Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Hivatásos draft értékelők, akik teljesen félreértik a Build - mint építkezési stratégia fogalmát, annak az időhorizontját, és a csapat helyzetét, annak kontextusában -értsd. egy csoportban a regnáló bajnokkal, és a mindig kihívó 49-ersel.

Nagyon sokáig lehetne ezt elemezni, de inkább nézzünk mondatokat, amelyek mindent elmesélnek... kevésbé a draftunkról, inkább a szerző pillanatnyi mentális állapotáról.

ANALYSIS: I always dislike a team that’s bottoming out from a personnel standpoint trying to break in potential left tackles. It’s a position, like cornerback and quarterback, where players can develop bad habits quickly when overwhelmed. The Seahawks offense is going to be overwhelmed this year fairly consistently.
Ez a "legendás" Connor Orr az SI-től Az egész csodás, így egyben, de tényleg ízlelgessük a megfejtést a fejlődési görbe kapcsán. Az egyedi elem a vége. És mi van ha idén veszünk? Rebuild van.

"The Seattle Seahawks didn't find their successor to longtime quarterback Russell Wilson in the first round. However, they did try to make life much easier for whomever that winds up being."
Alex Ballentine -BR
Whatsoever, szerintem, aki komolyan ránézett az idei draftra az első mondat után el tudja a kollegát helyezni a térképen.

"They had ample chances to select a quarterback that would be an improvement over current QBs Drew Lock and Geno Smith and they passed. With back-to-back picks in the early second, they drafted an OLB who addressed a team need and an RB that didn’t."
DK nation - Truscott + Rickertson
Nem tudom mikor fogja megérteni a nagytiszteletű, hogy Chris Carlson rendelkezésre állása az egy valószínűségi változó, és hogy Pete Carroll diverzifikál, tehát lesz törekvés erős futójátékra. Amúgy leállhatnánk lassan azzal a mantrával, hogy a futó értéktelen poszt. Semmilyen korrelációs modell nem támasztja alá ezt a mondást az utóbbi 2 év adatait elemezve.

Szóval sok sok érdekes mondás van.
Helmut the Dystopian Ride
Utobbival nem ertek egyet. Vagyis nem teljesen. Mert nem ertektelen, am de a futo az a poszt, ahol lehetsz te a vilag legjobbja is, ha a fal fos, nem fogsz tudni igazan ervenyesulni, mig ha a fal jol blokkol neked, akkor 3-4-5-6. koros jatekos is atlag feletti szintre kepes.

Es epp emiatt ez az a poszt, amire az okos GM nem kult tul sokat, elso kort legalabbis ritkan, illetve maximum annak is a masodik feleben ruhaz be ra. Bar en ennek sem vagyok a hive.

Osszessegeben viszont nem emiatt gondolom kevesbe ertekesnek a posztot, hanem a karrier hossza miatt. Nezd meg, hogy az elmult tiz evben hany olyan futo volt, aki mondjuk a masodik szerzodeseben igazan jol tudott jatszani. Az RB-k hamar elhasznalodnak, 5-6 ev utan az atlagnak visszaesik a teljesitmenye. Egesz egyszeruen nem er annyit egy futo, mint amit egy masodik szerzodesben mar fizetni kellene neki, nem veletlen, hogy sorra rakosgatjak ki az RB-ket az elmult evekben, hiaba masodik szerzodes, 1-2 ev utan repulnek.

Nem tudom, mi a terv Seattle-ben, de nekem a szubjektiv velemenyem az, hogyha rebuild van, akkor egy ujjaepitest nem korai futoval kezdek, pont azert, mert az ujjapites fogalma nalam azt jelenti, hogy egy jovobeli csapat magjat kezdem el osszerakni, beleillesztem a lancszemeget a gepezetbe. Egy futo eseteben viszont ez problemas, mert ha ugy szamolok GM-kent, hogy 2-3 ev alatt dobok ossze egy kiraly keretet, akkor az RB eseteben viszont maris ment a kukaba 2-3 ev, a szerzodesebol alig lesz valami, annyit pedig nem fog erni, hogy fizessek neki 15 milliot. Ergo, o csak rovid tavon, 1-2 evig lehet majd a csapat gerince, ha erted, mire gondolok.

