NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
265
27
23:00, MATCH4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
sztem az egyértelmű, hogy TD az elkapás... az, hogy miért nem fújták be előtte a lökést az a kérdéses és hát úgy mindent számba véve, ma nagyon sokat hibáztak a sporik, ez így nem elég jó...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Visszanézve a felvételt a cserezebrák nem kurták el, ez tényleg TD volt!
Jennings hiába kapja el korábban a labdát, mivel a levegőben van, nem birtokolja. Mire a földre érnek, Tate keze ott van a labdán, és ilyen esetben a szabáyok szerint a támadó csapat ér el elkapást, jelen esetben TDt.
több mint 13 éve
Visszanéztem. RW ha minden igaz, a preseason 3. hetében nyerte meg a kezdő pozíciót week1-ra. Akkor az ellen a KC ellen játszottunk, akik az első 3 fordulóban 99! pontot kaptak. Meccsenként 33 benyelt pontot átlagolnak... Ennek tükrében azért méginkább sürgető Flynn játéka hiszen az a hatalmas upside amire hivatkozva játszik, egy gyengécske Kansas ellen jött ki, azóta élesben pedig szunnyad.A kép hatalmas:
több mint 13 éve
Ajándékba kaptuk a TD-t, nem vitás, de ilyen gyenge bíráskodást rég láttam. Oda-vissza hajigálták a zászlókat, mintha prémium járna érte. Sajnos támadásban sehol sem vagyunk. Wilson még nincs kész. Így azért nehéz lesz folyamatosan a defense-nek meccsben tartani a csapatot. Ha valamit nem találnak ki Bevellék, akkor gondban leszünk. Csak ki kellene már próbálni élesben is Flynnt. Wilson nagyon keveset passzol, a TE-ket szinte nem is használja, a WR-nek meg szinte csak vészhelyzetben passzol. Ennek ellenére a győzelem az győzelem, még ha kicsit sántít is. Innentől akár a 4-1 is meg lehet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Igen, a GB TD drive-ban hibáztak,mert egyszer megállítottuk őket.Hatalmas, égbe kiáltóan rossz bírói döntéssel nyertünk. Bevell egyszerűen minősíthetetlen, Wilson gyenge. Egy értelmes drive-unk volt az egész meccsen.Sajnos a bíráknak nekünk is van mit felróni, 2szer is 3.ik downnál megállítottuk a GB-t de ők állat zászlókkal tovább éltették a drive-jukat. Sajnos hibáztak mindkét oldal ellen, szal nincs miért rosszul éreznünk magunk, mert ez így egy elképesztő végjáték volt, hihetetlen.
A védelem állat. Elit.
Sajnálom,hogy így alakult, a GB jogosan érezheti meglopva magát.undisputedly
Az, hogy az Offense-ünk szart se ér az elég nagy baj, de hát az évek alatt ehhez hozzá lehetett szokni...SeaSzilaHawk
Flynn ekkora fos volt preseasonban, meg a TC-ben, hogy Wilson ilyen játékkal is kiszorította?gabokockaNem volt gyenge, de Wilson ha jól emlékszem 5 TD passzt adott, rengeteget hozott lábon is. Már akkor mondtuk,hogy ott cserék ellen játszott többnyire, de most már kezd biztossá válni,hogy nem jelent Newton szintű veszélyt a földön.
Én Flynn-t kezdetném mert jobban illik szerintem ebbe az O#-ba. Lehet,hogy pocsék lesz, de ha PC következetes a "versenyezzenek a posztért" elvével, akkor lehetőséget kell adnia Flynnek, akit nem kevés pénzért padoztatunk.
több mint 13 éve
Flynn ekkora fos volt preseasonban, meg a TC-ben, hogy Wilson ilyen játékkal is kiszorította?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Hatalmas, égbe kiáltóan rossz bírói döntéssel nyertünk. Bevell egyszerűen minősíthetetlen, Wilson gyenge. Egy értelmes drive-unk volt az egész meccsen.Sajnos a bíráknak nekünk is van mit felróni, 2szer is 3.ik downnál megállítottuk a GB-t de ők állat zászlókkal tovább éltették a drive-jukat. Sajnos hibáztak mindkét oldal ellen, szal nincs miért rosszul éreznünk magunk, mert ez így egy elképesztő végjáték volt, hihetetlen.
A védelem állat. Elit.
Sajnálom,hogy így alakult, a GB jogosan érezheti meglopva magát.undisputedly
Az, hogy az Offense-ünk szart se ér az elég nagy baj, de hát az évek alatt ehhez hozzá lehetett szokni...
