány éve a Bears-nek, hogy Urlacherék sorozatban tudták korrigálni a Rexi gyerek hülyeségeit, ami már csak a SB-ban bizonyult kevésnek. Ez azért nem jellemző. Vagyis normális offense, és főleg egy hosszú évekre tervezett QB nélkül max a 0-ás szezonra tudunk rámenni, de az is izzadós. Biztos jó a PC csapat koncepciója, meg van türelem is, de lassan most már tényleg ki kellene találni valamit, mert addig rakosgatják a puzzle-t, hogy mire az utolsó (QB) a helyére kerül, addigra az elejét szétfújja a szél.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
PC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.Egyetértek. A Cards csak erősít, Frisco favorit. Viszont a top csapatok eléggé pass-heavy O#-t játszanaka scheduleból, ami szerintem kedvez a leendő védelemnek,főleg úgy,hogy nem kell beton D#-k ellen játszani mint idén ( Steelers, Ravens, Bengals, Browns...ezekből 3L-1W lett, míg a Pats,Jets,Miami,Buffalo legrosszabb esetben is 2-2 papíron),ráadásul a GreenBay,Dallas,Pats,Jets négyest otthon fogadja majd a csapat.
több mint 12 éve
PC defenzív edző, meg is látszik a munkája azért, ezért kellene valaki aki kézbe veszi az O-t egy game manager QB-val és projekt QB-val. na ezt nem látom nálatok. a 10W sem garantált, mivel az NFCW genya kemény schedule-t nyom idén. szóval ja, sok van még szezonkezdésig, meglátjuk mi lesz.Flynn meg, nem tudom. Inkább menne a régi OC-ja után akivel van egy ideje rapportja. sokat számít hogy tudja a sémát.
több mint 12 éve
mé menne Flynn Miamiba?braxa881.Philbin
2.Kolb tavaly 65 millios szerzodest kapott 6 evre, Flynn kb ugyanaz a hype ost mint tavaly Kolb,raadasul varhatoan orult licit lesz ra.
3.Fiatal a vedelem,sokan rookie szerzodessel. Nemsokara felmegy az aruk,es nyilvan egyben akarja tartani oket PC. Nem egy 25td iranyito kell,hanem megbizhato support a futashoz es a 3rd downhoz. Elobb fizetik ki Mario Williamset ha kijon,mint ot.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mé menne Flynn Miamiba?
több mint 12 éve
hát igen, márpedig ezzel a csapattal is lehetséges bármi, de a pl 2-14 esélytelen. sakk-matt 😕Az a baj hogy 2 év eltelt és híre-hamva sincs se egy projekt QB-nak se egy minőségibb FA QB-nak.petey...
Viszont egy feltehető sikeres 2012-es szezon után (9-7, 10-6), megint nem lesz olyan pozícióban a csapat,
undisputedly
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Az a baj hogy 2 év eltelt és híre-hamva sincs se egy projekt QB-nak se egy minőségibb FA QB-nak.peteyHát igen.Lassan kezd összeállni,hogy mit is akar PC, és én személy szerint most már nem tartom annyira rossz választásnak őt, mint az elején, igaz a beach-boy személyiség még most sem szimpatikus. Tetszik amit a védelemből csinált, viszont egy csapat arcát a frencsájzok jelentős %-ában a Qb határozza meg, akkor is ha runheavy O#-d van, és akkor is ha elit védelmed.
Amit a legtöbb ember lát, az a Qb hiány. Lehet akármennyi jó húzása, ha nem jönnek a győzelmek, az irányító gondokra fogja minden szurkoló és sajtós. Cahrlie megszerzése abszolút pazarlás volt, de ami fontosabb,hogy sokakban felmerült az inkompetencia gondolata PC-vel kapcsolatban. T-Jax racionális választás volt, lévén ismerte a rendszert, csonka offseasonban ez sokat számított. Mozgékony volt stbstb, de róla is bebizonyosodott,hogy nem alkalmas kezdőnek.
Most mindenki Qb lázban ég, erre Schneider -aki szerintem az egyik legjobb GM- nyilatkozik,hogy nem akarják elsietni a Qb kérdést, hiszen az lenne a legrosszabb amit tehetnének. PC rátesz egy lapáttal: A Qb az utolsó darab a puzzle-ben.