Ez pedig nekem nem erne meg egy eros masodik kort.

Abban egyetertek egyebkent, hogy baromsag, ha barki lehuzza a draftot, mert nem jott peldaul kube, mert az az a poszt, ami raer, johet akar Mayfield, akar jovore majd valaki. Illetve az is baromsag, hogy nem jott LB koran, szoval az akkor szar. Nem szar az. Amugy rendben van a draftotok, nekem egyedul az RB-pick meh, de azt ugye meg is indokoltam.
Stez
Nagyrészt egyetértek. A kiemelt rész szemszögéből válaszolok. Amúgy én sem tudom, csak nézek trendeket, és próbálkozom rájönni, hogy mi lehet.

Kezdeném azzal, hogy változik a világ, és bár új buildek még csak nieche eredményeket érnek el, de van esély arra, hogy hamarosan változik a világ. Egyszerűen a jelenleg uralkodó trend a passzjáték, és annak levédekezése tekintetében rettenetesen drága.
Ahogy a futás nehéz játék taktikailag alkalmatlan gyors csapásmérésre (de ha igen, akkor az demoralizáló), úgy a passzjáték nehezebben használható játék -kontrollra. Használható, csak sokkal erőforrás igényesebb, és frusztrálóbb. Kontroll alapú buildekhez egyszerűen túl sok erőforrást zabál, nagyon nagy a meghibásodási rátája, mert QB, mert 2 diverzifikálni képes célpont legalább, mert két Tackle, mert center, stb. Ezek bármelyike kiesik borul a teljes logika.

És, ami fontos, nem minden passz hangsúlyos építkezés sikerül. Pl a mienk nem sikerült, bár nálunk az is vita, hogy ilyen volt-e valaha. Wilsonnak pl. kellettek az átlag feletti célpontok, mindig. A hiányuk azonnal látszott.
Sikeresen működő passz alapú építkezéshez tényleg rettenetes erők kellenek. Ezek nekünk most végképp nincsenek.

Ez a jó fal mögött bárki futhat dolog szerintem sohasem volt teljesen igaz. CC első 2 évében fumble prone volt, meccsek mentek el rajta. CC minden volt csak konzisztens nem, ahogy nagyon sok elődje, és hátsó körös kortársa... . A futójátéknak pont a konzisztencia a lényege. A falat is tudni kell használni... ahhoz szem kell, ész kell, érezni kell.

A diverzifikált támadójáték a Seattle jelenlegi edzői stábjának láthatóan egy csapatépítési komponense. Ez nem fog változni, tehát az erős futójáték, és a klasszikus cipelő ennek a koncepciónak egy sarokpontja, tehát a csapat magjához tartozik. Vannak még ígéretes csapatok, akik erre a koncepcióra mennek.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Hivatásos draft értékelők, akik teljesen félreértik a Build - mint építkezési stratégia fogalmát, annak az időhorizontját, és a csapat helyzetét, annak kontextusában -értsd. egy csoportban a regnáló bajnokkal, és a mindig kihívó 49-ersel.

Nagyon sokáig lehetne ezt elemezni, de inkább nézzünk mondatokat, amelyek mindent elmesélnek... kevésbé a draftunkról, inkább a szerző pillanatnyi mentális állapotáról.

ANALYSIS: I always dislike a team that’s bottoming out from a personnel standpoint trying to break in potential left tackles. It’s a position, like cornerback and quarterback, where players can develop bad habits quickly when overwhelmed. The Seahawks offense is going to be overwhelmed this year fairly consistently.
Ez a "legendás" Connor Orr az SI-től Az egész csodás, így egyben, de tényleg ízlelgessük a megfejtést a fejlődési görbe kapcsán. Az egyedi elem a vége. És mi van ha idén veszünk? Rebuild van.