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Hatalmas, égbe kiáltóan rossz bírói döntéssel nyertünk. Bevell egyszerűen minősíthetetlen, Wilson gyenge. Egy értelmes drive-unk volt az egész meccsen.A védelem állat. Elit.
Sajnálom,hogy így alakult, a GB jogosan érezheti meglopva magát.
szerk: elvileg TD-t kellett ítélni,tehát kicsit hihetetlennek tűnik,de jól döntöttek a bírók 😊
több mint 13 éve
Csak szólok a kedves híveknek, hogy imádnivaló Defense-ünk van! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Annyira várom már a meccset, hogy nem merek elaludni majd! 😊 Irvin sack szagot érzek! 😛MedvepapaJól érezted. Már kettőnél jár az első negyedben!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...krankovicsIgen, Lynchnek szurkolok, de remélem Aaron nem csinál nagy meccset és akkor meglehetsz 😀
több mint 13 éve
én ettől félek! A forduló eredményei alapján mi vagyunk az esélyesek! 😀Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...krankovicsItt is nagy az izgalom 😀
Ütni kell a Sajtfejűeket,ha már ennyi meglepetés volt a fordulóban. undisputedly
több mint 13 éve
Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...krankovicsItt is nagy az izgalom 😀
Ütni kell a Sajtfejűeket,ha már ennyi meglepetés volt a fordulóban.
több mint 13 éve
Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...
több mint 13 éve
Annyira várom már a meccset, hogy nem merek elaludni majd! 😊 Irvin sack szagot érzek! 😛Medvepapacsal a szimatod 😀 inkább interception illatok áradoznak 😉
több mint 13 éve
Annyira várom már a meccset, hogy nem merek elaludni majd! 😊 Irvin sack szagot érzek! 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Én úgy látom, h két megoldásunk van támadásban: 1. szét kell őket futni, mert futás ellen gyenge a védelmük 2. ebből a play action-ök de még véletlenül sem Tramon Williams-re v Woodson-ra dobni, mert ők olvassák, hanem TE-ekre passzolni.Védekezésben meg emberezni kell és reménykedni, hogy amikor ROdgers meglátja az 1-1-et, akkor nem mértani pontossággal dobál, hanem a sec le tudja majd védeni őket. A Pack O sem a keménységéről híres, szóval újból és újból: Oda kell verni nekik!
több mint 13 éve
Még pár óra és minden szem rajtunk. A Cards győzelme meglepett, a Frisconál meg már egy hete tudtam, hogy zakó lesz, amikor a Sport Tv-ben külön kiemelték, hogy az év legkönnyebb meccse lesz nekik a Vikingek ellen. Éreztem, hogy kicsit rezeg már nekik a léc. Ettől függetlenül nagyon jók. Nekünk meg nagyon kellene hozni a meccset, hátha sikerülne végre kijönni a futottak még kategóriából. Nem is Rogerstől tartok, hanem a szőke őrülttől, nehogy leamortizálja a Törpénket. Lesz dolga az O falnak rendesen. Egyébként el tudnám képzelni, hogy Flynn kezdjen, már csak a "helyismerete" miatt is. Meglátjuk, ébresztő 2.30-kor!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Ez az NFL, itt mindenki megverhet mindenkit...minden héten aggódhatunk és bizakodhatunk 😊Vagy inkább aggódjunk a 9. hét miatt?!12De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
mondjuk először a Packerst éljétek túl...petey
több mint 13 éve
Vagy inkább aggódjunk a 9. hét miatt?!De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
több mint 13 éve
Chuck ismet egy kis szemelyes videoval jelentkezett a Cowboys meccsrol. Emberunk nyilvan orult, de jol dokumental es ezt most mar a Seahawks.com on is eszrevettek. 😀www.seahawks.com/videos-photos/videos/12th_Fan_View_2012_vs_Cowboys_Part_1/990ebeec-783c-4800-b6f2-26ca141c02ee
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Minden tisztelettel, de a Century-n verheto a Pats. Lattam mind a ket meccsuket iden, es otthon van eselyunk. Ellenetek tenyleg merhetoen kevesebb.mint az egyszeri edzői utasítás mondja, apró TD-kkel meg kell zavarni az ellenfelet 😀peteyHát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊MedvepapaDe kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
több mint 13 éve
mint az egyszeri edzői utasítás mondja, apró TD-kkel meg kell zavarni az ellenfelet 😀Hát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊MedvepapaDe kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
több mint 13 éve
Hát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
több mint 13 éve
De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapaa csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛
mondjuk először a Packerst éljétek túl...