Barkley és Landry is marad még egyetemen, RGIII -aki tökéletes lenne ebbe a támadósorba-, a 4. picknél már nem lesz bent, Tannehill sem szerintem, utánuk nagyjából csak project Qb marad.
FA piac pedig így néz ki:
*Brees : Marad
*Flynn : Nagy pénzt kellene fizetni érte, és amúgy is Miami a valószínű
*Smith : Marad nálatok
*Orton : Semmi esetre sem
*Henne : Nem,köszönjük
*Campbell : Őt upgradenek tekinteném. Szerintem egy futásra alapozó egység mögött szolidan azért eldobálna, viszont sehol sem láttam felmerülni a nevét.
*Young : Backupnak sem.
*Garrard : Nem.
*Grossman : Inkább álljon be PC.
*Hill : Vicc.
*McNabb : Öreg, lassú, és bomlasztaná a csapatot.
Viszont egy feltehető sikeres 2012-es szezon után (9-7, 10-6), megint nem lesz olyan pozícióban a csapat,hogy draftról saját pickkel oldja meg a kérdést. A nagy pénzért igazolás pedig nem illik bele Schneider elképzeléseibe.
több mint 12 éve
Az a baj hogy 2 év eltelt és híre-hamva sincs se egy projekt QB-nak se egy minőségibb FA QB-nak.
több mint 12 éve
Hat jo kerdes, akkor hogyan oldjak meg a QB kerdest? Mert akkor nincs megoldva, csak szenvedunk tovabb.endorphynHat basszus, durva kis meccs volt ez a lingerie game. A Seattle ledaralta a Minesotat es igy 2-2-es eredmennyel vegezte a szezont. Azt hittem, hogy ilyen lotyi lesz, ehhez kepest durva tamadasok es vedekezesek, igazi jo kis jatekok voltak. Kimondottan elvezheto jatek mellet mar csak hab a trortan a jatekosallomany. 😊 Erdemes egy probat tenni es megnezni egy meccset!endorphynMindenképpen bepótlom valahonnan 😊
Amúgy ma megint olyan nyilatkozatokat meg hozzászólásokat olvatam, aminek alapján biztosra veszem,hogy hacsak nem esik le drafton valamelyik top Qb prospect, nem lesz nagy név hozva, se onnan, se FA-ról.
Viszont a D#-be esélyes egy nagyobb nevű FA érkezése. Ha ez igaz, Top3 D# lesz jövőre 😊undisputedly
Carroll negy eves terve fut,es egy cikkben hivatkoztak egy interjúra amiben a megfelelo Qb megszerzeset az utolso elemnek tekinti.Hat jo kerdes, akkor hogyan oldjak meg a QB kerdest? Mert akkor nincs megoldva, csak szenvedunk tovabb.endorphynHat basszus, durva kis meccs volt ez a lingerie game. A Seattle ledaralta a Minesotat es igy 2-2-es eredmennyel vegezte a szezont. Azt hittem, hogy ilyen lotyi lesz, ehhez kepest durva tamadasok es vedekezesek, igazi jo kis jatekok voltak. Kimondottan elvezheto jatek mellet mar csak hab a trortan a jatekosallomany. 😊 Erdemes egy probat tenni es megnezni egy meccset!endorphynMindenképpen bepótlom valahonnan 😊
Amúgy ma megint olyan nyilatkozatokat meg hozzászólásokat olvatam, aminek alapján biztosra veszem,hogy hacsak nem esik le drafton valamelyik top Qb prospect, nem lesz nagy név hozva, se onnan, se FA-ról.
Viszont a D#-be esélyes egy nagyobb nevű FA érkezése. Ha ez igaz, Top3 D# lesz jövőre 😊undisputedly
Luck coltsba, RG pedig washingtonba megy, Flynn talan miami, Manning nem jatszik. Cleveland elobb draftol... Szerintem mid round qb draft, plusz egy fa iranyito es itt a verseny amirol PC beszelt. Ez beleillik Schneider nyilatkozataba is.
Remelem ez upgrade lesz,mert kellene egy atlagosan jo qb teljesitmeny.
