Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Elég csendes a mai nap eddig. :/Sebiireggel van még. seattleben hajnal 😛
amugy Lynxh mögé RBnek igy utolag simán elhoztam volna Hillist. elkapásban is jó, és hasonló stílusú dömper mint lynch. de mén mindegy..
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Elég csendes a mai nap eddig. :/
több mint 12 éve
Ha vki ismeri Leinartot az Carroll.empty taxiNa pont azért nem!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ha vki ismeri Leinartot az Carroll.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mert nem hülyék 😊FucuPedig már majdnem rábeszéltem őket 😀
több mint 12 éve
Leinart merre jár? Miért nem próbáljátok be?
több mint 12 éve
Henne-t megúsztuk! Számomra egyértelműen MW jelentené a nagy fogást, Flynn zsákbamacska 2 meccs alapján, teher nem volt rajta, ráadásul kiváló fal mögül dobálgathatott, de az tény, T-Jax helyett bárkit ki lehet próbálni, akár Franchise Qb is lehet belőle! Megatron szerződése azért elképesztő...😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Henne a Jaxben. juppíbraxa88Azok a szerencsétlenek direkt akarják kicsinálni a franchiset? 😐
több mint 12 éve
McQuistan hosszabbított. Manning dönthetne már, mert addig Flynn sem fog...
több mint 12 éve
Henne gyorsan elhúzott a Jagshez, ő már tud valamit. Gallery esetében ugyanez a helyzet, valakinek tutira kell a hely. Ha Hutch, akkor legyen ő. Ha le is lassult, én díjaznám.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Az ügynöke elvileg megerősítette,hogy cut.ha jönne akkor Gallery cut?braxa88nem csodálnám. azaz máshogy nem nagyon lenne helya.kacsa
több mint 12 éve
Shiancoe jön vizitrenem tanult Carlson esetéből 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Henne a Jaxben. juppí
több mint 12 éve
Nah, megvan a szamomra sajnalatos hir: Carlson megy Minnesotaba (onnan valo amugy is) egy ot eves 25millios kontraktussal a zsebeben. Sok sikert neki, kar, hogy nalunk lesz**tak!endorphynnyilatkozta, hogy szeretne labdát is elkapni, mert az a legjobb része a játéknak. nagyon igaz
több mint 12 éve
Millert se használtuk, pedig nem egy kategória a kettő, csak azért, hogy legyen, azért meg kár lett volna itt tartani. Én is sajnálom, de jobb lesz így neki.Nah, megvan a szamomra sajnalatos hir: Carlson megy Minnesotaba (onnan valo amugy is) egy ot eves 25millios kontraktussal a zsebeben. Sok sikert neki, kar, hogy nalunk lesz**tak!endorphynha ilyen szerződést kapott volna tőlünk, holnap lerohannám a seahawks székházatbraxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Nah, megvan a szamomra sajnalatos hir: Carlson megy Minnesotaba (onnan valo amugy is) egy ot eves 25millios kontraktussal a zsebeben. Sok sikert neki, kar, hogy nalunk lesz**tak!endorphynha ilyen szerződést kapott volna tőlünk, holnap lerohannám a seahawks székházat
több mint 12 éve
Nah, megvan a szamomra sajnalatos hir: Carlson megy Minnesotaba (onnan valo amugy is) egy ot eves 25millios kontraktussal a zsebeben. Sok sikert neki, kar, hogy nalunk lesz**tak!
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
ha jönne akkor Gallery cut?braxa88nem csodálnám. azaz máshogy nem nagyon lenne hely
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ha jönne akkor Gallery cut?
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Steve Hutchinson to visit the Seahawks - The Seattle TimesNa ez eléggé WTF!
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Jason Jones is érkezik vizitre. Jól alakulnak a dolgok!
több mint 12 éve
Sebii
3 536
nem tudom...én még még mindig nem hiszek annyira a flynn varázslatban. persze majd jövőre kiderül vagy beborulJoeyBTjax-nél nem lehet rosszabb!
több mint 12 éve
nekünk addig jó amíg ilyen nevek jönnek mint Henne, TJack, Károly :cool:Flynn meg lehet hogy Cassel2 lesz, bár ki tudja.