Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Lynch ezer yard felett. az már szép 😊
lehet ebből 1500 is simán
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
+Nagyon sokat fejlődött a támadó-játék hívás,
+Szemre is egyre tetszetősebbek a támadó játékaink, (az a Miller keresztmozgás mekkora volt a 3. harmadban)
+Számos remek játékos találta meg a helyét a csapatban, és élvezi a játékot (Rice, Tate),
+DB sor jelenleg páratlan,
+Front 7-ben játszanak remek játékosok,
+D play hívások nagyon okosak, (az a no nose zseniális, valaki megblokkolatlanul jön át úgyis! IRvint a 2 sacknél elfelejtették blokkolni!)
+Mindenkit sikerül beépíteni a rendszerbe,
+Wilson esze,
+Wilson szeme,
+/-Wilson karja -nem konzisztens, (jó bolhát nem könnyű dobi, de ütemtelen volt a passz, Rice nagyon belelasított, szerencsére egyre kevesebb ütemtelen passza van)
-OLine, Cable munkája!!! (hány draft cetlit dobáltunk a rendszerbe?!?!)
-Wilson sokszor túlvállalja magát (szerencsére nem hülye gyerek, jó a szeme, és a lába, megoldja, de az eredmény ahogy tudjuk lehet drámai)
-no 91. meccsek óta csak momentumai vannak, nem azzal van bajom, hogy a liga egyik legjobb Tacklejet nem tudja megverni, hanem úgy az egész!!! Aki tudja nézze meg az első fél időben rendszeresen beragadt a snap után, Branch is előtte indult, Irvin meg már hetedhét határban!

Jets nem játszott jól, jó várható volt, hogy Sanchez nem a Hawks D ellen győzi meg a kritikusokat, de ez nagyon kevés volt. A Vikings nyílván jobb csapat volt!
A következő 6 meccsből mind a 6 nyerhető, de 4-et hozni kéne! Finst nem szabad lebecsülni, mert káoszcsapat, de úgy gondolom, hogy megfelelő hozáállással hozni kell! Macikat minden évben megkapjuk! Náluk lesz a meccs, szerintem nyernek (tavalyi csod mondjuk bekövetkezhetni idén is, meg már jöhetnének a Century Linkre is)! Most egy nagyon jó Texanstól kaptak ki, cudar körülmények között! Bills, az én kis Billsem! Nincs védelmük, ha a liga leginkonzisztensebb irányítója még azt a szívességet is megteszi, hogy túldobálja a célpontjait, akkor sima ügy!! Itthon jönnek a csoportellenfelek! Ezek mindig remek meccsek, kevésbé érvényesül a papírforma! Kettőt nyerni kéne!
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Mondjuk ideje volt. Azt ugyan nem tudom, hogy az utolsó TD play tudatos volt-e, vagy így alakult, de nagyon tetszett.
Szerintem meg lehet a PO, de most már legalább a hazaikat hozni kell.garrett27
Teljesen tudatos volt, gyakoroltak.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Összetett a probléma. Az O fal nagyon gyengén dolgozott tegnap, RW baromi sokat futkározott. Igaz, néha túl sokat nézelődött a zsebben is, de ez sem véletlen, mert a Jets def viszonylag jól lefedezte az elkapóinkat. Valószínűleg ezért kapott az átlagnál több labdát Miller (szerencsére ment is neki a játék). A sok középső Lynch futást 2/3 részben megoldotta a Jets, aztán ahogy fáradtak a Bestia egyre többször talált utat.
Sherman nagyot játszott, Tate pedig az év egyik meglepetése számomra. Mondjuk ideje volt. Azt ugyan nem tudom, hogy az utolsó TD play tudatos volt-e, vagy így alakult, de nagyon tetszett.
Szerintem meg lehet a PO, de most már legalább a hazaikat hozni kell.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
csak én érzek tate és a korai stevie smith játéka között párhuzamot?
mindkettő alacsony, agresszív és van egy kis me against the world feelingjük.
egyébként a meccs eleje botrány volt. de aztán csak begyűrtük ezt a fos jetset.
egyébként russelnek több yardja van mint cutlernek, és több tdje mint pl elinak 😊 kis érdekesség
több mint 13 éve
A Frisco 24-24-es dontetlent csinalt a Ramsszel.endorphyn
Jó lettt volna ha győz Rams akkor csak egy meccsel lennénk a 49-ers mögött.
Mindenesetre szűken még van esély a csportgyőzelemre is.
Kábel kemény volt a szünetben:
"Rice offered in the locker room. “But coach Cable came in here at halftime and made a statement that we weren’t playing Seahawk football and we need to go out and execute." Csoda, hogy nem tört el senki állkapcsa😀 Tessu
Igen, ezert is irtam ezt. Fix Frisco gyozelemre fogadtam volna, de ehhez kepest nagyon szoros volt es egal. Nem semmi.
Bevelnek meg igaza van, tobb kell. De ezt mindig el lehetne mondani szinte.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
A Frisco 24-24-es dontetlent csinalt a Ramsszel.endorphyn
Jó lettt volna ha győz Rams akkor csak egy meccsel lennénk a 49-ers mögött.
Mindenesetre szűken még van esély a csportgyőzelemre is.
Kábel kemény volt a szünetben:
"Rice offered in the locker room. “But coach Cable came in here at halftime and made a statement that we weren’t playing Seahawk football and we need to go out and execute." Csoda, hogy nem tört el senki állkapcsa😀
több mint 13 éve
A Frisco 24-24-es dontetlent csinalt a Ramsszel, igy most eppen masodikok vagyunk a csoportban, de most bye week. Kivancsi vagyok, hogy mikent jovunk ki a palyara Floridaban. Szerintem az a meccs nyerheto, de a kovetkezo Bears mar neccesebb. Viszont utana en nem latok olyan csapatot, ahol cask keves eselyunk van a győzelemre. Meg foghato a szezon.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
O#
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt
7wk - 6
8wk - véletlen
9wk - na, már dadog12
10wk - 21 (28, vagy esetleg 35?)