"The Seattle Seahawks didn't find their successor to longtime quarterback Russell Wilson in the first round. However, they did try to make life much easier for whomever that winds up being."
Alex Ballentine -BR
Whatsoever, szerintem, aki komolyan ránézett az idei draftra az első mondat után el tudja a kollegát helyezni a térképen.

"They had ample chances to select a quarterback that would be an improvement over current QBs Drew Lock and Geno Smith and they passed. With back-to-back picks in the early second, they drafted an OLB who addressed a team need and an RB that didn’t."
Nem tudom mikor fogja megérteni a nagytiszteletű, hogy Chris Carlson rendelkezésre állása az egy valószínűségi változó, és hogy Pete Carroll diverzifikál, tehát lesz törekvés erős futójátékra. Amúgy leállhatnánk lassan azzal a mantrával, hogy a futó értéktelen poszt. Semmilyen korrelációs modell nem támasztja alá ezt a mondást az utóbbi 2 év adatait elemezve.

Utobbival nem ertek egyet. Vagyis nem teljesen. Mert nem ertektelen, am de a futo az a poszt, ahol lehetsz te a vilag legjobbja is, ha a fal fos, nem fogsz tudni igazan ervenyesulni, mig ha a fal jol blokkol neked, akkor 3-4-5-6. koros jatekos is atlag feletti szintre kepes.

Es epp emiatt ez az a poszt, amire az okos GM nem kult tul sokat, elso kort legalabbis ritkan, illetve maximum annak is a masodik feleben ruhaz be ra. Bar en ennek sem vagyok a hive.

Osszessegeben viszont nem emiatt gondolom kevesbe ertekesnek a posztot, hanem a karrier hossza miatt. Nezd meg, hogy az elmult tiz evben hany olyan futo volt, aki mondjuk a masodik szerzodeseben igazan jol tudott jatszani. Az RB-k hamar elhasznalodnak, 5-6 ev utan az atlagnak visszaesik a teljesitmenye. Egesz egyszeruen nem er annyit egy futo, mint amit egy masodik szerzodesben mar fizetni kellene neki, nem veletlen, hogy sorra rakosgatjak ki az RB-ket az elmult evekben, hiaba masodik szerzodes, 1-2 ev utan repulnek.

Nem tudom, mi a terv Seattle-ben, de nekem a szubjektiv velemenyem az, hogyha rebuild van, akkor egy ujjaepitest nem korai futoval kezdek, pont azert, mert az ujjapites fogalma nalam azt jelenti, hogy egy jovobeli csapat magjat kezdem el osszerakni, beleillesztem a lancszemeget a gepezetbe. Egy futo eseteben viszont ez problemas, mert ha ugy szamolok GM-kent, hogy 2-3 ev alatt dobok ossze egy kiraly keretet, akkor az RB eseteben viszont maris ment a kukaba 2-3 ev, a szerzodesebol alig lesz valami, annyit pedig nem fog erni, hogy fizessek neki 15 milliot. Ergo, o csak rovid tavon, 1-2 evig lehet majd a csapat gerince, ha erted, mire gondolok.

Ez pedig nekem nem erne meg egy eros masodik kort.

Abban egyetertek egyebkent, hogy baromsag, ha barki lehuzza a draftot, mert nem jott peldaul kube, mert az az a poszt, ami raer, johet akar Mayfield, akar jovore majd valaki. Illetve az is baromsag, hogy nem jott LB koran, szoval az akkor szar. Nem szar az. Amugy rendben van a draftotok, nekem egyedul az RB-pick meh, de azt ugye meg is indokoltam.

több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
+1
They also didn't pick a linebacker to help make up for the loss of Bobby Wagner.
NFL.com

NFL.com tipp Qb+LB lett volna az első két helyre, mert elment a sztár Qb+LB. Lehet, hogy ez kicsit bonyolultabb...
több mint 2 éve

