Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 13 éve
nézegettem az OL statokatA legvalószínűbb most miután eltolták a meghallgatás időpontját, hogy az (esetleges) eltiltását a következő szezon első négy meccsén kell letöltenie.
Okung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lennebraxa88
A CB témához kapcsolódik, hogy a hírek szerint Sherman mellett Carrollék a Thurmond, Lane, Maxwell trióval mennek tovább, tehát Trufant-nak valószínűleg reszeltek. Hill is nehezen szerezheti vissza a kezdő pozicíóját, úgyhogy a 2005-ös csapat utolsó hírmondói eltűnnek.
több mint 13 éve
Jogos, inkàbb úgy értelmeztem, ahogy szeretném. 😊 Így viszont nem fasza...Nem tévedtél, csak lelkesedésedben nem figyeltél a részletekre. Ha marad a négy meccses eltiltás, akkor az a PO meccsekre is vonatkozni fog.tomi-tominézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
Okung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lennebraxa88
úgy tudom sajnos a PO-ra is érvényes lehet, mondjuk mikor robbanjon be Thurmond the III, ha nem akkor? 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Nem tévedtél, csak lelkesedésedben nem figyeltél a részletekre. Ha marad a négy meccses eltiltás, akkor az a PO meccsekre is vonatkozni fog.nézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
úgy tudom sajnos a PO-ra is érvényes lehet, mondjuk mikor robbanjon be Thurmond the III, ha nem akkor? 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊Medvepapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Az NFL.com-on a 12/12/12 mánia jegyében kijött egy lista a valaha volt 12 legjobb 12-es számot viselő játékosról. A 12. ember végzett a lista élén 😊Érdekesség,hogy Brady lett a második, és képesek voltak elírni, ugyanis csak 2 gyűrűt tüntettek fel a neve mellett... 😊
on.nfl.com/GreatestNo12
több mint 13 éve
sztem arra mennek, h minél kevesebb meccsen legyünk mindkettő nélkül. van benne ráció valljuk be
több mint 13 éve
nézegettem az OL statokatOkung...én mindig a bokája miatt aggódok... 😊
szerk.: tévedtem: "If Sherman plays Sunday, the Seahawks will be down to only two possible games in which both their dynamic corners are concurrently on suspension." 😀 Így jóóó! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
nézegettem az OL statokatOkung idén 1sacket engedett, és ugye az utóbbi hetekben már a büntik is elmaradtak, pro bowl formában van végre 😊
Sherman nagyon kell a frisco ellen, meg nemtudom az eltiltás érvényes lenne a POra is ha sikerül?! gáz lenne
több mint 13 éve
Közben Sherman tárgyalását tovább tolják, Bills ellen is játszhat! Pont a PO elejére veszítjük el?!
több mint 13 éve
elsőre Wagnert mondanám... 😊aztán meglestem braxa hsz-t...LOLOLOL 😀
több mint 13 éve
Tippeljetek ki volt az egyetlen játékos aki az összes snap-nél fent volt ebben a rotáció gazdag kiütésben? Nem ér rákeresni.undisputedlyzach miller?
rákerestem | Giacomini 😀 | , a klasszis az klasszis 😀
több mint 13 éve
Tippeljetek ki volt az egyetlen játékos aki az összes snap-nél fent volt ebben a rotáció gazdag kiütésben? Nem ér rákeresni.
több mint 13 éve
Hol lesz a következő meccs, Rogers centre van az nfl honlapon, de az hol van? 😊 Nem ez a neve egyik csapat stadionjának sem 😊steroid stewieToronto
több mint 13 éve
Hol lesz a következő meccs, Rogers centre van az nfl honlapon, de az hol van? 😊 Nem ez a neve egyik csapat stadionjának sem 😊
több mint 13 éve
Rovid, de jo kis Kitna interju a hivatalos oldalon: www.seahawks.com/news/articles/article-1/Catching-up-with-Jon-Kitna/b18a7f69-a1ac-40a0-b9c4-f47581938af2
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
hát nagy meccs lesz az SNF, de ahhoz hozni kell a Bills elleni meccsetelőbb foglalkozzunk azzal.
több mint 13 éve
Ti is voltatok az eselyesek, de megtette az Olineotok azt a szivesseget, hogy semmit nem segitettek a tamadast. Pitt tanul a hibakbol.Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.Te a Fins ellen is ránk fogadtál volna... 😀 de ne fessük az ördögöt... 😀Medvepapa
En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.Delonso_
több mint 13 éve
na, megváltoztatták a 16. heti SNF-et a Niners - Hawksra, kemény lesz 😊 (mondjuk nem csoda, eredetileg a Chargers - Jets lett volna 😀)Dexxter Tailormegelőztél 😊 nem lepett meg, nagy meccs lesz mindenképp, és még aznap nem is kell dolgozni, csak várni a mákos bejglit! 😛
több mint 13 éve
na, megváltoztatták a 16. heti SNF-et a Niners - Hawksra, kemény lesz 😊 (mondjuk nem csoda, eredetileg a Chargers - Jets lett volna 😀)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.Te a Fins ellen is ránk fogadtál volna... 😀 de ne fessük az ördögöt... 😀
En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.Delonso_
több mint 13 éve
Jol latjatok a problemat, a Bills D ha jo napja van barkit meg tud fogni. Azonban ha a vedelmetek jol porog, kifaradnak es onnantol Lynch kezeli a problemat. Az O faluk jol blokkol futast, ezzel vagy tesztek valamit vagy futtok az eredmeny utan.En igy is 60%-ban ratok fogadnek ha jok az oddsok, meg is teszem a meccset.