A D#-be Mario Williams plusz egy olb a draftrol es kesz a rettegett elit vedelem.
több mint 12 éve
Hat jo kerdes, akkor hogyan oldjak meg a QB kerdest? Mert akkor nincs megoldva, csak szenvedunk tovabb.Hat basszus, durva kis meccs volt ez a lingerie game. A Seattle ledaralta a Minesotat es igy 2-2-es eredmennyel vegezte a szezont. Azt hittem, hogy ilyen lotyi lesz, ehhez kepest durva tamadasok es vedekezesek, igazi jo kis jatekok voltak. Kimondottan elvezheto jatek mellet mar csak hab a trortan a jatekosallomany. 😊 Erdemes egy probat tenni es megnezni egy meccset!endorphynMindenképpen bepótlom valahonnan 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Hat basszus, durva kis meccs volt ez a lingerie game. A Seattle ledaralta a Minesotat es igy 2-2-es eredmennyel vegezte a szezont. Azt hittem, hogy ilyen lotyi lesz, ehhez kepest durva tamadasok es vedekezesek, igazi jo kis jatekok voltak. Kimondottan elvezheto jatek mellet mar csak hab a trortan a jatekosallomany. 😊 Erdemes egy probat tenni es megnezni egy meccset!endorphynMindenképpen bepótlom valahonnan 😊
Viszont a D#-be esélyes egy nagyobb nevű FA érkezése. Ha ez igaz, Top3 D# lesz jövőre 😊
több mint 12 éve
Hat basszus, durva kis meccs volt ez a lingerie game. A Seattle ledaralta a Minesotat es igy 2-2-es eredmennyel vegezte a szezont. Azt hittem, hogy ilyen lotyi lesz, ehhez kepest durva tamadasok es vedekezesek, igazi jo kis jatekok voltak. Kimondottan elvezheto jatek mellet mar csak hab a tortan a jatekosallomany. 😊 Erdemes egy probat tenni es megnezni egy meccset!http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/02/07/lfl_beharangozo2
Seattle Mist – Minnesota Valkyrie: február 9., csütörtök, 20:30, SPORT1
Orlando Fantasy - Toronto Triumph: február 16., csütörtök, 20:30, SPORT1
Los Angeles Temptation – Chicago Bliss: február 23., csütörtök, 20:30, SPORT1
Las Vegas Sin – Green Bay Chill: március 1., csütörtök, 21:00, SPORT1
Tampa Breeze – Philadelphia Passion (főcsoportdöntő): március 8., csütörtök, 21:00, SPORT1
Los Angeles Temptation – Las Vegas Sin (főcsoportdöntő): március 15., csütörtök, 21:00, SPORT1
Lingerie Bowl: március 22., csütörtök, 21:00, SPORT1
Egy kis adalek😊
http://www.youtube.com/watch?v=iXj0iS6gE4M
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
eldőlt, hogy az idei 5. kör vándorol Buffalóba a Lynch biznisz lezárásaként.A tavalyi 4. kör mellett idén a játékidő függvényében kaphatott a Bills 5. kört a 6. helyett.
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Tatupu New Orleansba látogatott hétfőn...krankovicsTegnap vagy ma meg a Titansnél volt viziten.
több mint 12 éve
Urak, ma este 00:30-kor a Sport 2-on LFL mecss: Seattle Myst vs Minnesota Valkyrie!! Kotelezo program! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Duff
3 133
Tatupu New Orleansba látogatott hétfőn...krankovicsJó lenne ha leszerződtetné valaki, jó lenne őt újra a pályán látni 😊
több mint 12 éve
Nincs mit 😊@krankovics: NyugodtanundisputedlyKint is van, köszi! http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/13/Ki_is_az_a_Cortez_Kennedy/krankovics
@garrett27: Szerintem megszokja mindenki elég hamar majd. Azt remélem,hogy nem a zöld fog dominálni, mert akkor nem hiszem,hogy rendelek belőle.
több mint 12 éve
krankovics
407
@krankovics: NyugodtanundisputedlyKint is van, köszi! http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/13/Ki_is_az_a_Cortez_Kennedy/
több mint 12 éve
Tartok egy kicsit a Nike ötleteitől. Nem nagyon bírom a stílusukat. Miért nem az Adidas-al szerződtek ezek! Na mindegy, remélem a mezeket nagyon nem lövik mellé! A többi fan cuccról már nem is beszélve.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Igen úgy értettem,hogy a drafttal akarják bevezetni.Néhol azt is olvastam,hogy a Draft alatt akarják kidobni őket, aminek nem sok értelmét látom, legalábbis eladási szempontból.
undisputedly
biztos, hogy a draft előtt dobják ki a mezeket, csak nem nyomhatnak a játékosok kezébe Reebok uniformisokat...JJ