Alex Ballentine -BR

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
egy korai 53as tipp:

QB: Lock, Geno
RB: Penny, Walker III, Homer, Dallas
FB: Bellore
WR: DK, Lockett, Eskridge, Swain, Bo Melton
TE: Fant, Dissly, Parkinson
OT: Cross, Lucas, Curhan, Forsythe
OG: Jackson, Haynes, Lewis
C: Blythe, Fuller

3-4be írom fel:
NT: Woods, Mone
DE: Ford, Shelby Harris, Q Jefferson, Collier
OLB: Taylor, Nwosu, Mafe, Robinson, Tyreke Smith
ILB: Brooks, Barton, BBK, Iyiegbuniwe
CB: S. Jones, Tre Brown, Burns, Bryant, Woolen, Mike Jackson
NCB: Coleman
S: Diggs, Adams, Neal, Blair

K : Myers, P: Dickson, LS: Ott 3

Carsont kihagytam, Amadit kivágtam a fenébe végre, center és OL depth nagyon gyenge, Homer/Dallas helyén még egy WR lehetne
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Mondhat bárki-akármit, én ezt a draftot szerettem... nagyon - nagyon hosszú idő után.
Eddig Wilson valasztott, ez most egyertelmuen kiderult 😊
Latszik a Broncos draftjan is 😁

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Carson miatt szomorú vagyok.
Chancellor, Avril, Baldwin most úgy néz ki hogy ő. 😕

A draft fasza. Jövő építés, megnézzük Lock mit tud. Ha szar lesz akkor ugyis top5 a cetli, a broncos pickkel együtt akár feljebb is lehet menni.

DKt meg kell nyáron hosszabbítani.
A két 7.körös wrben is van fantázia.
Swaint és Eskridget kell beelőzni, igy a wr3 helyre is oda érhetnek
Melton jo returner is.

Center poszton kívül megvagyunk.
+WLB és CB poszton vagyunk szarok, (meg QB persze) de ez van, nem lehet mindent.
De CBben van pár fiatal, figalmam sincs kik kezdenek első héten szélen. Jones, Brown, Woolen, Bryant, Burns és Jackson is esélyes.

Várom a szeptembert na.

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Én is bírtam. Kifejezetten örülök, hogy nem hugyoztunk széllel szembe, ahogy szoktunk.
Mindkét CB húzást imádtam, de a tökéletes draft az én szememben akkor lett volna, ha 2/41-re kihúzzuk Booth-ot és az 5. körben meg Ty Chandlert.

Így is ez egy A-s draft szerintem.
több mint 2 éve
Mondhat bárki-akármit, én ezt a draftot szerettem... nagyon - nagyon hosszú idő után.
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Az idő majd eldönti,de ez jó draft volt.Schneider-Carroll páros kijöhet a szekrényből !

Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Tyreke Smith DE. Clint Hurtt nem szarozik.
több mint 2 éve
Tariq Woolen CB. Most már akkor nyugi van ?
több mint 2 éve
Woolen 5.körben király
simán megér ennyit megnézni hogy meg lehet e tanítani CBskedni vagy csak atléta.
több mint 2 éve
DJ Reed is pozítívan nyilatkozott róla. CBCB 😀
több mint 2 éve
Bryant okés.

akkor cb sor:
Sidney Jones, Tre Brown, Artie Burns, Coby Bryant, Mike Jackson, John Reid, Nigel Warrior
nickel: Justin Coleman, Ugo Amadi, Marquise Blair
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Bárki csak Woolen ne, tőle nagyon durva Tre Flowers ptsd-m lesz mikor ránézek.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Az OL és az Edge pick is marha jó sztem.

Értem, hogy Carson és Penny üveg meg minden, de az egyik legértéktelenebb posztról beszélünk, miközben egy prémium poszton tátong egy hatalmas lyuk, és még ember is volna rá (Booth). Ez a pick nálam így F.