A D# nullázott, az tuti...

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 643 — Poloska confirmed
Nyertünk!! 😊 2000. kommentnek tökéletes pont ide 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam beköszönöm és sok sikert kívánok és győzzön a jobb (jelen pillanatban sztem minden mellettetek szól)! 😊

Nálatok nagyon fontos meccs, hiszen a PO felé akartok menetelni, míg mi, ha kikapunk eláshatjuk magunkat a szezonra nézve, de igazság szerint ez már most is így van. 😊
több mint 13 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Wright és Carpenter nem játszik...Medvepapa
elég baj az, remélem a pótlók jól játszanak majd.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Wright és Carpenter nem játszik...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
O#
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
4wk - 13
5wk - 16
6wk - valami tévedés történt
7wk - 6
8wk - véletlen12
9wk - na, már dadog

17,1*-es az össz. szerzett pontátlag. Az utolsó 5-é 20pont ...

több mint 13 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Nekem most jó előérzetem van... nem hinném, hogy Sanchez szét tudna passzolni minket és Shonn Greene sem egy AP vagy Frank Gore. Ezt alapjáraton be kell húzni, sőt jó lenne Rexi Sexy-t jól helybenhagyni, legyen meccsvégén mit magyarázkodjon. 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 13 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Na ezt nezzetek meg:
NFL Films' "NFL Turning Point" breaks down the Seahawks' power run game and relationship between Marshawn Lynch & Michael Robinson.

www.seahawks.com/videos-photos/videos/NFL_Turning_Point_Beast_Mode_Mike_Rob/e1f6e969-9d76-42e8-8a46-ca17fcadb6f0endorphyn
Ja, ja, ez se rossz:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tlsxgtjqhwjgtobbhb7j
'Sound FX': Seattle Seahawks head coach Pete Carroll mic'd up vs. Vikings in Week 9 of 2012
Take a ride with Seattle Seahawks head coach Pete Carroll as he is mic'd up for Week 9's matchup with the Minnesota Vikings.

http://seahawks.hu
több mint 13 éve
Na ezt nezzetek meg:
NFL Films' "NFL Turning Point" breaks down the Seahawks' power run game and relationship between Marshawn Lynch & Michael Robinson.

www.seahawks.com/videos-photos/videos/NFL_Turning_Point_Beast_Mode_Mike_Rob/e1f6e969-9d76-42e8-8a46-ca17fcadb6f0

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Le vagy ugatva, szoros meccs lesz de sokkal jobb a csapatotok.Delonso_
Ámen! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Főleg hazai pályán jó a Seahawks. Wilson fényévekkel jobban játszik, mint idegenben. A védelemnek kell a futásokat megfogni (Timmy-ét is 😊 ) és nem lesz gond.

Wagner az első két-három meccsen még keresgélte a dolgokat, de azóta böcsülettel odateszi magát.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Le vagy ugatva, szoros meccs lesz de sokkal jobb a csapatotok.
több mint 13 éve
Ejjj, ugassatok le nyugodtan, de félek ettől a Jets meccstől. Pedig ha ellenük szakad meg a hazai széria, én abba egy kicsit belehalok(Majka után szabadon)...de csak behúzzuk valahogy. 😊

több mint 13 éve
Nekem meg az a sebesség amivel a teljes erővel rohanó Camet utoléri és földbe nyomja. Ezt kevesen csinálnák utána.
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Én már kb a 3. meccs óta Wagner mezre gyűjtök. (Mire összejön a lóvé talán lesz is). Nekem nagy kedvencem lett. Még most is előttem van, ahogy Rodgers 30 centiről be akar kúszni TD-re, de nem bír mert Bobby húzza vissza a lábánál fogva. Óriási jelenet volt!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Szerintem nem emlékszünk meg eléggé Bobby Wagner munkásságáról! 😊 De persze de, csak nem lehet eléggé szeretni ezt a srácot.
Elképesztően tudunk D játékosokat húzni, meg nevelni! Az a nagy helyzet, hogy a mondás szerint nem Gus a géniusz, hanem PC(jó ez azért valahol sejthető volt). Azt azonban nem tudtam, hogy Pete a field general is, és rendszeresen át is veszi a playek hívását! Ezen azért meglepődtem! 😊Helmut Zimmer
Nem igaz! 😀 Ha jòl emlékszem, 2 hete emlìtettem, h Wagner szépen csendben, de kurva jòl jàtszik, és igaz, azòta is csak fejlõdik. Ami nekem tetszik még az Hill sebessége, de nem lennék meglepõdve, ha jövõre màr Toomer kezdene, az a sràc egy igazi õserõ! Vàrom a jàtékàt! 😊

több mint 13 éve
Nagy nyereség, jó harcos és iszonyat sebessége és játékintelligenciája van.