több mint 13 éve
Spillertől én félek, fontos lenne előnyt szerezni, és folyamatosan előnyben lenni, hogy Fitz legyen használva inkább. De ami a leginkább aggaszt, a büntetések. Adunk is rá okot, hogy dobálják a sárgát, de amikor nem, már akkor is dobják néha "talán megszokásból". De ami a legrosszabb, hogy főleg kulcsszitukban jönnek ezek a negatív yardok. Az amúgy sem tökéletes idengenbeli játékunknak ezek végképp nem hiányoznak(lásd: Miami pl.). Plusz a Bills D-line szintúgy dominálhatja a mi támadófalunkat, mint tette a Dolphinsé, alkalmasak rá. Apró remény, hogy az utóbbi 2 meccsen a RB-k, TE-k jól segítettek be a pass prot.-be, remélem így marad! 😊 Jaj de sok megválaszolatlan kérdés, és még csak hétfő van... 😊Csak a W a fontos, a mikéntje csak körítés. Most már a Billsre kell gondolni, szerintem is 3-ból 2 W kell a PO-hoz. NFC West title meg maga lenne az álom, pláne ahogy indult a szezon...és itt inkább a 49ers meggyőző játékára gondoltam. Helmut mit érzel a meccsel kapcsolatban, nálad jobban most senki nem lát rá a dolgokra?! 😊MedvepapaBills elleni meccs szerintem trap game! Sokat fogunk utazni, és sokkal jobb csapat a Bills, mint az edzői, és az eredményei! Mégsem gondolom, hogy kikapunk!
Szerintem nyerni fogunk, mert Chan Gailey elvesztette az öltözőt!
• A sztárok (CJ Spiller, Stevie Johnson) már nyilvánosság előtt is kritizálják!
• A D valahogy mindig kulcs momentumokban balekol, egy nem kicsit!
• Fitz statisztikailag jó, valójában 15 -20 yardnál messzebb nem dob megbízhatóan!
• Az amúgy nagyon jó O line elvesztette a vezérét
• Fred Jackson sérült, szóval a kétfejű futó szörny, csak 1 fejű,
Itt annyi veszély lehet, hogy a D felszívja magát, és Gailey elhiszi, hogy tényleg futó csapat a Bills! Ebből lehet gond, mert Spiller talán a legjobb futó ma a ligában, és az O line sokat segít!
Ennek ellenére nem hiszem, hogy egy közepesen jó teljesítménynél több kéne!
9-ers meccs jó lesz! 😊
Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Csak a W a fontos, a mikéntje csak körítés. Most már a Billsre kell gondolni, szerintem is 3-ból 2 W kell a PO-hoz. NFC West title meg maga lenne az álom, pláne ahogy indult a szezon...és itt inkább a 49ers meggyőző játékára gondoltam. Helmut mit érzel a meccsel kapcsolatban, nálad jobban most senki nem lát rá a dolgokra?! 😊MedvepapaBills elleni meccs szerintem trap game! Sokat fogunk utazni, és sokkal jobb csapat a Bills, mint az edzői, és az eredményei! Mégsem gondolom, hogy kikapunk!
Szerintem nyerni fogunk, mert Chan Gailey elvesztette az öltözőt!
• A sztárok (CJ Spiller, Stevie Johnson) már nyilvánosság előtt is kritizálják!
• A D valahogy mindig kulcs momentumokban balekol, egy nem kicsit!
• Fitz statisztikailag jó, valójában 15 -20 yardnál messzebb nem dob megbízhatóan!
• Az amúgy nagyon jó O line elvesztette a vezérét
• Fred Jackson sérült, szóval a kétfejű futó szörny, csak 1 fejű,
Itt annyi veszély lehet, hogy a D felszívja magát, és Gailey elhiszi, hogy tényleg futó csapat a Bills! Ebből lehet gond, mert Spiller talán a legjobb futó ma a ligában, és az O line sokat segít!
Ennek ellenére nem hiszem, hogy egy közepesen jó teljesítménynél több kéne!
9-ers meccs jó lesz! 😊
több mint 13 éve
Csak a W a fontos, a mikéntje csak körítés. Most már a Billsre kell gondolni, szerintem is 3-ból 2 W kell a PO-hoz. NFC West title meg maga lenne az álom, pláne ahogy indult a szezon...és itt inkább a 49ers meggyőző játékára gondoltam. Helmut mit érzel a meccsel kapcsolatban, nálad jobban most senki nem lát rá a dolgokra?! 😊
több mint 13 éve
haverjük a bills, frico, rams triót akkor meglehet a 2.seed is.ha 3bol kétszer kikapunk, lemaradunk valszeg a POrol. kemány lesz