Mindettől függetlenül az egyik legjobb draftunknak néz ki eddig, nem is tudom mióta... Woolen akkor most már jöjjön a 4. kör elején!
több mint 2 éve
Nem értem az aggódást. Sherman 5. ,Maxwell 6. körös volt. Meg jövőte más rendszert igérnek,a mostani CB-ek is feljavulhatnak. A mostaniak sem mind szarok szvsz. .
Zman77
Ez így egy bullshit. Ilyen alapon jó futót lehet hozni a 7. körben lásd Chris Carson. A corner nagy need nálunk szvsz nagyobb mint a HB. A mostani rendszerekben a CB szerepe sokkal jobban felértékelődött. Persze ha Walkerből egy Derrick Henry lesz akkor nagyon boldog leszek.
BigBaltazar
Ezzel csak azt szerettem volna mondani,hogy van még választásunk. Futóból,meg Carson valóban kérdéses,Penny meg bármelyik lépésénél megsérülhet. Dallas van utánuk kb., szerintem ez jó választás volt,mert nagyon jó ,akár elsőszámú futó. Lehet,hogy nem maradt volna bent később. CB-ből én választanám DaRon Bland-ot. Tre Brown is kiemelkedő lehet,ha végigjátsza a következő szezont,,és melletük még vannak akik bizonyíthatnak.
több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Nem értem az aggódást. Sherman 5. ,Maxwell 6. körös volt. Meg jövőte más rendszert igérnek,a mostani CB-ek is feljavulhatnak. A mostaniak sem mind szarok szvsz. .
Zman77
Ez így egy bullshit. Ilyen alapon jó futót lehet hozni a 7. körben lásd Chris Carson. A corner nagy need nálunk szvsz nagyobb mint a HB. A mostani rendszerekben a CB szerepe sokkal jobban felértékelődött. Persze ha Walkerből egy Derrick Henry lesz akkor nagyon boldog leszek.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
Cross nem volt jó pick?! Oké.
Sztem meg Jones óta a legjobb LTje (lehet) a csapatnak
több mint 2 éve
Ünnepeljük együtt a nemzetközi Mel Kiper napot!

Grade B-C a draftunk eddig a megszakértés szerint -pl. mert
- nem volt jó az 1. körünk, vagy
- minek még egy futó,
- vagy bármi más. A kedvencem nincs meg Wilson legitim örököse...
Szóval tényleg volt olyan, aki ettől a drafttól várta.

A világunk egy folyamatos karaoke party lett, ahol mindenkinek van a kezében egy mikrofon....ez van.
több mint 2 éve
Crosst Seattleben Walter Jones és KJ Wright fogadta
Utóbbi ?
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Tankolunk eggy irányítóért jövőre, azt meg szar cornerekkel a legkönnyebb. Walker kurvajó lesz, de egyedül nem fogja megnyerni a meccset, mint ahogy a 2 OT sem, viszont rohadr jó alapot jelentenek majd a jövő offenséhez.
több mint 2 éve
-Mafe fasza. szituációs edge rushernek jó lesz 1. évében aztán ki tudja. Taylor, Nwosu, Mafe, Robinson. alakul.

-Walker. hmm. jó RB. de:
ugye Carson sérülése nem az hogy egyből tuti az lesz mint előtte, nyaksérülés nem vicc. Lásd Avril vagy KingChancellor
Penny mindig is üveg volt
És mindkettő szerződése csak 22végéig szól. 23ban biztos Walker lesz az RB1. (mondjuk hasonlókat gondoltunk a Penny pick után)
nem hülyeség, de nyílván RB, volt nagyobb need.
braxa88
Nem fasza. És ki fog védekezni a szélen? Booth bent volt még. Nem értem miért nem őt hoztuk. RB ráértünk volna később hozni. Nyilván lehet védeni a Walker picket, de a CB szerintem nagyobb need.
BigBaltazar
Majd DaRon Bland .